Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 03:11)
Niekada nemaniau, kad mane palies tokios problemos, niekada, kazkoks naivumas buvo apemes, sedejau, laukiau visus tuos 5 ir daugiau metu, aisku, kaio pirma karta viena is gyd pasake, kad kazkas su hormonais negrai ir neturesiu vaikuciu, ejau, pamanu gatve, zemes nemaciau, po metu pas kita, ejau, vel namo per Vilniu ejau kelio nematydama, nes kaip visada sake, viskas gerai, bet.... nemanau, kad normali pora sitiek istvertu, ka patyreme mes, stogas ciuoze juodai, verkiau,klykiau i balkona isejuosi lazdynuose, pykau ant visko ir visu, ko tik neprisnekejau vyrui, skirybos man atrode geriausia seits, norejau uzsidaryti i kampeli, kad niekas manes nematytu, negirdetu, nepatiko man kaledos nei vasaros, visi nervino, uzblokavau viska, vaiku ir nesciuju nemaciau.... isvaziavome is LT, dabar, po dar keliu metu pradedame viska is naujo, dabar jau pastebiu nestukes, vaikucius, dabar ir as emiau tiketi, labai tikiuosi, kad gyvenimas manes neapvils eilinin karta.....
Citai, jeigu vaikucio pati nepasigimdysiu, butinai pasiimsiu, nes as tikrai gerai zinau, kaip tas mazas zmogutis jauciasi...
Aciu, Tau, Cituk, kad esi sivakar su manimi.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Bet ot gyvenimas... mama pastojo, kai sito visai nelauke, mano  tetis manes issizadejo , o dabar, kai dukra nori vaiku, kad ir kaip besistengtum, ju nera.... koks ziaurus gyvenimas...

Mazute, manau kad nors ir nesitikejo mama tave labai lauke ir tikrai norejo, tetis savo vardo nelabai ir vertas jei gali issizadeti tooookioooos dukros. mamos dukryte nori vaiku ir ji butinai ju sulauks, tik didesnemis pastangomis ir ilgesniu laukimu nei tikejosi. Tu turi begalio jautria sirdi ir as beveik tikra kad turesi ir savo vaikucius ir dar grazinsi gyvenima kokiam (kokiai) leliukui, kuris be tave butu pasmerktas gyventi be meiles ir apkabinimu. Skirtis norejau ir as, ir sakiau SB kad jis turi galimybe gyventi normalu gyvenima su moterim kuri jam padovanos kudiki, bet jis net girdeti manes nenori. Ko gero viskas mums ten aukstai jau sudeliota o mums belieka pagal ta delione gyventi, liudeti, kenteti o po to cituoju tavo posaki - dziaugtis ta begaline labai ilgai link musu kereplavusia laime wub.gif As kai tik susituokem (pries >10 metu) visada garsiai sakiau kad vaiku dar nenoriu, kad noriu pagyventi sau, pakeliauti, tureti gera darba, nama ir pan, tai va ir turiu, tik va dabar jau visa tai iskeisciau i didziulius gimdymo skausmus biggrin.gif Taip noriu tave pralinksminti, noriu kad pagalvotum ka turi grazaus ir tikro salia, kad yra tiek daug dalyku kurie dziugina ir kad per si gimtadieni sau palinketum tos storules laimes atejimo. Beje jei gimtadienis neuzilgo, vadinasi siemet gimtadienio proga pamatysi II, ryskejanti II, dar labiau ryskejanti II ir aaaauuukstus HCG skaicius o va tada eisim i nestukiu skyriu naktinet wub.gif
Atsakyti
Blogiausia, o gal keista, savo ta teva noreciau sutikti, praeiti pro sali, durnas noras, bet vistiek... blush2.gif , juk savas kraujas, bruozai, nors sako, kad esu mamos kopija.... noras niekda neisnyko ir bus matyt iki gyvensiu, matyt kraujas stiriau saukia...
Citai, labai tikiuosi, ne, ne tikiuosi, bet TIKIU, kad mes sedesime viena diena nestuke.gif temoje ir ten naktibaldziausime. friends.gif wub.gif 4u.gif
Na ir baisus depras siemet sueme mane. unsure.gif
Grazi ir si daina, laukimas... http://www.youtube.c...PuwlsRutwg&NR=1
Papildyta:
Atvirauju as cia juodai blush2.gif , bet kam cia idomu, mano tevams tai senai jau neidomu kaip as jauciuosi, dabar svarbiausia, kada ir kaip jausis mano pacios maziukai... wub.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 03:33)
Blogiausia, o gal keista, savo ta teva noreciau sutikti, praeiti pro sali, durnas noras, bet vistiek...  blush2.gif , juk savas kraujas, bruozai, nors sako, kad esu mamos kopija.... noras niekda neisnyko ir bus matyt iki gyvensiu, matyt kraujas stiriau saukia...
Citai, labai tikiuosi, ne, ne tikiuosi, bet TIKIU, kad mes sedesime viena diena  nestuke.gif  temoje ir ten naktibaldziausime. friends.gif  wub.gif  4u.gif
Na ir baisus depras siemet sueme mane.  unsure.gif
Grazi ir si daina, laukimas... http://www.youtube.c...PuwlsRutwg&NR=1

