Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 15:29)
As paskendusi darbuose, vos speju, tai tuo lb beprotiskai dziaugiuosi, maziau galvoju, o diena arteja, arteja...  bigsmile.gif  biggrin.gif Be ketvirtadienio abejoju ar pasirodysiu, ryt po visu darbu vaziuosiu truputi svesti, tai visoms pacios geriausios nuotaikos!  mirksiukas.gif  4u.gif Buckiai!!!  4u.gif

Ir tave sveikinu su gimtadieniu kazkada siomis dienomis blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 23, 11:50)
Ir tave sveikinu su gimtadieniu kazkada siomis dienomis  blush2.gif  mirksiukas.gif

Aciu, Saule biggrin.gif 4u.gif , ryt ta mano dienele. ax.gif
Kaip tu laikaisi, kaip savijauta, kokios nuotaikytes? wub.gif 4u.gif

Atiloja, nepamirsk noro sugalvoti pries uzpusdama zvakute. mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 15:53)
Aciu, Saule biggrin.gif  4u.gif , ryt ta mano dienele.  ax.gif
Kaip tu laikaisi, kaip savijauta, kokios nuotaikytes?  wub.gif  4u.gif

Atiloja, nepamirsk noro sugalvoti pries uzpusdama zvakute.  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

Aciu, neblogai, neturiu ramybes iki penktadienio kol suzinosiu koki turta ten auginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 15:53)
Aciu, Saule biggrin.gif  4u.gif , ryt ta mano dienele.  ax.gif
Kaip tu laikaisi, kaip savijauta, kokios nuotaikytes?  wub.gif  4u.gif

Atiloja, nepamirsk noro sugalvoti pries uzpusdama zvakute.  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

Tai sveikinu tave siandien su rytdienos diena 4u.gif Ir nos negalima is anksto sveikinti ir linketi, vistiek linkiu tu mazu kleckiuku, kurie klyktu, rektu ir sauktu MAMA 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 08 23, 15:54)
Aciu, neblogai, neturiu ramybes iki penktadienio kol suzinosiu koki turta ten auginu  smile.gif

blogo turto neauginsi, tik gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 23, 15:56)
blogo turto neauginsi, tik gera  4u.gif

Blogo tai neauginsiu lotuliukas.gif , bet svarbiausia kad isvis ka nors auginciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 23, 12:01)
Blogo tai neauginsiu  lotuliukas.gif , bet svarbiausia kad isvis ka nors auginciau  blink.gif

Lupti su rykstute gausi uz tokias mintis. cool.gif biggrin.gif 4u.gif Aisku, kad auga ir gerai, prasom kitaip ne nemanyti. cool.gif thumbup.gif 4u.gif wub.gif

Atiloja, kazkas sako, kad 2012 dziaugsimes... wub.gif tikiuosi tas kazkas man nemeluoja. cool.gif biggrin.gif Tau tokios pat laimes! 4u.gif

Na ka, stai ir baigesi mano pietu pertraukele, ikis! mirksiukas.gif 4u.gif Tik teigiamu minciu!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 23 rugpjūčio 2011 - 15:05
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 16:04)
Lupti su rykstute gausi uz tokias mintis.  cool.gif  biggrin.gif  4u.gif Aisku, kad auga ir gerai, prasom kitaip ne nemanyti.  cool.gif  thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

Nu jau nu jau taip is karto musi ?? lotuliukas.gif as ir taip palyginus ramiai cia elgiuosi, netryznioju, tiesiog laukiu rolleyes.gif Po penktadienio kai jau suzinosiu kad kazkas auga jau ramiau bus laukti punkcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 23, 12:12)
Nu jau nu jau  taip is karto musi ?? lotuliukas.gif  as ir taip palyginus ramiai cia elgiuosi, netryznioju, tiesiog laukiu  rolleyes.gif Po penktadienio kai jau suzinosiu kad kazkas auga jau ramiau bus laukti punkcijos  smile.gif

Ne blush2.gif , rankos nurkristu greiciau blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif , as irgi lb laukiu is taves paciu geriausiu naujienu! wub.gif 4u.gif

Afrodite, tikiuosi si tyla pries gera. wub.gif 4u.gif

Kerzaka, dar vienas apkabinimas. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 23, 18:16)

Afrodite, tikiuosi si tyla pries gera.  wub.gif  4u.gif

Zemyna ryt tavo dienele,tavo gimimo diena.O ka galima palnketi zmoguciui,kuris doras ir tyras kaip vandens lasas.Manau net linketi nereikia,nes tikiu ir prasau kad globotu tave Viespats is virsaus,neleistu daugiau tavo akims liudeti..Mergyt,lai sia gimimo diena isimintum kaip paskutine savo laisvos paneles diena tongue.gif nes jau per kita linkiu,kad laika leistum su maziukais.Nuosirdziai noriu palinketi sveikatos kuri brangiausias turtas,sekmes kuri daznai mus aplenkia,bet manau laikas jai atsigrezti i tave,meiles kurios niekada nebuna per daug ir svajoniu issipildymo 4u.gif
Taigi tortukas artejancia proga :
user posted image
daug geliuuuu
user posted image
zinoma,fejeverku
user posted image
O koks gimtadienis be dainu;
user posted image
NA,KA MERGINOS SPECIAL FOR YOU-GIMTADIENINIS VYRU PASOKIMAS TIK JUMS
user posted image
thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Afrodite turetu buti labai smagus Tavo gimtadieniai thumbup.gif hihihi.gif biggrin.gif biggrin.gif
Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 23, 23:39)
Afrodite turetu buti labai smagus Tavo gimtadieniai thumbup.gif  hihihi.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Saunuole mirksiukas.gif

aha,kai netekjusi buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na,tikiuosi paneles nesupyko blush2.gif tiesiog norejau kad ne tik rupestis,nerimas gyventu sioj temutej bet ir truputi linksmumo butu thumbup.gif
Beje,labai noreciau kad man per gimtadieni susoktu striptiza mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Afrodite, Aciu. bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif wub.gif

Labos nakteles visoms. wub.gif 4u.gif
Atsakyti