Sveikos busimos mamytes,
tyliai skaitau jusu dziaugsmus ir bedas, tik kol kas aktyviai nediskutuoju - laukiu savo IVF datos. Svarbu jus visos tik laikykites, tikekit, kad viskas anksciau ar veliau bus gerai
Turiu klausimeli, jei galit pasidalint savo patirtim. Ar kas nors turite savanoriska sveikatos draudima ir ar pavyksta kaip nors, bent tyrimams pasinaudoti sia lengvata? Jei butu tokiu mergaiciu, buciau dekinga uz zinute i az
tyliai skaitau jusu dziaugsmus ir bedas, tik kol kas aktyviai nediskutuoju - laukiu savo IVF datos. Svarbu jus visos tik laikykites, tikekit, kad viskas anksciau ar veliau bus gerai
Turiu klausimeli, jei galit pasidalint savo patirtim. Ar kas nors turite savanoriska sveikatos draudima ir ar pavyksta kaip nors, bent tyrimams pasinaudoti sia lengvata? Jei butu tokiu mergaiciu, buciau dekinga uz zinute i az
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 00:35)
Cituk, siunciu pati didziausia bucki, tikejima ir ramybe, VISKAS BUS LABAI GERAI.
Zemyna gerai gerai pratinkit namucius ir save prie tu mazu rankyciu ir juoko, juk jau visai neuzilgo kibsit i darbus
QUOTE(norma @ 2011 08 29, 10:08)
Pilvo skausmai aprimo, bet juosmeni, strenas kazkaip ryte baisiai skaudejo, apie (.)(.) net nekalbu ........
Nu jau sakykit ka nori kad (.) (.) skauda tai visada geras zenklas Kaip Beta1 vienas ir kitos nestukes sake, yra pozymiai gerai, nera pozymiu gerai ir turbut maziausiai i juos kreipkim demesi
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 29, 10:32)
laikau kumstukus uz sekminga echo ir dienos paskyrima kaip tavo trydaliojimai? Normoje?
Mano trydaliojimai kazkaip itartinai nurime, gal pries didele audra o gal akupunkturos adatos ir masazai nuramino.
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 29, 12:38)
Pilvas ispustas, kaip buciau kokius 3kg obuoliu suvalgius, skrandis visiskai"neveikia", bet dar nepykina... eisiu pirmadieni pas gine, tada daugiau ka parasysiu
Dar nepykina! O ko tu nori, juk du maziukai vis dar isirengineja namucius
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 29, 12:46)
Taip kad raaaaamiai, susikaupiam ir laukiam.Turiu jausma, kad tuoj turetu pabyreti nestukiu kruva, o tai jau truksta sviezienos Citulis tame tarpe irgi bus
Oi kad man ta tavo olimpini uztikrintuma
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 29, 13:09)
* laikas vyti Cita is sito skyrelio
** priklausomai nuo memiu: arba rugseji, arba spali
** priklausomai nuo memiu: arba rugseji, arba spali
Vykit vykit labai nesipriesinsiu. O tai su greitu startu
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 29, 13:10)
Mano gleivinė 12 c.d. 11mm. Turbūt įvertintumėte kaip gerą? Nes gydytoja sakė, kad esu pasiruošusi
Oho, puiki, man tik pasvajot kaip ir Atilojai
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 29, 13:42)
Na,o vadas saunuole -ir manau kad netrukus tu apsikresi visais virusiukais.
Beje,mes bandysim snaigiukus-gal spali-jeigu iseis.
Ok,lekiu darbuotis-buckis visoms
Beje,mes bandysim snaigiukus-gal spali-jeigu iseis.
Ok,lekiu darbuotis-buckis visoms
Labukas mergyt, pailsejai ne tik fiziskai bet ir moraliskai, jauciu optimizma balse ir labai dziaugiuosi. Spalis visai ne uz kalnu, o snaigiukai net kelioms mergaitem atnese
Mano naujienos tokios: siandien jau mate dar daugiau 18 folikulu Siokia tokia problema kad jie ne vienodo dydzio, tai sake sekmes reikalas kiek is ju bus subrendusiu. Vis tik punkcija paskyre treciadieni, nes sake nenori rizikuoti ir perauginti tu subrendusiu. Nu velnias is 18 gal sakau nors puse bus geru Na o svarbiausia kad jie butu kokybiski ir apsivaisintu o svarbiausia kad tureciau ka iki blastukiu auginti, nes uzpyksiu ant saves jei ne! Siaip daktaras patenkintas kad taip greitai stimuliavosi si karta, na ta mano problemiska gleivine si ryta buvo 8.1mm tai ne fontanai, bet kaip man neblogai, juolab kad iki isodinimo dar labai tikiuosi kad ji pauges. Tai va dabar jau prasinesiu treciadieni kazkada su tikslesnemis ziniomis.
ACIU JUMS VISOMS JUS NEREALIOS IR JUSU PALAIKYMAS TAIP PAT!!
