kristianos lankytojos, sakykit ar šioje parduotuvėje dior kreminių pudrų yra pačių šviesiausių atspalvių, tarkim 010?
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 18, 17:34)
kristianos lankytojos, sakykit ar šioje parduotuvėje dior kreminių pudrų yra pačių šviesiausių atspalvių, tarkim 010?
Yra Bent jau buvo
Kas cia per pudra HM ?
Papildyta:
yra didelis pasirinkimas sviesiu dior pudru, kuom chanelis nepasizymi.
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 18, 17:34)
QUOTE(lauryna @ 2011 11 19, 17:08)
Kas cia per pudra HM ?
Papildyta:
Papildyta:
Bourjois Healthy Mix
QUOTE(lauryna @ 2011 11 19, 18:08)
pasirodo netgi tos "šviesios" dior pudros man per tamsios..
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 16, 17:13)
Clarins Skin Illusion. Ir šiaip beveik visos Clarins pudros turi net labai šviesių atspalvių
Gal galėtumėte savo nuomonę apie Clarins Skin Illusion plačiau pateikti? Labai būčiau dėkinga visoms už komentarus Pasiėmiau mėginuką, pora kartų tepiausi, lyg ir faina. Labai patiko, kad vidutinis matiškumas ir sveikas spindesys suderinti, man neblogai laikė (esu mišriaodė), gal galėtumėte naudojusios palyginti su kitomis panašiomis pudromis, gal atradote dar geriau tinkamą?
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 19, 17:33)
pasirodo netgi tos "šviesios" dior pudros man per tamsios..
Na, tai esat tokio šviesumo kaip aš, sveikinu Sunku rast tinkamą pudrą. Siūlau pabandyti Revlon ColorStay kreminę pudrytę, bet skirtą normaliai/sausai odelei, ji labai tinkama mišriai/riebiai odai ir šviesiausia spalvytė liuksiškai tinka
Gal butu atsiliepimu apie Clarins Everlasting? ar nesitepa plemais? ar nesausina?
arba gal yra naudojanciu Shisheido pore refining pudra, juodoj bonkutej
Susigundžiau manhattan powder matte makeup maža kaina ir gerais atsiliepimais,taigi pasidalinu atsiliepimais
Visų pirma,pliusai: tikrai labai gerai maskuoja,net keista buvo,nes buvau pirkusi daug brangesnių pudrų,kurios neturėjo tokio gero maskavimo efetko,taigi likau maloniai nustebinta Deja,pliusas tik vienas,o minusai tokie: labai nemalonus kvapas.Net gi britkus aišku jį jauti tik,kol tepeisi,bet vistiek tepasi sunkiai,kaip molis ir kai pudrą vakare nusivalai tai labai oda būna išsausėjus ir pašerpetojus taip pat net pats šviesiausias atspalvis man buvo per tamsus antrą kartą jos nebepirkčiau,bet kaip už mažą kainą tai bent maskavimas tikrai geras
Visų pirma,pliusai: tikrai labai gerai maskuoja,net keista buvo,nes buvau pirkusi daug brangesnių pudrų,kurios neturėjo tokio gero maskavimo efetko,taigi likau maloniai nustebinta Deja,pliusas tik vienas,o minusai tokie: labai nemalonus kvapas.Net gi britkus aišku jį jauti tik,kol tepeisi,bet vistiek tepasi sunkiai,kaip molis ir kai pudrą vakare nusivalai tai labai oda būna išsausėjus ir pašerpetojus taip pat net pats šviesiausias atspalvis man buvo per tamsus antrą kartą jos nebepirkčiau,bet kaip už mažą kainą tai bent maskavimas tikrai geras
QUOTE(bonza @ 2011 11 19, 21:49)
Gal butu atsiliepimu apie Clarins Everlasting? ar nesitepa plemais? ar nesausina?
Shisheido pore refining jau antrą buteliuką pradėjau. Maskuoja daugiau nei vidutiniškai, bet pakankamai lengvai jaučiasi, labai gražiai ant odos atrodo, nėra kaukės efekto. Oda mano mišri, T zona riebi. Blizgesys išlenda, bet dar neradau su kuria neblizgėčiau Kolkas geriausia ką esu naudojus.
Na va, Kaune jau atsirado Perfection Lumiere, Akropolio Kristianoje ir HiperMaximos Douglase. Kainos klausiau tik akre, 167 ar 169 lt, tiksliai nepamenu. Bet megenuku niekur nedave, o bandyti ant rankos cia tas pats kas nebandyti isvis, nusprendziau dar pavaikscioti-paziureti, gal Vilniuje sugebesiu gaut meginuka.
Del atspalviu, tai nezinau kiek ju yra, Douglase testeriu stovejo mazoka, gal kokie 6, cia man buvo keista, kadangi viena sios pudros ideju yra kaip tik spalvu ivairove...
Cia tiesiog pagalvojau, gal kam bus idomu, kad jau galima eiti paciupineti ilgai laukta pudra
Del atspalviu, tai nezinau kiek ju yra, Douglase testeriu stovejo mazoka, gal kokie 6, cia man buvo keista, kadangi viena sios pudros ideju yra kaip tik spalvu ivairove...
Cia tiesiog pagalvojau, gal kam bus idomu, kad jau galima eiti paciupineti ilgai laukta pudra
QUOTE(nealiona @ 2011 11 21, 15:00)
Na va, Kaune jau atsirado Perfection Lumiere, Akropolio Kristianoje ir HiperMaximos Douglase. Kainos klausiau tik akre, 167 ar 169 lt, tiksliai nepamenu. Bet megenuku niekur nedave, o bandyti ant rankos cia tas pats kas nebandyti isvis, nusprendziau dar pavaikscioti-paziureti, gal Vilniuje sugebesiu gaut meginuka.
Su tais meginukais, tai nesamone kazkokia as irgi prasiau Vilniuje Akropolio Kristianoj, tai nedave, sake joms uzdrausta duoti. Kai paklausiau, tai kaip man zinoti pries perkant ar tiks, tai sake, kad vietoj konsultante gali padaryti makiaza su pasirinkta pudryte....tai teko taip ir padaryti
Siaip tai galvoju, kad nors uz pinigus gerai butu, kad galima butu isigyti meginuka, ale yra kaip yra