Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

O man nepatiko Chanel Vitalumiere Aqua smile.gif Išryškino menkiausius pašerpetojimus, beto sausino odą, nes joje nemažas kiekis alkoholio, nors mano oda mišri/riebi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 11, 00:15)
Mergaites neturiu siand sveikatos daug skaityt, bet ar tinka sausiaodem/misriaodem Bourjois healthy mix gel pudryte? kokia jos kaina? kiek googlinau tai man ji labai panasi i Chanel vitalumiere.. zinant kad jie ten kazkaip su Chanel ten kazkas, tai sakau gal tikrai panasi  biggrin.gif
user posted image

labai sausai ji netinkama.
Atsakyti
Man Healthy Mix nepatiko del to, kad limpa, lieka slapia teplioja viska (birios pudros nenaudoju, nes nemegstu apsunkinti odos, ypac diena), plius man jinai siaubingai isryskina sausas vietas, toks va paradoksas. Is toli visai neblogai atrodo, nes maskuoja gerai, bet paziurejus is arti oda atrodo siaubingai - pusiau blizga, pusiau issausejusi. Taigi grizau prie Vitalumiere Aqua, su ja neturiu jokiu problemu, man labai patinka odos svetejimas, kuri ji suteikia. Ir kiek pastebejau, maziau isryskina sausas vietas. Nors dabar, atsalus orams, ant sausiausiu vietu naudoju makiazo baze, nes ziema mano oda visada labai issauseja. Tik va atejo laikas pirkti sviesesni atspalvi, nes rugpjuti pirkau B20, o dabar as tampu vis labiau panasi i BR10
Atsakyti
Aš eilinį kartą įsitikinau, kaip svarbu, kokį kremuką/pagrindą naudoji prieš pudrą, - jos efektas gali labai pasikeisti. Tepiausi praeit visą savaitę visai kitu dieniniu kremuku, negu naudojau iki šiol, tai į savaitės pabaigą pudra (tiksliau kremas davė tam pagrindą) labai išryškino išsausėjimus ant nosies, smakro, kurių anksčiau nebūdavo. Kadangi kremas buvo netoks riebus, pudra (tuo metu naudojau HM) ir pati geriau laikėsi, galima sakyt, visiškai neišlindo blizgesys..
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 13, 19:38)
O man nepatiko Chanel Vitalumiere Aqua smile.gif Išryškino menkiausius pašerpetojimus, beto sausino odą, nes joje nemažas kiekis alkoholio, nors mano oda mišri/riebi ax.gif

Pritariu... jei yra nors koks polinkis į sausumą ir pan., tai tikrai nepatiks... Mano patirtis, tokia pati kaip Panelės Rožės
Atsakyti
Ateinu pasidalint su nuostabiu atradimu savo mišriai odai, manhattan powder mat make up pudryte smile.gif anksčiau naudodavau brangesnes pudras ir netycia pabandžiau šitą pas draugę - nieko panašaus man nei chanel'iai nei dior'ai nepadarė. Super matiškumas, išlieka ilgai, spalvą atradau tobulą, zodžiu esu labai petenkinta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šamanė @ 2011 11 14, 13:10)
Ateinu pasidalint su nuostabiu atradimu savo mišriai odai, manhattan powder mat make up pudryte  smile.gif  anksčiau naudodavau brangesnes pudras ir netycia pabandžiau šitą pas draugę - nieko panašaus man nei chanel'iai nei dior'ai nepadarė. Super matiškumas, išlieka ilgai, spalvą atradau tobulą, zodžiu esu labai petenkinta smile.gif
user posted image

O KOKIA KAINA? KAIP TIK IESKAU NAUJOS PUDROS MISRIAI ODAI:4u:
Atsakyti
QUOTE(Šamanė @ 2011 11 14, 13:10)
Ateinu pasidalint su nuostabiu atradimu savo mišriai odai, manhattan powder mat make up pudryte  smile.gif 

O kaip dengiasi? kaip atrodo veidukas su ja, neperkrautai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 14 lapkričio 2011 - 16:41
Sveikos, ka manote apie Screenface krempudras? Baiginejasi jau kokia ketvirta mano numyleta Chanel Pro Lumiere, galvoju kazka pakeist.. Mano oda misri, jautroka, turiu kapiliaru, kuriuos reikia pamaskuoti, tad lengvos teksturos pudrytes man netinka. Dekui is anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2011 11 14, 11:30)
Pritariu... jei yra nors koks polinkis į sausumą ir pan., tai tikrai nepatiks... Mano patirtis, tokia pati kaip Panelės Rožės

Man kaikurios zonos linkusios pasauseti, bet si pudra nesausino, apskritai, su ja pasidazius labai daug komplimentu sulaukiau, kad grazi oda.
Papildyta:
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 13, 15:20)
Truputeli susipainiojot, su roziniu atspalviu yra BR10 (Beige Rose-Pastel)
o  B10 (Beige-Pastel) ir B20 yra gelsvi. (tik 20 tamsesnis)
4u.gif
(Tiksliai zinau nes ir BR10 ir B10 turiu).

O Lt yra b10? Nes kai rinkausi, is sviesesniu buvo su BR visos.
Atsakyti
QUOTE(nealiona @ 2011 11 14, 12:09)
Man Healthy Mix nepatiko del to, kad limpa, lieka slapia teplioja viska (birios pudros nenaudoju, nes nemegstu apsunkinti odos, ypac diena), plius man jinai siaubingai isryskina sausas vietas, toks va paradoksas. Is toli visai neblogai atrodo, nes maskuoja gerai, bet paziurejus is arti oda atrodo siaubingai - pusiau blizga, pusiau issausejusi. Taigi grizau prie Vitalumiere Aqua, su ja neturiu jokiu problemu, man labai patinka odos svetejimas, kuri ji suteikia. Ir kiek pastebejau, maziau isryskina sausas vietas. Nors dabar, atsalus orams, ant sausiausiu vietu naudoju makiazo baze, nes ziema mano oda visada labai issauseja. Tik va atejo laikas pirkti sviesesni atspalvi, nes rugpjuti pirkau B20, o dabar as tampu vis labiau panasi i BR10

Nu ir pavarėt čia ant HM. laugh.gif Ne, aišku, netiko tai netiko 4u.gif
Nepasakyčiau, kad hm gerai maskuoja, sakyčiau išvis nemaskuoja. Nors veido spalva gražiai sulygina, tas man patinka. Bet dabar atšalus orams, kai oda daugiau sausėja, aš irgi pastebėjau, kad pasausėjimus (nors jų daug neturiu) ji truputeliuką paryškint mėgsta drinks_cheers.gif . Bet tai pudrai duodu diideli pliusą už jos lengvumą, žiauriai nemėgstu sunkių pudrų. Pakolkas man ji patinka, nežinau kaip bus ateity, gal ir norėsis kažko kito. Beto nesupratau numeracijos jūsų post'e. B, BR. g.gif Ji juk 51 , 52 ir tt numeruojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 11 14, 19:28)
Beto nesupratau numeracijos jūsų post'e. B, BR. g.gif  Ji juk 51 , 52 ir tt numeruojama g.gif

Kalba ėjo ir apie Chanel Vitalumiere Aqua, kuri ir numeruojama B, BR 4u.gif
Atsakyti