Na ka, gavau meginuka Clinique Supermoisture makeup pudrytes, tai dabar testuoju.. labai norejau ja isbandyt, nes kai baigsiu Chanel vitalumiere, norejau pigesnio pakaitalo.. pati pudra is pirmo zvilgsnio gana sunkios konsistencijos.. bet buvau macius foto, kad ant veido jos visai nesimato, tai kazkaip keistai man pasirodes tas jos tirstumas.. induke kai subegus, tai atrodo vis ne kaip nivea kremas tas melynam, tik kad pudra ir ne tokia tirsta
tepas labai maloniai, kaip geras, riebus kremas.. bet to riebumo sakyciau nelieka ant veido, veidas svyti, bet ne per daug.. Chanel Vitalumiere, labiau svyti, kas man nevisada patinka, bet pacios chanel man spalva ant veido labiau patinka, ta prasme man turbut labiau tinka i gelsvuma, nors sita clinique tokia sviesi i pilkuma kazkas tokio. Zodziu nuo mano veido spalvos beveik nesiskiria
truksta gyvumo man veidui. Maskavimas minimalus, bet manau galima ja det keliais sluoksniais. Idealu tai, kad visai neryskina poru ir aplamai jos nesimato.. ta prasme is tos serijos, kai veidukas grazesnis, bet nesimato del ko
issausejimu neryskina ir t.t tik nzn ar cia jos deka, ar naujo kremo
trumpai-kas norit pigesnio kokybiskos pudros varijanto, kam nereik maskavimo, nori naturalaus vaizdo, kas turi sausa oda manau tai pudra, verta demesio, BET visada perspeju, kad bet kokiu atveju reik paciom pabandyt, nes tai labai individualu.. mes visos skirtingai suprantam ta naturalu vaizda, svytejima ir tt.
kita sav bandysiu Clinicue even better pudryte, irgi manau bus panasus varijantas