Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(booonbon @ 2011 12 08, 20:18)
Kas yra bandziusios pudru is maybelline arba max factor firmu, kokios labiausiai patiko, nesausina veido, ilgai islieka, neisryskina poru, maskavimas vidutinis? g.gif

pagal šiuos nurodytus parametrus:
maybelline- dream satin
max factor -age renew
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 08 gruodžio 2011 - 20:40
Pastebejimas: Clinique supermoisture makeup turi kazkokiu sviesa atspindinciu daleliu? g.gif nes dabar vakare, prie sviesos matau tokias mazyyyyyyyyyytes dalytes spindincias.. nu vienu zodziu grazu.. biggrin.gif graziau ji man dar labiau prie dirbtinio apsvietimo atrodo vienu zodziu
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 08, 21:50)
Pastebejimas: Clinique supermoisture makeup turi kazkokiu sviesa atspindinciu daleliu?  g.gif nes dabar vakare, prie sviesos matau tokias mazyyyyyyyyyytes dalytes spindincias.. nu vienu zodziu grazu..  biggrin.gif graziau ji man dar labiau prie dirbtinio apsvietimo atrodo vienu zodziu

Kokiai odai ji skirta?
amber, ar bandėte Clarins Skin Illusion? Man ji labai gražų, natūralų, sveikos odos vaizdelį padarė, tikrai verta dėmesio thumbup.gif Tik mano oda mišri, blizgesys man vis tiek išlindo po pietų, man norisi, kad atrodytų oda gaivi, bet matiškumas ilgiau laikytųsi (kažint, ar su mano oda tai įmanoma rolleyes.gif ). Jei oda būtų normali ar sausesnė, tikrai imčiau.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2011 12 08, 22:01)
Kokiai odai ji skirta?
amber, ar bandėte Clarins Skin Illusion? Man ji labai gražų, natūralų, sveikos odos vaizdelį padarė, tikrai verta dėmesio  thumbup.gif

Supermoisture, tai sausai.. g.gif nea, tos nebandziau.. schmoll.gif kol kas biggrin.gif aciu uz rekomendacija
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 08, 15:58)
I mane prasom tu 4u.gif

Ane.. geras.. is konsistencijos meginuke, atrodo ciut net lengvesne nei supermoisture  biggrin.gif

OK 4u.gif

Oi ne, šita gerai maskuoja thumbup.gif

Kokį nr Supermoisture turi? smile.gif

QUOTE(čelsė @ 2011 12 08, 21:01)
Kokiai odai ji skirta?
amber, ar bandėte Clarins Skin Illusion? Man ji labai gražų, natūralų, sveikos odos vaizdelį padarė, tikrai verta dėmesio  thumbup.gif

Ooi, kaip aš jos norėjau, bet panos kelios komentavo, kad mažai maskuoja, tai ir pabijojau unsure.gif

Įsivaizdavau, kad turėtų būt pigesnė Diorskin Nude alternatyva, bet ana tai tikrai gražiai maskuodavo... na nežinau, nooriu aš tos Clarins biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 12 08, 22:30)
Kokį nr Supermoisture turi?  smile.gif

Emm.. nzn, neparasyta unsure.gif bandysiu atgamint kokio prasiau biggrin.gif kazkoks sviesus i pilkuma sakyciau net. Neutral man atrodo vadinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 gruodžio 2011 - 23:52
QUOTE(amber123 @ 2011 12 08, 21:50)
Pastebejimas: Clinique supermoisture makeup turi kazkokiu sviesa atspindinciu daleliu?  g.gif nes dabar vakare, prie sviesos matau tokias mazyyyyyyyyyytes dalytes spindincias.. nu vienu zodziu grazu..  biggrin.gif graziau ji man dar labiau prie dirbtinio apsvietimo atrodo vienu zodziu

Turi ax.gif Kažkodėl aš ją pardaviau, tik nebepamenu priežasties g.gif Lyg per mažai maskavo
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 08, 18:00)
lengvesnė yra healthy mix serum,turiu ir healthy mix,ir serum,tad galiu palyginti. mirksiukas.gif
HM Serum kaina Aistruolė išparduotuvėse tik 29,99 4u.gif

Abi vienodai kainuoja. Healthy mix irgi 29,99 Lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(booonbon @ 2011 12 08, 21:18)
Kas yra bandziusios pudru is maybelline arba max factor firmu, kokios labiausiai patiko, nesausina veido, ilgai islieka, neisryskina poru, maskavimas vidutinis? g.gif

Aš bandžiau maybelline mineral power kreminę pudrą ir dream satin liquid. Man labiau patiko mineral power pudra. Lengvai pasiskirstydavo, vidutiniškai maskuodavo, nesijautė, kad yra ant veido, o svarbiausia, kad veidas gražiai atrodydavo, išlygindavo spalvą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2011 12 09, 09:08)
Turi ax.gif Kažkodėl aš ją pardaviau, tik nebepamenu priežasties g.gif Lyg per mažai maskavo

As sakau, kad kazkas man akyse blizga.. bigsmile.gif maskavimo ir man truksta.. net paraudimu smulkiu nlb padengia unsure.gif spalvos man siltesnes noris.. supratau kas blogai biggrin.gif o seip faina, negaliu sakyt
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 08, 20:38)
pagal šiuos nurodytus parametrus:
maybelline- dream satin
max factor -age renew

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 09, 09:35)
Aš bandžiau maybelline mineral power kreminę pudrą ir dream satin liquid. Man labiau patiko mineral power pudra. Lengvai pasiskirstydavo, vidutiniškai maskuodavo, nesijautė, kad yra ant veido, o svarbiausia, kad veidas gražiai atrodydavo, išlygindavo spalvą.  thumbup.gif

aciu labai smile.gif dream satin liquid vilioooja biggrin.gif O maybelline fit me linijos nieko nebandziusios nei viena? Man ji tokia rimtesne pasirode ir isvaizda grazi ... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 09, 09:35)
Abi vienodai kainuoja. Healthy mix irgi 29,99 Lt  mirksiukas.gif

Vilniuje,Verkiu g.esancioje Aistruolėje buvo tik HM serum...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 09, 17:22)
Vilniuje,Verkiu g.esancioje Aistruolėje buvo tik HM serum...

Klaipėdos Aisturolėje yra abi. Gal kam naudinga bus smile.gif
Atsakyti