Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 08 29, 18:24)
Matau, kad pasislepti man neisejo  blush2.gif  Nu jo, tryznioju biski  hihihi.gif bet juokingiausia yra tai, kad cia jus ieskot nestumo pozymiu po isodinimo vos kelios dienos, o as va net ir 12 savaiciu suejus vis dar ju ieskau ir puolu i panika jei nieko tokio nerandu  ax.gif  Taip kad mergaites, panasu, kad ramybes nera ir nebus  biggrin.gif  Paguodziau, ania ?  lotuliukas.gif

Cituli, vaiku tau nusimato tikrai kiek tik nori.Jauciu, kad gausi ir blastukiu  mirksiukas.gif

Nu nu neuzmaciau kur tu vel sutryzniojai lotuliukas.gif Betule - atsipusk ir pasiziurek i savo parasiuka - rizikos riba prasokai o dabar jau megaukis mazute, aisku kad neramu aisku kad nori kad viskas butu kuo geriausiai, bet tas kur aukstai aiskiai tave myli ir aiskiai su jo pagalba ir tavo RAMYBE viskas bus gerai smile.gif O dar noriu pasakyti kad nesazininga perleisk tryzniojimo galimybe toms kurioms labiau to reikia - va as tuoj pradesiu o vadas dar ne nepradejes proceso jau eina is proto lotuliukas.gif ir kitos bandancios manau ne pries patryznioti ir papanikuoti!!!

Jetau - nu nezinau kodel bet taip noriu blastukiu, kad sakes doh.gif Turbut galvojat kad isprotejau, bet tai as ir nesakau kad ne, po 4 doziu hormonu, stimuliacijo matyt protas biski isejo poilsio biggrin.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 29, 19:32)
Cituk,laikysiu nerealiai kumsciukus ta diena kai darys punkcija,kai maziukai dalinsis ir kai augs bei bus pas atve pilvuke.Jetus,visa sirdele tae palaikau ir tikrai tikiuosi,tikiu ir viliuosi kad sikart bus tavo sekmes kartas,kad tu pagaliau atsipusi nuo stimuliaciju ir jau jaudinsies del malonesniu dalykeliu mirksiukas.gif

Aciu mazute, as jau dabar laukiu tavo snaiguciu spalio, as irgi tikiu, kad tavo nesekme buvo tiesiog kazkas nelaiku ir ne savo vietoj bet viskas idealu, taigi sekantis kartas negali nepasisekti. kazkaip taip as po kiekvieno nesekmes vel keliau galva ir vel save itikindavau kad as niekam nieko blogo nepadariau, niekam blogo nelinkejau vadinasi turi ir man pasisekti.

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 20:04)
Betuli, nekamantinek, man ir taip sakutes , ateinanti pirmadieni suzinosiu viska.  MAN SEKSIS IR LABAI.  MAN SEKSIS, MAN SEKSIS, MAN SEKSIS

Aisku kad seksis, man tai atrodo kad tu jau viska ispergyvensi iki bandymo ir per IVf busi rami kaip belgas, pamatysi savo II, atiduosi vado pareigas ir eisi is cia tokia ramiake bet jokiu tryzniojimu drinks_cheers.gif

Atsakyti
Einu vel i krumus, o tai baisiai geda pasidare Cituko paskaicius. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 29 rugpjūčio 2011 - 20:23
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 21:11)
Einu vel i krumus, o tai baisiai geda pasidare Cituko paskaicius.  blush2.gif

Jokiu krumu panelyt, nepasislepsi cia nuo savu, mes tave geriausiai suprantam taip kad ar skauda ar linksma ar stogas vaziuoja viska dek i eteri ir mes arba paguosim arba pabarsim arba nuraminsim smile.gif

Beje nanataa jau pamate du pusliukus, tai gali saraselyje pakeisti ane? ax.gif kaip uzpavydejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 rugpjūčio 2011 - 20:29
Bene dvynuku laikas prasidejo. bigsmile.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Cituk, man net dantis skauda, nuo sukandimo blush2.gif , vaikstau ir miegu labai sukandusi dantis, tai gali isivaizduoti kokia as isitempusi. blush2.gif Bet ziuriu cia tik as viena cirkinuosi, taigi reik sedet ramiai krumuose ir nedarytis sarmatos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 29 rugpjūčio 2011 - 20:54
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 21:40)
Bene dvynuku laikas prasidejo.  bigsmile.gif  wub.gif wub.gif  4u.gif

Cituk, man net dantis skauda, nuo sukandimo blush2.gif , vaikstau ir miegu labai sukandusi dantis, tai gali isivaizduoti kokia as isitempusi.  blush2.gif Bet ziuriu cia tik as viena cirkinuosi, taigi reik sedet ramiai krumuose ir nedarytis sarmatos.  ax.gif

Nu tai imk ir atsakyk man i lengva klausima - KODEL TU SIUO METU ISITEMPUSI?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 29, 18:02)
Nu tai imk ir atsakyk man i lengva klausima - KODEL TU SIUO METU ISITEMPUSI?

