Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 23:51)
Afrodite, Aciu.  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif  wub.gif

Labos nakteles visoms.  wub.gif  4u.gif

Nera uz ka,kad tik linskmiau tau butu sirdelej ir tikrai kad issipildytu visu merginu palinkejimai ir tu dar iki siu naujuju metu jau butum zavi nestuke.gif wub.gif
Saldziu 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, kol dar nesapnuoju 9 sapno, sakyk, kaip jautiesi? Kokiu nors zenklu, nuojautu? ax.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 24, 00:02)
Afrodite, kol dar nesapnuoju 9 sapno, sakyk, kaip jautiesi? Kokiu nors zenklu, nuojautu?  ax.gif  4u.gif  wub.gif

Nezinau,dabar siuo metu negaliu buti objektyvi zinok.Nes mano protas pykstasi su sirdim doh.gif Sirdis sako kad si karta ir mums nusisypsojo laime,o protas kitka diktuoja.
Gal del to ir ka jauciu nurasau nervams,hormonams.Pradedu galvot aitaip buvo ir per IUI ir nieko nebuvau nescia.Idomus tokie tie ir pojuciai;maudzia pilvuko apacia kartais net dubens kaulus pradeda maust.Nebera valgymo priepuoliu jau kelios dienos.Kas keisciausia ir man ir mano vyrui,nueinu miegot velai,o 8ryto nera o mano akys placios-o as esu siaip miegale nereali-visada miegu iki 11-12val.Truputi jautri krutine.Labai pradejo spuogais metyt veida,net verkiau,tokie pulingi,tai vyras sako kad hormonai itakoja.Na,uzeina daznai galvos svaigimai bet cia nurasau savo ligai,nesman ir taip daznai svaigsta galva ir nuvaziuoja vaizdas.Nezinau,kaip ir realiu pozymiu jokiu abosliuciai.
Ai,buvo geras bajeris man rodos sestadieni.Vyras grizo is parduotuves ir sako,zinai ogi kebabine atsidare.As jam sakau kaip noriu kebabo.Na jis nuleke man pirkt didelio kebabo su cesnakiniu padazu ir...gryzo tusciomis nes ten baigesi dujos doh.gif o as kaip rpadejau verkt pasikukciodama..paskui paciai kaip geda liko-sakau man cia crenone veikia blush2.gif net atsiprasiau vyro nes buvau isgazdinusi.
O siaip laukiu penktadienio su nerimu..na tikrai kaip sunku laukti,nemaniau kad su kiekviena diena eis taip sunkyn.
Penktadieni isvaziuoju savaitgaliui i Girulius tai kazkaip nefaina bus vaziuoti su liudnu veidu jeigu atsakymas bus neigiamas.
Buvo kilusi idejapasidaryti HCG ketvirtadieni-bet mano horoskope parasyta kad man labai nepalanki diena-kvaila,bet tai kazkaip atbaide blush2.gif nors maniau pasidarysiu,suzinosiu atsakym ir jeigu ok-nupirksiu torta,o jeigu blogai tai buteli gero vyno,issiverksiu isgersiu vyno ir sekancia diena su nauja energija vaziuosiu prie juros...
bet greiciausiai paliksiu viska penktadieniui ax.gif
Atsakyti
Ek, Afrodite, kazkaip vis labiau imu isijausti ir suprasti, koks neramumas sirdyje ir galvoje vyksta... 4u.gif , linkiu, kad kirstum penktadieni torta issisiepusi nuo ausies iki ausies. smile.gif wub.gif 4u.gif Del tu nuotaiku bangu, pasaitu ir baisu pasidaro, man ir vaistu nereikia, per pms“a bunu kitas zmogus, vyras sake, kad ta moteris nenuspejama blush2.gif , viena minute verkiu, kita jau jokiuosi ir baisiausia, kad sito neina valdyti unsure.gif , negaliu isivaizduoti, kad butu dar stipresni tie jausmu kalneliai, nes tikrai reiks kazkur uzsidaryti. blush-anim-cl.gif
Saldziu sapniuku, linkejimai tavo pilveliui, kad nesugalvotu pavesti. cool.gif biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis

