Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Damos, sveikos!
thumbup.gif wub.gif
Ziuriu daug naujienu turime, kaip visad visokiu!
Tai gi liudziu su jumis ir be galo dziaugiosiu su jumis!
Cituk! Mano visos galunes suspaustos! thumbup.gif

As cia truputuka grizau, bet dar tik truputuka smile.gif Atostogos tai buvo - fantastiskos thumbup.gif
Zemyna, mane ijunk i spalio sarasiuka. Jau prasidejo mano ilgos schemos ciklas, pirmas duris po 20 dienu. Tai gi spalio pradzioje pradesim stimuliacija.

Damos, kas laukia rezultatu - laukiu tik teigiamu!
Su meile, Warwara.
P.S. Dar trupuciuka pasidziaugsiu laisve smile.gif
Atsakyti
Rinti, tikime sekme! wub.gif 4u.gif

Warwara, SUPER!!! bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 01, 19:28)
Citas, superines naujienos  4u.gif laikau kumstukus uz vaiku duaginimasi  4u.gif

Net nezinau ar superines, va mergaites net 9 blastukes apturi, o mano dar tik pirma diena ir jau tik 7 belike unsure.gif bet aciu mergaites uz palaikyma, jei ir nespeju visu suziureti ir padekoti, zinokit jusu paskatinamieji zodziai nerealiai padeda wub.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 01, 19:41)
Bet kaip skamba: VAIKAI wub.gif ... Cituk, sergam, sergam mes labai!!!

Nu ir man graziai skamba, bet as ir juos laikau vaikais wub.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 09 01, 19:52)
prisiskaiciau jusu ir lekiau riesutauti  ax.gif daug prisiraškiau, teks kapot dabar  biggrin.gif

tai susibalamutinau, gerai riesutai ar ne? ir kokie gerai. nu va skaiciau kad graikiski riesutai gerai, bet man lapa dave ligonine kuriame vel parasyta, kad ananasai, riesutai, papajos nerekomenduojama blink.gif as labai megstu riesutus tai tikrai ju pavaryciau ir daugiau nei reikia jei jie tik padeda bigsmile.gif patarkit ka?

QUOTE(Rinti @ 2011 09 01, 20:20)
Sveikos smile.gif
Tikejausi tyliai praslinkti, bet teks oficialiai prisistatyti  blush2.gif
Pirma IVF daremes pavasari VK, kadangi uzaugo ir ispunktavo daug folikulu, turejom net 9 blastocistas. Isodino dvi. Is pradziu buvo didziulis dziugsmas sulaukus teigiamu HCG rezultatu po 5 metu laukimo, deja pasidziaugem tik savaite - nesivystantis nestumas... Po keliu menesiu bandem su saldytomis, taciau nesekmingai. Si karta ir vel su saldytom blastocistom bandom. Siandien 7 dpi. Bandysiu sulaukt pirmadienio ir jau tada nusileist krauja...
Tai tiek apie mane... 
Sekmes ir kantrybes visoms  4u.gif

Jezau 9 blastukes bigsmile.gif man tai toks dalykas is ateiviu pasaulio bigsmile.gif
Nors va ReginiukasUK ir Beta1 kaip susitare abi itikineja kad 3d embrioniukai geriau. ir as kartais ir tikiu jomis, vis tik jos turi irodymu , abi jau pazenge nestuke.gif thumbup.gif

Rinti - laukiam pirmadienio, kumsciai suspausti 4u.gif

Norma - rytoj didi diena, ne nemanyk sianakt nemiegoti, o ryt mus dziugink aukstais skaiciukais, juk mmm ne zenklo ane bigsmile.gif ?
Atsakyti
Sutvarkiau, jeigu ka, pakeisime. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 01 rugsėjo 2011 - 20:10
QUOTE(Warwara @ 2011 09 01, 20:37)
Cituk! Mano visos galunes suspaustos!  thumbup.gif

As cia truputuka grizau, bet dar tik truputuka smile.gif Atostogos tai buvo - fantastiskos  thumbup.gif

Labas bigsmile.gif jau tu ilgai nesidziauk, jau cia pasiilgom, tai spalis sakai nu ka vadinasi Liepinukas bus tavo vaikiukas tongue.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 01, 20:54)
Merginos, kaip zymeti Rinti blastucius parase?  4u.gif Kad vel nebutu sujudimo, iskart klausiu.  4u.gif

