Afrodite69, as taip pat perziurejusi statistika spirgejau, ten dauguma jau po 8 dpi ejo darytis, o dar tas testas tos dienos nerode,tad ir as is nekantrumo taip nulekiau.Prisiskaiciau info kas ir kaip, ir kaip akis isdegusi prei langelio prasau HCG, vyras is kart atspejo mano uzmacias, nes kai paskambinau jis is kart paklause tai jau buvai......, nes as jam nieko nesakiusi slapcia nuejau, vistiek jau i darba ejau, juk nesukontoliuos manes
QUOTE(Citas @ 2011 08 24, 10:59)
Suprantu kad rankos truputi nusviro, bet crenone butinai dekis. O berods nanataai nt irgi parode riebu I ir jis tik pasidarius hcg vel paziurejo i ta NT ir pamate kad vaduoklis jau buvo atsirades. Dar palaukim ok? Stebuklu cia ne tokiu dar buve, o tavo HCG dar galejo tiesiog nepasiekti tu reikiamu vientu kad parodytu NT. Kantrybes - mes uz tave patryzniosim
Aciukas Nebetryzniosiu,ryt kelsiu vyra kad nuvestu HCG pasidaryti,nieko tokio kad viena diena anksciau.Bet nors i kelione isvaziuosiu ramesne
Nu ir saunuole , nebepergyvensi ir pati busi ramesne
Ai,buvo geras bajeris man rodos sestadieni.Vyras grizo is parduotuves ir sako,zinai ogi kebabine atsidare.As jam sakau kaip noriu kebabo.Na jis nuleke man pirkt didelio kebabo su cesnakiniu padazu ir...gryzo tusciomis nes ten baigesi dujos o as kaip rpadejau verkt pasikukciodama..paskui paciai kaip geda liko-sakau man cia crenone veikia
tu tikrai laukies
Penktadieni isvaziuoju savaitgaliui i Girulius tai kazkaip nefaina bus vaziuoti su liudnu veidu jeigu atsakymas bus neigiamas.
Buvo kilusi idejapasidaryti HCG ketvirtadieni-bet mano horoskope parasyta kad man labai nepalanki diena-kvaila,bet tai kazkaip atbaide nors maniau pasidarysiu,suzinosiu atsakym ir jeigu ok-nupirksiu torta,o jeigu blogai tai buteli gero vyno,issiverksiu isgersiu vyno ir sekancia diena su nauja energija vaziuosiu prie juros...
bet greiciausiai paliksiu viska penktadieniui
[/quote]
Afrodite69, ziuriu mums cia viskas panasiai, tau si penktadieni kraujuka priduot, o man kita penktadieni, o kita diena t.y. sestadieni eisim i vestuves. Tai jeigu kraujas nieko neparodys, sakiau irgi vestuvese nusigersiu negyvai
QUOTE(norma @ 2011 08 24, 12:19)
Afrodite69, ziuriu mums cia viskas panasiai, tau si penktadieni kraujuka priduot, o man kita penktadieni, o kita diena t.y. sestadieni eisim i vestuves. Tai jeigu kraujas nieko neparodys, sakiau irgi vestuvese nusigersiu negyvai
Norma - baik svaiciot apie ta nusigerima, nebent prisigeri nuo pieno kokteiliu
QUOTE(Citas @ 2011 08 24, 12:31)
Norma - baik svaiciot apie ta nusigerima, nebent prisigeri nuo pieno kokteiliu
labai tikiuosi
Laba diena
priauginsi tiek, kad neturesi kur deti ir visoms skolinsi
kas tas kazkas? Tikekime, kad nemeluoja
Si gimtadieniu tave Laimes, meiles ir dideles seimynos su daug daug daug vaikuciu
Papildyta:
nnu super O kada tavo gimtadienis, uzsakysim ir atsiusim Merginos, ane?
QUOTE(Citas @ 2011 08 23, 16:01)
Blogo tai neauginsiu , bet svarbiausia kad isvis ka nors auginciau
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 16:04)
Atiloja, kazkas sako, kad 2012 dziaugsimes... tikiuosi tas kazkas man nemeluoja. Tau tokios pat laimes!
kas tas kazkas? Tikekime, kad nemeluoja
Si gimtadieniu tave Laimes, meiles ir dideles seimynos su daug daug daug vaikuciu
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 23, 23:48)
aha,kai netekjusi buvau Na,tikiuosi paneles nesupyko tiesiog norejau kad ne tik rupestis,nerimas gyventu sioj temutej bet ir truputi linksmumo butu
Beje,labai noreciau kad man per gimtadieni susoktu striptiza
Beje,labai noreciau kad man per gimtadieni susoktu striptiza
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 24, 12:55)
Laba diena
Papildyta:
Papildyta:
Laisvai, kiba gaila
Prakalbot apie tuos dovanojimus, prisiminiau, kad vakar po isodinimo pasirasinejom rasta del saldymo. Ten yra du punktai: jei neprireiks, ka su jais daryt - ar sunaikinti, ar dovanoti.
Kazkaip su tuo dovanojimu mane sustabde ... dar nieko nepasirasem, dar pagalvosim.
Kaip ten, merginos yra? Jie po to is poru ima pinigus uz tuos musu dovanotus? Bet kazkaip - ten juk mano, ir mano vyro dalis, kazkas pagimdytu musu vaika
Ar as neteisi?
Kazkaip su tuo dovanojimu mane sustabde ... dar nieko nepasirasem, dar pagalvosim.
Kaip ten, merginos yra? Jie po to is poru ima pinigus uz tuos musu dovanotus? Bet kazkaip - ten juk mano, ir mano vyro dalis, kazkas pagimdytu musu vaika
Ar as neteisi?
QUOTE(norma @ 2011 08 24, 14:05)
Prakalbot apie tuos dovanojimus, prisiminiau, kad vakar po isodinimo pasirasinejom rasta del saldymo. Ten yra du punktai: jei neprireiks, ka su jais daryt - ar sunaikinti, ar dovanoti.
Ar as neteisi?
Ar as neteisi?
Mes irgi toki pati dokumenta gavom pasirasyt ir nesutikom dovanot Gal tai savanaudiska ne bet neperlipau per save.
QUOTE(norma @ 2011 08 24, 12:05)
Ar as neteisi?
Ar as neteisi?
Mes irgi neuzzymejom tuo metu,o dabar gailiuosi.Siaip nieko niekuom neitarineju,bet popierius pasirasytas,jie patys gali uzzymet kas patogu ir nieko tu neirodysi,kad varnele uzdejai ne tu.Neatsiliepsi laiku,ir embrionai bus isdovanoti.Na reikia tiketis,kad taip nevyks,bet realiai tai imanoma tikriausiai....
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 24, 14:26)
Mes irgi neuzzymejom tuo metu,o dabar gailiuosi.Siaip nieko niekuom neitarineju,bet popierius pasirasytas,jie patys gali uzzymet kas patogu ir nieko tu neirodysi,kad varnele uzdejai ne tu.Neatsiliepsi laiku,ir embrionai bus isdovanoti.Na reikia tiketis,kad taip nevyks,bet realiai tai imanoma tikriausiai....
Kaip jautiesi ? Jau baigi perlipti pirma rizikos laikotarpi 12 savaiciu, gal jau pakeisi uzrasa i "1/3 pregnant"