Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 24, 21:20)
nepyk,gerute musu feja mirksiukas.gif na,jeigu ivyks stebuklas tai mano dziaugsmingas ryksmas ir asaru upeliai  is laimes liesis per visa Saules miesta biggrin.gif Turiu dar snaigiuku,tai juos isodinti sake nereikia dideliu finansu.Ova,2IVF tai tik apie geguze galesiu mastyt nes kitaip neiseis sutaupyt doh.gif
Aciu kad sukalbesi maldele,as irgi siandien vel kalbesiu maldele prie Marijos paveikslo ir rytoj...gal padarys stebukla..
sekmes tau akupankturoje thumbup.gif noreciau ir as tik ibijau kad nera profesionalu cia mano mieste unsure.gif

Jau geriau, jau matau mazyte vilti smile.gif O kas del profesionalu, tai MB irgi sako kad as pas sarlatanus kiniecius darausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 24, 21:10)
Zemyna,Citai-manau beprasmiska laukti geru skaiciuku,perziurejau archyva ir musu isodinimo istorija labai sutampa su Beta-manau siandieninis testukas parode visa realybe.

Nepyk, bet tau rimtai jau su galva negerai doh.gif Nepamirsk, kad pas mane buvo is pradziu du kleckiukai.HCG kyla tikrai ne visom vienodai ir pati ta zinai.Baik cia tryznioti ir varyti dieva i medi, o rytoj pat siulyciau nuciuozti nuleisti kraujo, nes nu negalima tau sitaip nervuotis schmoll.gif Tiesiog negali sau to leisti.Treijsui nereikia butent 10 dpi skaiciu.As jam paskambinau kai buvo 8 pdi, jam jokio skirtumo.Svarbu rezultatas.Isodinti puikus embrionai, negalima sitaip imti ir susigalvoti kad 8 dpi nerodantis testas yra teisybe.Gal tu vartydama archyva nematei, kad mergaites irgi nusimine po testu eina daryt HCG ir grizta su graziausiais skaiciais ???? Va kaip baruosi.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 24, 15:41)
Sveikos, grazuoles, vaisinu visas tortuku user posted image  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif ...
Gaudau.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Su gimimo diena! happybday.gif
Šia proga linkiu tau to paties, ko ir sau biggrin.gif Pradžioje didelio derliaus, paskui riebių II, tada aukštų skaičiukų, lengvo nestuke.gif , o finale - 2.gif 2.gif
Atsakyti
Afrodite, tu gal juokus megsti 8 diena daryt testa ir juo tiketi, as 11 d dariausi ir maciau riebu bruksni nors po poros val suzinojau, jog hcg 30, o 14 d buvo 140. Ne testa pirma daryt reikia po IVF, stai kai nesulauki menstruaciju arba pamirsti, kada jos turejo buti, kai pradeda pykint, pasidarai testa ir matai tik tada du bruksnius smile.gif Si karta man jau buvo sesios savaites ir kelios dienos smile.gif
Atsakyti
Afrodite69 - kaip jautiesi siryt rolleyes.gif ? Greit prisiduok mums ka nusprendei ar vistik laukti iki ryt ar jau siandien nusileisti kraujuka bigsmile.gif ? As tai zinok tikiu tavo laiminga pabaiga, beje kaip pozymiai kuriu tiek isvardinai pries pora dienu? Visi vietoj thumbup.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 25, 09:41)
Afrodite69 - kaip jautiesi siryt  rolleyes.gif ? Greit prisiduok mums ka nusprendei ar vistik laukti iki ryt ar jau siandien nusileisti kraujuka  bigsmile.gif ? As tai zinok tikiu tavo laiminga pabaiga, beje kaip pozymiai kuriu tiek isvardinai pries pora dienu? Visi vietoj  thumbup.gif ?

Cituk,sveikute.Siandien jau pradejo teplioti.Labai skauda pilva,duria kiauside.Nieko nebesidarau,rytoj darysiu HCG.O siaip pojuciu jokiu nera.Tiesiog atrodo kad gerai pazystu savo kuna ir zinau kaip man kas buna kaip arteja mm,o kazkada atrodo ir nescia buvau nestuke.gif aisku matyt laukimas padare savo.
Atsiprasau,kad vakar per daug kalbejau cia,atrodziau liudna ir jus moraliskai smukdziau.Matyt Beta teisi,man su galva negerai.
Vikas ok,siandien turiu reikalutai leksiu i miestuka,dar mociute reikia pasveikinti su gimimo diena ir susideti daiktus nes isvaziuojame su vyru i pajuri savaitgaliui.
O pirmadieni jau i darbeli-tai prasides veikla,ikrysiu i darba,nusimato darbingas periodas tad maziau sedesiu cia ir zysiu bei tryzniosiu lotuliukas.gif
o kaip tu jautiesi?
Papildyta:
QUOTE(dizzy___ @ 2011 08 25, 09:35)
Afrodite, tu gal juokus megsti 8 diena daryt testa ir juo tiketi, as 11 d dariausi ir maciau riebu bruksni nors po poros val suzinojau, jog hcg 30, o 14 d buvo 140. Ne testa pirma daryt reikia po IVF, stai kai nesulauki menstruaciju arba pamirsti, kada jos turejo buti, kai pradeda pykint, pasidarai testa ir matai tik tada du bruksnius smile.gif Si karta man jau buvo sesios savaites ir kelios dienos smile.gif

