Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Zemyna,su tortadieniu 4u.gif Pacios didziausios dovanos linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos - bendražygės, kadangi nuolat seku kaip Jums sekasi, o pati buvau nuolatinė IUI skyrelio gyventoja, informuoju, kad

jau išėjo naujas "Aš mama" žurnalo Nr. 4
Ir jau jo viršelyje puikuojasi viena iš temų : "10 nevaisingumo metų"
24 puslapyje - mūsų istorija, pavadinta " Išmelsta Saulutė"

malonaus skaitymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 24, 16:18)
mergytės, gal galit man pasakyti, kam darė IVF su narkoze? ne punkciją , o pati įsodinimo procedūrą, parašykit į a.ž. (arba jei atsimenat mergyčkos nika kas darė )
ačiu  4u.gif

o kam narkoze????? ypac per isodinima? kazkas komplikuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 08 24, 16:52)
o kam narkoze????? ypac per isodinima? kazkas komplikuota? g.gif

laaaabai sunkus praejimas i gimda, maciau , cia kaz kokia mergaute rase kad jai dare su narkoze, tik neprisimenu tiksliai kam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 24, 15:07)
laaaabai sunkus praejimas i gimda, maciau , cia kaz kokia mergaute rase kad jai dare su narkoze, tik neprisimenu tiksliai kam  doh.gif

Iridei dare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 24, 16:09)
Kuo toliau i sita miska lendu,tuo labiau suprantu,kaip lengva viska nurasyti nepaaiskinamam nevaisingumui,o viskas taip lengvai issiprendzia padarius konkrecius tyrimus,ir pagal juos parinkus gydyma.Kainuoja daug,bet visa tai taip verta.Tai veikia,ir ne man vienai,o begalei moteru.Tiek to,ne is pirmo karto,bet veikia.Taip,kad linkiu dideles dideles sekmes,as kazkaip tikiu,kad pasiseks.Juk kas iesko tas randa,ane? mirksiukas.gif

Gera cia motyvacijos doze pazerei smile.gif aha, stengiuosi labai nenuleisti ranku, tiksliau jau po truputi keliu jas dar vienai kovai smile.gif Siandien sumasciau pasidaryti visus harmoninius tyrimus, tai dar LH/FSH santykis pakiles iki 1.65. Tikiuosi cia dar stimuliacijos pasekmes ir po menesiuko jau bus normaliai. Visa kita kaip ir ok. Planuoju uz poros savaiciu pas Bykova pavaziuoti del LIT, ta proga pasiklausinesiu ir del LAD. Parasyk, kai turesi Cikagos atsakymus, kokie rezultatai. Bet po tiek lipidu ir viso kito gerio, tikiu kad viskas bus liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 24, 17:07)
laaaabai sunkus praejimas i gimda, maciau , cia kaz kokia mergaute rase kad jai dare su narkoze, tik neprisimenu tiksliai kam  doh.gif

Taip, man tas dziaugsmas. Atsakysiu i az
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 24, 15:40)

Susiparinau, kad vel praleidau kazka??? Kodel tau rytoj pravers  g.gif ?

Citukai, as rytoj pas latviukus vaziuoju irlabai tikiuosi, kad man leis startuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 24, 15:51)
Citukai, as rytoj pas latviukus vaziuoju irlabai tikiuosi, kad man leis startuot  blush2.gif

Labai labai laikysiu kumstukus uz zalia sviesa! wub.gif 4u.gif

Dar karta aciu uz sveikinimus. wub.gif 4u.gif

T.Keberiokst kaip visada lb teisingai viska surase. 4u.gif

O man siandien tik 9 cd, o jau kazkokie neaiskumai vyksta pilvo ir strenu zonoj, net pykina blink.gif , cia gal man nuo nervu hormonai soka tango. rolleyes.gif

Islekiu mazam sventimui, Afrodite, jeigu ryt darysies, lb lb tikiuosi, kad bus teisingi skaiciukai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 24, 19:51)
Citukai, as rytoj pas latviukus vaziuoju irlabai tikiuosi, kad man leis startuot  blush2.gif

Chu karsta.gif aciu, nuraminai smile.gif Linkiu leidimo startui mirksiukas.gif

Afrodite69 - jau nuo siandien spaudziu koju ranku kumscius ax.gif Laukiam laimingos pabaigos nestuke.gif

Melynake musu - grazios sventes, tau susuko pilva ir strenas del siandienos progos, taip ir turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 24, 19:51)

