QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 19:20)
Gal isprotejom siandien biski - mergaites atleiskit kad tersiam eteri pasakom
Afrodite69 - mes cia linksminame, bet nemanyk kad tave su Kerzaka pamirsom - siuo metu jus abi svarbiausios
Oi,nemanau kad mes cia esame didelios pasaulio bambos pranesime kas ir kaip-o man jusu pokalbiai patiko-pati skaiciau ir juokiausi-faina kai kazkas naujo ir sviezio ieina i temute;linksmiau
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 20, 10:32)
Kaip smagu, kai mus aplanko jau besūpuojančios savo leliukus
Corsica, dažnai apie tave pagalvoju, nes prisimenu, kad tose pačiose temutėse dalvaudavom -persileidimai, Bykova Atrodo, tiek nedaug laiko praėjo -o tavo kleckas jau po namus šliaužioja Tikiuosi, ir į mano kiemą ateis kada nors toks džiaugsmas
Dėl PMS -tai jis pas mane šį ciklą toks baisus Aš iš tų, kur PMS beveik niekad neturi (bent jau man taip atrodo). O šį kartą, nuotaikų kaita, apsikabinimo poreikis ir pan. Apsiverkus nei iš šio nei iš to, vyrui sakau -man PMS O tas žiūri nesuprasdamas, kas čia man
Corsica, dažnai apie tave pagalvoju, nes prisimenu, kad tose pačiose temutėse dalvaudavom -persileidimai, Bykova Atrodo, tiek nedaug laiko praėjo -o tavo kleckas jau po namus šliaužioja Tikiuosi, ir į mano kiemą ateis kada nors toks džiaugsmas
Dėl PMS -tai jis pas mane šį ciklą toks baisus Aš iš tų, kur PMS beveik niekad neturi (bent jau man taip atrodo). O šį kartą, nuotaikų kaita, apsikabinimo poreikis ir pan. Apsiverkus nei iš šio nei iš to, vyrui sakau -man PMS O tas žiūri nesuprasdamas, kas čia man
CIA TAU DRAUGYTE NESTUKES HORMONAI SIAUCIA pAMINESI MANO ZODZIUS