Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nanataa @ 2011 08 17, 16:31)
Beta, pasakysiu kad testa dariausi 2 nakties, ir pamaciau I riebu bruksni, kai pasidariau krauja, ir pasigyriau draugei, ta ir sako, paziurek dar karta i testa, o as ji rankinuke turejau norejau darbo konteineryje ismesti ne namie, ogi ziuriu, vos vos iziurima 2 juostele smile.gif

Dabar labai retai prisijungiu prie forumo, bet kaip diena nusvinta pamacius tokias naujienas! Nanataa, didziausi Tau sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 17, 12:35)
Labai jau gražūs žemynos melynakės žodžiai, atrodo kad iš tikrųjų taip ir yra smile.gif, Didelis tau dėkui už gražius žodžius. Siaubas kaip man jie šiandien reikalingi. Jau pasisakiau tėvams, nes jie labai pergyveno, o dar mama šiandien pyraga kepe su sese. Tai kai pasakiau tos juokiasi iki ašarų, nes mama šiandien daužė kaiušinį, ir ten buvo 3 tryniai. Juokiasi gal pranašė bus smile.gif

Va ir vel susigraudinau...taip grazu skaityti, kad kazkas zino ir dziaugiasi del tokios grazios naujienos, kaip smagu, labai labai dziaugiuosi ir sveikinu dar karta. wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 17 rugpjūčio 2011 - 16:02
Kamelija2,aciu,auga gerai.Sestadieni einu i pasimatyma.
Zinokit,as dar kartais turiu isiznybti,na kartais niekaip nesitiki,kad pasiseke 4u.gif

Del visu papildu,tai taip,pradejus stimuliacija nutraukti.Palikti,tik tai ka gydytojas skyre ir foline ar pregnacare.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 16:39)
Prasom.  smile.gif  4u.gif
Kokios nuotaikos?  smile.gif

Jau strakaliojancios biggrin.gif Penktadieni buvau nulekusi pas gine, kad apziuretu mano kiausintakius. Hidrosalpingsu nesimato (ir tai labai dziugina, nes tikiuosi, kad eilines LP nereikes smile.gif ). Dar paeme tyrimus, tuo paciu paprasiau, kad pakartotu visas -plazmas ir laukiu jos skambucio. Ir jau strakalioju is nekantrumo smile.gif Nes labai noriu i LV skambinti registracijai biggrin.gif
O kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
Nanataa, jau jokios geros zinios !!!!!!!!!!!! SVEIKINIMAI didziausi, isivaizduoju kaip jautiesi, nesenai ir as taip jauciausi kai suzinojau savo skaiciukus ir rankos ir kunas drebejo..... O dabar ramybes ir skaiciuku didejimo 4u.gif Klausimukas, jei neklystu tu VK lankaisi, gal pas gyd. Visoc.?
Koks sujudimas pas mus skyrelyje, nespeju viska sekti..... blush2.gif
Atsakyti
Visus kartus VK buvau, tik si syki viskas pas Visoc. buvo, o praeita karta Pas Uson.Tai pasiskaiciavau crinona, turiu iki sestadienio, ir dar viena nuo praeita karto, tai i vilniu crinono man reikia vaziuoti pirmadieni:)
Papildyta:
Ar yra siame skyrelyje dar is VK klinikos?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 17, 13:08)
Jau strakaliojancios biggrin.gif Penktadieni buvau nulekusi pas gine, kad apziuretu mano kiausintakius. Hidrosalpingsu nesimato (ir tai labai dziugina, nes tikiuosi, kad eilines LP nereikes smile.gif ). Dar paeme tyrimus, tuo paciu paprasiau, kad pakartotu visas -plazmas ir laukiu jos skambucio. Ir jau strakalioju is nekantrumo smile.gif Nes labai noriu i LV skambinti registracijai biggrin.gif
O kaip tu?  4u.gif

Dar viena strakaliojanti. biggrin.gif Bet labai geros naujienos, kad nera tu baisybiu. good.gif 4u.gif Kada zadejo tyrimu ats.? smile.gif 4u.gif

As gerai, dienas skauciuoju, skaiciuoju, liko 15 dienu... bigsmile.gif , gavau papildomo darbo, dar memes, nakti nemiegojau, prie projekto dirbau, bet nejauciu nuovargiu, nes variklis uzsuktas, laukiu rugsejo issiviepus. lotuliukas.gif

