Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Dinulkas @ 2011 11 28, 16:54)
mamytes, o kuom tokia ypatinga Dior skin nude ? ji sausai odai skirta? jau savaite apie ja galvoju  g.gif  gal pabandyt?

Tai pabandykit, gi nemokama parduotuvese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 28, 16:51)
Pagal atsiliepimus, net ir sviesiausias atspalvis (viso yra 2) yra toks i tamsuma ir kas blogiausia, i oranzinuma.

M.. atsiliepimu neskaiciau.. bet labai sudomino, kad su argan oil ir t.t bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2011 11 28, 13:54)
nu atrodo tai tobulai. Kazi kaip riebiai odai tiktu, vistik su aliejum... Ir kazi ar musu visai lietuviskai baltai odai sviesus atspalvis nebutu tamsokas... O kur pirkti yra?

vat nzn, kaip pas mane misri/i sausuma, tai.. pirkt tai daug kur usa psl.. sephoroj pvz 4u.gif
Atsakyti
mergikes ateinu jusu patarimo, prisireike man krempudros doh.gif , nu ne kasdien, nes kasdien mineraline naudoju, bet tokios iseigines, tai nenoriu brangios, tai noriu paklaust kuria rekomenduotumet ar turit atsiliepimu kas isbandet, mano oda misri normali, tai va renkuos tarp situ :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Viena karta isbandziau Guerlain Parure extreme 01 atspalvi. Dengiasi gan sunkiai, laikosi gerai, blizgesys vos vos islenda i vakara, bet saikingas, neteka. Misrios odos nesausina. Maskavimas vidutinis sakyciau. Didelis spf ir atspari vandeniui.
Del atspalvio, tai nera jis labai labai sviesus (ka galima pagalvot, nes LT neprekiaujama ir skirta Azijos rinkai), toks sakyciau sviesus-vidutinis i rusvuma smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 28, 19:41)

o jau buteliukas koooks gražus wub.gif imčiau biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, ar i tinkama tema kreipiuosi, nes visiskai nenusimanau apie bet kokios rusies pudras... Jei ne cia pataikiau, butu malonu jei kas nukreiptu smile.gif

Kadangi apskritai jokios pudros niekada gyvenime nenaudojau, siuo klausimu esu visiskai neisprusus...
Gal kas gali padeti issirinkti kokia pudra, kuri butu kremo tipo, lengvai teptusi ir tiesiog suvienodintu veido spalva. Nereikia nei kad maskuotu kazka per daug, nei kad spalva suteiktu.

Ir galbut kas nors turi kokia nuoroda, kur galeciau pasidometi apskritai pudros rusim, kuom jos skiriasi...?

Labai dekinga uz bet kokia pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 28, 20:23)
o jau buteliukas koooks gražus  wub.gif  imčiau  biggrin.gif

as ir kazko prie tos linkstu wub.gif
Atsakyti
youtube.com apie revlon age defying krempudrą labai geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 11 28, 20:27)
Ir galbut kas nors turi kokia nuoroda, kur galeciau pasidometi apskritai pudros rusim, kuom jos skiriasi...?

jeigu suprantate angliškai, sliūlau paziūrėti šitą video http://www.youtube.c...h/2/_6vs7Vmqk40 ir apskritai šitos moters video. man visame youtube nėra geresnio kanalo, tai profesionali vizažistė, dirba su žymiausiom firmom, aš, tiesą sakant, stebiuosi, kad ji dalinasi savo patirtimi per youtube smile.gif
p.s. šis filmukas nevisai apie pudrų rūšis, bet, manau, vertas dėmesio

http://www.youtube.c...h?v=LKIOkvD6ZbM
čia daugiau apie pudrų tipus. ką tik radau, labai neblogas filmukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nealiona: 28 lapkričio 2011 - 19:53
nealiona, labai jums aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2011 11 28, 20:34)
youtube.com apie revlon age defying krempudrą labai geri atsiliepimai  smile.gif

fsio jauciu jamu sita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 11 28, 20:27)
Nezinau, ar i tinkama tema kreipiuosi, nes visiskai nenusimanau apie bet kokios rusies pudras... Jei ne cia pataikiau, butu malonu jei kas nukreiptu smile.gif

Kadangi apskritai jokios pudros niekada gyvenime nenaudojau, siuo klausimu esu visiskai neisprusus...
Gal kas gali padeti issirinkti kokia pudra, kuri butu kremo tipo, lengvai teptusi ir tiesiog suvienodintu veido spalva. Nereikia nei kad maskuotu kazka per daug, nei kad spalva suteiktu.

Labai dekinga uz bet kokia pagalba  mirksiukas.gif

Rinkitės kremą su spalva. Čia tema apie juos: http://www.supermama...howtopic=561591
Atsakyti