Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 06, 21:08)
*nebandziau,bet man asmeniskai clinique pudrytes tiek kremine,tiek kompaktine thumbup.gif
*va ir issigandai hihihi.gif

turiu kompaktine drinks_cheers.gif ir biria thumbup.gif jauciu reiks man ja pabandyt, kai baiginesiu vitalumiere
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 06, 21:10)
turiu kompaktine drinks_cheers.gif ir biria  thumbup.gif jauciu reiks man ja pabandyt, kai baiginesiu vitalumiere

tu lt perki ar siuntiesi?
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 06, 21:13)
tu lt perki ar siuntiesi?

Clinique siunciaus, chanel cia pirkau, nes ne ka ir skirias.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 06, 10:16)

Aš labai ieškau tokios pudros, kuri būtų su šviesą atspindinčiom dalelėm ( jokiu būdu ne matinė ir ne super skysta), reikia, kad būtų gerai maskuojanti. Kaina man nėra labai svarbi.

Gal kas naudojat kažką tokio ir esat patenkintos produktu? Pasidalinkit, prašau, savo patirtim.

Gyvenchy photo perfection ir Guerlain Lingerie butent toki efekta suteikia, bet jos maskuoja vidutiniskai.
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 04, 16:26)
Aš noriu paklausti, o Clinique anti-blemish solutions ir Clinique acne solutions, tai čia viena ir ta pati pudra ar skirtingos? g.gif  Nes clinique.com puslapyje anti-blemish solutions net nebėra, tai galvoju gal pakeitė pavadinimą, nes bent man acne solutions nematytas pavadinimas..

Ar pas mus LT jos yra pirkti ? Girdejau daug geru atsiliepimu. g.gif Reiketu isbandyti, tik idomu ar labai sviesiu atspalviu yra. Jau uzknisa kaulyti pardaveju, kad ipiltu pabandymui. doh.gif , tie ju zvilgsniai.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 06, 11:42)
Hmm, tai galit juk parduot SM kosmetikos išparduotuvėj smile.gif
pasiūlyčiau Guerlain Parure Extreme, bet ji nėra super maskuojanti, vidutiniškai maskuoja, bet suteikia švytėjimo.
Supratau, kad jūsų oda mišri?
Dar iš tokių, suteikiančių skaistų (bet ne per skaistų) veiduką - Estee Lauder Double Wear Light (yra ir ne light), - bet maskuoja vėl gi vidutiniškai, gal kiek geriau nei Guerlain. smile.gif
Šiaip jau prašykit iš konsultantės, kad įpiltų į induką pabandymui namie, su ta mintim, kad turit būtinai išsibandyt ant veido, o ne ant rankų, o tepliotis parduptuvėj nenorit, - tai juk jūsų teisė, jei mėginukų neturi. Kiek pamenu, anksčiau Panoramos Douglas'e man pylė į induką ir sumokėjau porą litų, nežinau, kaip dabar yra.  smile.gif  o Kristėj esu ir susikoliojus lengvai hihihi.gif Vistiek įsipyliau į savo atsineštą, nors ir burbuliavo konsultantė.

Dėkui už patarimus, jau paskelbiau, kad parduodu Dior. smile.gif
Mano oda kaip ir normali, netgi šiek tiek linkusi į sausumą , žiemą pakankamai jautri.
Tai tarp šitiek kreminių pudrų pasimečiau sad.gif ( birios aš išvis nenaudoju) . Išbandžiau:
Max Factor Lasting Performance - visai nieko, jei nieko nerasiu labiau tinkančio toliau pirksiu, nors norisi geriau, noriu daugiau spindesio smile.gif
Bourjois 10 hour sleep effect. - labai patiktų, nes puikiai tepasi, suteikia spindesio, bet yra problema, tai vienintelė pudra, kuri sudrigina odą, tas pats su Bourjois healthy mix.
DiorSkin Forver - man per skysta, nesižiūri gražiai po 6-7 val, veidas atrodo pernelyg matinis.
Maybelline Pure liquid mineral- vandenelis kaip aš vadinu, nesilaiko, nemaskuoja išvis nieko.
Ankščiau "Nivea" gamindavo puikią blizgią kreminę pudrą - vveidas atrodydavo kaip reklamoj ir tai buvo vienintelė pudra, kuri atitiko visus įmanomus kriterijus, pagal kuriuos renkuosi...Nebegamina jos matyt, jau kokie 4-5 metai. sad.gif
O daba tenka ieškot ir ieškot kažko panašaus, bet nerandu...

P.s Ačiū, Lauryna, bandysiu nueit pabandyt pasitept Gyvenchy arba Guerlain...Gal tiks kas nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marta.Placebo: 07 rugsėjo 2011 - 09:35
QUOTE(Tutia @ 2011 09 06, 11:42)
Kiek pamenu, anksčiau Panoramos Douglas'e man pylė į induką ir sumokėjau porą litų, nežinau, kaip dabar yra.  smile.gif  o Kristėj esu ir susikoliojus lengvai hihihi.gif Vistiek įsipyliau į savo atsineštą, nors ir burbuliavo konsultantė.

