Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Afrodite69 stiprybės tau. Kuo greičiau išverk visą skausmą ir nusivylimą, nusišluostyk ašaras, pakelk nosytę ir žygiuok toliau. Aš irgi kažkaip nededu labai didelių vilčių į pirmą kartą, nes jis toks pusiau bandomasis. Juk nežinia, kaip organizmas į viską reaguos... Linkiu, kad antras kartas tau jau būtų paskutinis. Apkabinu.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 26, 15:49)
Afrodite69 stiprybės tau. Kuo greičiau išverk visą skausmą ir nusivylimą, nusišluostyk ašaras, pakelk nosytę ir žygiuok toliau. Aš irgi kažkaip nededu labai didelių vilčių į pirmą kartą, nes jis toks pusiau bandomasis. Juk nežinia, kaip organizmas į viską reaguos... Linkiu, kad antras kartas tau jau būtų paskutinis. Apkabinu.

Va radau viena pakeleive rugpjuciui smile.gif Kaip jautiesi Tanga?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 26, 15:49)

Bet ko dar galima tiketis, jei nuo pat pradziu ejosi viskas nepriekaistingai? .... as jau irgi nebezinau ka galvot, po savaites ir manes tas dziaugsmas laukia, itariu prasysiu vyro, kad paimtu atsakymus g.gif
Tai koks antra kartas? Jei pirmas kaip bandomasis? nezinau, kazkaip sukrete mane siandien Afrodites69 zinute ....
Atsakyti
Afrodite, labai užjaučiu dėl nesėkmės. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Afrodite,labai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Afrodite, visa diena galvoju apie Tave... user posted image user posted image

Atsakyti
Citas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau smile.gif
Afrodite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kuri prisiminsit, kiek VK kainuoja Gonalis? Ir ar reikia mokėti už kiekvieną apžiūrą ruošiantis IVF? IVF berods 4000 Lt g.gif Už narkozę ar palatą mokėti atskirai nereikia?
Atsakyti
As Vk IVF dariausi, pati pirma karta mokesi 150lt, o paskui uz kiekviena viszita 90Lt. Gonalis ten brangiau nei LV, uz 900 gonalio piestuka mokejom jei gerai pamenu 1100Lt.

Po punkcijos ir isodinimo niekas niekur neguli, o kolidoriuje pasedi, ir paleidzia tave po kokio 30 min
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 27 rugpjūčio 2011 - 13:20
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 27, 14:12)
gal kuri prisiminsit, kiek VK kainuoja Gonalis? Ir ar reikia mokėti už kiekvieną apžiūrą ruošiantis IVF? IVF berods 4000 Lt  g.gif Už narkozę ar palatą mokėti atskirai nereikia?

VK klinikoje Gonal 900 apie 1150Lt, taip uz kiekviena apziura reikia moketi 80lt, (o ju buna apie 3-5 per stimuliacija) labai priklauso kokiom dozem reikes leistis vaistukus, as leidausi po 225 manau didoka doze.... Vk siuo metu vyksta akcija ir IVF 3950Lt. Man su vaistais ir konsultacijom IVf kainavo 8000Lt + po IVF dar visiokie papildomi vaistukai menesiui apie 500Lt. Narkoze, punkcija ir isodinimas ieina i IVF kaina 3950Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 27 rugpjūčio 2011 - 13:33
labas konstruktore, ar gali man priminti kada tau dare isodinima.Ir kada tau pamate 2 zirniukus, kiek dienu praejo
Atsakyti
ačiū už info 4u.gif
Atsakyti