Sveikutes,
ar dar yra cia mergaiciu kur Lietuvoje darosi IVF ar visos pas kaimynus?
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 28, 12:05)
O kokius tarpus darot tarp IVF? Mąsčiau 3 mėnesius pailsėti. Bet dabar galvoju, gal greičiau daryti?
kerzaka geriausiai kiek laukti tau pasako pats organizmas manau mano 3 ivf buvo vasario-kovo-balandzio men(ilgoji schema todel taip ilgai) , jau liepos pabaigoj startavau su blokuojanciais, nes ir mmm susitvarke ir vel tiketi sekme pradejau beveik ir birzelio pabaigoj jau buciau galejus bet cia UK kad moki uz IVF nemazos eiles yra. Smagu kad vel bandysi, tai kada jau cia spausim kumscius uz tave ?
Laba mergaites, kaip sake gydytoja tarp IVF reiketu padaryti 3 men tarpa.
O dabar su kitom naujienom, buvayu siandien VK, ir ka galvojate, ogi 2 zirniukai pas mane pilvelyje . Klausiau kaip skaiciuoja, o ji sako, kad jau ideti embrionai skaitosi pas mus jau 2 svaiciu, tai is vis man tipo jau 5 savaites
O dabar su kitom naujienom, buvayu siandien VK, ir ka galvojate, ogi 2 zirniukai pas mane pilvelyje . Klausiau kaip skaiciuoja, o ji sako, kad jau ideti embrionai skaitosi pas mus jau 2 svaiciu, tai is vis man tipo jau 5 savaites
QUOTE(nanataa @ 2011 08 28, 15:19)
Sveikinu Nanataa - Nu nerealu Jau tai butu visiskas svajoniu issipildymas man, siandien buvom turguj tai MB tik dvigubus vezimelius man rode ir aiskino kuris butu patogiau, as jam vis turejau priminti kad as dar net ne 2-ju savaiciu laukimo laikotarpyje, o ka jau kalbeti apie nestuma ir dar dviguba
QUOTE(nanataa @ 2011 08 28, 15:19)
Na pagaliau visa diena apie tave galvojau, puikios zinios SVEIKINU SU DVYNUKAIS
Kaip jautiesi suzinojus, kad gyvena 2 zirniukai?
Jei neklystu tu vartoji taip pat dexametazona ir zibor, gal minejo iki kada juos reiks naudoti?
As tai dar kazkaip netikiu tuo kas vyksta su manim , aisku jausmas malonus
Citai, nesijaudink po keliu savaiteliu ir is taves suzinosim tokias geras naujienas , kitaip ir negali buti, griebk musu virusiukus
QUOTE(ooo @ 2011 08 28, 12:10)
skaiciau, kad jei su stimuliacija, tai tarpas 6 men turi buti tarp stimuliaciju. jei be stimliacijos, tai maziau gali but.
Jeigu buvo stimuliuojama, reikia pralaukti 3 men. kol sugis subadytos nuo punkcijos kiausides ir siaip atsistatys ju veikla.Na bet, jeigu kazkam laaabai jau ten su jom blogai pasidare, tai gal reikia ir ilgiau palaukti, gal 4 ar 5 men o gal net ir 6.Bet siaip taisykles nera, isskyrus ta 3 menesiu tarpa.Jeigu stimuliaciju nebuvo, vadinasi deti buvo saldyti embrionai, tai nors ir kas menesi
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 28, 15:48)
Citai, nesijaudink po keliu savaiteliu ir is taves suzinosim tokias geras naujienas , kitaip ir negali buti, griebk musu virusiukus
Imu viskuo kiek tik pakeliu, man ir vienas maziukas butu stebuklas, nenoriu per daug uzsiprasyt
kaip tu jautiesi?
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 28, 11:05)
O kokius tarpus darot tarp IVF? Mąsčiau 3 mėnesius pailsėti. Bet dabar galvoju, gal greičiau daryti?
kerzaka, tikrai nebūtina laukti 3 ar net 6 mėn., bet leidimą aišku duos gydytojas tik apžiūrėjęs tavo būklę. Aš procedūrą kartojau po mėnėsio, t.y. tik sulaukėm antrųjų mmm po pirmojo IVF ir startavom su gydytojo palaiminimu. Buvo minčių, kad gal per greit, per daug skubu, bet kitaip aš negalėjau. Ir dideliam mano džiaugsmui pavyko .
