Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

sanzile, tu uzdavei toki filosofini klausima, bet kodel tu netiki kad gali tureti leliuka. Anksciau ar veliau visos ivertiname savo busena, ir pasiruosiame tam.Bet po tikejimo eina viltis, ir didelis didelis noras kad viskas pavyktu.
Jei man is to trecio karto nebutu pavyke, nezinau ar labai greitai kartociau ketvirta karta, ne vien todel kad psichologiskai nepasiruosciau, bet nebesurinkciau taip greitai man reikalingu pinigu
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 20, 16:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Eik tu sau kaip as taves laukiu pas nestukes  lotuliukas.gif

Tikiuosi dar spesiu ten atsigrust pries tau sukustant vel bigsmile.gif

Aha sanzile tu labai idomu klausima uzdavei g.gif As irgi nelabai tikiu , bet MB labai jau tiki. As tik galvoju kad gyvenimas pats patvarke planus musu ir turbut D zinojo kad mums bus sita problema todel mes ir atsiradom UK (nors turejom abu darbus LT, bet kazkaip sumastem, kad ko nepabandzius) g.gif. Dabar kai pagalvoju kiek tie IVF kainuoja tai jei ne cia butume tai tikrai sunkiai mes uz juos issimoketume schmoll.gif
Bet pasakysiu taip - kiekviena nesekme kerta per tikejima labai labai stipriai bet kartu ir labai labai sustiprina, kartais net piktumas paima mane ir atrodo uzsispiriu kad turiu pasiekti tai ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 20, 21:37)
Aciu uz palinkejimus oro_buckis.gif As, kai ateisiu su geromis naujienomis, Jus jau visos supuosit savo mazylius wub.gif
O sakykit mergaites, jei nera tikejimo, o tik didelis noras susilaukti vaikelio ar tai labai blogai? unsure.gif
Vis grauziu save, kodel as netikiu! doh.gif

Nesigraužk, mergyte. Man irgi sunku su tikėjimu. Visada labai mylėjau vaikus ir puikiai sutariu tiek su mažyliais, tiek su paaugliais. Todėl visi man nuolat kartodavo, kad būsiu puiki mama, o aš sakydavau, kad myliu svetimus vaikus, nes savų niekada neturėsiu. Galite tai vadinti įsikalbėjimu, o aš manau, kad tai nuojauta. Niekada nesapnavau, kad esu nėščia, niekada nesapnavau, kad sūpuoju ant rankų mažyli, niekada nemačiau sapne SAVO vaiko. Argi tai ne keista? dabar bandau įsikalbėti, kad turėsiu savo leliuką. Ir MB man nuolat tai kartoja. Gal iš tiesų tereikia patikėti. Bet kaip tai sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 20, 17:37)
Aciu uz palinkejimus oro_buckis.gif As, kai ateisiu su geromis naujienomis, Jus jau visos supuosit savo mazylius wub.gif
O sakykit mergaites, jei nera tikejimo, o tik didelis noras susilaukti vaikelio ar tai labai blogai? unsure.gif
Vis grauziu save, kodel as netikiu! doh.gif

Zinai, pries daugiau nei 5 m as labai, beprotiskai norejau mazylio, stengemes lb lb.......jis vis pas mus neateidavo....viena diena pamaciau II, deja, deja......siandien situacija tokia, noras ir galimybes yra, bet daznai imu ir pagalvoju, kaip gerai gyventi vienai... kaip gerai mano mylima karjera... Gal todel kad sitaip dievinu savo darba, viska ka darau, man padeda istverti viska, o ir tai, kad niekada negaleciau tureti vaikelio man jau nebeatrodo toks siaubas, keliaudama, pazindama daug zmoniu, kulturu supratau, kad gyvenimas tai daug daugiau.... Svarbiausia sioje zmeje atrasti save.
Sedziu prie vyno taures ir pirma karta klausausi, talentinga si mergina... g.gif http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
O tiketi as lb tikiu, nezinau, manau, kad mums pavyks, nebent likmas dar karta mane i dugna numes, nes mano gyvenime niekada nebuvo nieko paprasto...viska turiu issikovoti.
Atsakyti
Liudesiukas uzejo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 rugpjūčio 2011 - 01:32
Vadui vaziuoja stogas, stai ir asiku viskas, lygiai taip vaziavo iki LP, nebegaliu miegoti, dienos amzinybe tapo.... palaikau visas ir pati meldziuosi, kad pagaliau man atsiustu gabaleli laimes.................ir vis klausau, klausau....... http://www.youtube.c...player_embedded ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 rugpjūčio 2011 - 01:27
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 01:56)
Na ir liudesys uzejo man.....jeigu rimtai, tai noriu verkti, verkti, bet balsu, nes jauciuosi neteisngai nuteista...  verysad.gif , vos 4 sulaukusi netekau mamos....netekau visko..... dabar noriu tik vieno, tureti seima, kokios niekada pati neturejau..... ziaurus likimas mane glamzo.... sad.gif Atleiskite mergaites, lb didelis liudesys uzejo.

