QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 24, 00:02)
Nezinau,dabar siuo metu negaliu buti objektyvi zinok.Nes mano protas pykstasi su sirdim
Sirdis sako kad si karta ir mums nusisypsojo laime,o protas kitka diktuoja.
Gal del to ir ka jauciu nurasau nervams,hormonams.Pradedu galvot aitaip buvo ir per IUI ir nieko nebuvau nescia.Idomus tokie tie ir pojuciai;maudzia pilvuko apacia kartais net dubens kaulus pradeda maust.Nebera valgymo priepuoliu jau kelios dienos.Kas keisciausia ir man ir mano vyrui,nueinu miegot velai,o 8ryto nera o mano akys placios-o as esu siaip miegale nereali-visada miegu iki 11-12val.Truputi jautri krutine.Labai pradejo spuogais metyt veida,net verkiau,tokie pulingi,tai vyras sako kad hormonai itakoja.Na,uzeina daznai galvos svaigimai bet cia nurasau savo ligai,nesman ir taip daznai svaigsta galva ir nuvaziuoja vaizdas.Nezinau,kaip ir realiu pozymiu jokiu abosliuciai.
Ai,buvo geras bajeris man rodos sestadieni.Vyras grizo is parduotuves ir sako,zinai ogi kebabine atsidare.As jam sakau kaip noriu kebabo.Na jis nuleke man pirkt didelio kebabo su cesnakiniu padazu ir...gryzo tusciomis nes ten baigesi dujos
o as kaip rpadejau verkt pasikukciodama..paskui paciai kaip geda liko-sakau man cia crenone veikia
net atsiprasiau vyro nes buvau isgazdinusi.
O siaip laukiu penktadienio su nerimu..na tikrai kaip sunku laukti,nemaniau kad su kiekviena diena eis taip sunkyn.
Penktadieni isvaziuoju savaitgaliui i Girulius tai kazkaip nefaina bus vaziuoti su liudnu veidu jeigu atsakymas bus neigiamas.
Buvo kilusi idejapasidaryti HCG ketvirtadieni-bet mano horoskope parasyta kad man labai nepalanki diena-kvaila,bet tai kazkaip atbaide
nors maniau pasidarysiu,suzinosiu atsakym ir jeigu ok-nupirksiu torta,o jeigu blogai tai buteli gero vyno,issiverksiu isgersiu vyno ir sekancia diena su nauja energija vaziuosiu prie juros...
bet greiciausiai paliksiu viska penktadieniui