Damos, sveikos!
Ziuriu daug naujienu turime, kaip visad visokiu!
Tai gi liudziu su jumis ir be galo dziaugiosiu su jumis!
Cituk! Mano visos galunes suspaustos!
As cia truputuka grizau, bet dar tik truputuka Atostogos tai buvo - fantastiskos
Zemyna, mane ijunk i spalio sarasiuka. Jau prasidejo mano ilgos schemos ciklas, pirmas duris po 20 dienu. Tai gi spalio pradzioje pradesim stimuliacija.
Damos, kas laukia rezultatu - laukiu tik teigiamu!
Su meile, Warwara.
P.S. Dar trupuciuka pasidziaugsiu laisve
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 01, 19:28)
Citas, superines naujienos laikau kumstukus uz vaiku duaginimasi
Net nezinau ar superines, va mergaites net 9 blastukes apturi, o mano dar tik pirma diena ir jau tik 7 belike bet aciu mergaites uz palaikyma, jei ir nespeju visu suziureti ir padekoti, zinokit jusu paskatinamieji zodziai nerealiai padeda
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 01, 19:41)
Bet kaip skamba: VAIKAI ... Cituk, sergam, sergam mes labai!!!
Nu ir man graziai skamba, bet as ir juos laikau vaikais
QUOTE(RositaK @ 2011 09 01, 19:52)
prisiskaiciau jusu ir lekiau riesutauti daug prisiraškiau, teks kapot dabar
tai susibalamutinau, gerai riesutai ar ne? ir kokie gerai. nu va skaiciau kad graikiski riesutai gerai, bet man lapa dave ligonine kuriame vel parasyta, kad ananasai, riesutai, papajos nerekomenduojama as labai megstu riesutus tai tikrai ju pavaryciau ir daugiau nei reikia jei jie tik padeda patarkit ka?
QUOTE(Rinti @ 2011 09 01, 20:20)
Sveikos
Tikejausi tyliai praslinkti, bet teks oficialiai prisistatyti
Pirma IVF daremes pavasari VK, kadangi uzaugo ir ispunktavo daug folikulu, turejom net 9 blastocistas. Isodino dvi. Is pradziu buvo didziulis dziugsmas sulaukus teigiamu HCG rezultatu po 5 metu laukimo, deja pasidziaugem tik savaite - nesivystantis nestumas... Po keliu menesiu bandem su saldytomis, taciau nesekmingai. Si karta ir vel su saldytom blastocistom bandom. Siandien 7 dpi. Bandysiu sulaukt pirmadienio ir jau tada nusileist krauja...
Tai tiek apie mane...
Sekmes ir kantrybes visoms
Tikejausi tyliai praslinkti, bet teks oficialiai prisistatyti
Pirma IVF daremes pavasari VK, kadangi uzaugo ir ispunktavo daug folikulu, turejom net 9 blastocistas. Isodino dvi. Is pradziu buvo didziulis dziugsmas sulaukus teigiamu HCG rezultatu po 5 metu laukimo, deja pasidziaugem tik savaite - nesivystantis nestumas... Po keliu menesiu bandem su saldytomis, taciau nesekmingai. Si karta ir vel su saldytom blastocistom bandom. Siandien 7 dpi. Bandysiu sulaukt pirmadienio ir jau tada nusileist krauja...
Tai tiek apie mane...
Sekmes ir kantrybes visoms
Jezau 9 blastukes man tai toks dalykas is ateiviu pasaulio
Nors va ReginiukasUK ir Beta1 kaip susitare abi itikineja kad 3d embrioniukai geriau. ir as kartais ir tikiu jomis, vis tik jos turi irodymu , abi jau pazenge
Rinti - laukiam pirmadienio, kumsciai suspausti
Norma - rytoj didi diena, ne nemanyk sianakt nemiegoti, o ryt mus dziugink aukstais skaiciukais, juk mmm ne zenklo ane ?
QUOTE(Warwara @ 2011 09 01, 20:37)
Cituk! Mano visos galunes suspaustos!
As cia truputuka grizau, bet dar tik truputuka Atostogos tai buvo - fantastiskos
Labas jau tu ilgai nesidziauk, jau cia pasiilgom, tai spalis sakai nu ka vadinasi Liepinukas bus tavo vaikiukas
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 01, 20:54)
Merginos, kaip zymeti Rinti blastucius parase? Kad vel nebutu sujudimo, iskart klausiu.
Man lyg nieko nerasydavo del blastukiu tik kad snaigutes rasydavo, bet cia Keberiokst ar rosita ekspertes
QUOTE(Citas @ 2011 09 01, 20:45)
Jezau 9 blastukes man tai toks dalykas is ateiviu pasaulio
Nors va ReginiukasUK ir Beta1 kaip susitare abi itikineja kad 3d embrioniukai geriau. ir as kartais ir tikiu jomis, vis tik jos turi irodymu , abi jau pazenge
Katyyyti, as nieko pries pacias blastukes tikrai neturiu, tikiu, kad jos yra geris ir visa kita, tik saldytos blastukes ne kazin koki rezultata dazniausiai rodo, as apie tai.O kad si karta net ir svieziu ju atsisakiau, tai tiesiog kazkodel sventai tikejau, kad man reikia butent tu 3 dienu pypliuku ir viskas.Uzsispyres gi as padaras, avinas grynuolis
Rinti, kadangi pas tave blastukes, tai sestadieni jau labai drasiai gali darytis HCG
QUOTE(Citas @ 2011 09 01, 21:02)
Labas jau tu ilgai nesidziauk, jau cia pasiilgom, tai spalis sakai nu ka vadinasi Liepinukas bus tavo vaikiukas
Man lyg nieko nerasydavo del blastukiu tik kad snaigutes rasydavo, bet cia Keberiokst ar rosita ekspertes
Cituk linkiu, kad tavo vaikeliai ir toliau taip graziai elgtusi Spaudziu kumstukus uz jus Ir jei neprisijungciau, tai didziausios sekmes per isodinima
Rinti, norma laukiam graziu ziniu
Warwara sveika sugrizus ir su artejanciu startu
Sveikutes mergytes
Sveikute grizusi Warwara ir linkiu,kad cia jau kaip klietelaukianti eilej prie butum paskutini kart ir po sios stimuliacijos viskas baigtusi superiniais rezultatais.
