Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Dideja @ 2011 11 21, 15:38)
Siaip tai galvoju, kad nors uz pinigus gerai butu, kad galima butu isigyti meginuka, ale yra kaip yra ax.gif

Aš jau net ebay ieškojau. jeigu gyvenčiau Amerikoj, tai neturėčiau bėdų, ten už siuntimą net mokėti nereikia, o į Lietuvą siuntimas kainuoja kaip puse pudros, arba bent jau dvigubai daugiau už patį mėginuką, jeigu išvis čia kas nors siųstų :/
Atsakyti
Mergaites, vis dar neapsisprendziu. Padekit. doh.gif Siuo metu naudoju pudra Bourjois healthy mix. Visa gyvenima turejau problemini veida, tai bere spuogeliais, tai kimsosi oda, tai issausedevo ji ziemos metu... Vasara nusipirkau sia pudryte, man ji patiko, nes uzmaskuodavo pakankamai gerai, odele apsitvarke, kakta susinormalizavo (dabar nepanasi kaip as sakau i nuseta spuogu "tarka"), lyg ir maziau beria, nebekyla spuogeliai pulingi. Taciau rudens metu pradejo odele sauseti, o ir forume skaiciau, kad si pudryte netinka sausiaodems. Bet tuo paciu, kad ir odele sausa, bet man joks svytejimas neislenda, o priesingai - veidas tik susiriebaluoja, kad ir kiek befiksuociau kompaktine pudra. Norejau isbandyti Max factor colour adapt pudryte, Jusu taip pat labai isgirta, tik bijau, kad pradejus naudoti sia pudra, veidas vel uzsikims ir gris visos bedos verysad.gif noreciau Jusu patarimu, ka man daryti... Aciu
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2011 11 23, 12:30)
Mergaites, vis dar neapsisprendziu. Padekit.  doh.gif  Siuo metu naudoju pudra Bourjois healthy mix. Visa gyvenima turejau problemini veida, tai bere spuogeliais, tai kimsosi oda, tai issausedevo ji ziemos metu... Vasara nusipirkau sia pudryte, man ji patiko, nes uzmaskuodavo pakankamai gerai, odele apsitvarke, kakta susinormalizavo (dabar nepanasi kaip as sakau i nuseta spuogu "tarka"), lyg ir maziau beria, nebekyla spuogeliai pulingi. Taciau rudens metu pradejo odele sauseti, o ir forume skaiciau, kad si pudryte netinka sausiaodems. Bet tuo paciu, kad ir odele sausa, bet man joks svytejimas neislenda, o priesingai - veidas tik susiriebaluoja, kad ir kiek befiksuociau kompaktine pudra. Norejau isbandyti Max factor colour adapt pudryte, Jusu taip pat labai isgirta, tik bijau, kad pradejus naudoti sia pudra, veidas vel uzsikims ir gris visos bedos  verysad.gif noreciau Jusu patarimu, ka man daryti... Aciu

Mano oda mišri, pavasarį ir vasarą aš galiu naudoti tik mineralinę, nes su pudromis baisiai atrodau, jau po poros valandų veidas tarsi nuplaukęs būna. Pabandyk mineralinę, gal patiks mirksiukas.gif Ji gražiai, natūraliai atrodo, mažiau gal kenkia ir mažiau kemša poras, gal odytė bus dėkinga ir problemų sumažės.

P.S. labai užkliuvo kažkurios forumietės postas, kad mišriaodėms ir riebiaodėms pirmiausia reikia pradėti tvarkytis iš vidaus, pirmiausia ryte ant tuščio skrandžio stiklinė vandens su citrinos sultimis daro stebuklus mirksiukas.gif Savo kailiu išbandžiau, kad tai tikra tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2011 11 23, 15:08)
Mano oda mišri, pavasarį ir vasarą aš galiu naudoti tik mineralinę, nes su pudromis baisiai atrodau, jau po poros valandų veidas tarsi nuplaukęs būna. Pabandyk mineralinę, gal patiks  mirksiukas.gif Ji gražiai, natūraliai atrodo, mažiau gal kenkia ir mažiau kemša poras, gal odytė bus dėkinga ir problemų sumažės.