Jezau - nu neteisinga kad tu cia viena taip liudi, vis tik yra tiesos kad D siuncia isbandymus tiems kurie tai gali istverti verysad.gif Neisivaizduoju ka reiskia netekti mamos taip anksti, bet zinau kokia mama brangi man. Turesi seima mazute, tikrai turesi, TB jau salia, o netrukus atkeliaus ir mazasis ir tada kaip kazkuri nestuke rase, visos kancios jo belaukiant pasimirs, atrodys kad viskas yra kaip ir turejo buti, viskas laiku. pazinai pasauli, pazinai idomius zmones ir subrendai buti tiesiog MAMYTE wub.gif Apkabinu stipriai stipriai, kad ir kaip toli esi, mintimis irgi galima paguosti 4u.gif 4u.gif Nu juk ne siaip sau dar uzbegau i sm pries eidama i lova, kazkaip jauciau kad musu vade dar bus tvarkosi sm namuciuose blush2.gif

Nu jau kai pamaciau kokia daina klausai, tai net issigandau sutapimu, man turbut nera grazesnes melodijos uz sia, kur nereikia jokiu zodziu, tiesiog viskas pasakyta akimis ir muzika. Dieviska, pilna skausmo bet kartu ir begalines vilties. As va isipyliau puse taures raudono vyno, nu ir kas kad stimuliuojuosi, manau nepakenks, kazkaip suskaudo sirdi. Paliudesiu kartu jei tu nieko pries blush2.gif Tai mes linksminames, ir vaikus zenyjam, tai liudim. Kazkas ne taip cia su mumi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 rugpjūčio 2011 - 01:37
O zinote, pamestinukai, visi kiti vaikuciai, kurie neteko teveliu taip pat kasdien tikisi sulaukti meiles, prieblobscio, uzuovejos, tikejimo.... neuzdarykite savo sirdziu.... yra tiek daug vaikuciu, kuriems labai reikia mamos ir tecio meiles....
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 02:36)
O zinote, pamestinukai, visi kiti vaikuciai, kurie neteko teveliu taip pat kasdien tikisi sulaukti meiles, prieblobscio, uzuovejos, tikejimo.... neuzdarykite savo sirdziu.... yra tiek daug vaikuciu, kuriems labai reikia mamos ir tecio meiles....

MB man irgi sako, kad jei jo po 100 bandymu nepavyks, tai yra ir tokia galimybe buti laimingiems smile.gif
Atsakyti
Citai, sedziu, asaros kaip pupos rieda... rieda ir sustabdyti sunku.... matyt viena is tu naktu, kai sunku man.... lbsunku, beprotiskai buvo suzinojus, kad niekada jau neturesiu vaikuciu naturaliai, pykstu ir pyksiu, juk as dar tokia jauna, is viso, kazkokia neteisybe....mano mama irgi pasitrauke is gyevnimo lb jauna, kaskart artejant musu abieju dvigubam gimtadieniui pasidaro beprotiskai sunku.....ta pacia diena, tik jau nebe kartu....
Papildyta:
Krizinis laikotarpis man dabar..., kaip kiekvienais metais, praejo daugiau nei 20 metu, o as vis negaliu pamirsti, atlesti, gyventi be jos....
Atsiprasau, kad tersiu eteri, vadui lb nekokie reikalai pries gimtadieni. verysad.gif
Papildyta:
Aciu, Cituk, kad esi, ne veltui Tave sapnavau.... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 21, 02:43)
Citai, sedziu, asaros kaip pupos rieda... rieda ir sustabdyti sunku.... matyt viena is tu naktu, kai sunku man.... lbsunku, beprotiskai buvo suzinojus, kad niekada jau neturesiu vaikuciu naturaliai, pykstu ir pyksiu, juk as dar tokia jauna, is viso, kazkokia neteisybe....mano mama irgi pasitrauke is gyevnimo lb jauna, kaskart artejant musu abieju dvigubam gimtadieniui pasidaro beprotiskai sunku.....ta pacia diena, tik jau nebe kartu....

Vat jausma kai suzinai kad negali tureti vaikuciu naturaliai zinau ir as ir suprantu tave ir ta skausma, kuris atrodo kaip gumulas gerklej stovi, jautiesi nuvyles visus, SB kuris pamates vaikucius nusvinta bet bando tai slepti nes zino kaip tau sunku, tevus kurie tikisi anuku ir sako kad jiems net geriau kad ju nera nes taip jauciasi jaunesni, o tu zinai kad tai grynas melas.... Bet niekaip negaliu pajusti tavo skausmo del mamytes, jis tiesiog begalinis... bet as tikra kad ji ten virsuje tave labai globoja ir tau padeda istverti kai sunku, ji butinai atsius tau tavo angeliuka, kad galetum rupintis ir myleti taip kaip jai teko labai trumpai. Zinai net ir per 4 metus ji tau dave begalini jautruma, stiprybe, istverme ir tikejima ..... kad viskas bus gerai wub.gif

Neatsiprasinek, ir nenorek JOS pamirsti, kol gyva atmintis tol ji gyva kartu su tavim visur ir visada. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 rugpjūčio 2011 - 01:56
QUOTE(Citas @ 2011 08 20, 22:52)
Vat jausma kai suzinai kad negali tureti vaikuciu naturaliai zinau ir as ir suprantu tave ir ta skausma, kuris atrodo kaip gumulas gerklej stovi, jautiesi nuvyles visus, SB kuris pamates vaikucius nusvinta bet bando tai slepti nes zino kaip tau sunku, tevus kurie tikisi anuku ir sako kad jiems net geriau kad ju nera nes taip jauciasi jaunesni, o tu zinai kad tai grynas melas.... Bet niekaip negaliu pajusti tavo skausmo del mamytes, jis tiesiog begalinis... bet as tikra kad ji ten virsuje tave labai globoja ir tau padeda istverti kai sunku, ji butinai atsius tau tavo angeliuka, kad galetum rupintis ir myleti taip kaip jai teko labai trumpai. Zinai net ir per 4 metus ji tau dave begalini jautruma, stiprybe, istverme ir tikejima ..... kad viskas bus gerai   wub.gif

Niekada nemaniau, kad mane palies tokios problemos, niekada.....bet kuri is musu sito tikejosi, nei viena.... Visoms stiprybes... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 rugpjūčio 2011 - 02:21