As vistiek va galvoju, gal tikrai negana man tik foli gerti, gal reiktu kokiu dar vit nesciosioms. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 20:48)
Dar viena strakaliojanti.  biggrin.gif Bet labai geros naujienos, kad nera tu baisybiu. good.gif  4u.gif Kada zadejo tyrimu ats.?  smile.gif  4u.gif

As gerai, dienas skauciuoju, skaiciuoju, liko 15 dienu...  bigsmile.gif , gavau papildomo darbo, dar memes, nakti nemiegojau, prie projekto dirbau, bet nejauciu nuovargiu, nes variklis uzsuktas, laukiu rugsejo issiviepus.  lotuliukas.gif

As vistiek va galvoju, gal tikrai negana man tik foli gerti, gal reiktu kokiu dar vit nesciosioms.  g.gif

Nu zinok tiek pregnacare conseption turi visko daug, tik nezinau ar pas tave toj sauletoj saly ji parduoda ax.gif Ir gali dar papildomai, q10, d3 (vardinu ka pati is kitu mergaiciu girdejau ir vartoju) ir dar rekomenduojama papildus gerti bent 3 men iki ivf o tau liko tik 15 dienu bigsmile.gif svarbiausia kad folio netruktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 17, 16:59)
Kamelija2,aciu,auga gerai.Sestadieni einu i pasimatyma.
Zinokit,as dar kartais turiu isiznybti,na kartais niekaip nesitiki,kad pasiseke  4u.gif

Del visu papildu,tai taip,pradejus stimuliacija nutraukti.Palikti,tik tai ka gydytojas skyre ir foline ar pregnacare.

Smagu girdeti, kad viskas gerai wub.gif Grazaus pasimatymo sestadieni 4u.gif
O vyras gali toliau gerti Q10? blush2.gif

SOS: diena verkiau, kad mm neateina, o dabar vakare eme ir prasidejo. Na tokios dar negausios, tik truputi. Rytoj skambinsiu i LV, kazin penktadienis nebus per velu? g.gif Ta prasme kuria diena laikyt pirma ciklo diena- siandien ar rytoj, kai jau pilnai sirgsiu? Tikiuos supratot ko klausiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 17, 20:35)
Ta prasme kuria diena laikyt pirma ciklo diena- siandien ar rytoj, kai jau pilnai sirgsiu? Tikiuos supratot ko klausiu blush2.gif  biggrin.gif

Na, kad niekas neatsako, tai pasakysiu, kad as asmeniskai pilnai laikyciau rytojaus diena pirma ciklo diena. Bet jei Tau siandien teplioja tikru raudonu kraujuku, vadinasi galima ir sia diena skaityti, kaip pirma ciklo diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 17, 21:44)
Na, kad niekas neatsako, tai pasakysiu, kad as asmeniskai pilnai laikyciau rytojaus diena pirma ciklo diena. Bet jei Tau siandien teplioja tikru raudonu kraujuku, vadinasi galima ir sia diena skaityti, kaip pirma ciklo diena mirksiukas.gif

sanzile aciu uz atsakyma 4u.gif Na taip teplioja lyg ir tikru raudonu... Uch persistengiau, kad tik mm prasidetu vakare grizus kmynu arbatos isgeriau ir dar namus susitvarkiau lotuliukas.gif
Siaip man penktadieni geriau butu vaziuot, gal nebutu per velu? Reikes rytoj Baibos paklaust, kai registruosiuos
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 17, 22:35)
Smagu girdeti, kad viskas gerai wub.gif Grazaus pasimatymo sestadieni 4u.gif
O vyras gali toliau gerti Q10? blush2.gif

SOS: diena verkiau, kad mm neateina, o dabar vakare eme ir prasidejo. Na tokios dar negausios, tik truputi. Rytoj skambinsiu i LV, kazin penktadienis nebus per velu? g.gif Ta prasme kuria diena laikyt pirma ciklo diena- siandien ar rytoj, kai jau pilnai sirgsiu? Tikiuos supratot ko klausiu blush2.gif  biggrin.gif

O man vienas LT gydytojas pasake, kad jei mm ateina iki mazdaug 18val, tuomet dar galima laikyti 1cd, o jei ateina veliau negu 18val ir dar ne iskart stipriai, tuomet galima skaityti, kad 1cd bus ryt mirksiukas.gif Tikiuosi supratot ka as cia parasiau biggrin.gif
Atsakyti