O sueme todel kad laukia dideli pasikeitimai tavo pacios gyvenime, turbut giliai sirdy jauti kad tavo angeliukas pakeis ta kasmetini ir turbut kasdienini skausma del mamytes, nes sirdis bus per daug uzpildyta meilles ir jauti kalte, o neturetum, nes kas kas bet tu nusipelnei 4u.gif Zinai net ir budamos laimingos nestukes mes klausysim sitos muzikos, nes nu nereali ji man wub.gif
O gal pabandyk susirast teva ir atleisk jam gal taip galesi viska palikt praeity ir gyvenimas vel nusvis naujai unsure.gif Juk tu negali buti tikra, kad jis nesigrauzia, kazkaip negaliu patiketi, kad zmogus gali gyventi laimingai palikes sau artimiausia zmoguti verysad.gif

Ryt man pirmas gyvenime akupunkturos seancas, sako atpalaiduoja ir sujudina visa zmogaus energija ir atgaivin. Ar bandzius tu? pasakysiu kaip jausiuos rytoj wub.gif Gal busiu visa atgijus ir prikelta naujam gyvenimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 rugpjūčio 2011 - 02:48
QUOTE(Citas @ 2011 08 20, 23:43)
O sueme todel kad laukia dideli pasikeitimai tavo pacios gyvenime, turbut giliai sirdy jauti kad tavo angeliukas pakeis ta kasmetini ir turbut kasdienini skausma del mamytes, nes sirdis bus per daug uzpildyta meilles ir jauti kalte, o neturetum, nes kas kas bet tu nusipelnei  4u.gif  Zinai net ir budamos laimingos nestukes mes klausysim sitos muzikos, nes nu nereali ji man  wub.gif
O gal pabandyk susirast teva ir atleisk jam gal taip galesi viska palikt praeity ir gyvenimas vel nusvis naujai  unsure.gif

Nebegaliu nieko judinti, nes visi pyksta, kazkokios paslaptys, nepatogmai....niekam ne motais, kad man tai blogai.... nors mama prisimenu lb gerai...man buvo vos 4, o prisimenu savo gyvenima lb gerai, dabat zinau, kad vaikai tokio amziaus tikrai gali vska isidemeti, nes as puikiai prisimenu kaip zaidziau su meskiuku, po to su tute sedejau ir verkiau, nes mama plese vestuviu nuotraukas.....
O teva savo butu nerealu surasti, jis juk mano maos paprase, kad jam karjeros nesugadintu. cool.gif Tikiuosi yra laimingas.
Papildyta:
Cituk, gyveinimas ziaurus.... bent jau manes jis tikrai neglostes... visko pati siekiu, pati viska darau, kvaila ideja, gal visu vaikuciu, kurie nepazysta savo tevu, kazkada gyevime sutikti JI arba JA.... nezinau ka pasakyciau, jau gal ir nebutu ka, bet noretusi paziureti i akis....

Lek i lovyte, Tau reikia save saugoti, juk tu busimoji nestuke. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Visu kitu atsiprasau uz patersima. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 03:49)
Nebegaliu nieko judinti, nes visi pyksta, kazkokios paslaptys, nepatogmai....niekam ne motais, kad man tai blogai.... nors mama prisimenu lb gerai...man buvo vos 4, o prisimenu savo gyvenima lb gerai, dabat zinau, kad vaikai tokio amziaus tikrai gali vska isidemeti, nes as puikiai prisimenu kaip zaidziau su meskiuku, po to su tute sedejau ir verkiau, nes mama plese vestuviu nuotraukas.....
O teva savo butu nerealu surasti, jis juk mano maos paprase, kad jam karjeros nesugadintu.  cool.gif Tikiuosi yra laimingas.