P.S. labai užkliuvo kažkurios forumietės postas, kad mišriaodėms ir riebiaodėms pirmiausia reikia pradėti tvarkytis iš vidaus, pirmiausia ryte ant tuščio skrandžio stiklinė vandens su citrinos sultimis daro stebuklus  mirksiukas.gif Savo kailiu išbandžiau, kad tai tikra tiesa  smile.gif

Oi, ko as tik del grazios odos nesu padariusi, kiek kosmetologijos ir dermatologijos salonu nesu perejusi doh.gif Ir privaciu, ir neprivaciu... Kiek visko isbandziusi, kiek visko atsisakiusi... Apie greita maista jau nekalbu, saldumynus irgi. Geriu labai daug vandens, valgau daug vaisiu, darzoviu, kosiu, geriu zalia arbata, nevalgau astraus maisto, sportuoju. Visada galvoju, ka dedu i skrandi. Ankciau naudojau tik riebiai ir spuoguotai odai skirtas priemones, o dabar jos labai sausina veida, tenka naudoti priemones sausai arba jautriai odai. Todel kai veidukas siek tiek apsitvarko, pradedi galvoti, kad gal viena ar kita priemone turejo itakos (siuo atveju kaip pagalvojau Bourjois pudryte). O mineralines kosmetikos kazkaip nesu naudojusi. Kokia Jus patartumete is savo patirties gal ka esate meginusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2011 11 23, 18:37)
Oi, ko as tik del grazios odos nesu padariusi, kiek kosmetologijos ir dermatologijos salonu nesu perejusi  doh.gif Ir privaciu, ir neprivaciu... Kiek visko isbandziusi, kiek visko atsisakiusi... Apie greita maista jau nekalbu, saldumynus irgi. Geriu labai daug vandens, valgau daug vaisiu, darzoviu, kosiu, geriu zalia arbata, nevalgau astraus maisto, sportuoju. Visada galvoju, ka dedu i skrandi. Ankciau naudojau tik riebiai ir spuoguotai odai skirtas priemones, o dabar jos labai sausina veida, tenka naudoti priemones sausai arba jautriai odai. Todel kai veidukas siek tiek apsitvarko, pradedi galvoti, kad gal viena ar kita priemone turejo itakos (siuo atveju kaip pagalvojau Bourjois pudryte). O mineralines kosmetikos kazkaip nesu naudojusi. Kokia Jus patartumete is savo patirties gal ka esate meginusi? smile.gif

jūsų vietoje tikrai pabandyčiau mineralinę pudrą smile.gif Tik dar reikia pataikyti gerą derinį pudrą ir drėkinantį kremą. Naudojau mineralinę pudrytę su geru drėkiklių, tai pradėjo giluminiai spuogai kilt blink.gif Jau galvoaju pudra bus nevykusi, bet paskui darviau jai antrą šansą ir vietoje drėkilkio naudoju alavijaus sulčių tirpalą, juo kaip toniku pasitepu ir viskas super thumbup.gif Jei ir kyla koks vienas kitas spuogiukas, tai mineralinė juos greitai nudžiovina thumbup.gif Yratemukė apie mineralinę kosmetiką, pasiskaitykite wink.gif Tik nepirkite maybelline ar visokių tokių firmų "mineralines",ten mineralų gal tik kvapas telikęs, o sudėtis tikrai nėra gera smile.gif Išvardinsiu kokias žinau: LilyLolo, Ultimo, everydayminerals, Une, magicminerals, barexminerals. Naudojau primąsas dvi, labiau patinka Ultimo dėl kainos ir poveikio smile.gif Man ji geriau laikosi negu LilyLolo, nelenda riebus blizgesys, gerai pamaskuoja (nors nedaug ką maskuot yra) ir spalvą puikiai prisitaikiau. LilyLolo sunaudojau vieną induką, bet kiek mėginėlių pirkau, nei vienos spalvos neradau tinkamiausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2011 11 23, 11:30)
. Bet tuo paciu, kad ir odele sausa, bet man joks svytejimas neislenda, o priesingai - veidas tik susiriebaluoja, kad ir kiek befiksuociau kompaktine pudra.
noreciau Jusu patarimu, ka man daryti... Aciu

