QUOTE(Citas @ 2011 08 30, 12:59)
Aciu nanataa - imu virusiukus , labai reikia
O apie gleivine ir as zinau tik tiek kad ji pas mane vis per plona
ir pasirodo nera kazkokio stebuklingo vaisto, kuris ja imtu ir padetu uzauginti
beje kokia pas tave buvo gleivine?
Įkvepiam, iškvepiam, įkvėpiam, iškvepiam.. Giliai pakvėpuojam ir ramiai skaitom ką dabar rašau. Paskutinį ivf'ą mano gleivinė buvo super plona. Pas gydytoją klausiu ką galima padaryti, jis tik skėsčioja rankomis, nes pagal jį estrogenų man tikrai užtenka, gleivinė tiesiog užsiblokavo ir nustojo augti be jokio paaiškinimo, nors ji išsisluoksniavusi tvarkingai, kaip ir priklauso, bet laaaabai plona. Kai matavom prieš punkciją, jos dydis tebuvo 6.5. Pradėjau gerti estrofemą. Punkcijos dieną gydytojas nuliūdina, gleivinė plona.. Išpunktuojam 15 kiaušialąsčių, 12 dalinasi, pasiskambinus dieną prieš atvažiavimą, gražiai dalinasi 9 ląstelės. Įsodinimo dieną nuvažiavus į vietą, paaiškėjo, kad telikusios vos dvi ne pačios geriausios kokybės besidalinančios ląstelės, gleivinė ir toliau plona.. Bet gydytojas dar prieš punkciją minėjo, kad yra pastojusių ir su 6,5 gleivine įsodinimo dieną.. Vadinasi, šansų stebuklui kaip ir turim, bet abu su vyru labai nusiminę, aš vos ne iki ašarų, kažkaip abu tikėjomės, kad turėsim bent snaigučių jei gleivinė pavestų.. Nepanikuoju, nes suvokiu, pakeisti nieko negaliu.. Tiesiog taip yra, bet širdutę spaudžia liūdesys, kad viskas nelabai gražiai klostosi. Pasiimam abi mažytes kruopytes, su labai labai mažyte viltimi paliekame kliniką. Realiai suvokiu, jei pastosiu, bus stebuklas.. ne kitaip..
Po įsodinimo visi skausmai nurimo. Kaip kad jokių procedūrų nė nebūtų buvę. Po savaites važiuojame pas anytą kaimukan pagelbėti, medų pas bitutes susirinkti. Anytai užklausus kaip pas mus reikalai, ramiai atsakau, kad stebuklų būna, bet kol kas dar nieko nežinome, nors pačios procedūros rezultatai nėra džiuginantys.. O vakarop vyras bevalgant nuo krūmo juoduosius serbentus anytai girdint pradeda spangti, kad reikia užsišaldyti uogų, nes man besilaukiant galiu jų užsimanyti. Šaltai nuraminu vyrą, kad apsiramintų.. Vakare dar pravedu paskaitėlę, kad anyta negirdėtų.. Labai bijau, kad paskui nekristų iš aukštai prisisvajojęs. Grįžome namo sekmadienį vakare. pirmadienį pradėjo skaudėti šonus (tuomet prasidėjo vėlyvosios hiperstimuliacijos požymiai). Vakarop skausmai dar sustiprėjo, supratau, kad teks kreiptis į gydytojus pagalbos, todėl antradienį iš ryto pasidariau hcg. Netikėjau pamačiusi skaičių 87.
Todėl šiandien galiu teigti, stebuklai vyksta. Su savo plonąja gleivine aš pastojau.
Taigi, tavo 8,1 gleivinė nėra pati prasčiausia.. Ir tu turi vilties.. Tikrai turi.. Kelk nosiuką aukštyn..
Nosį kažkodėl panižo... APČY, APČY, AAPPČYYYY, kas čia pasidarė.. AAPČYYY.. Tegu tie virusiukai limpa prie visų šio skyrelio gyventojų
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]