Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos, grazuoles! wub.gif 4u.gif

Nanataa, puikios naujienos, dabar tik augti, stipreti ir megautis nestuke.gif . wub.gif 4u.gif Labai lauksime ziniu, kiek ten tu stebukliuku pas tave pilvely sedi. bigsmile.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Merginos, MUMS TIKRAI PASISEKS!!! user posted image wub.gif 4u.gif

Kerzaka, Afrodite, kad zinotumete, kaip laukiu jusu Naujienu. wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif

O as rami, per du darbus lakstau, nera laiko, tik va dabar kai dirbu ir sostineje, tai kasdien pravaziuoju pro ligonine, akimis nulydziu ir mintyse sakau jau greitai issipildys musu svajone, jau greitai susitiksiu...  wub.gif

Atsakyti
Na kur skaiciukai rolleyes.gif Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 22, 15:37)
Na kur skaiciukai  rolleyes.gif Laukiu nesulaukiu smile.gif

Mano skaiciukai bus tik penktadieni..bet nedekite daug vilciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 13:42)
Mano skaiciukai bus tik penktadieni..bet nedekite daug vilciu mirksiukas.gif

Prasom cia man tik nepasakoti,kiek vilciu deti kiek ne biggrin.gif Kiek noresiu tiek desiu,o noresiu daug! Va taip! 4u.gif

Virusiuka imk 4u.gif
Atsakyti
oi kaip man patinka pilnas nestumo virusu skyrelis, pasisukiosiu cia gal koki viena pasigausiu ax.gif, labai smagu uz issipildziusias svajone 4u.gif laukiame dar ir dar daug virusiuku.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 22, 15:54)
Prasom cia man tik nepasakoti,kiek vilciu deti kiek ne biggrin.gif Kiek noresiu tiek desiu,o noresiu daug! Va taip!  4u.gif

Virusiuka imk  4u.gif

Siandien suzinojau kad mano bendrakeleivei nepavyko sad.gif o jai tikrai maniau kad didesni sansai,nes neturi pati jokiu bedu su gimda,dejo blastukes-beje jau antrai siandien suzinojau merginai irgi su balstukem nepavyko-tai pradejau galvoti kad man reikia gal tik testuka pasidaryti ir viskas. blush2.gif nes as visada maniau kad su blasto sansai zyyyyymiai didesni-oh net galva isiskaudejo doh.gif verysad.gif
ok,imu virusiuka kad tik macytu ir einu pas savo gydytoja.iki rytojaus mergaites drinks_cheers.gif
Atsakyti
Afrodite,man pasiseke su trecios dienos leliukais,su blastukem buvo eilinis ansktyvas persileidimas.Taip,kad niekada nesakyk niekada...

Ir labai gaila kitu merginu,reiskias TAS kartas dar ateity 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 22, 16:16)
Afrodite,man pasiseke su trecios dienos leliukais,su blastukem buvo eilinis ansktyvas persileidimas.Taip,kad niekada nesakyk niekada...

Ir labai gaila kitu merginu,reiskias TAS kartas dar ateity  4u.gif

tai va,man labiausiai zinok sirdele skauda del siu dvieju mergaiciu verysad.gif net verkiau kaip dramblys verysad.gif neteisinga atrodo...
o del saves-as meldziuosi,aisku labai tikiuosi nestumo,bet jei jo ir nebus nepasiduosiu taip lengvai blush2.gif
Atsakyti
Aš jau drąsiau pradedu ruoštis rugsėjo pradžiai smile.gif Po zoladekso atėjo mm, šiandien 5c. d., gimda ir kiaušidės tvarkingai gali startuoti, turiu 0,3 gleivinę, kasdien po 6mg estrofemo, manau, kad turėtų viskas eitis sėkmingai. Tik tiek, kad tokio plano kaip maniškis nelabai kas turi, nėra su kuo palyginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 16:10)
Siandien suzinojau kad mano bendrakeleivei nepavyko sad.gif o jai tikrai maniau kad didesni sansai,nes neturi pati jokiu bedu su gimda,dejo blastukes-beje jau antrai siandien suzinojau merginai irgi su balstukem nepavyko-tai pradejau galvoti kad man reikia gal tik testuka pasidaryti ir viskas. blush2.gif nes as visada maniau kad su blasto sansai zyyyyymiai didesni-oh net galva isiskaudejo doh.gif  verysad.gif
ok,imu virusiuka kad tik macytu ir einu pas savo gydytoja.iki rytojaus mergaites drinks_cheers.gif

Nu visu prima Kerzaka labai anksti daresi testa, o kad save is anksto nurasai tai labai negerai. Prasau susiimti ir laukti savo dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 22, 16:47)
Nu visu prima Kerzaka labai anksti daresi testa, o kad save is anksto nurasai tai labai negerai. Prasau susiimti ir laukti savo dienos  4u.gif

kalba eina ne vien apie Kerzaka,bet apie dar viena mergyte-jai IVF Klaipedoj dare ir isodino dvi blastocistas,jai su gimda jokiu problemu nes net daresi LP neseniai,bdos su vyru....ir kazkaipkai perskaiciau Kerzakos naujienas...paskui paskambino mano pazystama verkdama tai taip liudna pasidare.Tiek Kerzaka,tiek mano pazystama laukia jau irgi ne metus savo maziuku-todel skaudziai ir suregavau
O Kerzaka ir as manau kad anksti pasidare ir tikiuosi kad neklystu,nes juk ne veltui gydytojas sake pasidaryti tik praejus kelioms dienoms.
Va ka raso ;
5-DAY TRANSFER:

-1dpt ..embryo is growing and developing
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 22, 16:34)
Aš jau drąsiau pradedu ruoštis rugsėjo pradžiai  smile.gif  Po zoladekso atėjo mm, šiandien 5c. d., gimda ir kiaušidės tvarkingai gali startuoti, turiu  0,3 gleivinę, kasdien po 6mg estrofemo, manau, kad turėtų viskas eitis sėkmingai. Tik tiek, kad tokio plano kaip maniškis nelabai kas turi, nėra su kuo palyginti  unsure.gif

Su startu mieloji 4u.gif Neuzsibuk smile.gif AS per abu pirmus bandymus geriau estrofema, bet kartu su gonaliu, o tai kol kas tik estrofema israse?
Atsakyti