Tada palinkekim jam geros karjeros, ir labai liudnos senatves, nes zmogui visada atlyginama uz viska. As irgi negaliu patiketi kad tokie maziukai vaikiukai gali taip aiskiai viska prisiminti, dieve kaip turejo buti sunku, kad taip viskas isireze i atminti unsure.gif Tikiuosi neuzpyksi bet labai noriu kad dabar tu paklausytum vienos dainos ir uzsimerkus isivaizduotum, kad tau dainuoja mamyte su viltimi, optimizmu visada globojanti tave. As net isitikinus kad ir dabar ji kalbasi su tavim tik labai labai isiklausyk wub.gif Nepyk jei tau daina nepatiks unsure.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Pavyko ideti atrodo smile.gif Jau eisiu gulti (tikiuosi as susapnuosiu kaip padeti vienai mergytei, kuri gyvena sauletoj saly ir turi viena dar neissipildziusia svajone wub.gif ), jei pazadesi, kad siek tiek nusiraminai ir kad patikejai kad ir kaip gyvenimas purte, vete, mete, jis gali pasiulyti ir graziu dalyku. As niekada nepajausiu tavo skausmo, nes jis tavo, bet as labai prasau patiketi ateitimi wub.gif

Labanak saulyte - tiksliau Labas rytas 4u.gif Dingo kazkaip miegai visi, kaip cia reikes uzmigti rolleyes.gif Dar va paklausau sitos dainos

http://www.youtube.c...h?v=Ygkcbv38ESU

ir keliauju miegot smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 rugpjūčio 2011 - 03:20
Jetau, Citai, aciu uz daina....... vel apsiasarojau, tikiuosi viena diena dainuosiu As savo Dukrai.... o vaikai prisimena viska....neitiketina, prisimena viska, maniau, kad prisigalvoju, o suauge, mociutes ir tetos patvirtino, kad prisimenu realius dalykus... patiems baisu pasidare, kad trimete viska prisimena... su meskiu naktimis kalbejau ir mamos sukneles matavausi, mama buvo pati graziausia..... sukneles buvo graziausios.... wub.gif gaila, visi issidalino ir man neliko man nieko, tik patys graziausi prisiminimai... wub.gif http://www.youtube.c...h?v=OPYHFVGkm9g ... wub.gif wub.gif

Cituk, Aciu. wub.gif 4u.gif Labanaktukas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 rugpjūčio 2011 - 03:25
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 04:23)
Jetau, Citai, aciu uz daina....... vel apsiasarojau, tikiuosi viena diena dainuosiu As savo Dukrai.... o vaikai prisimena viska....neitiketina, prisimena viska, maniau, kad prisigalvoju, o suauge, mociutes ir tetos patvirtino, kad prisimenu realius dalykus... patiems baisu pasidare, kad trimete viska prisimena... su meskiu naktimis kalbejau ir mamos sukneles matavausi, mama buvo pati graziausia..... sukneles buvo graziausios....  wub.gif gaila, visi isisdalino ir man neliko man nieko, tik patys graziausi priiminimai...  wub.gif  http://www.youtube.c...h?v=OPYHFVGkm9g ...  wub.gif  wub.gif

Cituk, Aciu.  wub.gif  4u.gif Labanaktukas.  4u.gif

Ner uz ka, jei tik skaudes vel sauk, kalbesim, liudesim, mes gi cia tam ir susibure smile.gif Dziaugiuosi kad tavo daineles linksmeja nors ir sita dainele man jau jau kaupia asaras akyse wub.gif Laikykis stipruole tu musu ir verta visko geriausio nuo sio savo gimtadienio prasides tavo naujas gyvenimo etapas 4u.gif

Atsakyti
Cituk, TAU, juk pavys tikrai, AS TIKIU. wub.gif 4u.gif
http://www.youtube.c...player_embedded
Papildyta:
Labanaktukas.... Cituk... http://www.youtube.c...player_embedded ... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 rugpjūčio 2011 - 03:55
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 03:59)

