Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(norma @ 2011 08 28, 20:59)
Cituk, tai linkiu tau sekmes, kad pamatytum daug foliu ir paskirtu pagaliau data smile.gif noresi augint iki blastukiu?

Ryt ryte jau zinosiu tikiuosi data smile.gif Ziauriai noriu iki blastukiu auginti bet kad ne nuo manes tai priklauso ir vilties nedaug, nes visus 3 buvusius bandymus 3 diena daugiau kaip dvieju geru embrioniuku nelikdavo o tu dvieju jau niekas neaugindavo iki blastukiu smile.gif Ar aprimo pilvo skausmai?
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Vadas, kad stogo visai nenurautu, dirba daug, o sianden pusdieni dar ir su vaikuciais leido laika bigsmile.gif wub.gif : , net du pypliukus ganiau bigsmile.gif , nepastebejau kaip diena prabego ir regs visai nepavargusi, tiek energijos, tiek geros nuotaikos, net zandus nuo juoko skaudejo, ar kada sokote viduryje miesto? As siandien sokau ir taip smagu buvo, nerupejo niekas. lotuliukas.gif Mergaiciuke rugseji planuojame parsivezti wub.gif , drauge su vyru labai nori poilsio, tai sake tik imk. lotuliukas.gif Dar dabar sedziu issisiepusi, koks nuostabus jausmas, kai tave apkabina tos mazytes rankytes, i ausi tyliai snibzda teta, as tave labai myliu wub.gif , taip gerai, is visos sirdies senai nesidziaugiau ir nesijuokiau, tai toks nuostabus vaistas buvo man. wub.gif Virusiukai. wub.gif

Nanataa, sveikinu. wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif

Cituk, siunciu pati didziausia bucki, tikejima ir ramybe, VISKAS BUS LABAI GERAI. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Visoms linkejimai. wub.gif 4u.gif
Labos nakties. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 28, 22:04)
Ryt ryte jau zinosiu tikiuosi data smile.gif Ziauriai noriu iki blastukiu auginti bet kad ne nuo manes tai priklauso ir vilties nedaug, nes visus 3 buvusius bandymus 3 diena daugiau kaip dvieju geru embrioniuku nelikdavo o tu dvieju jau niekas neaugindavo iki blastukiu  smile.gif  Ar aprimo pilvo skausmai?

Pilvo skausmai aprimo, bet juosmeni, strenas kazkaip ryte baisiai skaudejo, apie (.)(.) net nekalbu ........
Laukiam , Cituk, geru naujienu is taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 28, 15:19)
O dabar su kitom naujienom, buvayu siandien VK, ir ka galvojate, ogi 2 zirniukai pas mane pilvelyje smile.gif. Klausiau kaip skaiciuoja, o ji sako, kad jau ideti embrionai skaitosi pas mus jau 2 svaiciu, tai is vis man tipo jau 5 savaites smile.gif

thumbup.gif sveikinu su tokiu dvigubu dziaugsmu 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(Citas @ 2011 08 28, 18:24)
O man ryt echoskopas dar tik kad paziuret ar jau pakankamai uzaugo punkcijai  biggrin.gif Greitai sikart labai auga tos kiausialastes, tai labai tikiuosi kad ir gleivine spes paskui uzaugti, nes ji pas mane problemiska visada. Tikiuosi treciadieni punkcija aptureti ir dar labiau tikiuosi kad isodinimas pirmadieni, t.y blastocidos  ax.gif , aisku pasiimsiu maziukus ir sestadieni su mielu noru kad tik butu ka imti  blink.gif

laikau kumstukus uz sekminga echo ir dienos paskyrima 4u.gif kaip tavo trydaliojimai? Normoje? smile.gif 4u.gif

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 29, 00:35)
Sveikos,  4u.gif

Vadas, kad stogo visai nenurautu, dirba daug, o sianden pusdieni dar ir su vaikuciais leido laika  bigsmile.gif  wub.gif : , net du pypliukus ganiau  bigsmile.gif , nepastebejau kaip diena prabego ir regs visai nepavargusi, tiek energijos, tiek geros nuotaikos, net zandus nuo juoko skaudejo, ar kada sokote viduryje miesto? As siandien sokau ir taip smagu buvo, nerupejo niekas.  lotuliukas.gif Mergaiciuke rugseji planuojame parsivezti  wub.gif , drauge su vyru labai nori poilsio, tai sake tik imk.  lotuliukas.gif Dar dabar sedziu issisiepusi, koks nuostabus jausmas, kai tave apkabina tos mazytes rankytes, i ausi tyliai snibzda teta, as tave labai myliu wub.gif , taip gerai, is visos sirdies senai nesidziaugiau ir nesijuokiau, tai toks nuostabus vaistas buvo man.  wub.gif Virusiukai.  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Vade musu, i sarasiuka neitraukei Iris spalio menesiui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 29 rugpjūčio 2011 - 09:32
kaip tu jautiesi?