drėkint ir dar kartą drėkint odą. Oda norėdama apsigint nuo sausumo išskiria daugiau riebalo, ko pasekoje veidas daug greičiau susiriebaluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 11 23, 18:57)
...Išvardinsiu kokias žinau: LilyLolo, Ultimo, everydayminerals, Une, magicminerals, barexminerals. Naudojau primąsas dvi, labiau patinka Ultimo dėl kainos ir poveikio smile.gif

Pritariu. Tikrai, ir aš nepatarčiau pirkti tų ale mineralinių. Aš dabar Artdeco turiu, bet ji baigiasi man, tikrai pavasarį ieškosiu geresnės.

Iš kur Ultimo perkate?
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 23, 20:52)
drėkint ir dar kartą drėkint odą. Oda norėdama apsigint nuo sausumo išskiria daugiau riebalo, ko pasekoje veidas daug greičiau susiriebaluoja smile.gif

thumbup.gif čia irgi auksinė tiesa
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2011 11 23, 21:57)
Pritariu. Tikrai, ir aš nepatarčiau pirkti tų ale mineralinių. Aš dabar Artdeco turiu, bet ji baigiasi man, tikrai pavasarį ieškosiu geresnės.

Iš kur Ultimo perkate?
Papildyta:
thumbup.gif  čia irgi auksinė tiesa

Ultimo perku per ebay. Ten mergaitė ko gero pati fasuoja biggrin.gif Sunaudojau pilną pakuotę, dabar nusipirkau papildymą be induko, tai visai pigu thumbup.gif O blogo poveikio nepastebiu, ar sudėtis tikrai yra tokia, kokia parašyta pas pardavėja nežinau biggrin.gif Sudėtinės dalys visos geros, nagrinėjausi, blogo poveikio nematau thumbup.gif Tik kai prausiuos prausikliu ir nepasitepu kremuku šiek tiek pasausėja oda ir išlenda maži papleiskanojimai. rolleyes.gif Tada nusivalau, daugiau alijošiaus drėkiklio papurškiu ir thumbup.gif viskas smile.gif
Atsakyti
Šia gundausi, bet atsiliepimų nelabai yra apie ją verysad.gif Ir jos mėginuko neįmanoma paprašyti - nu neįmanoma konsultantėms įberti kelis grūdelius nors tu ką... verysad.gif

Clinique Superbalanced powder makeup spf 15
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 19, 18:39)
Na, tai esat tokio šviesumo kaip aš, sveikinu biggrin.gif 4u.gif Sunku rast tinkamą pudrą. Siūlau pabandyti Revlon ColorStay kreminę pudrytę, bet skirtą normaliai/sausai odelei, ji labai tinkama mišriai/riebiai odai ir šviesiausia spalvytė liuksiškai tinka wink.gif

o sakykit, kur tokią galima įsigyti? ax.gif
Atsakyti
su veido oda problemų neturiu, net nežinau kokia ji:) prieš moteriškas dienas išmeta keletą spuogelių, o šiaip nėra riebi, nesausėja ir pan. tad naudoju Manhattan pudrąhttp://ba.fimgs.net/....jpg?1281133806
apie šią pudrą tik geri atsiliepimia...odos nesausina, nedirgina, labai gerai užsitepa ant kremo. išlieka visą dieną, nenusitrina. naudoju bronzinį atspalvį, tad jis suteikia rudumo, spindesio:) kaina apie 38lt thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau Revlon Colorstay (šiaip labai džiaugiuosi Chanel Vitalumiere Aqua, bet kartais norisi daugiau maskavimo). Pudrytė dengia vidutiniškai, išliko visą dieną, nesausino odos. Jei nesinorėtų daugiau nieko išbandyt, pirkčiau ją ir antrą kartą ax.gif
Atsakyti