Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 01, 09:49)
man atrodo tau nuo nervu jau visa kuna rakina  blink.gif  Jei nenori tai ir ndaryk to NT, teisingas poziuris is tikro, nes testu rezultatai kartais labai prasilenkia su HCG. As manau kad si karta ir as jau negadinsiu jokiu NT ir lauksiu kantriai laaabbaaai ilgai net 14dpi, cia UK niekas nedaro 10 dpi  smile.gif

Nu zinok kategoriskai pasisakau PRIES 14 dienu laukima biggrin.gif Taigi zinai, kad nemoku as laukti, nu....... tongue.gif

7 vaikai tai liuks, pats tas blastukem augti mirksiukas.gif Nesitikek, bet tiesiog zinok, kad jas turesi ir taskas.Nu ir bus jos, pamatysi irnesakyk.gif

Rinti, tu jeigu nori su kazkuo zaisti, tai jau geriau imk testa i rankas ir mars sisiot, vis daugiau parodys nei tas termometras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 01, 12:41)
Nu zinok kategoriskai pasisakau PRIES 14 dienu laukima  biggrin.gif  Taigi zinai, kad nemoku as laukti, nu....... tongue.gif

7 vaikai tai liuks, pats tas blastukem augti  mirksiukas.gif  Nesitikek, bet tiesiog zinok, kad jas turesi ir taskas.Nu ir bus jos, pamatysi  irnesakyk.gif

Rinti, tu jeigu nori su kazkuo zaisti, tai jau geriau imk testa i rankas ir mars sisiot, vis daugiau parodys nei tas termometras  biggrin.gif

Nu baik mane travinti o tai man nedaug reikia kad nusipirkciau urmu NT ir pradeciau kokia 2dpi lotuliukas.gif

matai pas mane visada neblogai viskas budavo iki sio momento , t.y apisvaisino, bet po to jie nenori gyventi ir daugintis normaliai g.gif

Rinti - drinks_cheers.gif su Beta1 drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Tokio sugrazinimo i realybe man ir reikejo... biggrin.gif
Na bet turiu paniska NT baime, todel kentesiu termometra uzrakinus tas kelias dienas iki kraujo tyrimo.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 01, 13:17)
Aciu, merginos  4u.gif
Tokio sugrazinimo i realybe man ir reikejo...  biggrin.gif
Na bet turiu paniska NT baime, todel kentesiu termometra uzrakinus tas kelias dienas iki kraujo tyrimo....  biggrin.gif

Tada jau kentek iki HCG be termometro.Uzrakink tu ji ir rakta praryk lotuliukas.gif Nebedaug gi beliko.Tikriausiai savaitgaliui prabegus (o jie, kaip taisykle greitai praeina) jau viskas, pirmadieni galesi leist krauja ir dziaugtis cia mum mirksiukas.gif
Atsakyti
Cituli, puikios naujienos, man kvepia, kvepia geru.... mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Olialia2001, lauksime naujienu. mirksiukas.gif 4u.gif

Laukiancios HCG, ramybes balioneliai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Citas, superines naujienos 4u.gif laikau kumstukus uz vaiku duaginimasi 4u.gif
Atsakyti
Bet kaip skamba: VAIKAI wub.gif wub.gif wub.gif .... Cituk, sergam, sergam mes labai!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
prisiskaiciau jusu ir lekiau riesutauti ax.gif daug prisiraškiau, teks kapot dabar biggrin.gif

Zemyna, irasyk Rinti i sarasiuka 4u.gif
Atsakyti
Laukiu kol kas zinutes is Rinti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tikejausi tyliai praslinkti, bet teks oficialiai prisistatyti blush2.gif
Pirma IVF daremes pavasari VK, kadangi uzaugo ir ispunktavo daug folikulu, turejom net 9 blastocistas. Isodino dvi. Is pradziu buvo didziulis dziugsmas sulaukus teigiamu HCG rezultatu po 5 metu laukimo, deja pasidziaugem tik savaite - nesivystantis nestumas... Po keliu menesiu bandem su saldytomis, taciau nesekmingai. Si karta ir vel su saldytom blastocistom bandom. Siandien 7 dpi. Bandysiu sulaukt pirmadienio ir jau tada nusileist krauja...
Tai tiek apie mane...
Sekmes ir kantrybes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 01, 20:20)
Sveikos smile.gif
Tikejausi tyliai praslinkti, bet teks oficialiai prisistatyti  blush2.gif
Pirma IVF daremes pavasari VK, kadangi uzaugo ir ispunktavo daug folikulu, turejom net 9 blastocistas. Isodino dvi. Is pradziu buvo didziulis dziugsmas sulaukus teigiamu HCG rezultatu po 5 metu laukimo, deja pasidziaugem tik savaite - nesivystantis nestumas... Po keliu menesiu bandem su saldytomis, taciau nesekmingai. Si karta ir vel su saldytom blastocistom bandom. Siandien 7 dpi. Bandysiu sulaukt pirmadienio ir jau tada nusileist krauja...
Tai tiek apie mane... 
Sekmes ir kantrybes visoms  4u.gif

Oho, net 9 blastukes bigsmile.gif Saunuoliai 4u.gif Beje, musu istorija visiskai identiska.....Irgi darem VK, turejom 4 blastukes, dvi idejo, teigiamas HCG, laimes pilnos kelnes, paskui asaru pakalne, nes nesivystantis, tada dejom saldytas likusias dvi, nieko nebuvo schmoll.gif Dabar vel sviezias IVF tik Rygoj, kategoriskai atsisakiau blastukiu, dejom 2 embrionus 3-ju dienu, ir vienas jau makaluojasi ax.gif

Duok dieve, tavo saldytos blastukes paneigtu labai ne kokia ju saldytu statistika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 01, 20:20)
Sveikos smile.gif
Tikejausi tyliai praslinkti, bet teks oficialiai prisistatyti  blush2.gif
Tai tiek apie mane... 
Sekmes ir kantrybes visoms  4u.gif

Rinti, tikimes, kad sikart bus paskutinis jusu bandymas. Laukiam geru naujienu pirmadieni group.gif
Atsakyti