Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 06, 12:34)
Pries savaite mazdaug, Panoramos Douglase nemokamai man 2 pudru ipyle. Bet po labai mazai,nezinau, ar visa veida pasidazysiu.

O davė indukus tokius mažus? Ar savo turėjai?
Nes man neva už juos liepė susimokėt, pamenu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 06, 12:52)
O davė indukus tokius mažus? Ar savo turėjai?
Nes man neva už juos liepė susimokėt, pamenu.  biggrin.gif

Dave nemokamai. Pasikeite sistema, siaip negali jie induku pardavineti, tai dabar nebera isvis tokio dalyko kaip induku pardavimas.
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 05, 21:11)
As laukiu exuviance pudros. Uzsakinejau is neostrata.com
Gal kuri bandete? g.gif

Esu bandziusi, bet nepatiko. Spalvos prie dirbtinio apsvietimo tinkamos neissirinkau. O dar po kiek laiko pastebejau, kad kemsa. Kazkaip nesinorejo tuo tiketi, bet ir daugiau naudojusiuju pastebejo sia tendencija.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 06, 09:40)
aš dar 25 neturėjau, naudojau Dior Sculpt, juk ji irgi su liftingo efektu. Aš netikiu, kad pudra veikia taip, kad nebūtų galima naudot jaunesnėms. Ką jau ji tokio blogo padarys  g.gif raukšlelės vizualiai susilygins, gal, negi tai blogai  biggrin.gif

sako ji liftina oda lotuliukas.gif kaip patems poto, tai kai nebenaudosiu busiu kaip sarperjus lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
"Liftina liftina". Aš tai naudočiau nuo atitinkamo amžiaus, dar ypač kai tooks platus pudrų jaunai odai pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 rugsėjo 2011 - 17:52
QUOTE(Victorious @ 2011 09 06, 18:51)
"Liftina liftina". Aš tai naudočiau nuo atitinkamo amžiaus, dar ypač kai tooks platus pudrų jaunai odai pasirinkimas 4u.gif

reiks pamastyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 rugsėjo 2011 - 17:56
QUOTE(amber123 @ 2011 09 06, 18:55)
reiks pamastyt  drinks_cheers.gif

man tai irgi atrodo nėr kur skubėt, pati taip irgi mąstau, kad dar spėsiu pristepliot visokių lift'inančių pudrų ir priešraukšlinių kremų biggrin.gif
ir taip sąžinė graužia, kad kitos išvis nesipudruoja, (arba tik progom) o aš kasdien doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 06, 18:41)
sako ji liftina oda  lotuliukas.gif kaip patems poto, tai kai nebenaudosiu busiu kaip sarperjus lotuliukas.gif  tongue.gif

kai atsidurs paskui nosis ant kaktos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 06, 20:09)
man tai irgi atrodo nėr kur skubėt, pati taip irgi mąstau, kad dar spėsiu pristepliot visokių  lift'inančių pudrų ir priešraukšlinių kremų  biggrin.gif 
ir taip sąžinė graužia, kad kitos išvis nesipudruoja, (arba tik progom) o aš kasdien  doh.gif  biggrin.gif

O as manau, jog neverta grauztis del to, jog kasdien pudruojames (kai kurios). Man kosmetologe primena, kad gera pudra kaip ir geras kremas duoda nauda, svarbu tinkamai issirinkti. Ziema apsaugo nuo salcio, vejo, zvarbos, vasara - saules.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 06, 20:32)
O as manau, jog neverta grauztis del to, jog kasdien pudruojames (kai kurios). Man kosmetologe primena, kad gera pudra kaip ir geras kremas duoda nauda, svarbu tinkamai issirinkti. Ziema apsaugo nuo salcio, vejo, zvarbos, vasara - saules..  4u.gif

va kazkodel ir man taip atrodo,kad gerai parinktas produktas zalos nedaro.mano galva geriau kasdien pudruotis tinkanciu produktu,nei sakyt,kad nesidazau ir plauna veidu belia kuo kas po ranka padaro.ta pati presuota pudra ''fizinis'' barjeras saules spinduliam jei be spf,jei su spf dar geriau.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 06, 19:09)
man tai irgi atrodo nėr kur skubėt, pati taip irgi mąstau, kad dar spėsiu pristepliot visokių  lift'inančių pudrų ir priešraukšlinių kremų  biggrin.gif 
ir taip sąžinė graužia, kad kitos išvis nesipudruoja, (arba tik progom) o aš kasdien  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif bet seip kas liecia kremus ir t.t tai reikia viska 5metam i prieki naudot, pvz jei man 25m tai reik pirkt viska 30+.. cia man kosmetologe patare, ir manau logiska 4u.gif
o bet taciau, gal kuri bandet Clinique supermoisture makeup pudra? bigsmile.gif jaucia mano sirdis, kad tai pigesnis Chanel vitalumiere variantas biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 09 06, 19:21)
kai atsidurs paskui nosis ant kaktos lotuliukas.gif

haaaaaaaaaaaa cia geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 06, 20:48)
drinks_cheers.gif bet seip kas liecia kremus ir t.t tai reikia viska 5metam i prieki naudot, pvz jei man 25m tai reik pirkt viska 30+.. cia  man kosmetologe patare, ir manau logiska 4u.gif
o bet taciau, gal kuri bandet Clinique supermoisture makeup pudra? bigsmile.gif *jaucia mano sirdis, kad tai pigesnis Chanel vitalumiere variantas biggrin.gif
*haaaaaaaaaaaa cia geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

*nebandziau,bet man asmeniskai clinique pudrytes tiek kremine,tiek kompaktine thumbup.gif
*va ir issigandai hihihi.gif
Atsakyti