QUOTE(miko @ 2011 08 30, 22:25)
sveikos busimos mamytes
kazkada ir as ryjau kiekviena sio skyrelio emocija, zinia, pergyvenau ir dziaugiaus su kitomis likimo draugemis, bet dabar, kai paziuriu i ugtelejusius savo kleckus- lyg nieko tokio ir nebuvo
galiu patart tik viena- viduj, sirdelej tvirtai zinot (ne tiketis, o zinot!), kad vaikelis (arba du) bus!! man tai suveike. pries procedura zinojau- viskas pavyks ! o dar ta visa grazi ir stipri forumo palaikymo komanda neleido nesamoniu prisigalvoti
pasitikekit savo gydytojais ir ramiai apziurinekit naujausias kudikiu madas
Kaip sake mano gydytoja- svarbiausia dvasine ramybe. SEKMES VISOMS
kazkada ir as ryjau kiekviena sio skyrelio emocija, zinia, pergyvenau ir dziaugiaus su kitomis likimo draugemis, bet dabar, kai paziuriu i ugtelejusius savo kleckus- lyg nieko tokio ir nebuvo
galiu patart tik viena- viduj, sirdelej tvirtai zinot (ne tiketis, o zinot!), kad vaikelis (arba du) bus!! man tai suveike. pries procedura zinojau- viskas pavyks ! o dar ta visa grazi ir stipri forumo palaikymo komanda neleido nesamoniu prisigalvoti
pasitikekit savo gydytojais ir ramiai apziurinekit naujausias kudikiu madas
Kaip sake mano gydytoja- svarbiausia dvasine ramybe. SEKMES VISOMS
Sveikinu miko Dvasine ramybe yra o tikejima vis dar stiprinu, bet aisku kad prieisiu kazkada prie savo tikslo, gal jau visai neuzilgo Juokinga, bet man tie 9 menesiai kaip savaite kokia atrodo palyginus su mazdaug 7 planavimo metais