O ar tuos litus ikale i kasa, kazin ar ne kaip arbatpinigius atidejo biggrin.gif
Seip tai privalo duoti , man tai karta net visa testeriuka atidave ir liepe po kokiu 2 dienu pabandzius atnesti kas liks . Bet cia Kosmadoj Alytuje ... Tai as dvi dienas issibandziau , ir dar kokiom 2 dienukem isipyliau , juk po vieno karto neuzmatysi ar sausina ar tinka... o ka kalbet kai ant rankos brukstelni doh.gif Taip mano kosmetinej praeita rudeni buvo atsiradus Borjois HM, bet dabar pasikeite siek tiek odos tipas ,tai nuplaukia greit.. kuri laika panaudosiu birias mineralinias ir turbut vel ja pirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 07, 09:33)
Mano oda kaip ir normali, netgi šiek tiek linkusi į sausumą , žiemą pakankamai jautri.
Tai tarp šitiek kreminių pudrų pasimečiau sad.gif ( birios aš išvis nenaudoju) . Išbandžiau:
Max Factor Lasting Performance - visai nieko, jei nieko nerasiu labiau tinkančio toliau pirksiu, nors norisi geriau, noriu daugiau spindesio smile.gif
Bourjois 10 hour sleep effect. - labai patiktų, nes puikiai tepasi, suteikia spindesio, bet yra problema, tai vienintelė pudra, kuri sudrigina odą, tas pats su Bourjois healthy mix.
DiorSkin Forver - man per skysta, nesižiūri gražiai po 6-7 val, veidas atrodo pernelyg matinis.
Maybelline Pure liquid mineral- vandenelis kaip aš vadinu, nesilaiko, nemaskuoja išvis nieko.
Ankščiau "Nivea" gamindavo puikią blizgią kreminę pudrą - vveidas atrodydavo kaip reklamoj ir tai buvo vienintelė pudra, kuri atitiko visus įmanomus kriterijus, pagal kuriuos renkuosi...Nebegamina jos matyt, jau kokie 4-5 metai. sad.gif
O daba tenka ieškot ir ieškot kažko panašaus, bet nerandu...
P.s Ačiū, Lauryna, bandysiu nueit pabandyt pasitept Gyvenchy arba Guerlain...Gal tiks kas nors smile.gif

Hmm, jei oda normali, į sausumą, nelabai ką galiu patart iš savo patirties, nes oda kitokio tipo.

Gal Chanel Vitalumiere patiktų, merginos, pastebėjau, ją visai giria g.gif

Elija*, oho, geros konsultantės Alytuj. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 07, 10:33)

Pabandykit Chanel Pro lumiere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 07, 10:01)
Gyvenchy photo perfection ir Guerlain Lingerie butent toki efekta suteikia, bet jos maskuoja vidutiniskai.
Papildyta:
*Ar pas mus LT jos yra pirkti ? Girdejau daug geru atsiliepimu.  g.gif Reiketu isbandyti, tik idomu ar labai sviesiu atspalviu yra.  Jau uzknisa kaulyti pardaveju, kad ipiltu pabandymui. doh.gif , tie ju zvilgsniai.... blink.gif

drinks_cheers.gif gyvenchy tai tikrai toki efekta duoda.turejau ja ir pardaviau,nes esu per daug riebaluota doh.gif
*nezinau ar lt yra,bet superine.turiu ja,bet jau baigdinejasi.kazkaip traukia prie guerlain,kazkada turejau patiko.norisi man kazkaip kitas bandyt,as prie vienos nelabai nusedu.tiesa gal kam bus idomu,vakar nusipirkau urban decay mineraline pudra,likau apakus kaip ant veido nesimato,spuogais neiskale,nes pardej paprasiau,kad pateptu,ziuresim kaip su blizgesiu,bet vakar su ja buvau6valandas,tikrai geriau nei su skysta.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 07, 10:01)
Ar pas mus LT jos yra pirkti ? Girdejau daug geru atsiliepimu.  g.gif Reiketu isbandyti, tik idomu ar labai sviesiu atspalviu yra.  Jau uzknisa kaulyti pardaveju, kad ipiltu pabandymui. doh.gif , tie ju zvilgsniai.... blink.gif

Aš buvau Kauno Douglas'e tai nebuvo. Konsultantė išpūtė akis ir pradėjo sakyt, kad aš kažką sumaišiau, nes tokios pudros nėra. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as nelabai i tema cia paklausiu, bet kaip manot nestumo metu galiu naudoti pudra kasiden pvz "actipure" ? nes mano problemine veido oda ir yra spuogu, be pudros negaliu doh.gif
Atsakyti
Merginos,

ar galėtumėte parašyti apytikslias kainas šių pudryčių ( eičiau ieškot šią savaitę + shimmer ar highlighter kokio, nusibodo visad matiniu veidu vaiksciot)

* Gyvenchy Photo perfection
* Guerlain Lingerie de Peau
*Chanel pro Lumiere arba lift lumiere

P.s. jei kas ieškot Dior šviesaus atspalvio Forever, užsukit, prašau, skelbimų lenton, gal ji kažkam idealiai tinka, o man gaila tokios didelės sumos išleistos....
Atsakyti