Pilvas ispustas, kaip buciau kokius 3kg obuoliu suvalgius, skrandis visiskai"neveikia", bet dar nepykina... eisiu pirmadieni pas gine, tada daugiau ka parasysiu
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 29, 10:08)
Pilvo skausmai aprimo, bet juosmeni, strenas kazkaip ryte baisiai skaudejo, apie (.)(.) net nekalbu ........
Laukiam , Cituk, geru naujienu is taves  4u.gif

Zinok nelabai suprasi nuo ko cia tie paskaudaliojimai buna g.gif As kai laukiau savo HCG siaubingai norejau, kad "kazka" paskaudetu biggrin.gif Bet rezsultate, tai mes galim atidaryti nauja tema forume klausdamos kokie pojuciai HCG belaukiant, ju bus ivairiu arba is vis jokiu.O nestuma glaiausiai vis tiek patvirtins tik kraujas arba testas.......Taip kad raaaaamiai, susikaupiam ir laukiam.Turiu jausma, kad tuoj turetu pabyreti nestukiu kruva, o tai jau truksta sviezienos biggrin.gif Citulis tame tarpe irgi bus mirksiukas.gif

Atiloja, o kada tu prie chebros ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 29, 12:46)
* Citulis tame tarpe irgi bus  mirksiukas.gif

**Atiloja, o kada tu prie chebros ?  bigsmile.gif

* drinks_cheers.gif laikas vyti Cita is sito skyrelio biggrin.gif
** priklausomai nuo memiu: arba rugseji, arba spali 4u.gif

O tu Betute, eilini karta triznios dejai biggrin.gif Bet be tavo baimiu butu liudna "nesulaukianciuju" skyrelyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 29 rugpjūčio 2011 - 12:13
Mano gleivinė 12 c.d. 11mm. Turbūt įvertintumėte kaip gerą? Nes gydytoja sakė, kad esu pasiruošusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 29, 13:10)
Mano gleivinė 12 c.d. 11mm. Turbūt įvertintumėte kaip gerą? Nes gydytoja sakė, kad esu pasiruošusi  smile.gif

labai gera thumbup.gif As apie tokia tik pasvajot galiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Uzbegau padekoti uz moalini palaikyma aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Visoms dideles sekmes startuokancioms,auginancioms ir jau nesiojancioms maziukus wub.gif tikrai nuosirdziai linkiu kad pavyktu ir laikau uz jus visas kumstukus nerealiai suspaudusi.
Cituk,nesijaudink-bus viskas ok,tikraimes su mergaitemis tave tuoj ismesime i nestukiu skyreli thumbup.gif Labai palaikau tave moraliskai,pasimeldziu ir zvakute uzdegu-nenoriuy suteikti vilciu ar sakyti savo nuojautas,bet trokstu kad cia atejusi suzinociaukad pasiseke tau ir zinoma kitoms mergaitems. 4u.gif
kristinuke manau kad gera tavo gleivine thumbup.gif
norma neiimk jokiu pavyzdziu,tu esi tu-individas visa kitoks nei as,ar kita mergaite..su sav fiziologija..ir as tikiu kad viskas bus gerai 4u.gif
Tikrai mergaites nesupykite,labai neturiu laiko,darbas prasidejo lotuliukas.gif bet visoms labai linkiu sulaukti teigiamu emociju,graziu skaiciu ir mus nudziuginti ir ipusti vilties i musu rusenanti lauza wub.gif
As su jumis-gal nebe tiek iseis kalbetis,kaip anksciau bet mintim ir sirdim su jumis.
Beta1,sekmes tau pas gine.As manau,kad viskas tau gerai-tiesiog pripratai prie blogavimu dabar vel nuogastauji.Kaip tu man sakei,kad man su protu negerai-alia zinok "juokias puodas kad katilas juodas" mirksiukas.gif Bet kokiu atveju,nerealiai tikiu kad viskas gerai,kad tiesiog baiginejasi tie visi blogumai tau ir po keliu savaiciu pajusi linksmus pakutenimus kurie tik stipres.Dziaugiuosi su tavim uz tave.Sveikatos ir geros nuotaikos,hormonijos sirdyje.
Konstruktore ir Nanataa-nerealios zinios ir kaip faina kad turime skyrelyje dvi dvigbas nestuke.gif nestuke.gif Saugokit save,tausokit ir kuo sklandesnio jums pupos nestumo-lai stebukliukai ten jauciasi super jaukiai wub.gif
Na,o vadas saunuole -ir manau kad netrukus tu apsikresi visais virusiukais. wub.gif
Beje,mes bandysim snaigiukus-gal spali-jeigu iseis. 4u.gif
Ok,lekiu darbuotis-buckis visoms 4u.gif
Atsakyti
isiterpsiu pas jus mergytes truputeli, bet turiu klasusimeli apie gleivine. kokia ji turi but 18 ciklo diena, jei ciklas mazdaug 28-30 dienu? kaip paskaiciau tai jus tikrai daugiau pasikauste toj srity ir gal galesit man atsakyti, nes pas kiek einu daktaru, tai vieni sako kad pas mane jos permazai uzauga, kiti sako kad norma. tai tikrai butu idomu isgirst jusu nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 29, 14:14)
labai gera  thumbup.gif As apie tokia tik pasvajot galiu  4u.gif

Na, tai ir iš LV gavau patvirtinimą, kad estrofemo dozės didinti nereikia smile.gif Kol kas viskas einasi pagal nurodytą planelį, o iš pradžių maniau, kad visko bus, nes pas mane lig šiol viskas ėjosi ne kaip normaliam sviete fear.gif
Papildyta:
QUOTE(Klaudija000 @ 2011 08 29, 16:00)
isiterpsiu pas jus mergytes truputeli, bet turiu klasusimeli apie gleivine.

Pirmame puslapyje yra informacija, matyt, ja ir reikia vadovautis ax.gif
Atsakyti