Sveikutes, vel prilekdama rasau.
Cituk, labai dziaugiuosi uz tuos 12 , laikome kumstukus, VISKAS BUS PUIKU!
Taip, pirmadieni viskas paaiskes.
Geros dieneles, lekiu toliau.
QUOTE(Citas @ 2011 08 31, 16:47)
* Kaip tavo reikalai, kada tau isodinimas?
**Ryt laukiu labai svarbaus embriologo skambucio
*Mano reikaliukai iriasi pirmyn, pirmadienį į LV leisiu vyrą, jei pati iš darbo nepabėgsiu, o ketvirtadienį, t.y. rugsėjo 8d., vešiu savo paruoštą namelį įkurtuvėms
** Bus gerai, pamatysi
QUOTE(Citas @ 2011 08 31, 15:47)
Cito punkcija praejo, lyg neblogai jauciuosi, nors apsvaigus dar truputi bet nieko.
Nu va. Labai gerai.Dabar laukiam vestuvines nakties ir ziuresim ka ir kiek turim.Eik dabar toliau blaivytis ir kai tik zinosi ryt koki atsakyma, rek tiesiai i eteri
Nakti labai prastai miegojau, tai kazkaip apie tave daug galvojau Atrodo, nematytas visai zmogutis, ale kaip rupi Tikiu, kad tavo laime jau cia pat
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 31, 16:40)
Nu va. Labai gerai.Dabar laukiam vestuvines nakties ir ziuresim ka ir kiek turim.Eik dabar toliau blaivytis ir kai tik zinosi ryt koki atsakyma, rek tiesiai i eteri
Nakti labai prastai miegojau, tai kazkaip apie tave daug galvojau Atrodo, nematytas visai zmogutis, ale kaip rupi Tikiu, kad tavo laime jau cia pat
Aisku kad reksiu as cia ir dizaugiuosi ir verkiu su jumis , kur man daugiau detis
Ahh isuziau as cia smegenis tai net nemigo naktimis lendu i galvele Aciu, as isitikinus kad geros mintys apie kazka daro labai gera itaka kaip beje blogos mintys gali lemti blogi )
Zemyna, Kristinuke Jums abiems Pirmadienis svarbi diena O tai tau Kristinuke gleivine jau seniai pasiruosus, kodel taip ilgai dar laukti iki maziuku pasiemimo ?
QUOTE(Citas @ 2011 08 31, 12:47)
Cito punkcija praejo, lyg neblogai jauciuosi, nors apsvaigus dar truputi bet nieko. Tai va nezinau kaip ten buna, bet ispunktavo 12 gero dydzio kiausialasciu (per paskutini scana mate 18 folikulu tai keista kad 12 ispunktavo, bet daktaras sake kad is 18 gero dydzio apie puse buvo, tai taip iseina kad rezultatas geresnis nei tikejosi ) Dabar va ramiai ziuriu krepsini o vaikai jau ruosiasi apsivaisinimui. Na svarbiausia kad apsivaisine vel nenunyktu iki 2 embrioniuku trecia diena nes tada jau tikrai neaugins iki blastukiu. Nors aisku visas D valioje. Ryt laukiu labai svarbaus embriologo skambucio
Dideliausi sveikinimai ispunktavus 12vaiku! O dabar mamytei reikia greiciau atsigauti,pailseti ir laukti vaikuciu! O jie bus tikri sanuoliai ir uzaugs iki blasto
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 08 31, 17:17)
Dideliausi sveikinimai ispunktavus 12vaiku! O dabar mamytei reikia greiciau atsigauti,pailseti ir laukti vaikuciu! O jie bus tikri sanuoliai ir uzaugs iki blasto
Oi mama tai pasiruos, dar va turiu akupunkturos pasilikus pries pat isodinima seanca, atpalaiduos mane ir gales maziai ramiai sedeti.
Bet Reginiukas.UK nu neitiketina - ka tik dziaugemes tavo teigiamu rezultatu o dabar liko tik pora menesiuku iki susitikimo. Nu laikas bega tai nezmonisku greiciu As vis palandzioju ten kur man nepriklauso nestukiu skyrelyje tai skaiciau kad turi graziu nuotraukyciu pilvelio gal parodytum ? , as irgi labai planuoju tokia fotosesija, tiksliau svajoju jau kokius 7 metus apie tai
Cito punkcija praejo, lyg neblogai jauciuosi, nors apsvaigus dar truputi bet nieko. Tai va nezinau kaip ten buna, bet ispunktavo 12 gero dydzio kiausialasciu (per paskutini scana mate 18 folikulu tai keista kad 12 ispunktavo, bet daktaras sake kad is 18 gero dydzio apie puse buvo, tai taip iseina kad rezultatas geresnis nei tikejosi ) Dabar va ramiai ziuriu krepsini o vaikai jau ruosiasi apsivaisinimui. Na svarbiausia kad apsivaisine vel nenunyktu iki 2 embrioniuku trecia diena nes tada jau tikrai neaugins iki blastukiu. Nors aisku visas D valioje. Ryt laukiu labai svarbaus embriologo skambucio
[/quote]
Nu cituk, pavarei
Laukiam ryt ziniu, neabejoju, kad sulauksi geru
[/quote]
Nu cituk, pavarei
Laukiam ryt ziniu, neabejoju, kad sulauksi geru
QUOTE(norma @ 2011 08 31, 18:13)
Laukiam laukiam
Kaip tu siandien jautiesi? Aisku registruoja ka skauda ka ne:) ? Skaiciau kad kiausides paskaudena, bet tai labai normalu lygiai taip pat kaip normalu butu jei ju neskaudetu, jau tau visos turbut sake kad pozymiu buvimas ar ju visiskas nebuvimas nieko nepasako apie galutini rezultata. Vienintelis kazka reiskiantis pozymis yra mmm nebuvimas, o pas tave ju ir nera taip kad viskas
Gal jau neiskentus koki NT pagadinai ? tau siandien 8 ar 9 dpi?
