Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Na,stai kaip smagiai mergytes kalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atiloja,sveikinu pradejusi deti pirma zingsni link IVF ir laikysime tave ir visos sededamos ant palaikymo suoliuoko lauksime tavo diideliu skaiciuku. thumbup.gif wub.gif O dabar tau dideles sekmes,kad foliai augtu super kiekibiski ir IVF butu su dvigubu sekmes finisu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 18:18)
Gerai, nes as saviskiams tikrai nesiulysiu i siaure vykti.  lotuliukas.gif O ir nemanau, kad nores.  lotuliukas.gif Tik zinai, susitariam iskart, kad nebutu jokiu priekaistu viena kitai, kad tavo vaikas islepintas, skriaudzia mano ir pan, na zinai, kaip kartais buna, kai uosviene su anyta susikimba.  lotuliukas.gif Mes kokio vynelio pagurksnosim ir daug anuku lauksim.  lotuliukas.gif

Oj neeee mes nesusikibsim, isauklesim vaikus gerai ir vyneli gersim tik is dziaugsmo ir per sventes lotuliukas.gif

Gal isprotejom siandien biski - mergaites atleiskit kad tersiam eteri pasakom lotuliukas.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 19, 18:23)
Na,stai kaip smagiai mergytes kalba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Atiloja,sveikinu pradejusi deti pirma zingsni link IVF ir laikysime tave ir visos sededamos ant palaikymo suoliuoko lauksime tavo diideliu skaiciuku. thumbup.gif  wub.gif O dabar tau dideles sekmes,kad foliai augtu super kiekibiski ir IVF butu su dvigubu sekmes finisu wub.gif  wub.gif

Afrodite69 - mes cia linksminame, bet nemanyk kad tave su Kerzaka pamirsom - siuo metu jus abi svarbiausios wub.gif
Atsakyti
Savaitgalis artejantis ale veikia blush2.gif , nors as dabar nei vieno laisvadienio nebeturiu, nei to vieno sekmadienio nebeliko. rolleyes.gif

Taip, as tik ir laukiu, kada mergaites pranes apie II. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 17:48)
Tanga, kaip sekasi, kokios nuotaikos?  wub.gif  4u.gif

Kažkokia atsipūtusi aš. Atidaviau visą save į Treijso rankas. Kadangi tai pirmas kartas, nesuku galvos kaip padidinti pastojimo tikimybę. Tikiu, kad atsipalaidavimas geriausias sąjungininkas šioje kovoje biggrin.gif Priminkite man tai, kai artėjant procedūroms pradėsiu triznioti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 19, 17:04)
Kažkokia atsipūtusi aš. Atidaviau visą save į Treijso rankas. Kadangi tai pirmas kartas, nesuku galvos kaip padidinti pastojimo tikimybę. Tikiu, kad atsipalaidavimas geriausias sąjungininkas šioje kovoje  biggrin.gif Priminkite man tai, kai artėjant procedūroms pradėsiu triznioti  lotuliukas.gif

Cha cha, as irgi taip galvojau, bet kazkaip ima viskas manyje ir keiciasi, nors dar nevisai nupusau, tik bangomis uzeina. blush2.gif lotuliukas.gif Realiai, tai mums pirmakartems nera ko nervuotis, juk nezinome nieko ir siaip, tai gal mums iskart pavyks. bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif wub.gif Reikia galvoti pozityviai! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 19 rugpjūčio 2011 - 20:12
QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 17:36)
Juk gali nutikti kad kada susitiks keliai gyvenime o mes ne nenutuoksim kad kas 5 minutes susirasinejom  wub.gif 

Nu zinok kai su manim susitiksi, prizadu, kad nutuoksi, kad cia as lotuliukas.gif

Geri jusu, mergaites, sapnai hihihi.gif O keberiokst, pavyzdziui ana nakti sapnavo, kad buvom abi Butkutes koncerte diskotekoj biggrin.gif

