QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 03:11)
Niekada nemaniau, kad mane palies tokios problemos, niekada, kazkoks naivumas buvo apemes, sedejau, laukiau visus tuos 5 ir daugiau metu, aisku, kaio pirma karta viena is gyd pasake, kad kazkas su hormonais negrai ir neturesiu vaikuciu, ejau, pamanu gatve, zemes nemaciau, po metu pas kita, ejau, vel namo per Vilniu ejau kelio nematydama, nes kaip visada sake, viskas gerai, bet.... nemanau, kad normali pora sitiek istvertu, ka patyreme mes, stogas ciuoze juodai, verkiau,klykiau i balkona isejuosi lazdynuose, pykau ant visko ir visu, ko tik neprisnekejau vyrui, skirybos man atrode geriausia seits, norejau uzsidaryti i kampeli, kad niekas manes nematytu, negirdetu, nepatiko man kaledos nei vasaros, visi nervino, uzblokavau viska, vaiku ir nesciuju nemaciau.... isvaziavome is LT, dabar, po dar keliu metu pradedame viska is naujo, dabar jau pastebiu nestukes, vaikucius, dabar ir as emiau tiketi, labai tikiuosi, kad gyvenimas manes neapvils eilinin karta.....
Citai, jeigu vaikucio pati nepasigimdysiu, butinai pasiimsiu, nes as tikrai gerai zinau, kaip tas mazas zmogutis jauciasi...
Aciu, Tau, Cituk, kad esi sivakar su manimi.
Papildyta:
Bet ot gyvenimas... mama pastojo, kai sito visai nelauke, mano tetis manes issizadejo , o dabar, kai dukra nori vaiku, kad ir kaip besistengtum, ju nera.... koks ziaurus gyvenimas...
Citai, jeigu vaikucio pati nepasigimdysiu, butinai pasiimsiu, nes as tikrai gerai zinau, kaip tas mazas zmogutis jauciasi...
Aciu, Tau, Cituk, kad esi sivakar su manimi.
Papildyta:
Bet ot gyvenimas... mama pastojo, kai sito visai nelauke, mano tetis manes issizadejo , o dabar, kai dukra nori vaiku, kad ir kaip besistengtum, ju nera.... koks ziaurus gyvenimas...
Mazute, manau kad nors ir nesitikejo mama tave labai lauke ir tikrai norejo, tetis savo vardo nelabai ir vertas jei gali issizadeti tooookioooos dukros. mamos dukryte nori vaiku ir ji butinai ju sulauks, tik didesnemis pastangomis ir ilgesniu laukimu nei tikejosi. Tu turi begalio jautria sirdi ir as beveik tikra kad turesi ir savo vaikucius ir dar grazinsi gyvenima kokiam (kokiai) leliukui, kuris be tave butu pasmerktas gyventi be meiles ir apkabinimu. Skirtis norejau ir as, ir sakiau SB kad jis turi galimybe gyventi normalu gyvenima su moterim kuri jam padovanos kudiki, bet jis net girdeti manes nenori. Ko gero viskas mums ten aukstai jau sudeliota o mums belieka pagal ta delione gyventi, liudeti, kenteti o po to cituoju tavo posaki - dziaugtis ta begaline labai ilgai link musu kereplavusia laime As kai tik susituokem (pries >10 metu) visada garsiai sakiau kad vaiku dar nenoriu, kad noriu pagyventi sau, pakeliauti, tureti gera darba, nama ir pan, tai va ir turiu, tik va dabar jau visa tai iskeisciau i didziulius gimdymo skausmus Taip noriu tave pralinksminti, noriu kad pagalvotum ka turi grazaus ir tikro salia, kad yra tiek daug dalyku kurie dziugina ir kad per si gimtadieni sau palinketum tos storules laimes atejimo. Beje jei gimtadienis neuzilgo, vadinasi siemet gimtadienio proga pamatysi II, ryskejanti II, dar labiau ryskejanti II ir aaaauuukstus HCG skaicius o va tada eisim i nestukiu skyriu naktinet