Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

kristianos lankytojos, sakykit ar šioje parduotuvėje dior kreminių pudrų yra pačių šviesiausių atspalvių, tarkim 010? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 18, 17:34)
kristianos lankytojos, sakykit ar šioje parduotuvėje dior kreminių pudrų yra pačių šviesiausių atspalvių, tarkim 010?  ax.gif

Yra smile.gif Bent jau buvo hihihi.gif
Atsakyti
Kas cia per pudra HM ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 18, 17:34)
kristianos lankytojos, sakykit ar šioje parduotuvėje dior kreminių pudrų yra pačių šviesiausių atspalvių, tarkim 010?  ax.gif

yra didelis pasirinkimas sviesiu dior pudru, kuom chanelis nepasizymi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 11 19, 17:08)
Kas cia per pudra HM ? g.gif
Papildyta:
yra didelis pasirinkimas sviesiu dior pudru, kuom chanelis nepasizymi. verysad.gif

Bourjois Healthy Mix
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 11 19, 18:08)

pasirodo netgi tos "šviesios" dior pudros man per tamsios.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 16, 17:13)
Clarins Skin Illusion. Ir šiaip beveik visos Clarins pudros turi net labai šviesių atspalvių

Gal galėtumėte savo nuomonę apie Clarins Skin Illusion plačiau pateikti? Labai būčiau dėkinga visoms už komentarus mirksiukas.gif Pasiėmiau mėginuką, pora kartų tepiausi, lyg ir faina. Labai patiko, kad vidutinis matiškumas ir sveikas spindesys suderinti, man neblogai laikė (esu mišriaodė), gal galėtumėte naudojusios palyginti su kitomis panašiomis pudromis, gal atradote dar geriau tinkamą?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 19, 17:33)
pasirodo netgi tos "šviesios" dior pudros man per tamsios.. doh.gif

Na, tai esat tokio šviesumo kaip aš, sveikinu biggrin.gif 4u.gif Sunku rast tinkamą pudrą. Siūlau pabandyti Revlon ColorStay kreminę pudrytę, bet skirtą normaliai/sausai odelei, ji labai tinkama mišriai/riebiai odai ir šviesiausia spalvytė liuksiškai tinka wink.gif
Atsakyti
Gal butu atsiliepimu apie Clarins Everlasting? ar nesitepa plemais? ar nesausina?
arba gal yra naudojanciu Shisheido pore refining pudra, juodoj bonkutej ax.gif
Atsakyti
Susigundžiau manhattan powder matte makeup maža kaina ir gerais atsiliepimais,taigi pasidalinu atsiliepimais 4u.gif
user posted image
Visų pirma,pliusai: tikrai labai gerai maskuoja,net keista buvo,nes buvau pirkusi daug brangesnių pudrų,kurios neturėjo tokio gero maskavimo efetko,taigi likau maloniai nustebinta smile.gif Deja,pliusas tik vienas,o minusai tokie: labai nemalonus kvapas.Net gi britkus doh.gif aišku jį jauti tik,kol tepeisi,bet vistiek unsure.gif tepasi sunkiai,kaip molis ir kai pudrą vakare nusivalai tai labai oda būna išsausėjus ir pašerpetojus doh.gif taip pat net pats šviesiausias atspalvis man buvo per tamsus unsure.gif antrą kartą jos nebepirkčiau,bet kaip už mažą kainą tai bent maskavimas tikrai geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 11 19, 21:49)
Gal butu atsiliepimu apie Clarins Everlasting? ar nesitepa plemais? ar nesausina?
arba gal yra naudojanciu Shisheido pore refining pudra, juodoj bonkutej  ax.gif

Shisheido pore refining jau antrą buteliuką pradėjau. Maskuoja daugiau nei vidutiniškai, bet pakankamai lengvai jaučiasi, labai gražiai ant odos atrodo, nėra kaukės efekto. Oda mano mišri, T zona riebi. Blizgesys išlenda, bet dar neradau su kuria neblizgėčiau doh.gif Kolkas geriausia ką esu naudojus.

Atsakyti
Na va, Kaune jau atsirado Perfection Lumiere, Akropolio Kristianoje ir HiperMaximos Douglase. Kainos klausiau tik akre, 167 ar 169 lt, tiksliai nepamenu. Bet megenuku niekur nedave, o bandyti ant rankos cia tas pats kas nebandyti isvis, nusprendziau dar pavaikscioti-paziureti, gal Vilniuje sugebesiu gaut meginuka.
Del atspalviu, tai nezinau kiek ju yra, Douglase testeriu stovejo mazoka, gal kokie 6, cia man buvo keista, kadangi viena sios pudros ideju yra kaip tik spalvu ivairove...
Cia tiesiog pagalvojau, gal kam bus idomu, kad jau galima eiti paciupineti ilgai laukta pudra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nealiona: 21 lapkričio 2011 - 14:01
QUOTE(nealiona @ 2011 11 21, 15:00)
Na va, Kaune jau atsirado Perfection Lumiere, Akropolio Kristianoje ir HiperMaximos Douglase. Kainos klausiau tik akre, 167 ar 169 lt, tiksliai nepamenu. Bet megenuku niekur nedave, o bandyti ant rankos cia tas pats kas nebandyti isvis, nusprendziau dar pavaikscioti-paziureti, gal Vilniuje sugebesiu gaut meginuka.
Del atspalviu, tai nezinau kiek ju yra, Douglase testeriu stovejo mazoka, gal kokie 6, cia man buvo keista, kadangi viena sios pudros ideju yra kaip tik spalvu ivairove...
Cia tiesiog pagalvojau, gal kam bus idomu, kad jau galima eiti paciupineti ilgai laukta pudra smile.gif

Su tais meginukais, tai nesamone kazkokia doh.gif as irgi prasiau Vilniuje Akropolio Kristianoj, tai nedave, sake joms uzdrausta duoti. Kai paklausiau, tai kaip man zinoti pries perkant ar tiks, tai sake, kad vietoj konsultante gali padaryti makiaza su pasirinkta pudryte....tai teko taip ir padaryti biggrin.gif

Siaip tai galvoju, kad nors uz pinigus gerai butu, kad galima butu isigyti meginuka, ale yra kaip yra ax.gif
Atsakyti