QUOTE(Citas @ 2011 08 31, 15:08)
Oi mama tai pasiruos, dar va turiu akupunkturos pasilikus pries pat isodinima seanca, atpalaiduos mane ir gales maziai ramiai sedeti.
Bet Reginiukas.UK nu neitiketina - ka tik dziaugemes tavo teigiamu rezultatu o dabar liko tik pora menesiuku iki susitikimo. Nu laikas bega tai nezmonisku greiciu As vis palandzioju ten kur man nepriklauso nestukiu skyrelyje tai skaiciau kad turi graziu nuotraukyciu pilvelio gal parodytum ? , as irgi labai planuoju tokia fotosesija, tiksliau svajoju jau kokius 7 metus apie tai
Akupunktura Saunuole mamulyte
Zinok laikas skrieja tiesiog,atrodo katik suzinojau o jau 33sav Ytariu nei nepastebesiu kaip ateis laikas lukstetis O pilvuziko jau dabar pradedu ilgetis dar ji turedama
Pamatysi nespesi pasdziaugti II O jau pilvukas nosyte rems
Cituli, man vis kvepia tikru gerumus, bus Teisingas, as tuo labai tikiu.
Kristinuke, kaip smagu del jusu , pacios dideliausios sekmes!
Reginukas.uk.
O as apimta ekstazes, pirma karta gyvenime maciau kaip juda pilvukas ir lieciau, rankos ir sirdis drebejo, koks stebuklas , kliente uzejo paskutini karta, iki termino liko 20 dieneliu, o jau pilvuko grooooozis , taip vis klausinedavau jos kaip ji, kaip auga mazyle, vis sakydavo, kad labai judri, bet nedrisdavau paprasyti , o siandien va eme duotis ir ji sako, ziurek, as pasilenkiu, bandau iziureti o ji tik ciupo mano ranka ir padejo , jauciau mazyles isispraudus ruriuka , galvyte sake jau isistaciusi kaip reikia, o jau duodasi mamytei po visus sonus, jauciuosi tokia pakyleta , dar ji man sako uzdejusi mano ranka ziurek, prilips , o kad ji zinotu, kaip noreciau sito... Tai va tokie smagus momentai...
Einu toliau dirbt.
Kristinuke, kaip smagu del jusu , pacios dideliausios sekmes!
Reginukas.uk.
O as apimta ekstazes, pirma karta gyvenime maciau kaip juda pilvukas ir lieciau, rankos ir sirdis drebejo, koks stebuklas , kliente uzejo paskutini karta, iki termino liko 20 dieneliu, o jau pilvuko grooooozis , taip vis klausinedavau jos kaip ji, kaip auga mazyle, vis sakydavo, kad labai judri, bet nedrisdavau paprasyti , o siandien va eme duotis ir ji sako, ziurek, as pasilenkiu, bandau iziureti o ji tik ciupo mano ranka ir padejo , jauciau mazyles isispraudus ruriuka , galvyte sake jau isistaciusi kaip reikia, o jau duodasi mamytei po visus sonus, jauciuosi tokia pakyleta , dar ji man sako uzdejusi mano ranka ziurek, prilips , o kad ji zinotu, kaip noreciau sito... Tai va tokie smagus momentai...
Einu toliau dirbt.
Citas,laikom keturis kumscius uz jusu sekme
Iride,kiek imunoglobulinas tau LT kainavo?Ir kur pirkai?
Dar laukiu rezu,bet yra tikimybe ,kadir man jo gali prireikt.Galvoju ar imt is Gorgio,bet ten taip ziauriai brangu ar bandyt LT ieskotis
Pas mane kileres pakilo,bet ne ju aktyvumas kas yra svarbiau,tai dar laukiu TNF rezu ir nuo ju priklausys ka dede Gorgis pasiulys.
Iride,kiek imunoglobulinas tau LT kainavo?Ir kur pirkai?
Dar laukiu rezu,bet yra tikimybe ,kadir man jo gali prireikt.Galvoju ar imt is Gorgio,bet ten taip ziauriai brangu ar bandyt LT ieskotis
Pas mane kileres pakilo,bet ne ju aktyvumas kas yra svarbiau,tai dar laukiu TNF rezu ir nuo ju priklausys ka dede Gorgis pasiulys.
Labas vakaras, merginos. As is IUI skyrelio. Pas mus per liepa ir rugpjuti nei vienos nestukes, nei vieno testo su II. Sakykit, prasau, o kaip pas jus? Ar pasiseke kam nors? Mes ten visai liudnom nuotaikom, tai jau galvojame, kad gal laikas blogas, gal ta vasara nedekinga...
O as pas jus prisijungsiu kitais metais Pabandysiu viena IUI uz menesiuko, po to pertrauka - ir pas jus
O as pas jus prisijungsiu kitais metais Pabandysiu viena IUI uz menesiuko, po to pertrauka - ir pas jus