Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(black_orchid @ 2011 12 07, 14:08)
sausiaodės, ar naudojat dior sculpt? pabandžiau, lyg ir patiko, bet nežinau, kaip po ilgesnio naudojimo oda jaučiasi g.gif

Naudojam. Ziema be jos neapsieinu, su ja oda geriausiai jaucias ir puikiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
na visa diena galvojau, kad reikia man tos MUFE HD Invisible cover foundation, bet paskaicius sudeti, tai jau ne taip norisi - vanduo,silikonai, talc'as, kuris tikrai man kemsa
user posted image
manau bus naudinga mergaitems info 4u.gif
Atsakyti
As pripratau, kad turiu viena(ar kelias) pudras is brangesniu ir privalau tureti viena lengva is massmarketo.
Dabar baigiu sunaudoti Bourjois 10valandu miego efektas. Uz poros menesiu bus jau metai ,kaip naudoju sia pudra. thumbup.gif patinka lengvumas jos.
o dabar galvoju i jos vieta pabandyti ar healthy mix ar tokia pat. kuri lengvesne butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 08 gruodžio 2011 - 10:54
Malena, labai aciu uz atsiliepimus apie Revlon. As jos ir laukiu, bandysiu.
Atsakyti
Na ka, gavau meginuka Clinique Supermoisture makeup pudrytes, tai dabar testuoju.. labai norejau ja isbandyt, nes kai baigsiu Chanel vitalumiere, norejau pigesnio pakaitalo.. pati pudra is pirmo zvilgsnio gana sunkios konsistencijos.. bet buvau macius foto, kad ant veido jos visai nesimato, tai kazkaip keistai man pasirodes tas jos tirstumas.. induke kai subegus, tai atrodo vis ne kaip nivea kremas tas melynam, tik kad pudra ir ne tokia tirsta biggrin.gif tepas labai maloniai, kaip geras, riebus kremas.. bet to riebumo sakyciau nelieka ant veido, veidas svyti, bet ne per daug.. Chanel Vitalumiere, labiau svyti, kas man nevisada patinka, bet pacios chanel man spalva ant veido labiau patinka, ta prasme man turbut labiau tinka i gelsvuma, nors sita clinique tokia sviesi i pilkuma kazkas tokio. Zodziu nuo mano veido spalvos beveik nesiskiria biggrin.gif truksta gyvumo man veidui. Maskavimas minimalus, bet manau galima ja det keliais sluoksniais. Idealu tai, kad visai neryskina poru ir aplamai jos nesimato.. ta prasme is tos serijos, kai veidukas grazesnis, bet nesimato del ko biggrin.gif issausejimu neryskina ir t.t tik nzn ar cia jos deka, ar naujo kremo smile.gif trumpai-kas norit pigesnio kokybiskos pudros varijanto, kam nereik maskavimo, nori naturalaus vaizdo, kas turi sausa oda manau tai pudra, verta demesio, BET visada perspeju, kad bet kokiu atveju reik paciom pabandyt, nes tai labai individualu.. mes visos skirtingai suprantam ta naturalu vaizda, svytejima ir tt. smile.gif kita sav bandysiu Clinicue even better pudryte, irgi manau bus panasus varijantas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 08, 14:45)
Na ka, gavau meginuka Clinique Supermoisture makeup pudrytes,

Išties Clinique Even Better bus kitokia,. pamatysit mirksiukas.gif

Pati norėjau imti Supermoisture, bet minimalus maskavimas atbaidė, visgi žiema dabar, stipresnio dengimo norisi...

Even Better gerai maskuoja, yra pusiau matinė, netgi gali kiek sausinti odą, dėl savo tekstūros... Naudoju su riebiu kremu, tad bent jau kol kas sausinimu- nesiskundžiu.
Maskavimas didesnis už Bourjois Healthy Mix, bet tikrai nėra "kaukės" efekto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 12 08, 16:48)
Išties Clinique Even Better bus kitokia,. pamatysit  mirksiukas.gif
Pati norėjau imti Supermoisture, bet minimalus maskavimas atbaidė, visgi žiema dabar, stipresnio dengimo norisi...
Even Better gerai maskuoja, yra pusiau matinė, netgi gali kiek sausinti odą, dėl savo tekstūros... Naudoju su riebiu kremu, tad bent jau kol kas sausinimu-  nesiskundžiu.

Ane.. geras.. is konsistencijos meginuke, atrodo ciut net lengvesne nei supermoisture biggrin.gif as galvojau, kad ta EB suvienodint veido spalvai ir is vis lengva bus biggrin.gif nu, pabandysiu.. kol kas laimi Chanel..tik ciut galetu to svytejimo maziau but, nors dabar kai ziema, tai sausesne oda ir neatrodo man jo per daug. I mane prasom tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 08, 10:53)
Dabar baigiu sunaudoti Bourjois 10valandu miego efektas. Uz poros menesiu bus jau metai ,kaip naudoju sia pudra.  thumbup.gif patinka lengvumas jos.
o dabar galvoju i jos vieta pabandyti ar healthy mix ar tokia pat. kuri lengvesne butu?

lengvesnė yra healthy mix serum,turiu ir healthy mix,ir serum,tad galiu palyginti. mirksiukas.gif
HM Serum kaina Aistruolė išparduotuvėse tik 29,99 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 08, 18:00)
lengvesnė yra healthy mix serum,turiu ir healthy mix,ir serum,tad galiu palyginti. mirksiukas.gif
HM Serum kaina Aistruolė išparduotuvėse tik 29,99 4u.gif

Aciu! o kaip su galiojimais aistruolese? blush2.gif bet kaina tikrai gera!
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 08, 17:39)
Aciu! o kaip su galiojimais aistruolese?  blush2.gif bet kaina tikrai gera!

pvz.ziurejau,kad rimmel kai kurios pudros nukainuotos net iki 4,99,o galioja iki 2012.03.
HM turėtų ilgiau galioti.
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 08, 18:39)
Aciu! o kaip su galiojimais aistruolese?  blush2.gif bet kaina tikrai gera!

Galiojimai visada geri, na, bent jau niekada neteko matyti, kad neisipaisytu i galiojimo terminus. Kuo greiciau baigiasi galiojimas, tuo didesne nuolaid. Jiems ir metu galiojimas yra mazai, del to numusa kaina, kad neuzsiguletu. Ka tik paleistos i apyvarta kosmetines prekes po keleta metu galioja dazniausiai
Atsakyti
Kas yra bandziusios pudru is maybelline arba max factor firmu, kokios labiausiai patiko, nesausina veido, ilgai islieka, neisryskina poru, maskavimas vidutinis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 08 gruodžio 2011 - 20:19