Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos mielosios 4u.gif

Afrodite, dar ir cia uzklausiu blush2.gif Kaip tu? Kokios naujienos? 4u.gif
Cituk, sekmes siandien ir dideliausio kokybiskiausio derliaus 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 25, 19:43)
Ryt didele diena, mergaiciukai!  wub.gif  4u.gif Laikau kumstukus!!!  4u.gif
Papildyta:
Zinokit as baigiu nagus nusigrauzti.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tiesa, klausimelis, jus i visas konsultacijas su vyrais vaziuojate?  ax.gif  4u.gif

as jau seniai be nagu smile.gif
Kai dariausi 1 IVF'a, tai vyras vaziavo tik tada, kai jo reikejo (nebuvo man problemu paciai po Vilniu pasitrankyt smile.gif ), o dabar, i Ryga, sake vazines visada kartu blush2.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 25, 20:03)
turiu ziniu is Warwaros, raso "cia vynas, varske is naminio pieno, kuriam 3 litruose 0.5 l. sviesto, busiu stora ir laiminga"  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Ir prisiduodu ataskaita apie vakaryksti pasimatyma su latviukais smile.gif
Jau vakar butu leides startuot, bet vakar man buvo 22 cd, todel nusprendem atideti sekanciam ciklui. Taikysim ilga schema, todel rugsejo antroj pusej vaziuosiu gauti blokuojanciu + gonalio. Kodel ilga schema? nes po trumpos nebuvo rezultato sad.gif Is tikruju nusprendem daryti kitaip tik del tos priezasties, kad taikant trumpa schema, viskas buvo liuks, tik deja rezultato nesulaukiau tai vat tokios mano naujienos 4u.gif
Atsakyti
Man, neišmanėlei, iškilo klausimas, gana kvailas, aišku. Ką blokuoja vaistai taikant ilgą schemą, turiu galvoje diferiliną ar zoladeksą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 26, 10:41)
Ir prisiduodu ataskaita apie vakaryksti pasimatyma su latviukais smile.gif
Jau vakar butu leides startuot, bet vakar man buvo 22 cd, todel nusprendem atideti sekanciam ciklui. Taikysim ilga schema, todel rugsejo antroj pusej vaziuosiu gauti blokuojanciu + gonalio. Kodel ilga schema? nes po trumpos nebuvo rezultato sad.gif Is tikruju nusprendem daryti kitaip tik del tos priezasties, kad taikant trumpa schema, viskas buvo liuks, tik deja rezultato nesulaukiau  tai vat tokios mano naujienos  4u.gif

Tai pavelavot per viena diena bigsmile.gif nu kitas ciklas tai kitas, laukiam derlingo rudenelio 4u.gif

Afrodite69 - kaip tu mieloji, ar jau pridavei kraujuka? Laukiam ir tikimes geriausio ok mirksiukas.gif ?

As jau po echoskopo ir podar vieno kraujo nuleidimo doh.gif Zinios kaip daktare sake - labai geros. Rado +- 16 folikulu, visi panasaus dydzio t.y 11-14mm, vienas 17mm, bet ji slopinamieji prilaikys tipo. Pereita karta per pirma scana visi mano folikulai buvo apie 6-9mm dydzio, tai tipo si karta puikiai stimuliuojasi ir stimuliacija tikrai bus trumpesne ir sake treciadieni jau beveik galiu planuotis punkcijai bigsmile.gif Gleivine 6.7 bet tipo kaip siam laikui gera ir iki isodinimo turetu uzaugti (tikiuosi, nes ji visada mane nervindavo lotuliukas.gif ) Tai va mergaites nezinau kodel si karta viskas skirtingai auga, ar tai uzdeti dideli pliusa akupunkturai ir masazams, ar papildams bet kol kas as patenkinta savo kunu ir tikiuois jis nepaves iki galo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 26, 13:07)
Zinios kaip daktare sake - labai geros.

Puikumėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 26, 11:07)

Nuostabu! wub.gif Tik tegul ir toliau viskas taip!
Tikek, kad gera pradzia- puse darbo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
As buvau teisi del savo pozymiu,juk pazystu savo kuna-o jus tiek baretes....mano atsakymas HCG maziau nei 1. cray.gif cray.gif Didziules sekmes visoms startuojancioms ir laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 26, 12:36)
Sveikos merginos 4u.gif
As buvau teisi del savo pozymiu,juk pazystu savo kuna-o jus tiek baretes....mano atsakymas HCG maziau nei 1. cray.gif  cray.gif Didziules sekmes visoms startuojancioms ir laukiancioms 4u.gif

Oi kaip liudna doh.gif , bet nenusimink sekantis kartas turi buti sekmingas, svarbiausia neprarasti vilties
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 26, 11:36)
Sveikos merginos 4u.gif
As buvau teisi del savo pozymiu,juk pazystu savo kuna-o jus tiek baretes....mano atsakymas HCG maziau nei 1. cray.gif  cray.gif Didziules sekmes visoms startuojancioms ir laukiancioms 4u.gif

Jezau Jezau.. Afrodite, taip liudna.. iki negalejimo.. Buvo viskas taip grazu, vis sau pagalvodavau, kad tikrai jums pavyks.
Pagailek saves ir nesinervink labai, nenusivilk labai. Sunku, beprotiskai, bet juk gyventi tai reikia.
Laikykis:*
Atsakyti
Citai, sveikinu su tokiu geriu derliumi, laikysiu kumstelius uz tave kita savaitele mirksiukas.gif
Nanataa, kur pradingus, laukiam laukiam is taves ziniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 26, 12:36)
Sveikos merginos 4u.gif

Dieve kaip gaila verysad.gif , nu as tikiu kad tai bus vienintelis tavo nusivylimas unsure.gif Sekantis kartas bus Jusu wub.gif Zinau ta jausma isgirdus neigiama atsakyma iki skausmo, tikrai suprantu tave ir linkiu paliudet, pailset ir imtis sekancio plano. Turim tiketi kad pasisektu cool.gif Laukiam tave sugriztancios 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, labai, labai gaila verysad.gif Ir tiesa pasakius nesitikejau tokio rezultato.Kazkaip galvojau, kad tavo buvo puikus embrionai, o ir Treijsas taip teigiamai buvo nusiteikes, kas jam siaip jau nera labai budinga.Bet vadinasi buna ir taip.Jeigu tave paguos, per pirma mano IVF, turejau 7 embrionus, visi buvo 8 lasteliu, 1-os gradacijos pagal vertinima.Auginom iki blastukiu, jos gavosi 4, irgi puikios kokybes.Kaip supranti, nieko tuomet neisejo, nepaisant tiesiogine sio zodzio prasme idealios ir stimuliacijos ir embrionu.Si karta embrioniukai buvo kur kas prastesni, vos pora 8 lasteliu is visu 9, bet va spardosi vienas jau.Taip kad niekad nezinai kur tavoji laime slypi ir as pati galiu patvirtinti, kad bent jau man sekasi ten ir tada, kai tikimybes buna mazesnes.Tikek, kad ir tau taip bus mirksiukas.gif Kai atrodys, kad zeme slysta is po koju, tada ir ateis tavo stebuklas 4u.gif

Cituli, dziugu matyti toki derliu.Cia viskas per tavo uzsispyrima zinok mirksiukas.gif Sakei, kad nori blastukiu, tai dabar ir turesi.Juk teisybe yra tai, kad ko trokstame, ta ir turime.Gal ne is karto, bet galiausiai vis tiek turim.Tau jau pats laikas pildyti ir ispildyti savo norus 4u.gif Kazkokia filosofine minti suveliau net pati gerai nesupratau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristinuke, Konstruktore, Sanzile - 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 08 26, 12:50)
Cituli, dziugu matyti toki derliu.Cia viskas per tavo uzsispyrima zinok  mirksiukas.gif  Sakei, kad nori blastukiu, tai dabar ir turesi.Juk teisybe yra tai, kad ko trokstame, ta ir turime.Gal ne is karto, bet galiausiai vis tiek turim.Tau jau pats laikas pildyti ir ispildyti savo norus  4u.gif  Kazkokia filosofine minti suveliau net pati gerai nesupratau  lotuliukas.gif

Aciu is tavo filosofines minties issitraukiau esmine minti ir laiminga dabar -
Gal ne is karto, bet galiausiai vis tiek turim.Tau jau pats laikas pildyti ir ispildyti savo norus smile.gif Tikiuosi kad nebus variantas kai viskas puiku iki rezultato blink.gif Bet blogos mintys salin, itikejau akupunktura ir masazais ir toliau juo tesiu, tebunie kas bus tas bus thumbup.gif
Atsakyti