Na,stai kaip smagiai mergytes kalba
Atiloja,sveikinu pradejusi deti pirma zingsni link IVF ir laikysime tave ir visos sededamos ant palaikymo suoliuoko lauksime tavo diideliu skaiciuku. O dabar tau dideles sekmes,kad foliai augtu super kiekibiski ir IVF butu su dvigubu sekmes finisu
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 18:18)
Gerai, nes as saviskiams tikrai nesiulysiu i siaure vykti. O ir nemanau, kad nores. Tik zinai, susitariam iskart, kad nebutu jokiu priekaistu viena kitai, kad tavo vaikas islepintas, skriaudzia mano ir pan, na zinai, kaip kartais buna, kai uosviene su anyta susikimba. Mes kokio vynelio pagurksnosim ir daug anuku lauksim.
Oj neeee mes nesusikibsim, isauklesim vaikus gerai ir vyneli gersim tik is dziaugsmo ir per sventes
Gal isprotejom siandien biski - mergaites atleiskit kad tersiam eteri pasakom
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 19, 18:23)
Na,stai kaip smagiai mergytes kalba
Atiloja,sveikinu pradejusi deti pirma zingsni link IVF ir laikysime tave ir visos sededamos ant palaikymo suoliuoko lauksime tavo diideliu skaiciuku. O dabar tau dideles sekmes,kad foliai augtu super kiekibiski ir IVF butu su dvigubu sekmes finisu
Afrodite69 - mes cia linksminame, bet nemanyk kad tave su Kerzaka pamirsom - siuo metu jus abi svarbiausios
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 17:48)
Tanga, kaip sekasi, kokios nuotaikos?
Kažkokia atsipūtusi aš. Atidaviau visą save į Treijso rankas. Kadangi tai pirmas kartas, nesuku galvos kaip padidinti pastojimo tikimybę. Tikiu, kad atsipalaidavimas geriausias sąjungininkas šioje kovoje Priminkite man tai, kai artėjant procedūroms pradėsiu triznioti
QUOTE(Tanga @ 2011 08 19, 17:04)
Kažkokia atsipūtusi aš. Atidaviau visą save į Treijso rankas. Kadangi tai pirmas kartas, nesuku galvos kaip padidinti pastojimo tikimybę. Tikiu, kad atsipalaidavimas geriausias sąjungininkas šioje kovoje Priminkite man tai, kai artėjant procedūroms pradėsiu triznioti
Cha cha, as irgi taip galvojau, bet kazkaip ima viskas manyje ir keiciasi, nors dar nevisai nupusau, tik bangomis uzeina. Realiai, tai mums pirmakartems nera ko nervuotis, juk nezinome nieko ir siaip, tai gal mums iskart pavyks. Reikia galvoti pozityviai!
QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 17:36)
Juk gali nutikti kad kada susitiks keliai gyvenime o mes ne nenutuoksim kad kas 5 minutes susirasinejom
Nu zinok kai su manim susitiksi, prizadu, kad nutuoksi, kad cia as
Geri jusu, mergaites, sapnai O keberiokst, pavyzdziui ana nakti sapnavo, kad buvom abi Butkutes koncerte diskotekoj
Kerzaka, tu geriau pasiskaityk nestukiu skyrely, kaip mes pradzioj su visa naujokiu sutve erzinom visa foruma, kad neturim jokiu pozymiu, nieko nejauciam, tai per mazai jauciam ir taip buvo be galo O tu nori pozymiu jau vos po keletos dienu po isodinimo.Zinau, kad butu faina juos jausti ir tureti, bet anksti dar jiems As kaip gal jau zinai ir cia, sitam skyrely spejau visom galvas isuzti belaukdama HCG dienos, kad kas cia dabar gali buti, kad nieko nejauciu.
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 19, 10:53)
Man kažkodėl krūtinė jautriausia buvo 1 diena prieš punkciją, punkcijos dieną ir kelios dienos po punkcijos O vėliau po truputį atslūginėjo. Nuo įsodinimo ir pradėjus naudoti PRG niekas nepasikeitė ir nepajautrėjo.
Papildyta:
Tu pergyveni, kad pilvuką maudžia, o aš pergyvenu, kad nemaudžia
Papildyta:
Tu pergyveni, kad pilvuką maudžia, o aš pergyvenu, kad nemaudžia
kerzaka, as gi is tu buvau, kuri jokiu pozymiu nejaute. Jau tikrai viska buvau nurasiusi ir masciau, kaip SB reiks pranesti bloga zinia apie nesekme. Ir ka - buvau jau , o dabar mano kleckas jau po visus namus sliauzioja Dar pamenu, buvo labai didelis PMS
Taigi nosyte aukstyn ir viskas bus tik D valioj
Ir kitoms mergytems sekmes
Kad ir iskeliau siems namuciams pralaimejimo veliava, bet vistiek seku jus Pralinksmino Jusu sapnai Nors sugadinsiu visa linksmuma, bet negaliu nepapasakoti, kokie keisti ir baisus sapnai mane lanko jau eile metu.. Ne daznai, bet kars nuo karto susapnuoju, kad turiu vaikeli. Bet neissivaziduojate, kaip baisiai viskas pasisuka sapno pabaigoje..: vaikelis mirsta- sunyksta del to, kad niekaip negaliu jo pamaitinti, begu, ieskau, bet negaliu surasti maistelio. Arba tiesiog ji kazkur pametu, o jis mirsta.. Arba beziurint- besigerint pavirsta i labai negrazu padariuka Taip baisiai viska sapne isgyvenu, atsikeliu visa pavargusi Vis pagalvoju, kad galbut cia man zenklas, kas as pastoju, bet pati nesuvokdama persileidziu..
