QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 31, 19:34)
Cituli, man vis kvepia tikru gerumus, bus Teisingas, as tuo labai tikiu.
O as apimta ekstazes, pirma karta gyvenime maciau kaip juda
pilvukas ir lieciau, rankos ir sirdis drebejo, koks stebuklas , kliente uzejo paskutini karta, iki termino liko 20 dieneliu, o jau pilvuko grooooozis , taip vis klausinedavau jos kaip ji, kaip auga mazyle, vis sakydavo, kad labai judri, bet nedrisdavau paprasyti
, o siandien va eme duotis ir ji sako, ziurek, as pasilenkiu, bandau iziureti o ji tik ciupo mano ranka ir padejo , jauciau mazyles isispraudus ruriuka
, galvyte sake jau isistaciusi kaip reikia, o jau duodasi mamytei po visus sonus, jauciuosi tokia pakyleta
, dar ji man sako uzdejusi mano ranka ziurek, prilips , o kad ji zinotu, kaip noreciau sito...
Tai va tokie smagus momentai...
Einu toliau dirbt.
As irgi kol kas tikiu
isivaizduoju koks geras jausmas, geroj tu ten vietoj sukiojiesi, pasigausi
virusa garantuotai
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 31, 19:57)
Citas,laikom keturis kumscius uz jusu sekme
Iride,kiek imunoglobulinas tau LT kainavo?Ir kur pirkai?
Dar laukiu rezu,bet yra tikimybe ,kadir man jo gali prireikt.Galvoju ar imt is Gorgio,bet ten taip ziauriai brangu ar bandyt LT ieskotis
Pas mane kileres pakilo,bet ne ju aktyvumas kas yra svarbiau,tai dar laukiu TNF rezu ir nuo ju priklausys ka dede Gorgis pasiulys.
Aciu, daug kumstuku
o va del tu kileriu tai nieko nesuprantu as dar, tik daug skaiciau kad jei moteris neserga jokiais gripais, virusais ir pan tai reiskia labai stipri imunine ir kad gali buti buten aukstas tu gynybiniu lasteliu poveikis ir kad gali atmetineti embrioniukus. o va as tikrai nepamenu kada esu sirgus kuo
Nu laikykis mazut, daktarai priziuri, tiria viskas bus gerai. Kaip Skotija?
QUOTE(errachka @ 2011 08 31, 21:07)
linkiu, kad neprireiktu cia kraustytis
cituk
Aciu
Maidenana - ir pas mus toks tustokas periodas dabar
, tai tikiuosi kad mano rezultatai pagerins statistika. Nors visai neseniai net dvi dvigubas
apturejom