Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(miko @ 2011 08 30, 22:25)
sveikos busimos mamytes  nestuke.gif  nestuke.gif
kazkada ir as ryjau kiekviena sio skyrelio emocija, zinia, pergyvenau ir dziaugiaus su kitomis likimo draugemis, bet dabar, kai paziuriu i ugtelejusius savo kleckus- lyg nieko tokio ir nebuvo  thumbup.gif
galiu patart tik viena- viduj, sirdelej tvirtai zinot (ne tiketis, o zinot!), kad vaikelis (arba du) bus!! man tai suveike.  pries procedura  zinojau- viskas pavyks ! o dar ta visa grazi ir stipri forumo palaikymo komanda neleido nesamoniu prisigalvoti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
pasitikekit savo gydytojais ir ramiai apziurinekit naujausias kudikiu madas  wub.gif
Kaip sake mano gydytoja- svarbiausia dvasine ramybe. SEKMES VISOMS  4u.gif

Sveikinu miko smile.gif Dvasine ramybe yra o tikejima vis dar stiprinu, bet aisku kad prieisiu kazkada prie savo tikslo, gal jau visai neuzilgo smile.gif Juokinga, bet man tie 9 menesiai kaip savaite kokia atrodo palyginus su mazdaug 7 planavimo metais doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. wub.gif 4u.gif

Nanataa, aciu ir Tau 4u.gif , labai dziaugiuosi del Taves ir visu musu sulaukusiuju nestuke.gif , o likusioms linkiu ir tikiu, pavyks tikrai. mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Rute @ 2011 08 30, 13:12)
Nosį kažkodėl panižo... APČY, APČY, AAPPČYYYY, kas čia pasidarė.. AAPČYYY.. Tegu tie virusiukai limpa prie visų šio skyrelio gyventojų wub.gif

wub.gif smagios, sirdi glostancios tokios istorijos.. wub.gif 4u.gif

Cituli, labai labai be galo ir be krastu, linkiu ryt ir visados tik sekmes! wub.gif 4u.gif

Tiesa, del to apsiraminimo, dirbu dabar juodai daug, bet va artejant vizitui vis sunkiau valdyti mintis, bet stengiuosi, tikrai labai stengiuosi ir svarbiausia, tikiu ir labai labai noriu, kad viskas butu puiku, sitaip ir bus, nes as labai pasistengsiu ir tikiuosi D taip pat mums pades. Manau, kad tikrai nurimsiu, kai jau pradesime procesa. drinks_cheers.gif 4u.gif

Smagu, kad mus lanko jau mamytes ir suteikia jegu, tikejimo, vilties... wub.gif Aciu. wub.gif 4u.gif

Labos jau linkiu 4u.gif , esu pavargusi kaip nezinau kas, ziuriu jau ir treciadienis tuoj, greit ir ketvirtadienis, penktadienis, savaitgalis ir pagaliau.... as irgi kazka suzinosiu. wub.gif
Atsakyti
ilindau ir as naujienu paziuret blush2.gif ir pataikiau...Cituk,musu kumstukai kaip visada tvirtai suspausti uz tavo punkcija ir sekminga pabaiga sikart wub.gif wub.gif
visoms jums dvigubi virusiukai 2.gif 2.gif
Atsakyti
Cituk, laikysiu ir as kumscius, viskas bus ok, svarbu, kad gerai jaustumeis po punkcijos ir kad Treisas nudziugintu skaiciukais drinks_cheers.gif

Merginos, turiu toki klausimuka:
ar teko kam su snaigutem daryt isodinima? Gal galite papasakoti, kokia ten procedura? Kokiom dienom sodina (aisku, jei lieka ka sodint). Ir kas kainuoja? Tik atsildymas ir isodinimas?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 30, 23:00)
Sveikinu miko  smile.gif  Dvasine ramybe yra o tikejima vis dar stiprinu, bet aisku kad prieisiu kazkada prie savo tikslo, gal jau visai neuzilgo smile.gif Juokinga, bet man tie 9 menesiai kaip savaite kokia atrodo palyginus su mazdaug 7 planavimo metais  doh.gif

