Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nanataa @ 2011 08 22, 17:44)
nenoriu buti blogio pranase, bet kai dariausi 2 IVF, pasidariau kraujo tyrima irgi 7 dpi, tai man rode 2,32, ir uz keliu dienu buvo menesines, ir viskas issivale sad.gif, tokia liudna tiesa

ne, nesi bloga pranašė 4u.gif Tokia yra realybė. Kai ats <0.1, nėra ką svaigti it svajoti. Vadinasi, šį kartą buvo nelemta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 22, 19:43)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 22, 19:47)
ne, nesi bloga pranašė  4u.gif Tokia yra realybė. Kai ats <0.1, nėra ką svaigti it svajoti. Vadinasi, šį kartą buvo nelemta  verysad.gif

Kerzaka, uzjauciu labai console.gif Net per sirdi pereina kai nepavyksta ... doh.gif Laikykis, zinau, kad sunku, bet laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 08 22, 19:44)
nenoriu buti blogio pranase, bet kai dariausi 2 IVF, pasidariau kraujo tyrima irgi 7 dpi, tai man rode 2,32, ir uz keliu dienu buvo menesines, ir viskas issivale sad.gif, tokia liudna tiesa

Nanataa, sveikinu tave su didejanciais skaiciukai wub.gif Ir buk draugas, primink-ka keitei si karta? Kokius papildomus vaistus gerei? doh.gif Nerandu kur rasei... doh.gif
Atsakyti
Kerzaka, nerandu zodziu... tiesiog nerandu.... apkabinu ir sirdy viliuosi, kad sekantis bus Tas. console.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 22, 18:43)
Tikiuosi, už kelių mėnesių susikaupsime sekančiam IVF.  Šį kartą bandysim LT. Kol kas lauksim mm ir žiūrėsim, kaip ir ką toliau.

Laikyk 4u.gif Laikysiu kumscius, kad antras kartas butu tas laimingasis wub.gif
Atsakyti
[quote=nanataa,2011 08 22, 12:02]
Pasidariau HCG dar karta, tai laboratorijoje pasake kad 787, kazkaip neitiketina, tai po pietu eisiu lapa pasiimt, kazkaip labai daug man atrodo
Papildyta:
nepasakiau, man siandien 13dpi, ar ne per daug ?

Nanataa, sveikinu mergyt, manau tau pasiseke dvigubai nestuke.gif nestuke.gif
Mano 11pdi buvo 320, ir 13pdi 730, turiu dvi mazytes puslytes nestuke.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 22, 18:43)
žemyna mėlynake, gali išbraukti mane su nepasisekusiu IVF. Kaip mergaitės ir rašė, šiandien 7 DPI, o HCG ats <0,1. Deja...
Tikiuosi, už kelių mėnesių susikaupsime sekančiam IVF.  Šį kartą bandysim LT. Kol kas lauksim mm ir žiūrėsim, kaip ir ką toliau.

Kerzaka, laikykis ir neprarask vilties, aisku dabar tau atrodo kad zeme slysta is po koju, bet tai praeis ir kita IVF tikrai tikrai pavyks nestuke.gif As po kiekvieno nepasisekusio IVF sakydavau viskas daugiau nebebandysim, bet laikas gydo zaizdas ir vel po kokiu metu vyrui sakydavau gal bandom..... Svarbiausia tikejimas, mes juk stiprios ir viska galim iveikti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės
pradedu kraustytis iš IUI namučiu čia, spalio mėn. darysi IVF. Jau dauguma žinai ir iš IUI namučiu ir šeip.
Trumpai parašysiu po 6IUI (viens iš kuriu buvo sėkmingas bet nesivystantis 6sav.) nusprendėm su MB daryti IVF .
Turiu Jums klausymą: mano mmm prasidės kaž kur apie rugsėjo 5d., kokia ciklo dieno po jos geriau eiti pas daktarę, kad sudaryti schemą? ar dar reikės papildomai tyrimu prieš tai ir kokioms c.d. tada reikia jos daryti?
Ačiu už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 23, 09:43)
Labas rytas mergytės
pradedu kraustytis iš IUI namučiu čia, spalio mėn. darysi IVF. Jau dauguma žinai ir iš IUI namučiu ir šeip.
Trumpai parašysiu po 6IUI (viens iš kuriu buvo sėkmingas bet nesivystantis 6sav.) nusprendėm su MB daryti IVF .
Turiu Jums klausymą: mano mmm prasidės kaž kur apie rugsėjo 5d., kokia ciklo dieno po jos geriau eiti pas daktarę, kad sudaryti schemą? ar dar reikės papildomai tyrimu prieš tai ir kokioms c.d. tada reikia jos daryti?
Ačiu už atsakymus  4u.gif