Kerzaka, tu geriau pasiskaityk nestukiu skyrely, kaip mes pradzioj su visa naujokiu sutve erzinom visa foruma, kad neturim jokiu pozymiu, nieko nejauciam, tai per mazai jauciam ir taip buvo be galo doh.gif O tu nori pozymiu jau vos po keletos dienu po isodinimo.Zinau, kad butu faina juos jausti ir tureti, bet anksti dar jiems ax.gif As kaip gal jau zinai ir cia, sitam skyrely spejau visom galvas isuzti belaukdama HCG dienos, kad kas cia dabar gali buti, kad nieko nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 19, 10:53)
Man kažkodėl krūtinė jautriausia buvo 1 diena prieš punkciją, punkcijos dieną ir kelios dienos po punkcijos  g.gif O vėliau po truputį atslūginėjo. Nuo įsodinimo ir pradėjus naudoti PRG niekas nepasikeitė ir nepajautrėjo.

Papildyta:

Tu pergyveni, kad pilvuką maudžia, o aš pergyvenu, kad nemaudžia  thumbup.gif

kerzaka, as gi is tu buvau, kuri jokiu nestuke.gif pozymiu nejaute. Jau tikrai viska buvau nurasiusi ir masciau, kaip SB reiks pranesti bloga zinia apie nesekme. Ir ka - buvau jau nestuke.gif , o dabar mano kleckas jau po visus namus sliauzioja smile.gif Dar pamenu, buvo labai didelis PMS g.gif
Taigi nosyte aukstyn ir viskas bus tik D valioj 4u.gif
Ir kitoms mergytems sekmes nestuke.gif
Atsakyti
Kad ir iskeliau siems namuciams pralaimejimo veliava, bet vistiek seku jus lens.gif liezuvis.gif Pralinksmino Jusu sapnai hihihi.gif Nors sugadinsiu visa linksmuma, bet negaliu nepapasakoti, kokie keisti ir baisus sapnai mane lanko jau eile metu.. bijau.gif Ne daznai, bet kars nuo karto susapnuoju, kad turiu vaikeli. Bet neissivaziduojate, kaip baisiai viskas pasisuka sapno pabaigoje..: vaikelis mirsta- sunyksta del to, kad niekaip negaliu jo pamaitinti, begu, ieskau, bet negaliu surasti maistelio. Arba tiesiog ji kazkur pametu, o jis mirsta.. Arba beziurint- besigerint pavirsta i labai negrazu padariuka sad.gif bijau.gif karsta.gif Taip baisiai viska sapne isgyvenu, atsikeliu visa pavargusi unsure.gif Vis pagalvoju, kad galbut cia man zenklas, kas as pastoju, bet pati nesuvokdama persileidziu.. unsure.gif
O va pusseseriai issapnavau, kad tures leliuka. Ir ka manot, ji tuo metu, kaip tik itarinejo jog jau laukiasi wub.gif

Sekmes Jums visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 19, 17:38)
Geri jusu, mergaites, sapnai  hihihi.gif O keberiokst, pavyzdziui ana nakti sapnavo, kad buvom abi Butkutes koncerte diskotekoj  biggrin.gif

Geri ir Keberiokst sapnai. hihihi.gif

Sanzile 4u.gif , as kazkada, pries kokius 3 metus sapnavau lb ziauru sapna, lb... panasiai kaip tu, pagimdziau vaikuti, sveika, grazuti, o tada nukerpa virkstele ir kazkaip lb arti, kazkas negerai pasidaro, laikau ant ranku savo kudiki, jis kraujuoja, nebeisleidzia ne garso, o as klykiu nesavu balsu, verkiu ir lakstau prie visu, maldauju, kad ka nors padarytu, mama irgi gimdykloje stovi, ziuri, nieko nesako, galva nuleido, o as klykiu is nevilties, ziauriai ta diena jauciausi... tokie sapnai sukrecia labai. Tau stiprybes, tikejimo ir viena diena iskelti Laimejimo veliava. 4u.gif