Afrodite, laukiam kuo greiciau sugriztant ir jau paskutiniam uztikrintam kartui
Labai neblogas rezultatas Dabar tik laukiam treciadienio, kad viskas butu tiesiog TOBULA O del gleivines, tai yra "n" pavyzdziu, kai tos gleivines nelabai ir reikejo (pvz., Rute, jos gleivine toli grazu nebuvo tobula, o va rezultata nesiojasi po sirdele), taip pat ir latviai man sake, kad yra atveju (ir ne vienas), kai gleivines storis buvo vos 4 mm, o nestumas buvo sekmingas
QUOTE(Citas @ 2011 08 29, 16:53)
Mano naujienos tokios: siandien jau mate dar daugiau 18 folikulu Siokia tokia problema kad jie ne vienodo dydzio, tai sake sekmes reikalas kiek is ju bus subrendusiu. Vis tik punkcija paskyre treciadieni, nes sake nenori rizikuoti ir perauginti tu subrendusiu. Nu velnias is 18 gal sakau nors puse bus geru Na o svarbiausia kad jie butu kokybiski ir apsivaisintu o svarbiausia kad tureciau ka iki blastukiu auginti, nes uzpyksiu ant saves jei ne! Siaip daktaras patenkintas kad taip greitai stimuliavosi si karta, na ta mano problemiska gleivine si ryta buvo 8.1mm tai ne fontanai, bet kaip man neblogai, juolab kad iki isodinimo dar labai tikiuosi kad ji pauges. Tai va dabar jau prasinesiu treciadieni kazkada su tikslesnemis ziniomis.
Labai neblogas rezultatas Dabar tik laukiam treciadienio, kad viskas butu tiesiog TOBULA O del gleivines, tai yra "n" pavyzdziu, kai tos gleivines nelabai ir reikejo (pvz., Rute, jos gleivine toli grazu nebuvo tobula, o va rezultata nesiojasi po sirdele), taip pat ir latviai man sake, kad yra atveju (ir ne vienas), kai gleivines storis buvo vos 4 mm, o nestumas buvo sekmingas
Cituk, puikios zinios , tegul auga, tegu bresta, mes laikome kumstukus, pamatysi, VISKAS BUS LABAI GERAI.
Papildyta:
Afrodite, o jums juk liko 3 snaigiukai? Siunciu dar karteli dideli apkabinima ir tikejima!
Papildyta:
Doli, Dominyyka, kaip sekasi? Traukiu i rugsejinukiu buri, niekas nepasikeite?
Papildyta:
Afrodite, o jums juk liko 3 snaigiukai? Siunciu dar karteli dideli apkabinima ir tikejima!
Papildyta:
Doli, Dominyyka, kaip sekasi? Traukiu i rugsejinukiu buri, niekas nepasikeite?
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 29, 13:09)
O tu Betute, eilini karta triznios dejai Bet be tavo baimiu butu liudna "nesulaukianciuju" skyrelyje
Matau, kad pasislepti man neisejo Nu jo, tryznioju biski bet juokingiausia yra tai, kad cia jus ieskot nestumo pozymiu po isodinimo vos kelios dienos, o as va net ir 12 savaiciu suejus vis dar ju ieskau ir puolu i panika jei nieko tokio nerandu Taip kad mergaites, panasu, kad ramybes nera ir nebus Paguodziau, ania ?
Cituli, vaiku tau nusimato tikrai kiek tik nori.Jauciu, kad gausi ir blastukiu
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 29, 18:24)
Matau, kad pasislepti man neisejo Nu jo, tryznioju biski bet juokingiausia yra tai, kad cia jus ieskot nestumo pozymiu po isodinimo vos kelios dienos, o as va net ir 12 savaiciu suejus vis dar ju ieskau ir puolu i panika jei nieko tokio nerandu Taip kad mergaites, panasu, kad ramybes nera ir nebus Paguodziau, ania ?
Labai teisingai sikarta Beta pasake
Cituk,laikysiu nerealiai kumsciukus ta diena kai darys punkcija,kai maziukai dalinsis ir kai augs bei bus pas atve pilvuke.Jetus,visa sirdele tae palaikau ir tikrai tikiuosi,tikiu ir viliuosi kad sikart bus tavo sekmes kartas,kad tu pagaliau atsipusi nuo stimuliaciju ir jau jaudinsies del malonesniu dalykeliu
Zemyna,aciu mergyte, uz tikejima ir apkabinimus.Jop,turiu 3 snaigutes,su gydytoju kai kalbejome tai mastom kad spalio menesi jas sodinti.Na,as nesu tokia optimistiska snaiguciu atveju nes info siaip apie jas tikrai mazai...o ir tiketis anksti,neaisku kaip atsils ir dalinsis...Aisku,viltis yra kad gal uzteks snaiguciu,bet jau dabar su vyru pana sukame kaip sutaupyti pinigu 2IVF ir man susiderinti su darbu Na,su snaigutem taip sakant ziurek netikesi netikesi ir bac bus kai netiki-Dievas parodys ka jis cia mums sumastes yra
Na,ka grazaus vakariuko,einu ir as nuo kompo,o tai siandien dirbu visa diena prie kompo tai momentais net akyse uztemsta Ikiukas mergytes
Afrodite, su tokiu tikejimu negali nepasisekti Nurasom sita kokiom nors objektyviom priezastim ir laukiam snaiguciu pradziai, o jeigu ka, tai ir antro sekmingo IVF
Vade, kada tiksliai tas tavo startas prasideda ?
Vade, kada tiksliai tas tavo startas prasideda ?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 20:04)
Betuli, nekamantinek, man ir taip sakutes , ateinanti pirmadieni suzinosiu viska. MAN SEKSIS IR LABAI. MAN SEKSIS, MAN SEKSIS, MAN SEKSIS...
Tai as net neabejoju, kad seksis Kazkaip gi turi prasideti sekmes sezonas is naujo O kad maziau galvoti, tai galiu duoti patarima is savo patirties ejau zenytis Savaite pries stimuliacija atsokom vestuves, tai rupinausi ne stresu pries procedura, o savo puota Taigi susikurk sau kokia pramoga