Man lyg nieko nerasydavo del blastukiu tik kad snaigutes rasydavo, bet cia Keberiokst ar rosita ekspertes smile.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz palaikyma 4u.gif
Taip netiketai isiterpiau cia pas jus.. smile.gif
Kai tik turesiu ziniu, butinai pranesiu.
Nors bandymai buvo tik keli, bet visi kazkokie skirtingi, tai net nezinau ka ir galvoti, ir ko tiketis smile.gif
Bent jau tikiuosi, kad savaitgalis, kaip saket, bus trumpas ir uzimtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 01, 20:45)
Jezau 9 blastukes  bigsmile.gif man tai toks dalykas is ateiviu pasaulio  bigsmile.gif 
Nors va ReginiukasUK ir Beta1 kaip susitare abi itikineja kad 3d embrioniukai geriau. ir as kartais ir tikiu jomis, vis tik jos turi irodymu , abi jau pazenge  nestuke.gif  thumbup.gif 

Katyyyti, as nieko pries pacias blastukes tikrai neturiu, tikiu, kad jos yra geris ir visa kita, tik saldytos blastukes ne kazin koki rezultata dazniausiai rodo, as apie tai.O kad si karta net ir svieziu ju atsisakiau, tai tiesiog kazkodel sventai tikejau, kad man reikia butent tu 3 dienu pypliuku ir viskas.Uzsispyres gi as padaras, avinas grynuolis biggrin.gif

Rinti, kadangi pas tave blastukes, tai sestadieni jau labai drasiai gali darytis HCG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 01, 21:02)
Labas  bigsmile.gif  jau tu ilgai nesidziauk, jau cia pasiilgom, tai spalis sakai nu ka vadinasi Liepinukas bus tavo vaikiukas  tongue.gif
Man lyg nieko nerasydavo del blastukiu tik kad snaigutes rasydavo, bet cia Keberiokst ar rosita ekspertes  smile.gif

Cituk linkiu, kad tavo vaikeliai ir toliau taip graziai elgtusi mirksiukas.gif Spaudziu kumstukus uz jus 4u.gif Ir jei neprisijungciau, tai didziausios sekmes per isodinima 4u.gif

Rinti, norma laukiam graziu ziniu mirksiukas.gif nestuke.gif

Warwara sveika sugrizus ir su artejanciu startu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Sveikute grizusi Warwara ir linkiu,kad cia jau kaip klietelaukianti eilej prie nestuke.gif butum paskutini kart ir po sios stimuliacijos viskas baigtusi superiniais rezultatais.
Cituk,esu juodai suspaudusi uz tave kumstukus 4u.gif 7 irgi gerai,labai tikiu kad jie ir toliau puikiai dalinsis ir tikiuosi kad juos globoja kazkas is auksciau ir tu drasiai galesi isideti svo blastukes.Mergyt,jeigu jaucia tavo sirdele kad nori blastukiu-tai daryk kaip jaucia sirdele 4u.gif Su tavim mintim esu drinks_cheers.gif
Rinti, norma ryt vis pribegdama paziuresiu kokios is jusu zinios,na nezinau bet kazkaip jauciu kad prasides grazu skaiciuku pasirodymas 4u.gif Rinti, labai man idomu kaip tau seksis,zinoma linkiutau kaip ir kitoms mergaitems kad viskas baigtusi issvajotu finisu.O stebesiu,nes pati zadu spali detis snaigiukus savo,bet mano 3 dienu maziukai ir idomu kokia tikimybe tapti nestuke.gif 4u.gif
Na,o man siandien oficialiai prasidejo darbaas,todel nebegalesiu tokiais tempais kalbetis.Soriukas mergytes.Bet sergu uz visas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Afrodite69, lauksime griztant. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Labos nkaties visoms. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Po Beta1 paraginimo, nusprendziau rytoj krauja nusileisti.. Jeigu jau turi rodyti, tai kam kankintis smile.gif Zodziu apie pietus pranesiu kas ir kaip.
Zinokit pas mane jausmai ir loginis mastymas pykstasi. Giliai sirdy jauciu, kad pavyko, net nezinau is kur toks isitikinimas... Bet va ta temperatura veda is proto. Visur ir visada aiskina, kad pas nestukes ji virs 37, o pas mane nea. Na bet su termometru nebezaidziu, zaidziu su google - ieskau visur nestukiu su maza temperatura... randu ir nemazai, bet vis tiek is proto kraustaus doh.gif
Zodziu reikalas beviltiskas biggrin.gif
Na bet tikiuosi savijauta nepaves, nes labai jau kvailai jausiuos negaledama ja daugiau pasitiketi biggrin.gif
Is karto prasau visu uz mane labai nepergyventi.. Nesekmiu buvo visokiu, ismokau skausmingai nereaguoti.. padeda tai, kad ir vienu, ir kitu atveju jau sudelioti tolimesni veiksmai cool.gif
Atsakyti
Labas rytas,
visa nakti labai neramiai miegojau ... doh.gif vis vaidenosi, kad prasideda mmm .... laksciau i tulika istisai ... Jau tikrai vaidenasi, aciu dievui, jos neatejo, bent jau kol kas unsure.gif
Nu ka, papusryciauju, ir lekiu kraujuka priduot fear.gif
Atsakyti