Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Maidenana @ 2011 08 31, 20:50)
Labas vakaras, merginos. As is IUI skyrelio. Pas mus per liepa ir rugpjuti nei vienos nestukes, nei vieno testo su II. Sakykit, prasau, o kaip pas jus? Ar pasiseke kam nors? Mes ten visai liudnom nuotaikom, tai jau galvojame, kad gal laikas blogas, gal ta vasara nedekinga...
O as pas jus prisijungsiu kitais metais smile.gif Pabandysiu viena IUI uz menesiuko, po to pertrauka - ir pas jus  4u.gif

linkiu, kad neprireiktu cia kraustytis 4u.gif

cituk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 31, 19:34)
Cituli, man vis kvepia tikru gerumus, bus Teisingas, as tuo labai tikiu.

O as apimta ekstazes, pirma karta gyvenime maciau kaip juda  nestuke.gif pilvukas ir lieciau, rankos ir sirdis drebejo, koks stebuklas , kliente uzejo paskutini karta, iki termino liko 20 dieneliu, o jau pilvuko grooooozis   , taip vis klausinedavau jos kaip ji, kaip auga mazyle, vis sakydavo, kad labai judri, bet nedrisdavau paprasyti  blush2.gif , o siandien va eme duotis ir ji sako, ziurek, as pasilenkiu, bandau iziureti o ji tik ciupo mano ranka ir padejo  , jauciau mazyles isispraudus ruriuka hihihi.gif , galvyte sake jau isistaciusi kaip reikia, o jau duodasi mamytei po visus sonus, jauciuosi tokia pakyleta  bigsmile.gif , dar ji man sako uzdejusi mano ranka ziurek, prilips , o kad ji zinotu, kaip noreciau sito...  wub.gif Tai va tokie smagus momentai...
Einu toliau dirbt.

As irgi kol kas tikiu 4u.gif isivaizduoju koks geras jausmas, geroj tu ten vietoj sukiojiesi, pasigausi nestuke.gif virusa garantuotai thumbup.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 31, 19:57)
Citas,laikom keturis kumscius uz jusu sekme  4u.gif
Iride,kiek imunoglobulinas tau LT kainavo?Ir kur pirkai?
Dar laukiu rezu,bet yra tikimybe ,kadir man jo gali prireikt.Galvoju ar imt is Gorgio,bet ten taip ziauriai brangu ar bandyt LT ieskotis  g.gif
Pas mane kileres pakilo,bet ne ju aktyvumas kas yra svarbiau,tai dar laukiu TNF rezu ir nuo ju priklausys ka dede Gorgis pasiulys.

Aciu, daug kumstuku bigsmile.gif o va del tu kileriu tai nieko nesuprantu as dar, tik daug skaiciau kad jei moteris neserga jokiais gripais, virusais ir pan tai reiskia labai stipri imunine ir kad gali buti buten aukstas tu gynybiniu lasteliu poveikis ir kad gali atmetineti embrioniukus. o va as tikrai nepamenu kada esu sirgus kuo g.gif Nu laikykis mazut, daktarai priziuri, tiria viskas bus gerai. Kaip Skotija?

QUOTE(errachka @ 2011 08 31, 21:07)
linkiu, kad neprireiktu cia kraustytis 4u.gif

cituk thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Maidenana - ir pas mus toks tustokas periodas dabar verysad.gif , tai tikiuosi kad mano rezultatai pagerins statistika. Nors visai neseniai net dvi dvigubas nestuke.gif apturejom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 31 rugpjūčio 2011 - 21:45
Cituk, tikime ir ne kolkas, o dabar ir visada!!! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Aga, pastaruoju metu aplink vien virusiukai. wub.gif Taip po truputi ir as raminuosi, viskas einasi gerai, viskas pagal plana, manau ir pirmadienis bus geras. wub.gif

T.P.Keberiokst, uz problemeles, esi gerose rankose, viskas bus gerai. 4u.gif

Errachka, kaip laikaisi? wub.gif 4u.gif

Tiesa, Cituk, del statistikos tu cia baik, viskas gerai einasi, mes uz tave labai kumstukus laikome, o rugsejis bus pilnas, pilnas II. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

Labos nakties. 4u.gif

Dar laukiu kol atsilieps Doli ir Dominyyka. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.Matau kad ne as viena normos pasigedau, juk ji zadejo krauja nuleisti, o ne testa gadinti. Norma kaip tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 01 rugsėjo 2011 - 06:46
QUOTE(nanataa @ 2011 09 01, 07:45)
Labas rytas.Matau kad ne as viena normos pasigedau, juk ji zadejo krauja nuleisti, o ne testa gadinti. Norma kaip tau?

Labukas, mergaites, man rytoj kraujuka priduot, t.y. penktadieni, dar laukiu doh.gif
Zinokit prisipazinsiu, vis lekiu i tulika pasiziuret, ar dar nepradejo tepliot, ar kraujuot, man jau paranoja visiska ....
Nes jei tie visi stimuliuojantys ir visi kiti vaistai nesujaukia organizmo, tai pagal paskutines menesines ir savo cikla, tureciau susirgt siandien arba ryt .... nelaukiu visai ....
Nuo vakar vakaro man strenas surakino, negaliu pasilenkti, dar viena pora ciabatu doh.gif
Papildyta:
Gal jau neiskentus koki NT pagadinai bigsmile.gif ? tau siandien 8 ar 9 dpi?
[/quote]

Cituk, [B][/B] nedariau NT, nenoriu gadintis nervu, vistiek nieko neparodys ...
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 31, 22:44)
Maidenana - ir pas mus toks tustokas periodas dabar  verysad.gif , tai tikiuosi kad mano rezultatai pagerins statistika. Nors visai neseniai net dvi dvigubas  nestuke.gif  apturejom  wub.gif

Ufff.Labai labai tikimes ir mes, nes reikia tuos ledus pralauzti. musu merginos jau visai liudnos... per liepa ir rugpjuti - nicnieko...