Linkiu dideles sekmes, tikiuosi tau virusiukas prilipo nuo mano pilvuko bigsmile.gif Pas ka darysi jei ne paslaptis, as manau jei reikia kokiu tyrimu pasakys gydytoja vietoj. Man stimuliacija pradejo 2 cd.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 08 23, 09:49)
Linkiu dideles sekmes, tikiuosi tau virusiukas prilipo nuo mano pilvuko bigsmile.gif  Pas ka darysi jei ne paslaptis, as manau jei reikia kokiu tyrimu pasakys gydytoja vietoj. Man stimuliacija pradejo 2 cd.. ax.gif

darysiu ten kur ir tu mirksiukas.gif
dėl stimuliacijos tai aš viska žinau, bet jei taikys ilga schema reikia ankščiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 23 rugpjūčio 2011 - 08:54
QUOTE(olialia2001 @ 2011 08 23, 09:53)
darysiu ten kur ir tu  mirksiukas.gif
dėl stimuliacijos tai aš viska žinau, bet jei taikys ilga schema reikia ankščiau?

Aaa, nu jo su ilga schema startuoja apie 21 cd, tai tu skambtelk gydytojai ir viskas bus aisku.. ax.gif
Atsakyti
Kai as ejau pas gydytoja, tai visduri ciklo mane apziurejo, nes kita men jau norejom startuoti, ziurint nuokada tu nori IVF darytis. Vistiek jus apziures, tyrimus lieps darytis, greiciau suvaisksciosi, pasidarysi tyrimus, ir leis tau satrtuoti . SEkmes
Papildyta:
Konstruktore, bandysiu si sestadieni pas gydytoja vaziuoti, siaip pacientu paprastu savaitgaliais VK kiek pamenu nepriima, bet sake penktadieni pasukti, jei tures pacientu su punkcija ar isodinimais, sake man priims. Vyras vienos i vilniu neleidzia, o pats kita savaite negali nuvezti, tad bandysiu laukti sio sestadienio, ir tada zinosiu daugiau kas ir kaip smile.gif
Avilte, pirmiausia pasikeite gydytoja, ir prie kitos gydytojos man patare sodinti 2 embrionus 2 dienu, ir 1 blasta dar po keliu dienu,paskui israse zibor, kuriu per 2 IVF nenaudojau.
Ir dar pries 3 IVF geriau nakvisas, ir naudojau foline rugsti, pries 2 IVF to nedariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 23 rugpjūčio 2011 - 09:52
Sveikutes 4u.gif
kerzaka,liudziu kartu su tavimi console.gif Bet is visos sirdeles linkiu,kad skausmas kuo greiciau atlegtu,rastumei savyje stiprybes ir sveikatos,kad kai paiilsesi ir susidelios viska ir zengsi zingsni link 2 ivf,kad jau tas pirmas zingsnis butu pazenkilntas sekmes zenklu friends.gif As mintimis su tavim,saulyte 4u.gif
Konstruktore,kaip savijauta? nestuke.gif
olialia2001 sveikute prisijungusi prie musu,linkiu cia ilgai neuzsibuti ir greit persokti pas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atiloja, su gimimo diena mergyt thumbup.gif As tau palinkejau viso anoj temutej,o sitoj uztvirtinu kad tik visi mano palinkejimai issipildytu kuo greiciau ir tu greit cia parasytum"Panos,as tooookia laimingaaa thumbup.gif "
Su gimtadieniu tave birthday.gif
Na,o koks gimtadienis be gelyciu
user posted image
Be torto :
user posted image
Ilgiausiuuuuuu metuuu ilgiausiuuu,vaiiiisinuuu metu vaisinguuu,laiminguuu metuuu laimignu-dainuodama as keliu uz tave pieno kokteili-prisijunkit mirksiukas.gif vacation4.gif
Atsakyti