QUOTE(Citas @ 2011 08 28, 16:14)
Imu viskuo kiek tik pakeliu, man ir vienas maziukas butu stebuklas, nenoriu per daug uzsiprasyt
kaip tu jautiesi?
kaip tu jautiesi?
Citai, o kada tau kraujuka reikes priduot?
Man penktadieni
Bet jau antra diena kaip strenas maudzia, pilva suskausta ir (.)(.) baisiai jautrios ... bijau, kad memes neateitu anksciau laiko
[quote=konstruktore,2011 08 28, 15:48]
Na pagaliau visa diena apie tave galvojau, puikios zinios
Jei neklystu tu vartoji taip pat dexametazona ir zibor, gal minejo iki kada juos reiks naudoti?
jausmas nerealus, nesitiki, viskas tures buti dviguba, dar tiek nedziugauju, kiek dziugausiu kai busiu uzregistruota, nes kazkada turejau 7 savite persileidima, tai po 7 savaiciu jau tikrai veliava tikra kelsiu.
Del vaistu tai viska dar naudoti 2 svaites, isskyrus aspirina, o po to vel vaziuosim i VK apziurai. Tad dabar 2 savaites rami turiu but
Na pagaliau visa diena apie tave galvojau, puikios zinios
jausmas nerealus, nesitiki, viskas tures buti dviguba, dar tiek nedziugauju, kiek dziugausiu kai busiu uzregistruota, nes kazkada turejau 7 savite persileidima, tai po 7 savaiciu jau tikrai veliava tikra kelsiu.
Del vaistu tai viska dar naudoti 2 svaites, isskyrus aspirina, o po to vel vaziuosim i VK apziurai. Tad dabar 2 savaites rami turiu but
QUOTE(norma @ 2011 08 28, 17:36)
Citai, o kada tau kraujuka reikes priduot?
Man penktadieni
Bet jau antra diena kaip strenas maudzia, pilva suskausta ir (.)(.) baisiai jautrios ... bijau, kad memes neateitu anksciau laiko
Man penktadieni
as apie tave vis paskaitau embrions temeleje. mazute tau dar ti 5dpi, apie mmm ne nemastyt, maziukas rausiasi uztai skauda strenas ir pilva, hormonai selioja uztai skauda papukus. Optimizmo ir laukiam penktadienio, tik ramybe nes panika tikrai ne i gera.
O man ryt echoskopas dar tik kad paziuret ar jau pakankamai uzaugo punkcijai Greitai sikart labai auga tos kiausialastes, tai labai tikiuosi kad ir gleivine spes paskui uzaugti, nes ji pas mane problemiska visada. Tikiuosi treciadieni punkcija aptureti ir dar labiau tikiuosi kad isodinimas pirmadieni, t.y blastocidos , aisku pasiimsiu maziukus ir sestadieni su mielu noru kad tik butu ka imti
QUOTE(Citas @ 2011 08 28, 18:24)
as apie tave vis paskaitau embrions temeleje. mazute tau dar ti 5dpi, apie mmm ne nemastyt, maziukas rausiasi uztai skauda strenas ir pilva, hormonai selioja uztai skauda papukus. Optimizmo ir laukiam penktadienio, tik ramybe nes panika tikrai ne i gera.
O man ryt echoskopas dar tik kad paziuret ar jau pakankamai uzaugo punkcijai Greitai sikart labai auga tos kiausialastes, tai labai tikiuosi kad ir gleivine spes paskui uzaugti, nes ji pas mane problemiska visada. Tikiuosi treciadieni punkcija aptureti ir dar labiau tikiuosi kad isodinimas pirmadieni, t.y blastocidos , aisku pasiimsiu maziukus ir sestadieni su mielu noru kad tik butu ka imti
Cituk, tai linkiu tau sekmes, kad pamatytum daug foliu ir paskirtu pagaliau data noresi augint iki blastukiu?