Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 26, 13:00)
Tikiuosi kad nebus variantas kai viskas puiku iki rezultato  blink.gif Bet blogos mintys salin, itikejau akupunktura ir masazais  ir toliau juo tesiu, tebunie kas bus tas bus  thumbup.gif

Oi nea, tau taip nebus, net negalvok schmoll.gif Pas tave ana karta net buvo kibimas, kuris si karta peraugs i tikriausia nestuma.Nemeluoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 26, 13:09)
Oi nea, tau taip nebus, net negalvok  schmoll.gif  Pas tave ana karta net buvo kibimas, kuris si karta peraugs i tikriausia nestuma.Nemeluoju  biggrin.gif

Pabandytum meluot!!! - susirasiu ir isbarsiu, gi zinau kaip atrodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas merginos, ir as dar is sio forumo nebegu, kol nenuvaziuosiu pas gydytoja, o vaziuosiu jau si sekmadieni, ir tada suzinosiu kas ir kaip. Vakar mane panika buvo apemus, kazkaip keistai jauciausi, tad nubegaiu dar vieno testo pirkti, galvoju gal HCG blogai padare, ir darbe testa pagadinau. Vat dabar jau tikrai pamaciau II nestuke.gif. Matau konstruktore pasirode, man irgi idomu kaip tau sekasi, pradingusi buvai:)

Nebegadinsiu Afroditei69 nervu, nieko nesakysiu, nes zinau ka ji jaucia, pati taip papt jutausi po 1 IVF.

Cituk dabar lauksim tavo geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 26 rugpjūčio 2011 - 12:26
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 26, 13:36)
Sveikos merginos 4u.gif
As buvau teisi del savo pozymiu,juk pazystu savo kuna-o jus tiek baretes....mano atsakymas HCG maziau nei 1. cray.gif  cray.gif Didziules sekmes visoms startuojancioms ir laukiancioms 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 26, 13:25)

Cituk dabar lauksim tavo geru rezultatu smile.gif

Aciu ir as jau nenoreciau 5 bandymo doh.gif smile.gif

Sekmes sekmadieni 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69 console.gif

Cituk labai grazios zinios, tai ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 26, 14:49)
Aciu ir as jau nenoreciau 5 bandymo  doh.gif  smile.gif 

Gaila nera Warvarytes, kuri nuo visos plaikymo komandos iskeltu tau dideli plakata, kad SIS KARTAS TIKRAI BUS SEKMINGAS nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 26, 14:56)
Afrodite69  console.gif

Cituk labai grazios zinios, tai ir toliau 4u.gif

Aciu mergyt, laukiam ir tavo starto neuzilgo smile.gif

QUOTE(Iride @ 2011 08 26, 15:06)
Gaila nera Warvarytes, kuri nuo visos plaikymo komandos iskeltu tau dideli plakata, kad SIS KARTAS TIKRAI BUS SEKMINGAS  nestuke.gif

Iride thumbup.gif lotuliukas.gif Oi grizus ji ne viena iskels ir dar bars kai suskysiu, cia jos su Beta1 mane ir ana karta i vieta state kaip reikiant.

Atsakyti
Afrodite, begalo gaila, labai labai labai.... bet apkabinu ir linkiu kito TIKRO SEKMINGO KARTO! wub.gif 4u.gif

Cituk, sakiau, kad viskas puikiai auga ir augs ir nepaves!!! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Del laiko trukumo negaliu ilgai sedeti ir visko pakomentuoti, todel visoms linkiu sekmes, gero savaitgalio ir dar geresnes nuotaikos! mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 26, 15:25)
Cituk, sakiau, kad viskas puikiai auga ir augs ir nepaves!!!  mirksiukas.gif  wub.gif  4u.gif

Del laiko trukumo negaliu ilgai sedeti ir visko pakomentuoti, todel visoms linkiu sekmes, gero savaitgalio ir dar geresnes nuotaikos!  mirksiukas.gif  4u.gif  wub.gif

Aciu smile.gif

Jetau mergaites negali buti kad as tik viena likau rugpjucio fronta laikyti blink.gif Greitai prisiduokit kas dar koja kojon zengiat ax.gif Nes jei niekas tai rugpjucio statistika gali buti ir 0% blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 26, 11:37)
  Nes jei niekas tai rugpjucio statistika gali buti ir 0%  blink.gif

Nebus. cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 26, 15:11)
Aciu mergyt, laukiam ir tavo starto neuzilgo  smile.gif
Iride  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Oi grizus ji ne viena iskels ir dar bars kai suskysiu, cia jos su Beta1 mane ir ana karta i vieta state kaip reikiant.

Nera uz ka, kad tik macytu mirksiukas.gif O apie nulini rezultata net negalvok nono.gif

Visoms grazaus ir sauleto savaitgalio 4u.gif O as siandien vaziuoju su draugemis vienos draugės kudikeli-mergyte aplankyt. Grazus susitikimas laukia ax.gif
Atsakyti