QUOTE(DA_LI @ 2011 12 11, 00:57)
Turi ji tų blizgių dalelių labai daug ir jos neduoda švytėjimo, o daugiau atrodo kaip blizgučiai. Aš turiu 09 vanilla, sakyčiau gana universali spalva, neutrali, daugiau į gelsvumą nei į rausvumą. Apie tą pudrą galiu pasakyti labai didelę jos blogybę: ilgainiui pudroje linkę atsiskirti vanduo ir aliejai, todėl kiekvieną kartą prieš naudojant reikia ilgai kratyti, kol ji igauna pirminę konsistenciją, o pudrai einant į pabaigą tai padaryti vis sunkiau Aš ją gana intensyviai naudojau praeitą žiemą, bet kažkokios ypatingos nuomonės taip ir neturiu: labai sausai odai žiemą lyg nebloga, bet man vistiek norėjosi ne tokios riebios.
Ai, man kazkaip nemaiso, nes tik is labai arti as juos pamaciau.. vat mano oda visai sudurniavo.. ciut atsalo i vsio.. net su vitalumiere kakta paserpetojus atrodo, nors ir pries tai gerai paruosiau, serumas, kremas, clarins baze.. ir vis tiek.. ir pati vitalumiere dregnumo isikunijimas.. nesuprantu.. nors ji gan skysta... o pastebejau, kad kuo kremine labiau pudra, tirstesne konsistencija, tuo bent jau man maziau serpetojimus ir sausuma isryskina... jei ta pudra sausai odai, tiesiog labiau tirsta..