Taigi, as toks zmogus, labai daug viska galvoju, galvoju i prieki, man jau nuo saves dusna. doh.gif Del to ir vaikstau sukandusi dantis, dar reiktu pirstus i kumstines sukisti, tada but tvarka. cool.gif blush2.gif 4u.gif

Nepykite ir nesibarkite. blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 29 rugpjūčio 2011 - 21:15
Sveikos brangiosios, gryztu i si skyreli kaip i gimtus namus, po daugiau nei dvieju metu pertraukos. sunus i si pasauli atejo po 5 IUI ir 2 IVF bet visas vargas pasimirso tam isdykeliui gimus. labai jau norisi, kad augtu ne vienisas todel ir vel zengiu jau pramintu taku. gal si syk bus lengviau, jau vien del to zinojimo, kad galiu smile.gif pries akis dar visi tyrimai todel reali starto data manau spalis, nes schema, kaip visada ilga.
Atsakyti
Tik_tiek, labai labai dziaugiuosi del Taves ir Tavo seimos, linkiu, kad brolis ar sesute ilgai neuztruktu. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 22:10)
Taigi, as toks zmogus, labai daug viska galvoju, galvoju i prieki, man jau nuo saves dusna.  doh.gif Del to ir vaikstau sukandusi dantis, dar reiktu pirstus i kumstines sukisti, tada but tvarka.  cool.gif  blush2.gif  4u.gif

Nepykite ir nesibarkite.  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aisku kad nesibarsiu,tik manau kad turi privalai kazka rasti nusiraminimui, zinau kad daug dirbi bet aiskiai tai taves nenuramina. Nu pabandyk akupunktura, neidealizuoju jos bet tikrai ramina, bandyk paskaityti kokia psichologine knyga. Tau butina ramybe, streso siame procese labai daug o tu nerimauji dar neprasidejus. Negerai!! Nors is tikro as manau kad tu kai jau suzinosi tikslu veiksmu plana, tada suimsi save i rankas ir atiduosi save Dievulio valiai aisku pasilikdama visus ukolus ir kitus vaistus savo atsakomybei smile.gif

Tik Tiek - wow kokie zmones, dabar jau as sutresavau nes labai gerai tave prisimenu is seniai, labai seniai! Tu va jau suneli supuoji o as vis dar cia tunau ohmy.gif bet vis tiek dziugu kad grizot sesutes ar broliuko o gal net abieju nes paskutiniu metu pas mus visos cia dvigubos nestukes! Sekmes naujame starte:) neuzsibuk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 rugpjūčio 2011 - 22:42
Cituk as tikiu kad tavo punkcija praeis sklandziai, ir kad po keliu dienu galesi dziauktis mazais zirneliais pilvelyje smile.gif, virusas tau smile.gif 4u.gif

Man skaudu kai mergaitei nepasiseka, dziaugiuosi uz visas kurios pasirengimo keli, nes tas kelias kuri mes iveikiame darydamos IVF, semiaimes patirties, ir as labai dekinga uz ta tema forume, nes tikrai daug suzinojau ko iki siol nebuvau zinojusi, pvz apie ta gleivine ne velnio vistiek nenusimanau.

Labai dekinga zemynai_melynakei kad registruoji, ir priziuri sia tema, ne vien todel kad esam visos beveik vieno likimo, o uz stiprybe tavo, uz nervus, nes laukimas ir yra pats baisiausias.

Virusas mergaites jums is visos visos sirdies 4u.gif wub.gif ,
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 30, 12:54)
Cituk as tikiu kad tavo punkcija praeis sklandziai, ir kad po keliu dienu galesi dziauktis mazais zirneliais pilvelyje smile.gif, virusas tau smile.gif 4u.gif

Man skaudu kai mergaitei nepasiseka, dziaugiuosi uz visas kurios pasirengimo keli, nes tas kelias kuri mes iveikiame darydamos IVF, semiaimes patirties, ir as labai dekinga uz ta tema forume, nes tikrai daug suzinojau ko iki siol nebuvau zinojusi, pvz apie ta gleivine ne velnio vistiek nenusimanau.

Labai dekinga zemynai_melynakei kad registruoji, ir priziuri sia tema, ne vien todel kad esam visos beveik vieno likimo, o uz stiprybe tavo, uz nervus, nes laukimas ir yra pats baisiausias.

Virusas mergaites jums is visos visos sirdies  4u.gif  wub.gif ,

Aciu nanataa - imu virusiukus , labai reikia smile.gif O apie gleivine ir as zinau tik tiek kad ji pas mane vis per plona blink.gif ir pasirodo nera kazkokio stebuklingo vaisto, kuris ja imtu ir padetu uzauginti g.gif beje kokia pas tave buvo gleivine?
Atsakyti
Vat per pirma kazka ir sake, o paskui ka rasesi pas save nelabai kreipiau demesio, as galvojau kad jos tai rasosi del saves. Uztat kai dabar suzinojau kad tai labai svarbu. Taip taip man jau geda, bet tikrai galvojau kad foliu skaicius ir ju kiekis yra pats svarbiausias.
Atsakyti