Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(avilte @ 2011 08 17, 21:53)
O man vienas LT gydytojas pasake, kad jei mm ateina iki mazdaug 18val, tuomet dar galima laikyti 1cd, o jei ateina veliau negu 18val ir dar ne iskart stipriai, tuomet galima skaityti, kad 1cd bus ryt  mirksiukas.gif  Tikiuosi supratot ka as cia parasiau  biggrin.gif

Supratau, supratau lotuliukas.gif aciu tau. Taip iseitu, kad man pirma diena bus rytoj biggrin.gif Nes ir po 18 val ir nestipriai smile.gif
Atsakyti
Kamelija2,MB gere iki pat punkcijos dienos,tai drasiai ir jus ta pati galit daryt.

As skaityciau 1 cd rytoj,man UK irgi taip sake,kad jei iki 20 val tai siandien,jei po tai rytoj skaitosi.Ir butinai turi buti pilnas tekejimas,ne tepliojimas.
As si cikla pradejau nuo 3 cd stimuliacija,nes mano mm buvo sestadieni,o sekmadieni echo neisejo daryt,tai T. liepe pradeti viska pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 17, 22:04)
Kamelija2,MB gere iki pat punkcijos dienos,tai drasiai ir jus ta pati galit daryt.

As skaityciau 1 cd rytoj,man UK irgi taip sake,kad jei iki 20 val tai siandien,jei po tai rytoj skaitosi.Ir butinai turi buti pilnas tekejimas,ne tepliojimas.
As si cikla pradejau nuo 3 cd stimuliacija,nes mano mm buvo sestadieni,o sekmadieni echo neisejo daryt,tai T. liepe pradeti viska pirmadieni.

Keberiokst aciu uz atsakymus i abu klausimus 4u.gif Ka be jusu mergaites reiktu daryt, kai visokie neaiskumai iskyla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 17, 17:16)
Nu zinok tiek pregnacare conseption turi visko daug, tik nezinau ar pas tave toj sauletoj saly ji parduoda  ax.gif  Ir gali dar papildomai, q10, d3 (vardinu ka pati is kitu mergaiciu girdejau ir vartoju) ir dar rekomenduojama papildus gerti bent 3 men iki ivf o tau liko tik 15 dienu  bigsmile.gif svarbiausia kad folio netruktu  smile.gif

Na tai dabar jau sustresavau unsure.gif Bandysiu ryt i vaistine vel uzbegti, gal kazka panasaus man duos i ta pregnacare.
O vyras mano is viso nieko negeria. unsure.gif Vel panika uzeina jusu prisiskaicius. unsure.gif blush2.gif Einu geriau dirbti. ax.gif

Kamelija, pirma mm diena skaitosi kai jau sviezus kraujas pasirodo. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 17 rugpjūčio 2011 - 21:28
Ka be jusu mergaites reiktu daryt, kai visokie neaiskumai iskyla
Sutinku 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 22:19)
Na tai dabar jau sustresavau  unsure.gif Bandysiu ryt i vaistine vel uzbegti, gal kazka panasaus man duos i ta pregnacare.
O vyras mano is viso nieko negeria.  unsure.gif Vel panika uzeina jusu prisiskaicius.  unsure.gif  blush2.gif Einu geriau dirbti.  ax.gif

Kamelija, pirma mm diena skaitosi kai jau sviezus kraujas pasirodo.  ax.gif  4u.gif

Zemyna - jau pradedi stresuoti lotuliukas.gif , viskas gerai foli geri o tai svarbiausia. Jei rasi vaistinej nusipirk tuos preganacare, o gal bus kitokiu besiruosiancioms pastoti.

Kamelija2 - as uzskaityciau rytoju kaip 1cd
Atsakyti
nanataa nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Cituk kantrybes ir maziau streso mirksiukas.gif
Atsakyti
nanataa superinės naujienos. Sveikinu ir laikau kumštukus, kad skaičiukai didėtų.

Rute labai ačiū tau už išsamią info notworthy.gif Dabar viskas aišku biggrin.gif

QUOTE(juroszuvedra @ 2011 08 17, 14:53)
Tanga ,kumstukai stipriai stipriai suspausti uz jusu  busima sekme!!! thumbup.gif

Ačiū, mergyte, už palaikymą. O tau matau jau finišas ant nosies. Jau ant lagaminų sėdit? biggrin.gif Linkiu, kad viskas lengvai ir sklandžiai. Nors man atrodo, kad mums visoms tiek daug ištvėrusioms jokie gimdymai nebaisūs.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 17, 18:41)
Zemyna - jau pradedi stresuoti  lotuliukas.gif , viskas gerai foli geri o tai svarbiausia. Jei rasi vaistinej nusipirk tuos preganacare, o gal bus kitokiu besiruosiancioms pastoti.

Juokiasi puodas, kad katilas juodas. beee.gif biggrin.gif 4u.gif
Ziuresiu ka ryt gausiu, sakysiu, kad duotu kazka labai gero. g.gif biggrin.gif

Bet tikrai, tokiu gudruciu cia pilna, ka mes be ju darytume. wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=nanataa,2011 08 17, 17:31]
Visus kartus VK buvau, tik si syki viskas pas Visoc. buvo, o praeita karta Pas Uson.Tai pasiskaiciavau crinona, turiu iki sestadienio, ir dar viena nuo praeita karto, tai i vilniu crinono man reikia vaziuoti pirmadieni:)
Papildyta:
Ar yra siame skyrelyje dar is VK klinikos?

As pas gyd.Visoc. lankausi mirksiukas.gif
Jei tau Kaunas arciau tai gali Kaune VK nusipirkti crinono. Labai labai dziaugiuosi uz Jusu seima nestuke.gif , kada galvoji eiti pakartotinai kraujuka pasidaryti?

Atsakyti
labas konstruktore, eisiu ryt pakartoti HCG, o as net nepagalvojau kad galiu i kauna vaziuoti. As galvoju kad jei taves cia nera prisiregistravusios, tai taip lengvai crinono neparduoda
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Maciau apie papildus kalbejotes,o as nemaniau kad blogai jeigu papildus nestuke.gif vartosiu ir per IVF.Tai va vartojau savo papildus ir per IVF ir dabar toliau vartoju doh.gif kad tik nebuciau prisidirbus unsure.gif Man vakar pilvuka maude,tai tokia nerami buvau-na,bet siandien nemaudziau-tai dziaugiuosi ax.gif
Nanaata,tai rytoj lauksim skaiciuku-tikrai manau kad jie tau tik dideees wub.gif Beje,o tu kai pridavei kraujuka ligonineje,tau reikejo vaziuoti atsakymo ar tiesiog galejai paskambinti? g.gif
Konstruktore,na laukiam labai ziniu is po gines thumbup.gif Primink,man sklerozininkei kiek dabar tau laiko?
Kamelija,as irgi manau kad siandien tau IC.D. beje,sveikinu su mm 4u.gif Gero tau starto mirksiukas.gif ir zinoma kad finisas butu toks apie koki mes visos cia svajojame wub.gif
Kaip mergytes laikosi?
Atsakyti