Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos merginos smile.gif, kadangi arteja sventinis laikotarpis ir su juo kyla rupesciu kaip atrodyti nepakartojamai per sventes tai noretusi jusu pagalbos del kremines pudros, neturiu siuo metu ne vienos, beveik nenaudoju smile.gif, turejau ne kokia, teko ismest nuo senumo. Mano oda normali, siek tiek linkusi i sausuma, sviesi, noretusi lengvesnes teksturos, labai kazka daug maskuot man nebutina. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielutė @ 2011 12 01, 15:32)
Sveikos merginos smile.gif, kadangi arteja sventinis laikotarpis ir su juo kyla rupesciu kaip atrodyti nepakartojamai per sventes tai noretusi jusu pagalbos del kremines pudros, neturiu siuo metu ne vienos, beveik nenaudoju smile.gif, turejau ne kokia, teko ismest nuo senumo. Mano oda normali, siek tiek linkusi i sausuma, sviesi, noretusi lengvesnes teksturos, labai kazka daug maskuot man nebutina. Aciu  mirksiukas.gif

Tai pabandykit čia visų išgirtą Borjois Healthy mix smile.gif
Atsakyti
kas bandet maybelline fit me linija? smile.gif kokie atsiliepimai apie foundation ir maskuokli? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 02, 12:32)
Tai pabandykit čia visų išgirtą Borjois Healthy mix  smile.gif

Zhaltvyksle labai aciu uz pasiulyma thumbup.gif Nulekiau i Kosmada, buvau beje maloniai aptarnauta ir konsultate pasiule Borjois pabandyti tik kitos serijos,likau labai patenkinta.
Stai ikeliu kuria as turiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielutė @ 2011 12 06, 22:02)
Zhaltvyksle labai aciu uz pasiulyma  thumbup.gif Nulekiau i Kosmada, buvau beje maloniai aptarnauta ir konsultate pasiule Borjois pabandyti tik kitos serijos,likau labai patenkinta.
Stai ikeliu kuria as turiu
http://www.bourjois...._de_sommeil.jpg

jei nereik maskavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielutė @ 2011 12 06, 23:02)
Zhaltvyksle labai aciu uz pasiulyma  thumbup.gif Nulekiau i Kosmada, buvau beje maloniai aptarnauta ir konsultate pasiule Borjois pabandyti tik kitos serijos,likau labai patenkinta.

Nėra už ką 4u.gif Sėkmingo naudojimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 06, 23:05)
jei nereik maskavimo  smile.gif

Sielutė rašė prieš tai, kad neturi ką maskuot ir nori lengvos pudros rolleyes.gif
Atsakyti
sausiaodės, ar naudojat dior sculpt? pabandžiau, lyg ir patiko, bet nežinau, kaip po ilgesnio naudojimo oda jaučiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 02, 12:32)
Tai pabandykit čia visų išgirtą Borjois Healthy mix  smile.gif

As busiu dar viena prisidejusi prie pagyru, vakar nusipirkau, siandien isbandziau, man ji tobulai tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 06, 23:05)
jei nereik maskavimo  smile.gif

O jus jau savaji atradot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielutė @ 2011 12 07, 16:22)
O jus jau savaji atradot? smile.gif

ne... man reik maskavimo. Atrodo atrandi idealią ir netinka, vėl iš naujo. Atsibodo doh.gif
paskui parašykit, kaip ji jums laikos ant veidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 07, 16:50)
ne... man reik maskavimo. Atrodo atrandi idealią ir netinka, vėl iš naujo. Atsibodo  doh.gif
paskui parašykit, kaip ji jums laikos ant veidos  smile.gif

Na kad esi jau daug bandziusi ir turi problemine oda, sakyk gal bandei kokia nors is Make up forever? neseniai youtubej paziurejau, kad ji labai gerai maskuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 07, 16:54)
Na kad esi jau daug bandziusi ir turi problemine oda, sakyk gal bandei kokia nors is Make up  forever? neseniai youtubej paziurejau, kad ji labai gerai maskuoja  bigsmile.gif

kuri gerai maskuoja iš MUFE? pabandyčiau, nes einu antakių tvarkytis kur MUFE prekiauja, paprašyčiau, kad duotų lašelį ax.gif
Atsakyti