Cituk lengvos punkcijos siandien ir superiniu maziuku 4u.gif 4u.gif Spaudziu kumstukus uz paskutini tavo karta mirksiukas.gif

Sekmes ir kitoms mergytems smile.gif ir toms, kurios ruosiasi, ir toms, kurios laukia rezultatu, ir toms, kurios jau augina pilvelyje mazucius 4u.gif

Žemyna_mėlynake ramybes mirksiukas.gif Linkiu, kad ji tave aplankytu bent jau nuo tada kai suzinosi koki plana chuligana sugalvojo tavo specai 4u.gif

O as pati kazkaip keistai jauciuosi g.gif Kai pries kelias savaites galvojau, kad jau stai priejom tikslo pradzia, jauciau lyg toki pakilima. O siuo metu is viso atrodo, kad niekas nevyksta, niekam nesiruosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 08 30, 18:25)
riešutukai..  mirksiukas.gif

Vat aš įtariu, kad man jie ir padėjo smile.gif Labai daug riešutų tais metasi buvo, tai net negalvodama ar padeda toks dalykas ar ne šlamščiau juos kol buvo jų miške. Ne pirktinius valgiau, o iš miško pačių prisiraškytus smile.gif
Sėkmės mergaitės. Įlendu, pasiskaitau, bet nerašau nieko, nes... na ką ten rašysi vis tą patį ir tą patį. Tiesiog aš tyliai pergyvenu už visas čia esančias ir linkiu greičiau pabėgti iš čia su nestuke.gif
Atsakyti
Cituk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2011 08 31, 11:04)
Vat aš įtariu, kad man jie ir padėjo  smile.gif Labai daug riešutų tais metasi buvo, tai net negalvodama ar padeda toks dalykas ar ne šlamščiau juos kol buvo jų miške. Ne pirktinius valgiau, o iš miško pačių prisiraškytus smile.gif
Sėkmės mergaitės. Įlendu, pasiskaitau, bet nerašau nieko, nes... na ką ten rašysi vis tą patį ir tą patį. Tiesiog aš tyliai pergyvenu už visas čia esančias ir linkiu greičiau pabėgti iš čia su  nestuke.gif

doh.gif Oh... taigi kapiec dabar bus visiems riesutynams 10 km spinduliu aplink mus... lotuliukas.gif Mes dabar su Norma nuo (.)(.) pereisim prie riesutu lotuliukas.gif Jamam lasvas dienas iki kraujo nuleidimo ir riesutaut! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 08 31, 12:59)
doh.gif  Oh... taigi kapiec dabar bus visiems riesutynams 10 km spinduliu aplink mus...  lotuliukas.gif  Mes dabar su Norma nuo (.)(.) pereisim prie riesutu lotuliukas.gif  Jamam lasvas dienas iki kraujo nuleidimo ir riesutaut!  thumbup.gif

Jeigu tai būtų tikras vaistas, tai manau neliktų iš vis LT riešutų biggrin.gif Tektų į LV ar kitur važiuot riešutaut, o ne IVFų darytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2011 08 31, 14:04)
Jeigu tai būtų tikras vaistas, tai manau neliktų iš vis LT riešutų  biggrin.gif  Tektų į LV ar kitur važiuot riešutaut, o ne IVFų darytis  biggrin.gif

Skestantieji ir siaudo griebiasi.... biggrin.gif Juokauju as ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Cituk,kur buvus kur nebuvus ir as cia bigsmile.gif isirasau i tavo palaikymo komada! sekmingos punkcijos,lauksim ziniu grystant 4u.gif
Viskas bus gerai,mano gleivine isodinimo diena buvo vos 8,4 taigi tu dar turi laiko kelias dieneles ja paauginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 30, 23:26)
Cituli, labai labai be galo ir be krastu, linkiu ryt ir visados tik sekmes!

