Ajajai mergytes, kaip liudnai jus cia rasote jau kelinta diena... Stiprybes jums visoms ir pagaliau visoms mums pasiekti savo svarbiausia troskima (kūdikėlis).
QUOTE(sanzile @ 2011 08 21, 21:25)
Taip..
sutinku su daugeliu dalyku...
tanga, afrodite, zemyna
Oi mergytes... sugraudinot iki asaru.
Aciu uz tai, kad esat tokios stiprios, jautrios...kad nepasaint visu gyvenimo isbandymu sugebat tiketi sekme ir dziaugtis...kad taip ikvepiat ir kitas
Be galo trokstu, kad visos surastumet sielos ramybe ir pasiektumet savo tiksla Jus tikrai to vertos
Aciu uz tai, kad esat tokios stiprios, jautrios...kad nepasaint visu gyvenimo isbandymu sugebat tiketi sekme ir dziaugtis...kad taip ikvepiat ir kitas
Be galo trokstu, kad visos surastumet sielos ramybe ir pasiektumet savo tiksla Jus tikrai to vertos
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 21, 23:27)
Paliudekime,bet stokime kaip feniksai pakile is pelenu i kova-o kova su musu bedomis,problemomis.O juk pagrindinis dalykas sios kovos-susitaikyti ir priimti ta beda,o jau toliau mastyt kaip ja apeiti ir tiketi,kad veliau ar anksciau mes sia beda ir nevaisinguma iveiksime.
Labanakt mergaites ir atleiskit jei kas ne taip.
Labanakt mergaites ir atleiskit jei kas ne taip.
Afrodite69 - tu tik patvirtinai kad D isbandymus siuncia stipriausiems. Tu nereali, laukiam tavo patvirtino, jau tiek nedau o vat tada tai pasaulis nusvis naujom spalvom
QUOTE(sanzile @ 2011 08 21, 23:40)
Bet tiek, kiek turime jausmu, tiek turime ir busenu
Tikra tiesa
Oho atrodo mes cia tokios panasios su vienodu tikslu bet kartu ir su labai skirtingomis istorijomis, kai kurios su be galo sunkiu gyvenimu, kovomis ir isbandymais, bet zinot ka, jei jau mes cia, vadinasi tvirtai apsisprende kovoti del savo slakelio laimes ir po kokiu geru meteliu linkiu kad cia jau nebutu nei vienos is musu o spirgetume visos is laimes pas nestukes arba pas mamytes
Labai graziai visos parasete -mes visos esame stiprios ir visos busime TIKRAI MAMOS.
As dabar laukiu Kerzakos dieneles ir meldziuosi ir spaudziu kumstukus nes jau laaaabai butu faina kad nueitu ji pas
O man penktadienis dar tooooli...
Ie jau kazkaip nebebaisus neigiamas atsakymas,matyt perdegiau bijodama.Dabar galvoju,kad na neigiamas tai neigiamas-bet niekas nesako kad NEBEIMANOMA IR TAI PASKUTINIS BUVO SANSAS.Bandysime tada toliau;
o penktadieni kaip tik isvykstu prie juros i Girulius.Tai galesiu relaxuoti
pasiklausyti pasakojimu
pasideginti
ir aisku atejusioms memes velniu nurasyti kad atejo
Bet ranku nenuleisiu ir visvien bandysime Atsibos gandrui mano uzsispyrimas ir visvien as ji pagausiu,ne tik pagausiu bet ir ant galvos uzlipsiu kad zinot jog negalima manes uz usu tampyti
As dabar laukiu Kerzakos dieneles ir meldziuosi ir spaudziu kumstukus nes jau laaaabai butu faina kad nueitu ji pas
Ie jau kazkaip nebebaisus neigiamas atsakymas,matyt perdegiau bijodama.Dabar galvoju,kad na neigiamas tai neigiamas-bet niekas nesako kad NEBEIMANOMA IR TAI PASKUTINIS BUVO SANSAS.Bandysime tada toliau;
o penktadieni kaip tik isvykstu prie juros i Girulius.Tai galesiu relaxuoti
pasiklausyti pasakojimu
pasideginti
ir aisku atejusioms memes velniu nurasyti kad atejo
Bet ranku nenuleisiu ir visvien bandysime Atsibos gandrui mano uzsispyrimas ir visvien as ji pagausiu,ne tik pagausiu bet ir ant galvos uzlipsiu kad zinot jog negalima manes uz usu tampyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 22, 10:38)
Labai graziai visos parasete -mes visos esame stiprios ir visos busime TIKRAI MAMOS.
Nu tavo postai nerealus Tas penktadienis labai jau netruks ateiti, kazin ar nereikes apsiriboti tik pasakojimu pasiklausymu ir padekomis gandrui
Kerzaka - gal koki NT netycia nusprendei apsysiot? ar kantriai lauksi treciadienio ?
