QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 09 06, 10:16)
Nusipirkau Christian Dior DiorSkin Forever ir, tiesą pasakius , likau šiek tiek nusivylusi. Žiauriai skysta, reikia labai greit išsitept ir išlygint, nes tada ji greit pasidaro sunkiai tepama ir absoliučiai matinė...maskavimo efektas taip pat nėra puikus. Vienintelis pliusas - skaniai kvepia, sutekia odai švelnumo.
Man asmeniškai MAx Factor lasting performance buvo žymiai geresnė.
Apskritai , įdomiai tos konsultantės dirba. Nueini, pasakai, kad nori tokio ir tokio efekto, kad odos tipas toks ir toks, o gauni - visiškai netinkantį sau produktą. ( kas , kad ant rankos patepi - visai kitas apšvietimas, neaišku kiek val gražiai atrodo, ar nesubėga)
Na, sunaudosiu, tiek, kad daugiau gyvenime nebepirksiu nei šios pudros, nei iš tos konsultantės
Aš labai ieškau tokios pudros, kuri būtų su šviesą atspindinčiom dalelėm ( jokiu būdu ne matinė ir ne super skysta), reikia, kad būtų gerai maskuojanti. Kaina man nėra labai svarbi.
Gal kas naudojat kažką tokio ir esat patenkintos produktu? Pasidalinkit, prašau, savo patirtim.
Hmm, tai galit juk parduot SM kosmetikos išparduotuvėj
pasiūlyčiau Guerlain Parure Extreme, bet ji nėra super maskuojanti, vidutiniškai maskuoja, bet suteikia švytėjimo.
Supratau, kad jūsų oda mišri?
Dar iš tokių, suteikiančių skaistų (bet ne per skaistų) veiduką - Estee Lauder Double Wear Light (yra ir ne light), - bet maskuoja vėl gi vidutiniškai, gal kiek geriau nei Guerlain.
Šiaip jau prašykit iš konsultantės, kad įpiltų į induką pabandymui namie, su ta mintim, kad turit būtinai išsibandyt ant veido, o ne ant rankų, o tepliotis parduptuvėj nenorit, - tai juk jūsų teisė, jei mėginukų neturi. Kiek pamenu, anksčiau Panoramos Douglas'e man pylė į induką ir sumokėjau porą litų, nežinau, kaip dabar yra.
o Kristėj esu ir
susikoliojus lengvai
Vistiek įsipyliau į savo atsineštą, nors ir burbuliavo konsultantė.