Sveikinu,kaip faina thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Aukit ir stiprekit,daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Paziurejau profilyje kad bus trecias maziukas-as nuo vaikystes svajojau apie tris vaikucius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 25 rugpjūčio 2011 - 09:04
[quote=Afrodite69,2011 08 25, 10:06]
Cituk,sveikute.Siandien jau pradejo teplioti.Labai skauda pilva,duria kiauside.Nieko nebesidarau,rytoj darysiu HCG.O siaip pojuciu jokiu nera.Tiesiog atrodo kad gerai pazystu savo kuna ir zinau kaip man kas buna kaip arteja mm,o kazkada atrodo ir nescia buvau nestuke.gif aisku matyt laukimas padare savo.
Atsiprasau,kad vakar per daug kalbejau cia,atrodziau liudna ir jus moraliskai smukdziau.Matyt Beta teisi,man su galva negerai.
Vikas ok,siandien turiu reikalutai leksiu i miestuka,dar mociute reikia pasveikinti su gimimo diena ir susideti daiktus nes isvaziuojame su vyru i pajuri savaitgaliui.
O pirmadieni jau i darbeli-tai prasides veikla,ikrysiu i darba,nusimato darbingas periodas tad maziau sedesiu cia ir zysiu bei tryzniosiu lotuliukas.gif
o kaip tu jautiesi?
[quote]

Sveikute 4u.gif Nu as taves nenurasau iki rytojaus, gali buti ir implantacijos tepliojimai ir skausmai cool.gif Laukiu labai rytojaus ziniu geru wub.gif
O man pirmas kartas kai per stimuliacija taip jauciu pilvo skausma, tikiuosi nestimuliuoju ten kokios cistos ar dar kokio svetimkunio, sonus diegia visa diena, o vakare po vaistu susileidimo koki pusvalandi skauda nugara ir pilva blink.gif Jau negaliu sulaukt ir savo rytojaus ziniu, kad tik pasakytu kad kokias 10 kiausialasciu auginu ir busiu rami, kad bus ka isodinti arba netgi iki blastukiu auginti wub.gif

Zemyna - kaip balius vakar ar galveles neskauda lotuliukas.gif

Jau pasiilgau Warwaros musu, plakatu norisi bigsmile.gif Tikiuosi ji gerai leidzia laika vyno rusy ir moraliskai ruosiasi grizti pas mus ir uzbaigti reikalus visiems laikams su siuo skyreliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 rugpjūčio 2011 - 09:15
Sveikutes merginos ,kaip jus cia gyvenate... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Paskaitau si skyreli kaip svecias blush2.gif yra ir geru ir liudnu zinuciu ,bet manau visoms viskas bus gerai ,tik stiprybes mergytes ,islikit visada istvermingos ir besiekiancios savo uzsibrezto tikslo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 25, 10:13)
O man pirmas kartas kai per stimuliacija taip jauciu pilvo skausma, tikiuosi nestimuliuoju ten kokios cistos ar dar kokio svetimkunio, sonus diegia visa diena, o vakare po vaistu susileidimo koki pusvalandi skauda nugara ir pilva  blink.gif  Jau negaliu sulaukt ir savo rytojaus ziniu, kad tik pasakytu kad kokias 10  kiausialasciu auginu ir busiu rami, kad bus ka isodinti arba netgi iki blastukiu auginti  wub.gif

Citas tikiuosi rytoj isgirsi labai grazias ir geras naujienas 4u.gif Spaudziu kumstukus uz si paskutini tavo karta 4u.gif 4u.gif

Afrodite69 na ramybes mergyte smile.gif Prasau nesudek ginklu pirma laiko
irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas rytas! bigsmile.gif 4u.gif

Afrodite, tikrai, kad barti reikia tave, bet ir suprantu tokius proto ir jausmu vingius... rolleyes.gif , bet mazyt, tikrai anksti dar tau cia rankas nuleidineti, laukiu rytojaus ir teisingu skaiciuku. user posted image

Tanga, aciukas wub.gif , Tau as irgi linkiu to paties. wub.gif 4u.gif

Cituk, auga, auga ten derliukas, todel sonai braska. thumbup.gif 4u.gif

As vakar truputi sampo palaiziau ax.gif , bet galveles neskauda, apskritai, man atrodo nuo tu vit nestuke.gif kazkokia stipruole pasidariau, apetitu nebesiskundziu, jegu nebepritrukstu, tokia baba dyzel jauciuosi. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonuska @ 2011 08 25, 06:36)
Sveikutes merginos ,kaip jus cia gyvenate...  4u.gif  4u.gif  4u.gif ...

Sveikute, kaip laikaisi pati? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Zemyna ,as tai gerai laikausi ,tvirtai stoviu ant zemes biggrin.gif juokauju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif istikro ,tai nera nuotaikos pacios geriausios,bet stengiuosi nepasiduoti nuotaiku kaitai,laukiu LP ir po jos tikiuosi ilgai netrukusi sugryzti cia pas jus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 08 25, 06:54)
Zemyna ,as  tai gerai laikausi ,tvirtai stoviu ant zemes  biggrin.gif juokauju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  istikro ,tai nera nuotaikos pacios geriausios,bet stengiuosi nepasiduoti nuotaiku kaitai,laukiu LP ir po jos tikiuosi ilgai netrukusi sugryzti cia pas jus  ax.gif  4u.gif

Teisingai, nera ko pasiduoti. drinks_cheers.gif 4u.gif Kada LP turi? 4u.gif Labai lauksime taves griztancios. wub.gif 4u.gif
Atsakyti