O va pusseseriai issapnavau, kad tures leliuka. Ir ka manot, ji tuo metu, kaip tik itarinejo jog jau laukiasi
Sekmes Jums visoms
O va pusseseriai issapnavau, kad tures leliuka. Ir ka manot, ji tuo metu, kaip tik itarinejo jog jau laukiasi
Sekmes Jums visoms
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 19, 17:38)
Geri jusu, mergaites, sapnai O keberiokst, pavyzdziui ana nakti sapnavo, kad buvom abi Butkutes koncerte diskotekoj
Geri ir Keberiokst sapnai.
Sanzile , as kazkada, pries kokius 3 metus sapnavau lb ziauru sapna, lb... panasiai kaip tu, pagimdziau vaikuti, sveika, grazuti, o tada nukerpa virkstele ir kazkaip lb arti, kazkas negerai pasidaro, laikau ant ranku savo kudiki, jis kraujuoja, nebeisleidzia ne garso, o as klykiu nesavu balsu, verkiu ir lakstau prie visu, maldauju, kad ka nors padarytu, mama irgi gimdykloje stovi, ziuri, nieko nesako, galva nuleido, o as klykiu is nevilties, ziauriai ta diena jauciausi... tokie sapnai sukrecia labai. Tau stiprybes, tikejimo ir viena diena iskelti Laimejimo veliava.
Apsikabinusi arbuza einu ziureti filmo, labos nakties ir gero, ramaus savaitgalio, tikiuosi kita savaite mes sulauksime puikiu ziniu is musu mergyciu.
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 19, 21:38)
Nu zinok kai su manim susitiksi, prizadu, kad nutuoksi, kad cia as
Aha tave pazinsiu manau Ir tu busi storule kuriai ant dienu i gimdykla o jis vis nerimauja del to kad pozymiu per mazai
Ir abi su pilvuzais i desine i kaire trauket: vienas namuose as darau ka noriu.......
QUOTE(sanzile @ 2011 08 19, 22:42)
Kad ir iskeliau siems namuciams pralaimejimo veliava, bet vistiek seku jus Pralinksmino Jusu sapnai Nors sugadinsiu visa linksmuma, bet negaliu nepapasakoti, kokie keisti ir baisus sapnai mane lanko jau eile metu.. Ne daznai, bet kars nuo karto susapnuoju, kad turiu vaikeli. Bet neissivaziduojate, kaip baisiai viskas pasisuka sapno pabaigoje..: vaikelis mirsta- sunyksta del to, kad niekaip negaliu jo pamaitinti, begu, ieskau, bet negaliu surasti maistelio. Arba tiesiog ji kazkur pametu, o jis mirsta.. Arba beziurint- besigerint pavirsta i labai negrazu padariuka Taip baisiai viska sapne isgyvenu, atsikeliu visa pavargusi Vis pagalvoju, kad galbut cia man zenklas, kas as pastoju, bet pati nesuvokdama persileidziu..
Isivaizduoju kaip neramu tokius sapnus sapnuoti, bet kiek kur skaiciau mirtis sapne nereiskia labai blogai, tiesiog kazkokias laikinas nesekmes, sanzile linkiu susapnuoti grazu sapna ir tada neuzilgo pamatyti II ir isgirsti apie aukstus HCG
O as visai vaikuciu nesapnuoju, bet va zemyna uz mane susapnavo ir to gana
QUOTE(Corsica @ 2011 08 19, 21:29)
kerzaka, as gi is tu buvau, kuri jokiu pozymiu nejaute. Jau tikrai viska buvau nurasiusi ir masciau, kaip SB reiks pranesti bloga zinia apie nesekme. Ir ka - buvau jau , o dabar mano kleckas jau po visus namus sliauzioja Dar pamenu, buvo labai didelis PMS
Kaip smagu, kai mus aplanko jau besūpuojančios savo leliukus
Corsica, dažnai apie tave pagalvoju, nes prisimenu, kad tose pačiose temutėse dalvaudavom -persileidimai, Bykova Atrodo, tiek nedaug laiko praėjo -o tavo kleckas jau po namus šliaužioja Tikiuosi, ir į mano kiemą ateis kada nors toks džiaugsmas
Dėl PMS -tai jis pas mane šį ciklą toks baisus Aš iš tų, kur PMS beveik niekad neturi (bent jau man taip atrodo). O šį kartą, nuotaikų kaita, apsikabinimo poreikis ir pan. Apsiverkus nei iš šio nei iš to, vyrui sakau -man PMS O tas žiūri nesuprasdamas, kas čia man