Apsikabinusi arbuza einu ziureti filmo, labos nakties ir gero, ramaus savaitgalio, tikiuosi kita savaite mes sulauksime puikiu ziniu is musu mergyciu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 19 rugpjūčio 2011 - 23:03
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 19, 21:38)
Nu zinok kai su manim susitiksi, prizadu, kad nutuoksi, kad cia as  lotuliukas.gif

Geri jusu, mergaites, sapnai  hihihi.gif O keberiokst, pavyzdziui ana nakti sapnavo, kad buvom abi Butkutes koncerte diskotekoj  biggrin.gif

Aha tave pazinsiu manau mirksiukas.gif Ir tu busi storule kuriai ant dienu i gimdykla o jis vis nerimauja del to kad pozymiu nestuke.gif per mazai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir abi su pilvuzais i desine i kaire trauket: vienas namuose as darau ka noriu....... lotuliukas.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 08 19, 22:42)
Kad ir iskeliau siems namuciams pralaimejimo veliava, bet vistiek seku jus lens.gif  liezuvis.gif Pralinksmino Jusu sapnai hihihi.gif Nors sugadinsiu visa linksmuma, bet negaliu nepapasakoti, kokie keisti ir baisus sapnai mane lanko jau eile metu..  Ne daznai, bet kars nuo karto susapnuoju, kad turiu vaikeli. Bet neissivaziduojate, kaip baisiai viskas pasisuka sapno pabaigoje..: vaikelis mirsta- sunyksta del to, kad niekaip negaliu jo pamaitinti, begu, ieskau, bet negaliu surasti maistelio. Arba tiesiog ji kazkur pametu, o jis mirsta.. Arba beziurint- besigerint pavirsta i labai negrazu padariuka bijau.gif  Taip baisiai viska sapne isgyvenu, atsikeliu visa pavargusi unsure.gif Vis pagalvoju, kad galbut cia man zenklas, kas as pastoju, bet pati nesuvokdama persileidziu..
O va pusseseriai issapnavau, kad tures leliuka. Ir ka manot, ji tuo metu, kaip tik itarinejo jog jau laukiasi wub.gif

Isivaizduoju kaip neramu tokius sapnus sapnuoti, bet kiek kur skaiciau mirtis sapne nereiskia labai blogai, tiesiog kazkokias laikinas nesekmes, sanzile linkiu susapnuoti grazu sapna ir tada neuzilgo pamatyti II ir isgirsti apie aukstus HCG smile.gif

O as visai vaikuciu nesapnuoju, bet va zemyna uz mane susapnavo ir to gana wub.gif
Atsakyti
Juokas paeme, ziuriu kas gi cia sedi, o juk Citas dar bludineja. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2011 08 19, 21:29)
kerzaka, as gi is tu buvau, kuri jokiu nestuke.gif  pozymiu nejaute. Jau tikrai viska buvau nurasiusi ir masciau, kaip SB reiks pranesti bloga zinia apie nesekme. Ir ka - buvau jau  nestuke.gif  , o dabar mano kleckas jau po visus namus sliauzioja  smile.gif  Dar pamenu, buvo labai didelis PMS  g.gif
Taigi nosyte aukstyn ir viskas bus tik D valioj  4u.gif
Ir kitoms mergytems sekmes  nestuke.gif

Kaip smagu, kai mus aplanko jau besūpuojančios savo leliukus thumbup.gif thumbup.gif
Corsica, dažnai apie tave pagalvoju, nes prisimenu, kad tose pačiose temutėse dalvaudavom -persileidimai, Bykova blush2.gif Atrodo, tiek nedaug laiko praėjo -o tavo kleckas jau po namus šliaužioja thumbup.gif Tikiuosi, ir į mano kiemą ateis kada nors toks džiaugsmas ax.gif
Dėl PMS -tai jis pas mane šį ciklą toks baisus doh.gif Aš iš tų, kur PMS beveik niekad neturi (bent jau man taip atrodo). O šį kartą, nuotaikų kaita, apsikabinimo poreikis ir pan. doh.gif Apsiverkus nei iš šio nei iš to, vyrui sakau -man PMS doh.gif O tas žiūri nesuprasdamas, kas čia man blink.gif
Atsakyti