Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2011 11 10, 23:15)
Mergaites neturiu siand sveikatos daug skaityt, bet ar tinka sausiaodem/misriaodem Bourjois healthy mix gel pudryte? kokia jos kaina? kiek googlinau tai man ji labai panasi i Chanel vitalumiere.. zinant kad jie ten kazkaip su Chanel ten kazkas, tai sakau gal tikrai panasi  biggrin.gif
user posted image

QUOTE(black_orchid @ 2011 11 14, 12:07)
labai sausai ji netinkama.

na va parasysiu ir as savo atsiliepima apie sia pudryte.nusipirkau ja pries pora dienu droge.mokejau 47 lt. na ji man kolkas patinka.mano oda misri.labai graziai atrodo ant veido ir tikrai nera sunki.na tik ja istept reikia gerai.bet kolkas nenusivyliau.blizgejimas i antra dienos puse islenda siek tiek bet ne tiek daug kaip man budavo su kitom pudrytem.cia yra mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
turiu keleta klausimu del siu pudru kuri geriausiai maskuoja?
Chanel Vitalumiere
Chanel Pro Lumiere
Chanel Lift Lumiere
Dior skin nude
Atsakyti
Noriu zinoviu patarimu del pudros smile.gif

Mano oda misri, su paserpetojimais ant nosies ir smakro. Db naudoju DIOR NUDE 022, siaip esu patenkinta tiek spalva, tiek konsistencija ir tuo, kaip tepasi ant veido...

Ka galeciau pabandyti panasaus, tik , kad galbut maziau tuos serpetojimus isryskintu, o gal ir tie paserpetojimai nuo pudros, gal ji pasausina g.gif nes anksciau , tai tik ant smakro budavo...

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 16 lapkričio 2011 - 10:42
Dabar atradau pigią ir gerą pudrą - "Faberlic Air Tone". Sausėjančiai odai pats tas, ji tokia drėgna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2011 11 15, 18:19)
O kur pirkote? 4u.gif

Pirkau Droge 4u.gif
Atsakyti
Vaka pirma karta isbandziau chanel pro lumiere, neapsisprendziau, ar ji man patinka, siaip labai panasi i vitalumiere aqua, nors konsistencija pro lumiere netgi lengvesne,labai skytas,uzpylus ant rieso, ima teketi, ko nebuna su vitalumiere. Taigi, pro lumiere yra skystesne, greciau dziuna, bet maskavimas didesnis nei aqua ir matiskumas taip pat didesnis, siaip labai teisingai, kaip nurodyta semmi matte, tai tokia ji man ir pasirode (mano oda misri-normali).
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2011 11 16, 11:41)
Noriu zinoviu patarimu del pudros  smile.gif 

Mano oda misri, su paserpetojimais ant nosies ir smakro. Db naudoju DIOR NUDE 022, siaip esu patenkinta tiek spalva, tiek konsistencija ir tuo, kaip tepasi ant veido...

Ka galeciau pabandyti panasaus, tik , kad galbut maziau tuos serpetojimus isryskintu, o gal ir tie paserpetojimai nuo pudros, gal ji pasausina g.gif nes anksciau , tai tik ant smakro budavo...

aciu 4u.gif

aš su identiškom bedom. taip pat dior nude 022 naudoju. bet man pasausejo skruostai ir kakta , tai ši pudra paryškina labai ... noriu efekto tokio pat kaip nude tik kad neryskintu sausu vietu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 11 16, 14:27)
aš su identiškom bedom. taip pat dior nude 022 naudoju. bet man pasausejo skruostai ir kakta , tai ši pudra paryškina labai ... noriu efekto tokio pat kaip nude tik kad neryskintu sausu vietu  g.gif  4u.gif

Gal tiesiog drėkinkit odą daugiau? Bet kuri pudra gerai nesiteps ant pasausėjimų. Nebent problema atsiranda būtent šią pudrą naudojant g.gif. Man "Nude" gula puikiai. Ir turi tokio lengvo švytėjimo, lyg drėkinantį efektą. Kažkurią dieną bandžiau "L'oreal True Match" - su šita oda tikrai sausesnė atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 11 15, 12:55)
Noriu paklausti labai sviesios odos savininkiu.
kokias pudras naudojat? As naudoju Borjois Healthy Mix Nr. 51. Bet noriu pakeisti ir niekur nerandu sviesios - visos per tamsios  doh.gif

Clarins Skin Illusion. Ir šiaip beveik visos Clarins pudros turi net labai šviesių atspalvių
Atsakyti
Sveiki. Domintų nuomonė apie maskuojančius pieštukus. Kokius galėtumėte parekomenduoti iš brangenių firmų?
Atsakyti
QUOTE(sausio_antra @ 2011 11 15, 23:00)
turiu keleta klausimu del siu pudru  kuri geriausiai maskuoja?
Chanel Vitalumiere
Chanel Pro Lumiere
Chanel Lift Lumiere
Dior skin nude

kad jos skirtingiem odos tipam....bandžiau Vitalumiere, Pro lumiere. iš šių tai Pro lumiere geriau maskuoja

QUOTE(Dideja @ 2011 11 16, 10:41)
Noriu zinoviu patarimu del pudros  smile.gif 

Chanel pro lumiere, gal Lancome photogenic

QUOTE(Harriet @ 2011 11 16, 16:41)
Sveiki. Domintų nuomonė apie maskuojančius pieštukus. Kokius galėtumėte parekomenduoti iš brangenių firmų?

http://www.supermama...?...9165&st=180
Atsakyti
Iškeičiau savo Bourjois Healthy Mix į Clinique Even Better. Ieškojau kažko panašaus į HM, nes efektas, patiko, tik norėjosi geresnio "sukibimo" su oda (nes HM laaabai greit nusitrina, jei netyčiom prilieti) ir kad nesausintų bei pamaskuotų. Even Better tikrai nėra sunki, maskuoja neblogai, bet nėra pilno dengimo, kaip aš jau buvau išsigandus kai prisiskaičiau atsiliepimų, kad vaikščiosiu su "kauke".. tikrai ne, ji maskuoja vidutiniškai.
Labai smagi pudrytė, nėra vandenėlis, pamaskuoja ir jaučiu kad odos taip nesausina, jaučiasi geriau nei su Bourjois.

Ant viršaus dar naudoju Clinique birią pudrą tai visas "komplektas" tikrai pasiteisina, aš patenkinta. smile.gif

Dėl spalvyčių- esu šviesi, Healthy Mix'o naudojau 51nr, Clinique turiu Linen spalvytę, Clinique vos vos tamsesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 18 lapkričio 2011 - 16:34