Sveikos, grazuoles!
Nanataa, puikios naujienos, dabar tik augti, stipreti ir megautis . Labai lauksime ziniu, kiek ten tu stebukliuku pas tave pilvely sedi.
Merginos, MUMS TIKRAI PASISEKS!!!
Kerzaka, Afrodite, kad zinotumete, kaip laukiu jusu Naujienu.
O as rami, per du darbus lakstau, nera laiko, tik va dabar kai dirbu ir sostineje, tai kasdien pravaziuoju pro ligonine, akimis nulydziu ir mintyse sakau jau greitai issipildys musu svajone, jau greitai susitiksiu...
Na kur skaiciukai Laukiu nesulaukiu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 22, 15:37)
Na kur skaiciukai Laukiu nesulaukiu
Mano skaiciukai bus tik penktadieni..bet nedekite daug vilciu
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 13:42)
Mano skaiciukai bus tik penktadieni..bet nedekite daug vilciu
Prasom cia man tik nepasakoti,kiek vilciu deti kiek ne Kiek noresiu tiek desiu,o noresiu daug! Va taip!
Virusiuka imk
oi kaip man patinka pilnas nestumo virusu skyrelis, pasisukiosiu cia gal koki viena pasigausiu , labai smagu uz issipildziusias svajone laukiame dar ir dar daug virusiuku.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 22, 15:54)
Prasom cia man tik nepasakoti,kiek vilciu deti kiek ne Kiek noresiu tiek desiu,o noresiu daug! Va taip!
Virusiuka imk
Virusiuka imk
Siandien suzinojau kad mano bendrakeleivei nepavyko o jai tikrai maniau kad didesni sansai,nes neturi pati jokiu bedu su gimda,dejo blastukes-beje jau antrai siandien suzinojau merginai irgi su balstukem nepavyko-tai pradejau galvoti kad man reikia gal tik testuka pasidaryti ir viskas. nes as visada maniau kad su blasto sansai zyyyyymiai didesni-oh net galva isiskaudejo
ok,imu virusiuka kad tik macytu ir einu pas savo gydytoja.iki rytojaus mergaites
Afrodite,man pasiseke su trecios dienos leliukais,su blastukem buvo eilinis ansktyvas persileidimas.Taip,kad niekada nesakyk niekada...
Ir labai gaila kitu merginu,reiskias TAS kartas dar ateity
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 22, 16:16)
Afrodite,man pasiseke su trecios dienos leliukais,su blastukem buvo eilinis ansktyvas persileidimas.Taip,kad niekada nesakyk niekada...
tai va,man labiausiai zinok sirdele skauda del siu dvieju mergaiciu net verkiau kaip dramblys neteisinga atrodo...
o del saves-as meldziuosi,aisku labai tikiuosi nestumo,bet jei jo ir nebus nepasiduosiu taip lengvai
Aš jau drąsiau pradedu ruoštis rugsėjo pradžiai Po zoladekso atėjo mm, šiandien 5c. d., gimda ir kiaušidės tvarkingai gali startuoti, turiu 0,3 gleivinę, kasdien po 6mg estrofemo, manau, kad turėtų viskas eitis sėkmingai. Tik tiek, kad tokio plano kaip maniškis nelabai kas turi, nėra su kuo palyginti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 16:10)
Siandien suzinojau kad mano bendrakeleivei nepavyko o jai tikrai maniau kad didesni sansai,nes neturi pati jokiu bedu su gimda,dejo blastukes-beje jau antrai siandien suzinojau merginai irgi su balstukem nepavyko-tai pradejau galvoti kad man reikia gal tik testuka pasidaryti ir viskas. nes as visada maniau kad su blasto sansai zyyyyymiai didesni-oh net galva isiskaudejo
ok,imu virusiuka kad tik macytu ir einu pas savo gydytoja.iki rytojaus mergaites
Nu visu prima Kerzaka labai anksti daresi testa, o kad save is anksto nurasai tai labai negerai. Prasau susiimti ir laukti savo dienos
QUOTE(Citas @ 2011 08 22, 16:47)
Nu visu prima Kerzaka labai anksti daresi testa, o kad save is anksto nurasai tai labai negerai. Prasau susiimti ir laukti savo dienos
kalba eina ne vien apie Kerzaka,bet apie dar viena mergyte-jai IVF Klaipedoj dare ir isodino dvi blastocistas,jai su gimda jokiu problemu nes net daresi LP neseniai,bdos su vyru....ir kazkaipkai perskaiciau Kerzakos naujienas...paskui paskambino mano pazystama verkdama tai taip liudna pasidare.Tiek Kerzaka,tiek mano pazystama laukia jau irgi ne metus savo maziuku-todel skaudziai ir suregavau
O Kerzaka ir as manau kad anksti pasidare ir tikiuosi kad neklystu,nes juk ne veltui gydytojas sake pasidaryti tik praejus kelioms dienoms.
Va ka raso ;
5-DAY TRANSFER:
-1dpt ..embryo is growing and developing
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 22, 16:34)
Aš jau drąsiau pradedu ruoštis rugsėjo pradžiai Po zoladekso atėjo mm, šiandien 5c. d., gimda ir kiaušidės tvarkingai gali startuoti, turiu 0,3 gleivinę, kasdien po 6mg estrofemo, manau, kad turėtų viskas eitis sėkmingai. Tik tiek, kad tokio plano kaip maniškis nelabai kas turi, nėra su kuo palyginti
Su startu mieloji Neuzsibuk AS per abu pirmus bandymus geriau estrofema, bet kartu su gonaliu, o tai kol kas tik estrofema israse?