Cituk, davai - tu pirma pralauzi ir tada jau mes is paskos kosiakom, taip sakant smile.gif Laikom kumscius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 01, 08:30)
Nuo vakar vakaro man strenas surakino, negaliu pasilenkti, dar viena pora ciabatu  doh.gif
[nedariau NT, nenoriu gadintis nervu, vistiek nieko neparodys ...

man atrodo tau nuo nervu jau visa kuna rakina blink.gif Jei nenori tai ir ndaryk to NT, teisingas poziuris is tikro, nes testu rezultatai kartais labai prasilenkia su HCG. As manau kad si karta ir as jau negadinsiu jokiu NT ir lauksiu kantriai laaabbaaai ilgai net 14dpi, cia UK niekas nedaro 10 dpi smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 09 01, 09:09)
Ufff.Labai labai tikimes ir mes, nes reikia tuos ledus pralauzti. musu merginos jau visai liudnos... per liepa ir rugpjuti - nicnieko...

Cituk, davai - tu pirma pralauzi ir tada jau mes is paskos kosiakom, taip sakant smile.gif Laikom kumscius smile.gif

Aciu Maidenana wub.gif Bandysiu buti ledlauziu lotuliukas.gif Gail del mergaiciu IUI, nu bet bukit kantrios negali nesisekti visada 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės
mano planai truputuka pakoregavo netiketai atejusios mmm biggrin.gif
tai antradieni einu pas daktare , priduosiu krauja ir sudarysim visa schema, tai , jei viskas gerai , prisijungsiu net rugsėjo gale.
Žemyna_mėlynakė, saulė, kol kas netaisyk, kai tiksliai žinosiu , tada mirksiukas.gif

Koks jauduliukas užėjo, kad jau greitai viska pradėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 01 rugsėjo 2011 - 09:58
Sveikos, merginos...
As ir vel su klausimu... Ar bandet matuotis bazine temperatura po isodinimo? Suprantu, kad jos parodymus gali koreguoti naudojami vaistai ir t.t., bet laukimas siek tiek varo is proto blush2.gif
Kazkur skaiciau, kad nesciuju temperatura kaip ir laikosi virs 37C. Man po isodinimo buvo pakilusi iki 37,3, o dabar pakrito iki 37... Tai cia nekalbant apie paprasta kuno temperatura, kuri visai varo i nevilti - 36,6
Iki HCG dar 4 dienos, tai va ir prisigalvoju visokiu budu anksciau suprasti, kaip cia viskas baigsis blush2.gif Kai kurios matau zaidzia su testais, o as va su termometru biggrin.gif
Lauksiu Jusu pamastymu.. gal nors kiek apsiraminsiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 01, 10:55)
Labas rytas mergytės
mano planai truputuka pakoregavo netiketai atejusios mmm  biggrin.gif
tai antradieni einu pas daktare , priduosiu krauja ir sudarysim visa schema, tai , jei viskas gerai , prisijungsiu net rugsėjo gale.
Žemyna_mėlynakė, saulė, kol kas netaisyk, kai tiksliai žinosiu , tada  mirksiukas.gif

Koks jauduliukas užėjo, kad jau greitai viska pradėsiu

Bet gi gerai jau greitai bigsmile.gif Laukiam bet tik trumpam cia tave priimsim mirksiukas.gif

Mergaites - labai skauda siandien kiausides unsure.gif kazkaip per pirmus 2ivf LT neuzfiksavau kad taip butu skaudeje. O va per 3ivf cia UK ziauriai skaudejo kaip as manau labiausiai del viduriu uzkietejimo blush2.gif ir dabar skauda, tai ikaliau paracetamolio.

Nu ka ka tik skambino is laboratorijos ir pasake kad apsivaisino 7 vaikuciai wub.gif Siek tiek maziau nei anakart (buvo 9), bet laborante sake kad ties 7 tikrai buvo tvirti ir subrende ir kai paklausiau kokie mano sancai juos daauginti iki blastukiu, sake - labai geri smile.gif Fingers crossed kaip sakant, nieko cia daugiau neislausiu belieka laukti. Susitikimas su maziukais numatytas sestadieni 9:00, nebent butu ka ir nusprestu auginti iki blastukiu 4u.gif

Rinti - BT temperatura tau nieko nesakys jei nematavai jos reguliariai dar pries procedura. taip ji daznai buna virs 37 kai nestuke.gif bet jei normaliai tavo BT zema tai ji ir esant nestukei nepakiltu virs 37. Normalios temperaturos tai visai neziurek nes tam ir yra BT, o tarp kitko jis pas tave labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 01 rugsėjo 2011 - 10:12
Nu saunu Cituk, labai geros naujienos, labai dziaugiuosi. smile.gif
Cia tau skauda po punkcijos, praeis po keliu dienu, man taip pat labai skaudejo, vos vaikscioti galejau, o apie WC net nesneku, sienas laikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 01 rugsėjo 2011 - 10:14
QUOTE(nanataa @ 2011 09 01, 11:13)
Nu saunu Cituk, labai geros naujienos, labai dziaugiuosi. smile.gif
Cia tau skauda po punkcijos, praeis po keliu dienu, man taip pat labai skaudejo, vos vaikscioti galejau, o apie WC net nesneku, sienas laikiau

O tu gerei paracetamoli?
Atsakyti