Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 16:19)
Tai va labai laukiu atsakymo is mamos, kad nuramintu  lotuliukas.gif
O man dzin kad ir beveik kylanti baliona pavirsiu - bile  nestuke.gif, nors tikrai juokingai atrodyti turejau jei akyse storejau  lotuliukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 16:21)
Tai kad man atrodo, ji jau buvo apvalute  nestuke.gif g.gif , todel jai tuos sonus ir skaudejo, todel ir dejavo man, tik as per ruka jos gerai nemaciau.  lotuliukas.gif

oi mergaites, nerealiai prisizvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Cituk, pasakysiu taip, daznai jauciu zmones... 4u.gif Labai tikiusi, kad sitie sapnai issipildys, o tu imsi mums ant akiu storeti. biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 19, 12:29)
oi mergaites, nerealiai prisizvengiau  lotuliukas.gif

Na juk geriau pazvengti nei raudoti, mano nuotaikos pastaraji pusmeti tokios nestabilios, kad viena min galiu zvengti, kita jau verkti ant zemes parkritus. lotuliukas.gif Savo vyrui medali iteikti tureciau su uzrasu uz kantrybe. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 16:35)
Na juk geriau pazvengti nei raudoti, mano nuotaikos pastaraji pusmeti tokios nestabilios, kad viena min galiu zvengti, kita jau verkti ant zemes parkritus.  lotuliukas.gif Savo vyrui medali iteikti tureciau su uzrasu uz kantrybe.  wub.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
negaliu nepasigirti blush2.gif as ateinanti ketvirtadieni sugebejau pas latviukus uzsiregistruoti bigsmile.gif tai gausis kaip ir zingsnis link pradzios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 19, 12:37)
negaliu nepasigirti  blush2.gif as ateinanti ketvirtadieni sugebejau pas latviukus uzsiregistruoti  bigsmile.gif tai gausis kaip ir zingsnis link pradzios  thumbup.gif

Tai gerai, kad sugalvojai pasidziaugti, kaip smagu bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif , lauksime naujienu. bigsmile.gif 4u.gif Galiu isivaizduoti, kad spirgi. biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 16:25)
Intere knisausi ir atradau, kad visgi pas mane cia turi buti tu prgnacare conception  g.gif , bet visos mano vietines kaip susitare mane atkalbineja, sake paskambins musu gyd ir isduos mane.  mastau.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tipo ryksciu gausiu kai nueisiu rugseji. hihihi.gif

Matau karatis ir paranojiskos nuotaikos uzpuola lotuliukas.gif dabar jau isikabinai i tuos vitaminus ir niekaip nepaleisi bigsmile.gif Juk jau turi vienus, pagerk tuos ar taip ar taip neturi jau 3 menesiu. Dabar gamta dovanoja mums toki laika kai sode ir darze ir turguose pilna sviziu darzoviu ir vaisiu. As kertu vaisius kaip pamisus, visokius thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 08 19, 16:37)
drinks_cheers.gif
negaliu nepasigirti  blush2.gif as ateinanti ketvirtadieni sugebejau pas latviukus uzsiregistruoti  bigsmile.gif tai gausis kaip ir zingsnis link pradzios  thumbup.gif

Su artejancios sventem (IVF lotuliukas.gif ) tave Atiloja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 16:46)
Tai gerai, kad sugalvojai pasidziaugti, kaip smagu  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif , lauksime naujienu.  bigsmile.gif  4u.gif Galiu isivaizduoti, kad spirgi.  biggrin.gif  wub.gif  4u.gif

jo, jau pranesiau visiems: jums, MB, sesei biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 17:00)
Su artejancios sventem (IVF  lotuliukas.gif ) tave Atiloja  thumbup.gif

Aciu mergaites, kad dziaugiates kartu wub.gif
Atsakyti
Ne Citai, nepirksiu jau kitu, tik sakau, kad radau jog tikrai yra ax.gif , o as neturiu apetito, nueinu i parduotuve, pasivaikstau, pasiziuriu, pasivaipau ir iseinu.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 19, 13:06)
jo, jau pranesiau visiems: jums, MB, sesei biggrin.gif
Aciu mergaites, kad dziaugiates kartu  wub.gif

wub.gif
Man jus kaip seses, dziaugiuosi ir liudziu kaip uz save. wub.gif friends.gif 4u.gif Kartais ir nuotaikos del to pabjursta, kai kam nors nesiseka, tiek apmaudu buna, negera krutineje. Todel smarkiai sergu, kad visoms viskas butu tik gerai. wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 17:18)
Man jus kaip seses, dziaugiuosi ir liudziu kaip uz save.  wub.gif friends.gif  4u.gif Kartais ir nuotaikos del to pabjursta, kai kam nors nesiseka, tiek apmaudu buna, negera krutineje. Todel smarkiai sergu, kad visoms viskas butu tik gerai.  wub.gif  4u.gif

As kartais irgi pagalvoju kaip vistik keista - atrodo vsia viena kitos nezinom, visos issimete po pasauli, bet kartu tokios artimos ir zinom privaciausius dalykus apie viena kita. Juk gali nutikti kad kada susitiks keliai gyvenime o mes ne nenutuoksim kad kas 5 minutes susirasinejom wub.gif Aciu kad cia esate mergaites wub.gif
Ale siandien kazkokia svajoniu diena man cia 4u.gif
Atsakyti
Dvigubi sveikinimai Konstruktore thumbup.gif Kaip norėčiau ir aš iškart porelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 13:36)
As kartais irgi pagalvoju kaip vistik keista - atrodo vsia viena kitos nezinom, visos issimete po pasauli, bet kartu tokios artimos ir zinom privaciausius dalykus apie viena kita. Juk gali nutikti kad kada susitiks keliai gyvenime o mes ne nenutuoksim kad kas 5 minutes susirasinejom  wub.gif  Aciu kad cia esate mergaites  wub.gif
Ale siandien kazkokia svajoniu diena man cia  4u.gif

Viena diena, isivaizduok, susitinka musu vaikai ir susizanyja. bigsmile.gif biggrin.gif
Svajokliu diena. biggrin.gif Gera su jumis. wub.gif 4u.gif

Tanga, kaip sekasi, kokios nuotaikos? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 17:48)
Viena diena, isivaizduok, susitinka musu vaikai ir susizanyja.  bigsmile.gif  biggrin.gif 
Svajokliu diena.  biggrin.gif  Gera su jumis. wub.gif  4u.gif
Tanga, kaip sekasi, kokios nuotaikos?  wub.gif  4u.gif

Geras variantas thumbup.gif Liepsiu savo vaikams vaziuoti i sauletas salis gyventi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 14:09)
Geras variantas thumbup.gif Liepsiu savo vaikams vaziuoti i sauletas salis gyventi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai, nes as saviskiams tikrai nesiulysiu i siaure vykti. lotuliukas.gif O ir nemanau, kad nores. lotuliukas.gif Tik zinai, susitariam iskart, kad nebutu jokiu priekaistu viena kitai, kad tavo vaikas islepintas, skriaudzia mano ir pan, na zinai, kaip kartais buna, kai uosviene su anyta susikimba. lotuliukas.gif Mes kokio vynelio pagurksnosim ir daug anuku lauksim. lotuliukas.gif
Atsakyti