Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 07, 12:31)
Merginos,

ar galėtumėte parašyti apytikslias kainas šių pudryčių ( eičiau ieškot šią savaitę + shimmer ar highlighter kokio, nusibodo visad matiniu veidu vaiksciot)

* Gyvenchy Photo perfection
* Guerlain Lingerie de Peau
*Chanel pro Lumiere arba lift lumiere
P.s. jei kas ieškot Dior šviesaus atspalvio Forever, užsukit, prašau, skelbimų lenton, gal ji kažkam idealiai tinka, o man gaila tokios didelės sumos išleistos....

Kiek pamenu, Gyvenchy apie 130 Lt, o Chanel ir Guerlain apie 150-160 lt.

Dar gali paziureti Dior Satin Eclat, labai faina pudra, suteikia svytejimo ir sviezumo veidui.
Atsakyti
gal kas gali patarti, niekaip neapsisprendžiu kuria pudra is MAKE UP FOR EVER pasirinkti.
Ar Mat Velvet, ar Face & Body ar HD ?
Mano veido oda misri , noreciau kad pudra kiek pamaskuotu,pati linstu prie Mat Velvet ir HD, laukiu komentaru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 07, 19:44)
Kiek pamenu, Gyvenchy apie 130 Lt, o Chanel ir Guerlain apie 150-160 lt.

Dar gali paziureti Dior Satin Eclat, labai faina pudra, suteikia svytejimo ir sviezumo veidui.

Ačiū ačiū biggrin.gif
Nuėjau šiandien ir įsigijau Givenchy Givenchy photo perfexion 5 nr. Labai patiko kaip tepasi,atspalvis. Parašyiu plačiau ryt , kai ant veido prabus beveik visą dieną smile.gif
Dėkinga už patarimus.

Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 09 07, 13:01)
Sveikos, as nelabai i tema cia paklausiu, bet kaip manot nestumo metu galiu naudoti pudra kasiden pvz "actipure" ? nes mano problemine veido oda ir yra spuogu, be pudros negaliu  doh.gif

klausk savo ginekologo mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju Jemma Kidd Light As Air krempudra, spalva nr. 3. Isigijau, nes youtube giria tokia Tania, man jos makiazai patinka, maciau kaip dengiasi si krempudra. Esu labai patenkinta, atrodo naturaliai, tuo paciu ir maskuoja, bet neatrodo kaip kauke, aisku svarbu nepadaugint, nes buvo taip kad teko nuvalyt tik pasidazius. Vienintelis minusas-nelabai patogi pakuote, tokia ale tubele, tai is pradziu ant rankos isspaudziu, paskui jau sepeteliu nuo rankos nuimu ir tepuosi. kai baigsis si, pirksiu nr 2 nes nr 3 siek tiek idegusiai odytei. Pries tai megstamiausia krempudra buvo Dior Nude, bet si man patinka labiau. O apskritai, man pirmoj vietoj mineraline Bare Minerals Original foundation. Paskui jau Light As Air ax.gif
user posted image

ir aisku pamirsau paminet, mano oda sausa, jautri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 09 rugsėjo 2011 - 08:40
Berods nauja pudra iš maxfactor'o gal kas bandėte? kokie atsiliepimai? 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2011 09 09, 19:22)
Berods nauja pudra iš maxfactor'o gal kas bandėte? kokie atsiliepimai? 4u.gif
user posted image

Šiandien ją bandžiau, tepiau ant veido - visiškai nieko nesimatė. Manau ji tinka toms, kas turi gražią lygią odą. smile.gif O man kai norisi minimalaus maskavimo - neužtektų jos. smile.gif
Atsakyti
Tiesa, kad ji visiškai nemaskuoja smile.gif daugiausiai skirta jaunoms panelės, kurios dar tik pradeda dažytis smile.gif

Kristalė*, rekomenduočiau HD smile.gif ji pamaskuoja, bet nėra sunki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaNiaaKyTe: 09 rugsėjo 2011 - 23:35
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2011 09 10, 01:31)
Tiesa, kad ji visiškai nemaskuoja smile.gif daugiausiai skirta jaunoms panelės, kurios dar tik pradeda dažytis smile.gif

O nebe jaunos panelės, turinčios dažymosi "stažą", negali naudoti nemaskuojančios pudros? smile.gif
HD tai tikrai sunkoka ir buvo atsiliepimų, jos kemša poras unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2011 - 08:53
QUOTE(Victorious @ 2011 09 10, 09:28)
O nebe jaunos panelės, turinčios dažymosi "stažą", negali naudoti nemaskuojančios pudros? smile.gif

Gali, gali biggrin.gif bet vyresnės dažniausiai renkasi stipriau arba vidutiniškai maskuojančias pudreles smile.gif

O dėl MUFE pudrų, tai aš tiesiog pasakiau, kuri geriausia iš išvardintų smile.gif kiekviena pudra bent minimaliai kemša poras:)
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 10, 09:28)

Šiaip man dažnai kemša poras ir pudros ir kokie kremai, bet HD puikiai sunaudojau smile.gif Geriau ne kitų klausytis, o pačiai išbandyti. MUFE HD mano favoritas, o turiu mišrią į riebumą odą...
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 10, 11:05)
Šiaip man dažnai kemša poras ir pudros ir kokie kremai, bet HD puikiai sunaudojau  smile.gif  Geriau ne kitų klausytis, o pačiai išbandyti. MUFE HD mano favoritas, o turiu mišrią į riebumą odą...

O ar ilgai išlieka pudra ant Jūsų odos? Greitai blizgesys išlenda? ax.gif Beje, kur pirkote, nes mane jau senokai vilioja ši pudra blush-anim-cl.gif
Atsakyti