Atiloja,dideles tau sekmes ir nors negaliu virusiuku skleisti bet labai tave palaikau thumbup.gif lauksiu ziniu 4u.gif
Zemyna,Citai-manau beprasmiska laukti geru skaiciuku,perziurejau archyva ir musu isodinimo istorija labai sutampa su Beta-manau siandieninis testukas parode visa realybe.Paliudejau,aisku skauda sirdele ir kyla klausimai,pykstu ant saves truputi tik...bet zinau kad stengemes is visu jegu,tiek as tiek vyras tupinejo aplink kaip apie kiausini.Daug geriau,koregavau maista ir t.t.tBet matyt mano maldu neisgirdo dar auksciausieji ir teksbandyti su snaigiukais,nors zinau kad galimybe po ju maza..na bet tada 2IVF startuosiu kai jus visas isleisiu pas nestuke.gif mirksiukas.gif
Na,o HCG darysiuos penktadieni,kaip suprantu Treisui reikia butent 10DPI HCG skaiciuku-koks skirtumas dabar jau nebesitikiu,nebera abejoniu ir pan.Darausi tik tam kad pasakyciau Treisui ir ramiai nutraukciau crenone. 4u.gif
user posted image
ACIU UZ PALAIKYMA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 24 rugpjūčio 2011 - 20:11
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 24, 21:10)
Atiloja,dideles tau sekmes ir nors negaliu virusiuku skleisti bet labai tave palaikau thumbup.gif lauksiu ziniu 4u.gif
Zemyna,Citai-manau beprasmiska laukti geru skaiciuku,perziurejau archyva ir musu isodinimo istorija labai sutampa su Beta-manau siandieninis testukas parode visa realybe.Paliudejau,aisku skauda sirdele ir kyla klausimai,pykstu ant saves truputi tik...bet zinau kad stengemes is visu jegu,tiek as tiek vyras tupinejo aplink kaip apie kiausini.Daug geriau,koregavau maista ir t.t.tBet matyt mano maldu neisgirdo dar auksciausieji ir teksbandyti su snaigiukais,nors zinau kad galimybe po ju maza..na bet tada 2IVF startuosiu kai jus visas isleisiu pas  nestuke.gif  mirksiukas.gif
Na,o HCG darysiuos penktadieni,kaip suprantu Treisui reikia butent 10DPI HCG skaiciuku-koks skirtumas dabar jau nebesitikiu,nebera abejoniu ir pan.Darausi tik tam kad pasakyciau Treisui ir ramiai nutraukciau crenone. 4u.gif

Dabar jau pykstu schmoll.gif nu kas cia dabar per lyginimas su kitais atvejas, juk jau pakankamai ilgai cia esi, kad zinotum kad kiekvienas atvejas cia kazkiek kitoks, 8dpi vienoms rodo vaiduoklius kitoms tik apie 12dpi pirmas pasirodo. Nu suprantu tavo staiga atejusi atseit realybes suvokima bet negalima buti tokiai uztikrintai kol nepatvirtino faktai. As dar nenurasau tavo stebuklo kol neirodysi kitaip. O va tada jau kalbesim apie naujus planus, dziaugiuosi kad turi ir galimybes ir norus testi kova, nes atkaklumas visada duoda savo vaisius. Atleidau kumscius, nes per dvi dienas nuskaustu labai, ne akupunktura nepades lotuliukas.gif bet va maldele sukalbesiu, kas zino, o vdrug Jis ten aukstai isgirs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 24, 21:16)
Dabar jau pykstu  schmoll.gif  nu kas cia dabar per lyginimas su kitais atvejas, juk jau pakankamai ilgai cia esi, kad zinotum kad kiekvienas atvejas cia kazkiek kitoks, 8dpi vienoms rodo vaiduoklius kitoms tik apie 12dpi pirmas pasirodo. Nu suprantu tavo staiga atejusi atseit realybes suvokima bet negalima buti tokiai uztikrintai kol nepatvirtino faktai. As dar nenurasau tavo stebuklo kol neirodysi kitaip. O va tada jau kalbesim apie naujus planus, dziaugiuosi kad turi ir galimybes ir norus testi kova, nes atkaklumas visada duoda savo vaisius. Atleidau kumscius, nes per dvi dienas nuskaustu labai, ne akupunktura nepades  lotuliukas.gif  bet va maldele sukalbesiu, kas zino, o vdrug Jis ten aukstai isgirs  wub.gif

nepyk,gerute musu feja mirksiukas.gif na,jeigu ivyks stebuklas tai mano dziaugsmingas ryksmas ir asaru upeliai is laimes liesis per visa Saules miesta biggrin.gif Turiu dar snaigiuku,tai juos isodinti sake nereikia dideliu finansu.Ova,2IVF tai tik apie geguze galesiu mastyt nes kitaip neiseis sutaupyt doh.gif
Aciu kad sukalbesi maldele,as irgi siandien vel kalbesiu maldele prie Marijos paveikslo ir rytoj...gal padarys stebukla..
sekmes tau akupankturoje thumbup.gif noreciau ir as tik ibijau kad nera profesionalu cia mano mieste unsure.gif
Atsakyti