QUOTE(Beta1 @ 2011 08 29, 18:24)
Matau, kad pasislepti man neisejo Nu jo, tryznioju biski bet juokingiausia yra tai, kad cia jus ieskot nestumo pozymiu po isodinimo vos kelios dienos, o as va net ir 12 savaiciu suejus vis dar ju ieskau ir puolu i panika jei nieko tokio nerandu Taip kad mergaites, panasu, kad ramybes nera ir nebus Paguodziau, ania ?
Cituli, vaiku tau nusimato tikrai kiek tik nori.Jauciu, kad gausi ir blastukiu
Cituli, vaiku tau nusimato tikrai kiek tik nori.Jauciu, kad gausi ir blastukiu
Nu nu neuzmaciau kur tu vel sutryzniojai Betule - atsipusk ir pasiziurek i savo parasiuka - rizikos riba prasokai o dabar jau megaukis mazute, aisku kad neramu aisku kad nori kad viskas butu kuo geriausiai, bet tas kur aukstai aiskiai tave myli ir aiskiai su jo pagalba ir tavo RAMYBE viskas bus gerai O dar noriu pasakyti kad nesazininga perleisk tryzniojimo galimybe toms kurioms labiau to reikia - va as tuoj pradesiu o vadas dar ne nepradejes proceso jau eina is proto ir kitos bandancios manau ne pries patryznioti ir papanikuoti!!!
Jetau - nu nezinau kodel bet taip noriu blastukiu, kad sakes Turbut galvojat kad isprotejau, bet tai as ir nesakau kad ne, po 4 doziu hormonu, stimuliacijo matyt protas biski isejo poilsio
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 29, 19:32)
Cituk,laikysiu nerealiai kumsciukus ta diena kai darys punkcija,kai maziukai dalinsis ir kai augs bei bus pas atve pilvuke.Jetus,visa sirdele tae palaikau ir tikrai tikiuosi,tikiu ir viliuosi kad sikart bus tavo sekmes kartas,kad tu pagaliau atsipusi nuo stimuliaciju ir jau jaudinsies del malonesniu dalykeliu
Aciu mazute, as jau dabar laukiu tavo snaiguciu spalio, as irgi tikiu, kad tavo nesekme buvo tiesiog kazkas nelaiku ir ne savo vietoj bet viskas idealu, taigi sekantis kartas negali nepasisekti. kazkaip taip as po kiekvieno nesekmes vel keliau galva ir vel save itikindavau kad as niekam nieko blogo nepadariau, niekam blogo nelinkejau vadinasi turi ir man pasisekti.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 20:04)
Betuli, nekamantinek, man ir taip sakutes , ateinanti pirmadieni suzinosiu viska. MAN SEKSIS IR LABAI. MAN SEKSIS, MAN SEKSIS, MAN SEKSIS
Aisku kad seksis, man tai atrodo kad tu jau viska ispergyvensi iki bandymo ir per IVf busi rami kaip belgas, pamatysi savo II, atiduosi vado pareigas ir eisi is cia tokia ramiake bet jokiu tryzniojimu