QUOTE(Tutia @ 2011 09 06, 11:42)
Hmm, tai galit juk parduot SM kosmetikos išparduotuvėj
pasiūlyčiau Guerlain Parure Extreme, bet ji nėra super maskuojanti, vidutiniškai maskuoja, bet suteikia švytėjimo.
Supratau, kad jūsų oda mišri?
Dar iš tokių, suteikiančių skaistų (bet ne per skaistų) veiduką - Estee Lauder Double Wear Light (yra ir ne light), - bet maskuoja vėl gi vidutiniškai, gal kiek geriau nei Guerlain.
Šiaip jau prašykit iš konsultantės, kad įpiltų į induką pabandymui namie, su ta mintim, kad turit būtinai išsibandyt ant veido, o ne ant rankų, o tepliotis parduptuvėj nenorit, - tai juk jūsų teisė, jei mėginukų neturi. Kiek pamenu, anksčiau Panoramos Douglas'e man pylė į induką ir sumokėjau porą litų, nežinau, kaip dabar yra.
o Kristėj esu ir
susikoliojus lengvai
Vistiek įsipyliau į savo atsineštą, nors ir burbuliavo konsultantė.
Dėkui už patarimus, jau paskelbiau, kad parduodu Dior.
Mano oda kaip ir normali, netgi šiek tiek linkusi į sausumą , žiemą pakankamai jautri.
Tai tarp šitiek kreminių pudrų pasimečiau
( birios aš išvis nenaudoju) . Išbandžiau:
Max Factor Lasting Performance - visai nieko, jei nieko nerasiu labiau tinkančio toliau pirksiu, nors norisi geriau, noriu daugiau spindesio
Bourjois 10 hour sleep effect. - labai patiktų, nes puikiai tepasi, suteikia spindesio, bet yra problema, tai vienintelė pudra, kuri sudrigina odą, tas pats su Bourjois healthy mix.
DiorSkin Forver - man per skysta, nesižiūri gražiai po 6-7 val, veidas atrodo pernelyg matinis.
Maybelline Pure liquid mineral- vandenelis kaip aš vadinu, nesilaiko, nemaskuoja išvis nieko.
Ankščiau "Nivea" gamindavo puikią blizgią kreminę pudrą - vveidas atrodydavo kaip reklamoj ir tai buvo vienintelė pudra, kuri atitiko visus įmanomus kriterijus, pagal kuriuos renkuosi...Nebegamina jos matyt, jau kokie 4-5 metai.
O daba tenka ieškot ir ieškot kažko panašaus, bet nerandu...
P.s Ačiū, Lauryna, bandysiu nueit pabandyt pasitept Gyvenchy arba Guerlain...Gal tiks kas nors