Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

norma, dideliu skaiciuku tau 4u.gif rinti, uz tave kumstukai suspausti 4u.gif cituk, kaip tavo vaikai siandien? 4u.gif warwara, sveika sugrizus 4u.gif kaip musu vado nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti
Kraujukas nuleistas, atsakymas 14.00 bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 02, 09:11)
Kraujukas nuleistas, atsakymas 14.00  bijau.gif

via medicoj darei? jei ten, tai jau 12h gali bandyt skambinti 4u.gif grandioziniu skaiciu!
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 02, 09:16)
via medicoj darei? jei ten, tai jau 12h gali bandyt skambinti  4u.gif grandioziniu skaiciu!

Aha ten, bet pasake 14.00 bus, tai gal bandyt anksciau skambint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 02, 08:11)

kumstukai suspausti,laukiam dideliu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 02, 07:36)
Labas rytas smile.gif
Po Beta1 paraginimo, nusprendziau rytoj krauja nusileisti.. Jeigu jau turi rodyti, tai kam kankintis smile.gif Zodziu apie pietus pranesiu kas ir kaip.
Zinokit pas mane jausmai ir loginis mastymas pykstasi. Giliai sirdy jauciu, kad pavyko, net nezinau is kur toks isitikinimas... Bet va ta temperatura veda is proto. Visur ir visada aiskina, kad pas nestukes ji virs 37, o pas mane nea. Na bet su termometru nebezaidziu, zaidziu su google - ieskau visur nestukiu su maza temperatura... randu ir nemazai, bet vis tiek is proto kraustaus  doh.gif
Zodziu reikalas beviltiskas  biggrin.gif
Na bet tikiuosi savijauta nepaves, nes labai jau kvailai jausiuos negaledama ja daugiau pasitiketi biggrin.gif
Is karto prasau visu uz mane labai nepergyventi.. Nesekmiu buvo visokiu, ismokau skausmingai nereaguoti.. padeda tai, kad ir vienu, ir kitu atveju jau sudelioti tolimesni veiksmai  cool.gif

tai rytoj vadinasi bigsmile.gif Nu laukiam ir spaudziam kumscius uztavo didelius skaicius smile.gif nebus del ko pergyvent, tik dziaugsimes cia del tavo sekmes 4u.gif

Oi negaliu sulaukti, mmm nera, planas ivykdytas, dideli skaiciai garantuoti wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 02, 08:36)
norma, dideliu skaiciuku tau  4u.gif rinti, uz tave kumstukai suspausti  4u.gif cituk, kaip tavo vaikai siandien?  4u.gif warwara, sveika sugrizus  4u.gif kaip musu vado nuotaikos?  4u.gif

Va tas mane ir nervina cia UK, kad nieko nezinosiu iki ryt ryto. Jie tik pasako kiek apsivaisina, duoda laika ateiti 3dpi ir tada jau ten pasako kaip maziukams sekasi unsure.gif Tai tik meldziuosi kad vaikuciai ten zaistu, isdykautu ir sekmingai daugintusi visi wub.gif O kadangi man ryt 9:00 susitikimas tai ir skambucio pries tai nelabai galiu tiketis nes labai anksti.
Atsakyti

Norma,kasa tvirtai supinta zinok ir kumsciai suspausti-labai laukiam ir nekantraujam kartu su tavimi.Bus gerai mergyt,ateisi man virusiukus siusti mirksiukas.gif
Cituk,uz tave irgi labai kumstukai suspausti-as tikiu kad tikra sikart jau bus galutinai padetas taskas ties nevaisingumu bei buvimu viena mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 02, 11:12)
Norma,kasa tvirtai supinta zinok ir kumsciai suspausti-labai laukiam ir nekantraujam kartu su tavimi.Bus gerai mergyt,ateisi man virusiukus siusti mirksiukas.gif
Cituk,uz tave irgi labai kumstukai suspausti-as tikiu kad tikra sikart jau bus galutinai padetas taskas ties nevaisingumu bei buvimu viena mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu Afrodite69 - as jau ne tik kumscius suspaudus bet ir malda vakarais susneku smile.gif Ta nezinomybe zudo, gi galetu pasukti ir pasakyti kaip ten vaikams sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 02, 11:14)
Aciu Afrodite69 - as jau ne tik kumscius suspaudus bet ir malda vakarais susneku  smile.gif Ta nezinomybe zudo, gi galetu pasukti ir pasakyti kaip ten vaikams sekasi  rolleyes.gif

puikiai sau;yte tave suprantu console.gif as gyvenime visada labiausiai nekenciau nezinomybes mirksiukas.gif o kai jau zinai viskas kitaip 4u.gif Bus gerai,Dievulis isgirs musu maldas 4u.gif
Atsakyti
Nu prisiduodu mergaites, verkiau masinoj atsisedus, todel taip ilgai nerasiau ...
10 dpi HCG 50.70 blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai, valiooooooo nestuke.gif 4u.gif

visa diena laukiau tavo rezultatu smile.gif
Atsakyti