Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(norma @ 2011 09 02, 14:16)
Nu prisiduodu mergaites, verkiau masinoj atsisedus, todel taip ilgai nerasiau ...
10 dpi HCG 50.70 blush2.gif

norma dar ir cia pasveikinsiu 4u.gif 4u.gif nestuke.gif Dziugu, kad tau pavyko biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Nu prisiduodu mergaites, verkiau masinoj atsisedus, todel taip ilgai nerasiau ...

Valiooooooo 4u.gif Sveikinu su nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif Juk rasiau kad snaigutes laikysi broliukui arba sesei wub.gif Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif Lauksime,o ypac as,is taves virusiuku mirksiukas.gif wub.gif Valiooo,valioooo,valiooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :4u:
Atsakyti

Neverk mazute, pagaliau pralauzei ledus, mums belieka tik sekti tavo pedomis. nuostabus skaiciukai wub.gif wub.gif
Atsakyti

Dideliausi sveikinimai!!! Taip smagu, kai sio skyrelio mergaitem pasiseka wub.gif Pacios nuostabiausios tau dieneles 4u.gif

Cituk, laikau kumstukus uz tave!!! Pasistenk kazkaip pasisemt ramybes kuo daugiau ir geru emociju. Tikrai tikiu, kad sikart pasiseks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 09 02, 14:56)
Dideliausi sveikinimai!!! Taip smagu, kai sio skyrelio mergaitem pasiseka  wub.gif  Pacios nuostabiausios tau dieneles  4u.gif

Cituk, laikau kumstukus uz tave!!! Pasistenk kazkaip pasisemt ramybes kuo daugiau ir geru emociju. Tikrai tikiu, kad sikart pasiseks  wub.gif

As siandien tik dziaugiuosi Normos rezultatais 4u.gif

Su ta ramybe tai taip idomiai, negaliu but rami kol nesuzinosiu naujienu rytoj smile.gif Aciu Alda1 uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
norma, labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip gera cia rasti puikiu naujienu smile.gif
Atsakyti
Citai jau per ilgai sedi sitam skyreli,jau kraukis po truputi tase pas nestuke.gif
Ta proga siunciu tau virusa 2.gif 2.gif 2.gif ,toki stipru stipru,kad susirgtum visiems 9 men
Atsakyti

Nuosirdziausiai sveikinu, norma nestuke.gif

Na, o as siandien buvau pas savo gine, zinios nelabai dziugios, nes viena puslyte nebesivysto...... o kito zirniuko sirdute jau plaka wub.gif wub.gif Zemyna pataisyk sarasiuka verysad.gif
Citukai, viskas bus gerai tavo zirniukam, pamatysi kokie jie dickiai uzaugs mirksiukas.gif
O kitomsmergaitems, jau net nesuspeju sekti temos, sekmes didziausios !!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 02 rugsėjo 2011 - 14:55
QUOTE(cherish0 @ 2011 09 02, 15:43)
Citai jau per ilgai sedi sitam skyreli,jau kraukis po truputi tase pas  nestuke.gif
Ta proga siunciu tau virusa  2.gif  2.gif  2.gif ,toki stipru stipru,kad susirgtum visiems 9 men

Aciu wub.gif Wow gavau 35 savaiteliu virusiuka, cia jau bus stipru, imu bigsmile.gif Jo uzsibuvau as cia, matyt Dievas mano kad as galiu daug iskesti, bet jau noreciau kad ten jie virsuj susimiltu ir mestu mane is cia, nes nors ir esu tokia biski flegma ir ramiake, bet jau ir amn nervai nelaiko del atrodo paprastu dalyku blush2.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 09 02, 15:52)
Nuosirdziausiai sveikinu, norma   nestuke.gif

Na, o as siandien buvau pas savo gine, zinios nelabai dziugios, nes viena puslyte nebesivysto...... o kito zirniuko sirdute jau plaka  wub.gif  wub.gif Zemyna  pataisyk sarasiuka verysad.gif

Konstruktore - vienam pasisakyme kazkaip keista ir uzjausti ir labai dziaugtis 4u.gif Turbut truputi liudna, nes jau mylejai abu vienodai stipriai is visos sirdies, bet kai pagalvoji, juk sirdele plaka, pilvelis tuoj prades baladotis o tai ir svarbiausia,. gerai kad anksti issivale (Betute musu tau pavyzdys ir kuo puikiausiai nesioja sau antra burbuliuka po to kai vienas pabego blush2.gif ). As vis tik sveikinu tave, nes tu NESCIA thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 02 rugsėjo 2011 - 14:58
QUOTE(konstruktore @ 2011 09 02, 15:52)
Nuosirdziausiai sveikinu, norma   nestuke.gif

Na, o as siandien buvau pas savo gine, zinios nelabai dziugios, nes viena puslyte nebesivysto...... o kito zirniuko sirdute jau plaka  wub.gif  wub.gif Zemyna  pataisyk sarasiuka verysad.gif
Citukai, viskas bus gerai tavo zirniukam, pamatysi kokie jie dickiai uzaugs  mirksiukas.gif
O kitomsmergaitems, jau net nesuspeju sekti temos, sekmes didziausios !!!!!

konstruktore, tikrai .... ir uzjauciu, ir dziaugiuos, tikrai labai dviprasmiska sad.gif
Kiek tau savaiteliu jau?
Atsakyti
konstruktore kaip gaila, siaubas kaip man baisu dabar irgi pasidare, as apie rugesejo viduri vel eisiu pasitikrinti, net nepagalvojau kad taip gali nutikti sad.gif
Atsakyti
Siandien dirbu visa diena ir galvoju, duok D Citukui, Normai ir Rinti po stebukleli.... wub.gif 4u.gif Viena jau nestuke.gif , liko sulaukti dar dvieju rugpjucio stebukleliu. wub.gif wub.gif

QUOTE(norma @ 2011 09 02, 10:16)

Dievuleliau kaip smagu!!! bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif Saugok save ir mazuliuka stebukliuka, aukite, stiprekite. wub.gif 4u.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 09 02, 11:52)
Na, o as siandien buvau pas savo gine, zinios nelabai dziugios, nes viena puslyte nebesivysto...... o kito zirniuko sirdute jau plaka  wub.gif  wub.gif

As taip pat ir uzjauciu, ir dziaugiuosi, nes sirdele plaka, mazuliukas auga... wub.gif 4u.gif

Nanataa, ramiai, anksciau laiko negalvok apie tai, viskas bus gerai. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 02 rugsėjo 2011 - 16:23