Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

tas video yra ikeltas i makiazas akims tema,vienas is paskutiniuju video, ji ten naudoja Make Up For Ever (tai cia turbut MUFE ir bus blush2.gif doh.gif biggrin.gif ) HD High Definition foundation, na ir patinka kaip jai uzmaskavo viska mirksiukas.gif
Atsakyti
gal jau yra atsiliepimų apie naująją max factor Ageless Elixir 2 in 1?
user posted image
Droge pabandžiau ant riešo,atrodo,kad gerai maskuoja...O ar išlieka?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 07, 17:50)
ne... man reik maskavimo. Atrodo atrandi idealią ir netinka, vėl iš naujo. Atsibodo  doh.gif
paskui parašykit, kaip ji jums laikos ant veidos  smile.gif

Na mano reikalavimus ji ispildo, man patinka kad ji neapsunkina veido ir neiremina, kiek supratau tokio maskavimo kokio jus norite tikrai jusu netenkins, o viska jau isbandet ir kitas maskavimo priemones tarkim maskuoklius prie kremines pudros? Buvo cia ikelta nuoroda Lisos Eldridge istikruju labai labai daug geru patarimu.
Atsakyti
Revlon Colorstay sausai-normaliai odai, spalva 150 Buff
user posted image
Tikrai likau nesupratus kodel si pudra yra sausai odai biggrin.gif

+ Gerai tepasi, ne is karto uzdziusta, galima pakoreguot, padenti lygiai, paskui uzdziusta po 5 minuciu.
+ Gerai laikosi.
+ Neblogai laiko matiskuma.
+ Turi Spf
+ Graziai ziurisi ant odos del sviesa atspindinciu daleliu.
+Neisryskina poru.
+Maza kaina.
+Bekvape.

-Maskavimas lengvas-vidutinis.
-Paryskina visas pasausejusias vietas, itariu net labiau sausina, uztepus ant pleiskanojancios vietos oda ima luptis.
-Nepatogus buteliukas, nera dozatoriaus.

Lyg viska aprasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 07, 18:52)
Lyg viska aprasiau g.gif

Nu keiksi mane dabar biggrin.gif 4u.gif Parduosi, ane?
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 12 07, 18:56)
Nu keiksi mane dabar biggrin.gif 4u.gif Parduosi, ane?

Pakeitei ava, nepazinau biggrin.gif Nekeiksiu, normali pudra kasdienai, man to maskavimo ir nereik labai gero. Oda plius minus apsitvarkius. Kitas dalykas, kad siuo metu turiu 4 krempudras ir noriu dar blush2.gif Dar audziu minti pabandyt dvi uzsitepti, viena gerai matizuojancia kaktai, kuri linkusi blizgeti, kita savo megiama visam veidui, nes su ja labai graziai oda atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 07, 19:41)
Pakeitei ava, nepazinau biggrin.gif  Nekeiksiu, normali pudra kasdienai, man to maskavimo ir nereik labai gero. Oda plius minus apsitvarkius. Kitas dalykas, kad siuo metu turiu 4 krempudras ir noriu dar blush2.gif  Dar audziu minti pabandyt dvi uzsitepti, viena gerai matizuojancia kaktai, kuri linkusi blizgeti, kita savo megiama visam veidui, nes su ja labai graziai oda atrodo.

Šventės artėja bigsmile.gif O kokia ta tavo mėgstamiausia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 12 07, 19:51)
Šventės artėja bigsmile.gif O kokia ta tavo mėgstamiausia? ax.gif

Nea, dovanu krempudros nenoriu, nesventiska biggrin.gif
Rasiau juk tau-Lancome, kurios paskutiniai lasiukai belike.

Beje vakar gavau komplimenta odai, buvau su Revlon Colorstay kremine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 07, 20:04)
buvau su Revlon Colorstay kremine smile.gif

kur pirkote šią pudrą?Kokia jos kaina,jei reikia siųstis?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 07, 19:52)
Tikrai likau nesupratus kodel si pudra yra sausai odai biggrin.gif

pabandykit tokia pat, tik skirta misriai-riebiai odai, ir suprasit biggrin.gif o jei rimtai, tai man sita nepatiko schmoll.gif Prastai maskuoja, veidas blizga (mano oda misri). Misriai-riebiai odai man labiau tiko - ir maskavimo uztenka, ir matiskumas laikosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo revenage: 07 gruodžio 2011 - 20:57
QUOTE(xde @ 2011 12 07, 20:36)
kur pirkote šią pudrą?Kokia jos kaina,jei reikia siųstis?

Siustis reikia is uk arba usa parduotuviu. Man kainavo apie 49lt.
Spalva gal dvi savaites medziojau.

QUOTE(revenage @ 2011 12 07, 20:57)
pabandykit tokia pat, tik skirta misriai-riebiai odai, ir suprasit biggrin.gif o jei rimtai, tai man sita nepatiko schmoll.gif Prastai maskuoja, veidas blizga (mano oda misri). Misriai-riebiai odai man labiau tiko - ir maskavimo uztenka, ir matiskumas laikosi smile.gif

Nebandysiu, jei sita sausai, tai riebiai odai isvis sutrauks viska lotuliukas.gif
Maskavimo ir man kasdienai uztenka, bet nera ji gerai maskuojanti.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 12 07, 20:04)
Rasiau juk tau-Lancome, kurios paskutiniai lasiukai belike.

Prašysiu dovanų Bilobil biggrin.gif O kaip su spalvom Lancome? Tiko šviesiausia? O Revlon atspalvis pats tas tau ar tamsesnis? g.gif
Atsakyti