Visu kitu atsiprasau uz patersima.  blush2.gif  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Žemyna_mėlynakė netersi tu jokios temos,juk zymiai geriau kai skausma islieji-nesvarbu kaip rastu,zodziu bet tada zmogui paciam geriau,o kai laiko viska viduje tada buna jau labai negerai.Skaiciau jusu pokalbi su CItuku ir man paciai asaros riedejo cray.gif Gyvenima mes isivaizduojame vaikysteje kaip kazkoki dideli ramu vandenyna,kuriame laukia tik geri ispudziai,nutikimai ir nieko nebus.Deja...gyvenimas ziaurus ir kerta taip kartais negailestingai,kad net pajegus atsistoti-visvien buna momentu kai suklupsti.
As irgi labai gerai suvokiu ta jausma,kai suzinai kad negali tureti naturaliai vaiku.Buvo ir man visokiu sunkumu;verkiau,nemaciau prasmes gyventi ir net siuliau vyrui pasukti skirtingais keliais.
O tavo mama manau ir net neabejoju kad ji tave globoja is virsaus.Atleisk jai.O kad prisimeni savo mama tai manau labai gerai.Noriu nusluostyti tau asarojancias akytes ir nesinori kad liudetum,bet zinau suvokiu ka tu jauti pries gimimo diena.
Tiek atrodo daug noriu parasyti,parasau ir vel istrinu.Keista,bet mano gyvenimas labai pasikeite irgi kai man suejo 4 metai-pasikeite visai ne i geraja puse.Ir kaip ir tu,prisimenu tam tikrus momentus-nors aisku tavo ir mano patirtys nepalyginamo,bet einant metams susitaikai...as net pradejau galvoti jei taip nebutu atsitike buciau kitokia...jei vyras manes nebutu ismetes lauk su sergancia dukryte-butu buve viskas kitaip...ir pradedu galvoti kad kokia skaudi patirtis be butu,ji mus uzgrudina ir duoda kazkokia kita dovana.Viena atiima,kita duoda...Stiprybes tau,atleidimo sau ir kitiems irtkejimo.Tu istverminga,protinga,geros sirdies esi-tavo laime netoli...tu net neabejoju kad turesi savo vaikiuka ir busi pati geriausia mama.Tu turi angela sarga...ir tu ne viena-laikykis ir linkiu kad tau kuo maziau dienu butu tokios pilkos kaip dramblio oda....kad nebutu jos tokios ilgos kaip neaprepiamo vandenyno platybes-lai tik laime driekiasi ilgai ir daug daug sveikatos ir meiles-meiles sau pirmiausiais 4u.gif
Atsakyti
jetus, mergaitės, kiek skausmo ir kančios verysad.gif Skaičiau ir ašaros kaip pupos riedėjo. Stiprybės, ramybės ir vilties 4u.gif Tikiu, kad džiaugsmas ateis, tik reikia išlaukti. Kaip ten sakėt -didelė laima lėtai eina 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, lb atsprasau. 4u.gif Ne tokiu nuotaiku jums dabar reikia. 4u.gif

Afrodite, patys tesingiausi zodziai, jeigu ne ta patirtis, nebutume tokie kokie esame ir gyvenimas visada, kazka atima, bet kazka ir duoda. 4u.gif drinks_cheers.gif

Kaip jusu su Kerzaka savijautos, liko tiek nedaug... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 04:47)
Cituk, TAU, juk pavys tikrai, AS TIKIU.  wub.gif  4u.gif
http://www.youtube.c...player_embedded
Papildyta:
Labanaktukas.... Cituk... http://www.youtube.c...player_embedded ...  wub.gif  4u.gif

Labas rytas mano nakties drauge 4u.gif kaip jautiesi siandien? As va paskaiciau kaip atrodo nesunku laime surasti ir ja islaikyti ir diena grazesne pasidare smile.gif

Matau musu dvi beveik nestukes sekmadienio ryta irgi ilgai nemiega ax.gif Kaip mergaites jus? Mes cia su Zemyna tpaliudejom, paverkem vakar, bet as tikra kad musu melynake vel atsities ir visai neuzilgo jau plepsesim apie plakancias sirdeles ir judancius zmogiukus viduje, t.y. vysimes Afrodite69 ir kerzaka bigsmile.gif

Nepatikesit bet bijau as i ta akupunktura eiti bigsmile.gif ten gi adatos, o as kaip tas begemotas, kiekvienas duris kiekviena vakara su baime, ot bus bajeris, kaip duosiu nvalingai as tam siauraakiui (kinietis berods darys) kur nors kad apsivers, jis gi maziukas kudziukas o man kai skauda arba kai gintis reikia tai ir palauk nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti