Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 19:20)

Gal isprotejom siandien biski - mergaites atleiskit kad tersiam eteri pasakom  lotuliukas.gif
Afrodite69 - mes cia linksminame, bet nemanyk kad tave su Kerzaka pamirsom - siuo metu jus abi svarbiausios  wub.gif

Oi,nemanau kad mes cia esame didelios pasaulio bambos mirksiukas.gif pranesime kas ir kaip-o man jusu pokalbiai patiko-pati skaiciau ir juokiausi-faina kai kazkas naujo ir sviezio ieina i temute;linksmiau thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 20, 10:32)
Kaip smagu, kai mus aplanko jau besūpuojančios savo leliukus  thumbup.gif  thumbup.gif
Corsica, dažnai apie tave pagalvoju, nes prisimenu, kad tose pačiose temutėse dalvaudavom -persileidimai, Bykova  blush2.gif Atrodo, tiek nedaug laiko praėjo -o tavo kleckas jau po namus šliaužioja  thumbup.gif Tikiuosi, ir į mano kiemą ateis kada nors toks džiaugsmas  ax.gif
Dėl PMS -tai jis pas mane šį ciklą toks baisus doh.gif Aš iš tų, kur PMS beveik niekad neturi (bent jau man taip atrodo). O šį kartą, nuotaikų kaita, apsikabinimo poreikis ir pan.  doh.gif Apsiverkus nei iš šio nei iš to, vyrui sakau -man PMS  doh.gif O tas žiūri nesuprasdamas, kas čia man  blink.gif

CIA TAU DRAUGYTE nestuke.gif NESTUKES HORMONAI SIAUCIA lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif pAMINESI MANO ZODZIUS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 20, 09:49)
CIA TAU DRAUGYTE  nestuke.gif NESTUKES HORMONAI SIAUCIA lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  wub.gif pAMINESI MANO ZODZIUS blush2.gif

O man atrodo, kad čia visų suleistų hormonų, plius dabar naudojamo progesterono pasekmė g.gif Aš taip spėju, kad turiu PRG trūkumą, nes antra ciklo fazė mano l. trumpa paskutiniu metu (9 -12 d. po O). Tai greičiausiai PRG trūkumas ir įtakoja, kad jokio PMS paprastai neturiu g.gif O šį ciklą šitiek hormonų gavau doh.gif Tai "pa polnoi programe" ir pasireiškia PMS.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 20, 01:26)
Juokas paeme, ziuriu kas gi cia sedi, o juk Citas dar bludineja.  biggrin.gif  4u.gif

Tai kad ir paciai matau nesimiega, o galetum sau rozinius sapnus sapnuot lotuliukas.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 20, 10:49)
Oi,nemanau kad mes cia esame didelios pasaulio bambos mirksiukas.gif pranesime kas ir kaip-o man jusu pokalbiai patiko-pati skaiciau ir juokiausi-faina kai kazkas naujo ir sviezio ieina i temute;linksmiau thumbup.gif
user posted image

Afrodite69 - nu bet jau tavo nuotraukos ir tie paveiksliukai tai nerealus, kur tu juos trauki bigsmile.gif

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 20, 10:54)
O man atrodo, kad čia visų suleistų hormonų, plius dabar naudojamo progesterono pasekmė  g.gif Aš taip spėju, kad turiu PRG trūkumą, nes antra ciklo fazė mano l. trumpa paskutiniu metu (9 -12 d. po O). Tai greičiausiai PRG trūkumas ir įtakoja, kad jokio PMS paprastai neturiu  g.gif O šį ciklą šitiek hormonų gavau  doh.gif Tai "pa polnoi programe" ir pasireiškia PMS.

Kerzaka - linkiu tau ramybes, nedaug liko iki issvajoto rezultato 4u.gif

O Afrodite69, Kerzaka - ar planuojat mus pradziuginti NT ar lauksit HCG datos ? bigsmile.gif

As jau apturejau dvi dienas steroidu ir viena diena gonalio ir jau papus skauda blink.gif Ir nuotaiku kaita baisi, vakar susibariau su MB ziauriai, o paskui pagalvojau kad visai del nieko. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 20 rugpjūčio 2011 - 10:31
Labas rytas, 4u.gif

Citai, man rozine nepatinka. cool.gif biggrin.gif 4u.gif O cia Tau uz nuotaiku kaitas. 4u.gif Jeigu jus raganejate, tai as tada i koki pozemi turesiu eiti, kad nesusipykti su visu pasauliu. blush2.gif

Kerzaka, cia tau tikrai jau nestuke.gif hormonai. thumbup.gif 4u.gif wub.gif Tavo ir Afrodites Teisingi rezultatai bus man gimt dovana. thumbup.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 20, 10:32)
Kaip smagu, kai mus aplanko jau besūpuojančios savo leliukus  thumbup.gif  thumbup.gif
Corsica, dažnai apie tave pagalvoju, nes prisimenu, kad tose pačiose temutėse dalvaudavom -persileidimai, Bykova  blush2.gif Atrodo, tiek nedaug laiko praėjo -o tavo kleckas jau po namus šliaužioja  thumbup.gif Tikiuosi, ir į mano kiemą ateis kada nors toks džiaugsmas  ax.gif
Dėl PMS -tai jis pas mane šį ciklą toks baisus doh.gif Aš iš tų, kur PMS beveik niekad neturi (bent jau man taip atrodo). O šį kartą, nuotaikų kaita, apsikabinimo poreikis ir pan.  doh.gif Apsiverkus nei iš šio nei iš to, vyrui sakau -man PMS  doh.gif O tas žiūri nesuprasdamas, kas čia man  blink.gif

Man taip pat PMS budavo retai, bet jau ta lemtingaji karta nestuke.gif jis buvo labai didelis, bambejau del visko, buvau nepatinkta viskuom ir dar karta sakau, nejausdama jokiu pojuciu, dar labiau panikavau, kad sis kartas nepasiseke. Tiesiog net nesulaukusi hcg dienos, jau kuriau plana, ka toliau darysim... Ir dar... nuosirdziai dziaugdavausi, kad kitiems ivyksta stebuklai nestuke.gif KITIEMS, bet ne man. Taciau klydau, stebuklas pasirodo ir mus aplanke wub.gif
Kerzaka, kada tau hcg darytis? Nu turi jums pasisekti, pats stipriausias leliukas pas tave juk yra wub.gif O pas Bykova vazinejaisi dar?
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2011 08 20, 11:47)
Kerzaka, kada tau hcg darytis? Nu turi jums pasisekti, pats stipriausias leliukas pas tave juk yra  wub.gif  O pas Bykova vazinejaisi dar?

Gydytojas paskyrė HCG pasidaryti trečiadienį. Bus 9 DPI.
O pas Bykovą važinėju, kas belieka, kai nebežinau, kas dar gali pagelbėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 20, 14:06)
Gydytojas paskyrė HCG pasidaryti trečiadienį. Bus 9 DPI.
O pas Bykovą važinėju, kas belieka, kai nebežinau, kas dar gali pagelbėti g.gif

Jau nedaug liko laukti, laikysim kumstukus uz sekme nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 20, 01:22)
Aha tave pazinsiu manau  mirksiukas.gif  Ir tu busi storule kuriai ant dienu i gimdykla o jis vis nerimauja del to kad pozymiu  nestuke.gif  per mazai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir abi su pilvuzais i desine i kaire trauket: vienas namuose as darau ka noriu.......  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Eik tu sau kaip as taves laukiu pas nestukes lotuliukas.gif

Zemyna, nelisi tu i joki pozemi, ramiakas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 20, 12:04)
Tavo ir Afrodites Teisingi rezultatai bus man gimt dovana.  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Na,tiek mane tiek Kerzaka jau ima jaudulys ir baime blush2.gif tik jau panos nepradekit sakyt,kad ko cia mes trydaliojame,nes ir jus trydaliosite pamatysit tongue.gif mirksiukas.gif
Na,ka einu ziureti filmuka,visoms gero savaitgalio ir stenkimes galvoti tik teigiamai(kas dabar nelabai iseina man blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Aš negalvojau, kad taip smarkiai trydaliosiu. Kad kažkiek trizniojimo bus, žinojau. Bet, kad tiek -net neįsivaizdavau doh.gif
Šiandien pradėjo šoną skaudėti. Tai jau prisigalvojau, kad negimdiminiu gali kvepėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 20, 20:46)
Aš negalvojau, kad taip smarkiai trydaliosiu. Kad kažkiek trizniojimo bus, žinojau. Bet, kad tiek -net neįsivaizdavau  doh.gif
Šiandien pradėjo šoną skaudėti. Tai jau prisigalvojau, kad negimdiminiu gali kvepėti  g.gif

gimda dideja:) nepanikuok:) Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus oro_buckis.gif As, kai ateisiu su geromis naujienomis, Jus jau visos supuosit savo mazylius wub.gif
O sakykit mergaites, jei nera tikejimo, o tik didelis noras susilaukti vaikelio ar tai labai blogai? unsure.gif
Vis grauziu save, kodel as netikiu! doh.gif
Atsakyti