Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 22, 18:20)
Su startu mieloji  4u.gif Neuzsibuk  smile.gif AS per abu pirmus bandymus geriau estrofema, bet kartu su gonaliu, o tai kol kas tik estrofema israse?

Turiu neužsibūti, nes kitos išeities nėra. Turi pavykti ir taškas, nes mano išlaidos su 4 nuliais, kitam bandymui nežinau, kada pasiryžčiau. Kol kas mano planuose estrofemas 6mg per dieną. Po savaitės echoskopas parodys, koks augimas, reiks didinti dozę ar ne.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 22, 17:28)
Turiu neužsibūti, nes kitos išeities nėra. Turi pavykti ir taškas, nes mano išlaidos su 4 nuliais, kitam bandymui nežinau, kada pasiryžčiau. Kol kas mano planuose estrofemas 6mg per dieną. Po savaitės echoskopas parodys, koks augimas, reiks didinti dozę ar ne.

O tai kada stimuliacijos pradzia? Nuspres po echoskopo?
Atsakyti
Afrodite,ka tu nukopinai tai 9dpt hcg yra pakankamai,kad parodytu testas.kraujas ta hcg keliom dienom anskciau parodo.
Nenoriu buti blogu pranasu,bet jei siandien yra 12 dpo turetu rodyt na nors mazycius skaicius,bet tikrai didesnius nei 1.Nors as labai labai tikiuosi,kad as klystu ir viskas yra gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 22 rugpjūčio 2011 - 16:40
QUOTE(Citas @ 2011 08 22, 18:38)
O tai kada stimuliacijos pradzia? Nuspres po echoskopo?

Buvau užsiminusi, kad mano atvejis kitoks, aš be stimuliacijų... jei nieks nesikeis, rugsėjo 8 važiuosiu tik įsodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 22, 17:45)
Buvau užsiminusi, kad mano atvejis kitoks, aš be stimuliacijų... jei nieks nesikeis, rugsėjo 8 važiuosiu tik įsodinti  ax.gif

Aaa matyt praleidau blush2.gif Sekmes 4u.gif

Keberiokst - O tai Kerzakai kelinta diena siandien? As jau visai subludau, isitikinus kad skaiciau, jog treciadieni jai butu buvus 9dpi, tai siandien iseitu tik 7dpi? ar as jau visai nusisneku blink.gif
Atsakyti
Kiek suprantu tai 7 dpi kas lygu 12 dpo.
Atsakyti
[quote=Citas,2011 08 22, 18:49]
Aaa matyt praleidau blush2.gif Sekmes 4u.gif

Šioje temelėje naujienų daug. Ypač gerų smile.gif Sunku viską sužiūrėti. Aš kartais pasidžiaugiu, kad nereikia išgyventi tokių jausmų: kiek išpunktavo, kiek užaugo ir t.t. , bet iš tiesų, merginos, tai tik džiaugsmas pro ašaras ... Mano laimė priklauso nuo kitos moters, tai nežinia kiek kartų liūdniau už nepasisekusį kad ir n-tąjį bandymą.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 22, 17:55)
Kiek suprantu tai 7 dpi kas lygu 12 dpo.

Ai nu joo unsure.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 08 22, 17:56)
Šioje temelėje naujienų daug. Ypač gerų  smile.gif Sunku viską sužiūrėti. Aš kartais pasidžiaugiu, kad nereikia išgyventi tokių jausmų: kiek išpunktavo, kiek užaugo ir t.t. , bet iš tiesų, merginos, tai tik džiaugsmas pro ašaras ... Mano laimė priklauso nuo kitos moters, tai nežinia kiek kartų liūdniau už nepasisekusį kad ir n-tąjį bandymą.

Jau prisiminaiu ax.gif Pasakysiu taip, viena moteris kuriai 40 metu daresi 2 IVF labai brangioj klinikoj Londone - abnu nepavyko. tada nuvaziavo i ispanija dare su donorine kiausalaste - berniukas jau 2 metu laksto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 rugpjūčio 2011 - 17:04
QUOTE(nanataa @ 2011 08 22, 12:02)
Pasidariau HCG dar karta, tai laboratorijoje pasake kad 787, kazkaip neitiketina, tai po pietu eisiu lapa pasiimt, kazkaip labai daug man atrodo
Papildyta:
nepasakiau, man siandien 13dpi, ar ne per daug ?

Sveikinu, manyciau kad dvynukai pas tave 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=kristinuke,2011 08 22, 17:56]
[quote=Citas,2011 08 22, 18:49]
Šioje temelėje naujienų daug. Ypač gerų smile.gif Sunku viską sužiūrėti. Aš kartais pasidžiaugiu, kad nereikia išgyventi tokių jausmų: kiek išpunktavo, kiek užaugo ir t.t. , bet iš tiesų, merginos, tai tik džiaugsmas pro ašaras ... Mano laimė priklauso nuo kitos moters, tai nežinia kiek kartų liūdniau už nepasisekusį kad ir n-tąjį bandymą.
[/quote]

Kristinuke, tai bus JUSU abieju su vyru vaikutis wub.gif Abieju islauktas, kartu isnesiotas, pagimdytas ir uzaugintas 4u.gif O visa kita svarbu tik tiek, kiek patys tai sureiksminsit.

Visos kitos mergaites, nosiukes prasom aukstyn.Visu gyvenimai atskirai paemus muilo operos scenarijaus verti, nebereikia net Santa Barbaros.Nu bet tai ka dabar.Neisim juk i upeli skandintis.Kantrybes, stiprybes ir vienokiu ar kitokiu budu, ta gyvenimo pilnatve bus pasiekta 4u.gif Bandom ziuret i prieki kas bebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 rugpjūčio 2011 - 17:19
žemyna mėlynake, gali išbraukti mane su nepasisekusiu IVF. Kaip mergaitės ir rašė, šiandien 7 DPI, o HCG ats <0,1. Deja...
Tikiuosi, už kelių mėnesių susikaupsime sekančiam IVF. Šį kartą bandysim LT. Kol kas lauksim mm ir žiūrėsim, kaip ir ką toliau.
Atsakyti
nenoriu buti blogio pranase, bet kai dariausi 2 IVF, pasidariau kraujo tyrima irgi 7 dpi, tai man rode 2,32, ir uz keliu dienu buvo menesines, ir viskas issivale sad.gif, tokia liudna tiesa
Atsakyti