QUOTE(Citas @ 2011 08 22, 10:53)
Nu tavo postai nerealus Tas penktadienis labai jau netruks ateiti, kazin ar nereikes apsiriboti tik pasakojimu pasiklausymu ir padekomis gandrui
Kerzaka - gal koki NT netycia nusprendei apsysiot? ar kantriai lauksi treciadienio ?
dziugu kad mano postai tave prajuokina
Kerzaka tikrai ar darysies testuka? Visai nuo kelintis dienos po isodinimo galima pabandyti daryti testuka?
oi mergaites o as pasakysiu bajeri, turiu drauge kuri pastojusi daresi testa, o ant ryto klausia manes kaip ji reikejo pasidaryt, as jai papasakojau kas ir kaip, o ji sako o as bandziau ant jo viso atsituspusi pasysiot , bet nieko nesigavo. Vat cia ir yra juokas
QUOTE(nanataa @ 2011 08 22, 11:22)
oi mergaites o as pasakysiu bajeri, turiu drauge kuri pastojusi daresi testa, o ant ryto klausia manes kaip ji reikejo pasidaryt, as jai papasakojau kas ir kaip, o ji sako o as bandziau ant jo viso atsituspusi pasysiot , bet nieko nesigavo. Vat cia ir yra juokas
Kad atsigriebtume uz vakar, pasakysiu ir as viena juokeli, kuris vos nepridare zalos gulint ligonineje po LP Maneme, kad teks antra karta skylutes uzsiuvineti
Zodziu palatoje gulejome trise. Viena mergina jau savaite po operacijos (sudetinga op buvo), truputi atsigavusi, gavusi pavalgyti, as- trecia diena po operacijos, pirma diena, kaip gavusi valgyti ir trecioji mergina, kuri tiek pat dienu po operacijos, kaip as, bet negavusi valgyti! Na, buvo jai siokios tokios komplikacijos.
Paskambina jai vyras ir kalbasi abu. Sako,- taip silpna, taip valgyti noriu, pasidarysiu, kaip dviratis.. O vyras jai sako,- o, tai galesi namo parvaziuoti!
Nu luzom nerealiai, o pilvus skauda, atrodo iseis viskas su siulais..
Nezinau ar baisiai cia juokinga , bet mes tada mireme is juoko
Zodziu palatoje gulejome trise. Viena mergina jau savaite po operacijos (sudetinga op buvo), truputi atsigavusi, gavusi pavalgyti, as- trecia diena po operacijos, pirma diena, kaip gavusi valgyti ir trecioji mergina, kuri tiek pat dienu po operacijos, kaip as, bet negavusi valgyti! Na, buvo jai siokios tokios komplikacijos.
Paskambina jai vyras ir kalbasi abu. Sako,- taip silpna, taip valgyti noriu, pasidarysiu, kaip dviratis.. O vyras jai sako,- o, tai galesi namo parvaziuoti!
QUOTE(nanataa @ 2011 08 22, 11:22)
O tau reikejo nueiti pas ja ir pademonstruoti kaip taip daroma ir gal jau pamatytume kazka idomaus
QUOTE(sanzile @ 2011 08 22, 11:40)
Geras
Sveikos mielosios
Skaiciau jusu savaitgalio pasnekesius ir zliumbiau kokios jus (mes) stiprios, saulnuoles As taip dziaugiuosi, kad galiu prie jusu prisideti, su jumis pabendrauti ir stiprybes pasisemti Bet neliudekime, geriau svajokime, kaip kad Zemyna su Citu svajojo
vat cia jau geri vaizdai
Zemyna, auksciau nosi, taip sirdele del taves skauda
Afrodite69, ateis i tavo kiema svente Tu tikrai to nusipelnei
man tai nepatiko akupunktura Bet miegojau po jos fantastiskai
Skaiciau jusu savaitgalio pasnekesius ir zliumbiau kokios jus (mes) stiprios, saulnuoles As taip dziaugiuosi, kad galiu prie jusu prisideti, su jumis pabendrauti ir stiprybes pasisemti Bet neliudekime, geriau svajokime, kaip kad Zemyna su Citu svajojo
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 18:18)
Gerai, nes as saviskiams tikrai nesiulysiu i siaure vykti. O ir nemanau, kad nores. Tik zinai, susitariam iskart, kad nebutu jokiu priekaistu viena kitai, kad tavo vaikas islepintas, skriaudzia mano ir pan, na zinai, kaip kartais buna, kai uosviene su anyta susikimba. Mes kokio vynelio pagurksnosim ir daug anuku lauksim.
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 19, 21:38)
Geri jusu, mergaites, sapnai O keberiokst, pavyzdziui ana nakti sapnavo, kad buvom abi Butkutes koncerte diskotekoj
vat cia jau geri vaizdai
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 02:52)
Citai, sedziu, asaros kaip pupos rieda... rieda ir sustabdyti sunku.... matyt viena is tu naktu, kai sunku man.... lbsunku, beprotiskai buvo suzinojus, kad niekada jau neturesiu vaikuciu naturaliai, pykstu ir pyksiu, juk as dar tokia jauna, is viso, kazkokia neteisybe....mano mama irgi pasitrauke is gyevnimo lb jauna, kaskart artejant musu abieju dvigubam gimtadieniui pasidaro beprotiskai sunku.....ta pacia diena, tik jau nebe kartu....
Zemyna, auksciau nosi, taip sirdele del taves skauda
Afrodite69, ateis i tavo kiema svente Tu tikrai to nusipelnei
QUOTE(Citas @ 2011 08 21, 20:15)
Nu va as po akupunkturos ir masazo - ne nezinau kaip komentuoti, jauciuosi ne kitaip nei pries proceduras.
man tai nepatiko akupunktura Bet miegojau po jos fantastiskai