Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 14, 20:30)
Kalba ėjo ir apie Chanel Vitalumiere Aqua, kuri ir numeruojama B, BR 4u.gif

pardon blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 11 14, 20:28)
Beto nesupratau numeracijos jūsų post'e. B, BR. g.gif  Ji juk 51 , 52 ir tt numeruojama g.gif

Tiesiog labai nusivyliau, labai daug geru dalyku girdejau apie sia pudra smile.gif
Numeracijas rasiau Vitalumiere Aqua, HM turiu B20, nes tuo metu sviesesnes nebuvo, bet siaip spalva visai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 14, 19:23)
Man kaikurios zonos linkusios pasauseti, bet si pudra nesausino, apskritai, su ja pasidazius labai daug komplimentu sulaukiau, kad grazi oda.
O Lt yra b10? Nes kai rinkausi, is sviesesniu buvo su BR visos.

Ir man nesausino, bei labai patiko, bet ir ta B10 man deja per tamsi. Lietuvoj ji yra, maciau Europos Douglas.
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2011 11 14, 13:30)
Pritariu... jei yra nors koks polinkis į sausumą ir pan., tai tikrai nepatiks... Mano patirtis, tokia pati kaip Panelės Rožės

Zinoma, visos pudros suteikiancios matini efekta siek tiek paryskina sausas vietas, ar kazkokius paserpetojimus. Kad to isvengciau, stengiuos labiau drekinti oda (kaukiu pagalba) ir renkuosi tinkama makiazo parinda. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 14, 21:23)
Man kaikurios zonos linkusios pasauseti, bet si pudra nesausino, apskritai, su ja pasidazius labai daug komplimentu sulaukiau, kad grazi oda.
Papildyta:

O Lt yra b10? Nes kai rinkausi, is sviesesniu buvo su BR visos.

As irgi su sia pudra turbut daugiausiai komplimentu esu sulaukusi (kas liecia veido spalva), ar naturaliai tokia veido spalva grazi, ar as su pudra ir pan:))

Taip, tikrai yra LT b10, pries pora dienu pirkau. mirksiukas.gif
Atsakyti

g.gif Aišku, kad smaguma, kad kažkaip suveikė priešingai nei man 4u.gif Nes aš ir veido kremus kelis išbandžiau ir t.t.
Man ji puikiai pasidengdavo, sulygindavo spalva, o tada išlysdavo visas sausas grožis ir vietomis tiesiog atrodydavo, kad atškous nuo odos... Žodžiu ne man skirta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akviliux_: 15 lapkričio 2011 - 10:16
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 14, 22:13)
Zinoma, visos pudros suteikiancios matini efekta siek tiek paryskina sausas vietas, ar kazkokius paserpetojimus. Kad to isvengciau, stengiuos labiau drekinti oda (kaukiu pagalba) ir renkuosi tinkama makiazo parinda.  mirksiukas.gif
Papildyta:

As irgi su sia pudra turbut daugiausiai komplimentu esu sulaukusi (kas liecia veido spalva), ar naturaliai tokia veido spalva grazi, ar as su pudra ir pan:))

Taip, tikrai yra LT b10, pries pora dienu pirkau. mirksiukas.gif

O, super, kazkaip kai pirkau Kristianoj pavasari, negalejo man sviesesnes, bet be rausvo tono pasiulyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 11 14, 17:15)
O KOKIA KAINA? KAIP TIK IESKAU NAUJOS PUDROS  MISRIAI ODAI:4u:

Kaina tiesiog juokinga palyginus su jos kokybe, apie 25 litai smile.gif
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 11 14, 17:40)
O kaip dengiasi? kaip atrodo veidukas su ja, neperkrautai?  smile.gif

Dengiasi puikiai, konsistencija gan kietoka, bet man cia yra pliusas, nes labai skystos pudros ant misrios odos neatrodo taip geraii. O su perkrovimu zinot, jei per daug uztepsi nuo bet kokios pudros bus perkrauta, as lengva sluoksniuka uztepu ir man atrodo idealiai, tada dar skaistalu ant virsaus ir super.
Atsakyti
Noriu paklausti labai sviesios odos savininkiu.
kokias pudras naudojat? As naudoju Borjois Healthy Mix Nr. 51. Bet noriu pakeisti ir niekur nerandu sviesios - visos per tamsios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šamanė @ 2011 11 14, 11:10)
Ateinu pasidalint su nuostabiu atradimu savo mišriai odai, manhattan powder mat make up pudryte  smile.gif  anksčiau naudodavau brangesnes pudras ir netycia pabandžiau šitą pas draugę - nieko panašaus man nei chanel'iai nei dior'ai nepadarė. Super matiškumas, išlieka ilgai, spalvą atradau tobulą, zodžiu esu labai petenkinta smile.gif

Mano oda riebi ir as sita Manhattan naudoju vakariniui makiazui jau nemazai metu. Man ji tikrai nereali. Didziausia beda - atspalviai... Jie man visi per tamsus. Jei butu sviesi - naudociau kiekviena diena ir nesukciau sau galvos su pudros paieskom.
Dabar isbandzius daugybe kitu apsistojau ties Chanel Mat Lumiere thumbup.gif Tik idomiai su atspalviais: man labiau tinkantis butu 20, bet su 30 daug graziau oda atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2011 11 15, 14:11)
Mano oda riebi ir as sita Manhattan naudoju vakariniui makiazui jau nemazai metu. Man ji tikrai nereali. Didziausia  beda - atspalviai... Jie man visi per tamsus. Jei butu sviesi - naudociau kiekviena diena ir nesukciau sau galvos su pudros paieskom.
Dabar isbandzius daugybe kitu apsistojau ties Chanel Mat Lumiere thumbup.gif Tik idomiai su atspalviais: man labiau tinkantis butu 20, bet su 30 daug graziau oda atrodo smile.gif

joo teisingai, vienintelis sios pudros minusiukas, kad sviesioms merginoms tikrai bedele su atspalviais, as pati kai juodu plauku ir rudu akiu, tai man caramel 84 atspalvis yra topu topas, kaip ant mano odos sukurtas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šamanė @ 2011 11 15, 12:40)
Kaina tiesiog juokinga palyginus su jos kokybe, apie 25 litai smile.gif

Dengiasi puikiai, konsistencija gan kietoka, bet man cia yra pliusas, nes labai skystos pudros ant misrios odos neatrodo taip geraii. O su perkrovimu zinot, jei per daug uztepsi nuo bet kokios pudros bus perkrauta, as lengva sluoksniuka uztepu ir man atrodo idealiai, tada dar skaistalu ant virsaus ir super.

O kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 11 15, 13:55)
Noriu paklausti labai sviesios odos savininkiu.
kokias pudras naudojat? As naudoju Borjois Healthy Mix Nr. 51. Bet noriu pakeisti ir niekur nerandu sviesios - visos per tamsios  doh.gif

clarins truly mat,clinique antiblemish solutions turi sviesiu atspalviu
Atsakyti