Mūsų nuostabioji vadė (kuri net jau mane "paskaičiavo" biggrin.gif )
SU TORTADIENIŲ !!!!!!!!!!
Žemyna_mėlynakė birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 24, 00:13)
Idomus tokie tie ir pojuciai;maudzia pilvuko apacia kartais net dubens kaulus pradeda maust.Nebera valgymo priepuoliu jau kelios dienos.Kas keisciausia ir man ir mano vyrui,nueinu miegot velai,o 8ryto nera o mano akys placios-o as esu siaip miegale nereali-visada miegu iki 11-12val.Truputi jautri krutine.Labai pradejo spuogais metyt veida,net verkiau,tokie pulingi,tai vyras sako kad hormonai itakoja.Na,uzeina daznai galvos svaigimai bet cia nurasau savo ligai,nesman ir taip daznai svaigsta galva ir nuvaziuoja vaizdas.Nezinau,kaip ir realiu pozymiu jokiu abosliuciai.
Ai,buvo geras bajeris man rodos sestadieni.Vyras grizo is parduotuves ir sako,zinai ogi kebabine atsidare.As jam sakau kaip noriu kebabo.Na jis nuleke man pirkt didelio kebabo su cesnakiniu padazu ir...gryzo tusciomis nes ten baigesi dujos doh.gif o as kaip rpadejau verkt pasikukciodama..

O man labai patinka tavo pojuciai mirksiukas.gif Itariu kad penktadieni vakare bus bloga nuo torto persivalgymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 24, 09:45)
O man labai patinka tavo pojuciai  mirksiukas.gif Itariu kad penktadieni vakare bus bloga nuo torto persivalgymo  lotuliukas.gif

ne,nezinau..pasidariau siandien testuka 10 jautrumo,tai net maziausio vaiduoklio nera.Tai dabar kazkaip taip ant sirdeles bloga..sakau gal nelaukt penktadienio ir rytoj priduoti krauja g.gif nors mano vyras sotiv kaip ozys,liepe penktadieni ir priduosim. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 24, 09:58)
ne,nezinau..pasidariau siandien testuka 10 jautrumo,tai net maziausio vaiduoklio nera.Tai dabar kazkaip taip ant sirdeles bloga..sakau gal nelaukt penktadienio ir rytoj priduoti krauja g.gif nors mano vyras sotiv kaip ozys,liepe penktadieni ir priduosim. doh.gif

O ka reiskia 10 jautrumo? Rodo HCG nuo 10 vnt??? Kelinta tau tiksliai dpi siandien. Tau idejo 3 dienu embrioniukus ane?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 24, 10:27)
O ka reiskia 10 jautrumo? Rodo HCG nuo 10 vnt??? Kelinta tau tiksliai dpi siandien. Tau idejo 3 dienu embrioniukus ane?

10jautrumo reiskia kaip 10miu/ml.(HCG).Man siandien 8DPI.Aha,man idejo 3 dienu embtioniukus....Va,nanataai,betai ir kitoms jau parode 8 DPI,todel istikruju jau daug vilciu nededu,visai nebededu.Tik crenone dar desiuos iki penktadienio kai jau zinosiu HCG savo.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 24, 10:45)
10jautrumo reiskia kaip 10miu/ml.(HCG).Man siandien 8DPI.Aha,man idejo 3 dienu embtioniukus....Va,nanataai,betai ir kitoms jau parode 8 DPI,todel istikruju jau daug vilciu nededu,visai nebededu.Tik crenone dar desiuos iki penktadienio kai jau zinosiu HCG savo.

Suprantu kad rankos truputi nusviro, bet crenone butinai dekis. O berods nanataai nt irgi parode riebu I ir jis tik pasidarius hcg vel paziurejo i ta NT ir pamate kad vaduoklis jau buvo atsirades. Dar palaukim ok? Stebuklu cia ne tokiu dar buve, o tavo HCG dar galejo tiesiog nepasiekti tu reikiamu vientu kad parodytu NT. Kantrybes - mes uz tave patryzniosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Toks nelabai rimtas klasimas....
O kaip jus elgiates po isodinimo? Gulinejat diena, pusdieni? o gal ir kelias dienas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 08 24, 11:04)
Sveikos, merginos.
Toks nelabai rimtas klasimas....
O kaip jus elgiates po isodinimo? Gulinejat diena, pusdieni? o gal ir kelias dienas? smile.gif

Per pirmus 3 bandymus visai nekeiciau gyvenimo ritmo ir i darba ejau bet sikart planuoju nors 2 dienu patinginiaut ax.gif
Atsakyti