Tiesa, del to apsiraminimo, dirbu dabar juodai daug, bet va artejant vizitui vis sunkiau valdyti mintis, bet stengiuosi, tikrai labai stengiuosi ir svarbiausia, tikiu ir labai labai noriu, kad viskas butu puiku, sitaip ir bus, nes as labai pasistengsiu ir tikiuosi D taip pat mums pades. Manau, kad tikrai nurimsiu, kai jau pradesime procesa.  drinks_cheers.gif  4u.gif

Aciu smile.gif Zemyna o tu pirmadieni suzinosi jau tikslia starto data?

QUOTE(frige1 @ 2011 08 31, 01:34)
ilindau ir as naujienu paziuret ir pataikiau...Cituk,musu kumstukai kaip visada tvirtai suspausti uz tavo punkcija ir sekminga pabaiga sikart

Labukas mano ligonines drauge thumbup.gif Aciu kad vis prisimeni ir pavirusuoji wub.gif

QUOTE(norma @ 2011 08 31, 08:46)
Cituk, laikysiu ir as kumscius, viskas bus ok, svarbu, kad gerai jaustumeis po punkcijos ir kad Treisas nudziugintu skaiciukais

Merginos, turiu toki klausimuka:
ar teko kam su snaigutem daryt isodinima? Gal galite papasakoti, kokia ten procedura? Kokiom dienom sodina (aisku, jei lieka ka sodint). Ir kas kainuoja? Tik atsildymas ir isodinimas?

Norma as UK darausi, tai Treisas man nieko nepasakys lotuliukas.gif

kas cia per klausimai apie snaigutes, kai jau po poros dienu gali suzinoti dziugia naujiena apie nestuke.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 31, 10:34)
Cituk lengvos punkcijos siandien ir superiniu maziuku. Spaudziu kumstukus uz paskutini tavo karta mirksiukas.gif

O as pati kazkaip keistai jauciuosi g.gif Kai pries kelias savaites galvojau, kad jau stai priejom tikslo pradzia, jauciau lyg toki pakilima. O siuo metu is viso atrodo, kad niekas nevyksta, niekam nesiruosiu

Aciu 4u.gif Palauk kuo arciau startas tuo viskas intensyveja, o kas jau cia beliko, nepilnas menuo ax.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 08 31, 12:21)

4u.gif Kaip tavo reikalai, kada tau isodinimas?

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 08 31, 14:41)
Cituk,kur buvus kur nebuvus ir as cia  bigsmile.gif isirasau i tavo palaikymo komada! sekmingos punkcijos,lauksim ziniu grystant  4u.gif
Viskas bus gerai,mano gleivine isodinimo diena buvo vos 8,4 taigi tu dar turi laiko kelias dieneles ja paauginti  4u.gif

Oi kaip gerai, apvirusuosit jus sita skyreli kaip reikiant ir paciu laiku smile.gif

Cito punkcija praejo, lyg neblogai jauciuosi, nors apsvaigus dar truputi bet nieko. Tai va nezinau kaip ten buna, bet ispunktavo 12 gero dydzio kiausialasciu (per paskutini scana mate 18 folikulu tai keista kad 12 ispunktavo, bet daktaras sake kad is 18 gero dydzio apie puse buvo, tai taip iseina kad rezultatas geresnis nei tikejosi smile.gif ) Dabar va ramiai ziuriu krepsini o vaikai jau ruosiasi apsivaisinimui. Na svarbiausia kad apsivaisine vel nenunyktu iki 2 embrioniuku trecia diena nes tada jau tikrai neaugins iki blastukiu. Nors aisku visas D valioje. Ryt laukiu labai svarbaus embriologo skambucio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 31 rugpjūčio 2011 - 14:48