Cituk,esu juodai suspaudusi uz tave kumstukus 7 irgi gerai,labai tikiu kad jie ir toliau puikiai dalinsis ir tikiuosi kad juos globoja kazkas is auksciau ir tu drasiai galesi isideti svo blastukes.Mergyt,jeigu jaucia tavo sirdele kad nori blastukiu-tai daryk kaip jaucia sirdele Su tavim mintim esu
Rinti, norma ryt vis pribegdama paziuresiu kokios is jusu zinios,na nezinau bet kazkaip jauciu kad prasides grazu skaiciuku pasirodymas Rinti, labai man idomu kaip tau seksis,zinoma linkiutau kaip ir kitoms mergaitems kad viskas baigtusi issvajotu finisu.O stebesiu,nes pati zadu spali detis snaigiukus savo,bet mano 3 dienu maziukai ir idomu kokia tikimybe tapti
Na,o man siandien oficialiai prasidejo darbaas,todel nebegalesiu tokiais tempais kalbetis.Soriukas mergytes.Bet sergu uz visas
Sveikute grizusi Warwara ir linkiu,kad cia jau kaip klietelaukianti eilej prie butum paskutini kart ir po sios stimuliacijos viskas baigtusi superiniais rezultatais.
Cituk,esu juodai suspaudusi uz tave kumstukus 7 irgi gerai,labai tikiu kad jie ir toliau puikiai dalinsis ir tikiuosi kad juos globoja kazkas is auksciau ir tu drasiai galesi isideti svo blastukes.Mergyt,jeigu jaucia tavo sirdele kad nori blastukiu-tai daryk kaip jaucia sirdele Su tavim mintim esu
Rinti, norma ryt vis pribegdama paziuresiu kokios is jusu zinios,na nezinau bet kazkaip jauciu kad prasides grazu skaiciuku pasirodymas Rinti, labai man idomu kaip tau seksis,zinoma linkiutau kaip ir kitoms mergaitems kad viskas baigtusi issvajotu finisu.O stebesiu,nes pati zadu spali detis snaigiukus savo,bet mano 3 dienu maziukai ir idomu kokia tikimybe tapti
Na,o man siandien oficialiai prasidejo darbaas,todel nebegalesiu tokiais tempais kalbetis.Soriukas mergytes.Bet sergu uz visas
Labas rytas
Po Beta1 paraginimo, nusprendziau rytoj krauja nusileisti.. Jeigu jau turi rodyti, tai kam kankintis Zodziu apie pietus pranesiu kas ir kaip.
Zinokit pas mane jausmai ir loginis mastymas pykstasi. Giliai sirdy jauciu, kad pavyko, net nezinau is kur toks isitikinimas... Bet va ta temperatura veda is proto. Visur ir visada aiskina, kad pas nestukes ji virs 37, o pas mane nea. Na bet su termometru nebezaidziu, zaidziu su google - ieskau visur nestukiu su maza temperatura... randu ir nemazai, bet vis tiek is proto kraustaus
Zodziu reikalas beviltiskas
Na bet tikiuosi savijauta nepaves, nes labai jau kvailai jausiuos negaledama ja daugiau pasitiketi
Is karto prasau visu uz mane labai nepergyventi.. Nesekmiu buvo visokiu, ismokau skausmingai nereaguoti.. padeda tai, kad ir vienu, ir kitu atveju jau sudelioti tolimesni veiksmai
Po Beta1 paraginimo, nusprendziau rytoj krauja nusileisti.. Jeigu jau turi rodyti, tai kam kankintis Zodziu apie pietus pranesiu kas ir kaip.
Zinokit pas mane jausmai ir loginis mastymas pykstasi. Giliai sirdy jauciu, kad pavyko, net nezinau is kur toks isitikinimas... Bet va ta temperatura veda is proto. Visur ir visada aiskina, kad pas nestukes ji virs 37, o pas mane nea. Na bet su termometru nebezaidziu, zaidziu su google - ieskau visur nestukiu su maza temperatura... randu ir nemazai, bet vis tiek is proto kraustaus
Zodziu reikalas beviltiskas
Na bet tikiuosi savijauta nepaves, nes labai jau kvailai jausiuos negaledama ja daugiau pasitiketi
Is karto prasau visu uz mane labai nepergyventi.. Nesekmiu buvo visokiu, ismokau skausmingai nereaguoti.. padeda tai, kad ir vienu, ir kitu atveju jau sudelioti tolimesni veiksmai
Labas rytas,
visa nakti labai neramiai miegojau ... vis vaidenosi, kad prasideda mmm .... laksciau i tulika istisai ... Jau tikrai vaidenasi, aciu dievui, jos neatejo, bent jau kol kas
Nu ka, papusryciauju, ir lekiu kraujuka priduot
visa nakti labai neramiai miegojau ... vis vaidenosi, kad prasideda mmm .... laksciau i tulika istisai ... Jau tikrai vaidenasi, aciu dievui, jos neatejo, bent jau kol kas
Nu ka, papusryciauju, ir lekiu kraujuka priduot