Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2011 11 10, 19:17)
nėra atsiliepimų. Jūs turbūt jau trečia, kuri jų laukia  smile.gif Kristianoje iš Chanel tikrai šviesių atspalvių nebus  schmoll.gif

Klaipedos Kristianoje siandien sake, kad dar jos neturi ir nezino kada tures... o man jau taip reikia pudros! baigiu likucius Clarins iskrasptyt, noriu kazka naujo pirkti, sita buvo variantas numeris vienas... bet ka darysi, turbut teks imti Vitalumiere aqua (beja, sios buvo sviesiu atspalviu net du smile.gif ), nes nebegaliu jau laukt. Net pikta, kad internetinej svetainej jau seniai reklamuoja, o parduotuvese dar jos neturi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 11, 23:35)
bet ka darysi, turbut teks imti Vitalumiere aqua (beja, sios buvo sviesiu atspalviu net du smile.gif )

o tie šviesūs aspalviai tiktų beveik baltai odai, ar nelabai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 12, 03:50)
o tie šviesūs aspalviai tiktų beveik baltai odai, ar nelabai?  biggrin.gif

Na, as save laikau irgi baltaode, visu pudru naudoju pacius sviesiausus atspalvius, pvz is EL ar Guerlain net nebuna tinkamo, patys sviesiausi man gerokai per tamsus.
O is Chanel Vitalumiere Aqua naudojau Beige Rose Pastel (BR10) atspalvi. Jis toks truputi rausvas, bet man tiko. Pirkau kelis kartus is eiles. Dar yra B10 - i gelsvuma. Jei jusu oda ne popieriaus baltumo, tai turetu kazkuris tikti smile.gif ji labai lengva, nedaug uztepus manau prisiderintu atspalvis prie odos. ax.gif Pagooglinkit, yra nemazai nuotrauku su sia pudra, ant odos, susidarysit vaizda. 4u.gif (cia B10 atspalvis)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 12 lapkričio 2011 - 12:00
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 12, 12:59)
Na, as save laikau irgi baltaode, visu pudru naudoju pacius sviesiausus atspalvius, pvz is EL ar Guerlain net nebuna tinkamo, patys sviesiausi man gerokai per tamsus.
O is Chanel Vitalumiere Aqua naudojau Beige Rose Pastel (BR10) atspalvi. Jis toks truputi rausvas, bet man tiko. Pirkau kelis kartus is eiles. Dar yra B10 - i gelsvuma. Jei jusu oda ne popieriaus baltumo, tai turetu kazkuris tikti smile.gif ji labai lengva, nedaug uztepus manau prisiderintu atspalvis prie odos.  ax.gif Pagooglinkit, yra nemazai nuotrauku su sia pudra, ant odos, susidarysit vaizda.  4u.gif (cia B10 atspalvis)
user posted image

dėkui 4u.gif na turiu šiokį tokį atspalvį į gelsvumą, nesu visiškai kaip popierius biggrin.gif
o sakykit, kokia kaina šios pudros? ax.gif
ir beje, gal pastebėjot ar mat lumiere taip pat buvo panašaus šviesumo atspalvių? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 12 lapkričio 2011 - 16:44
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 12, 18:18)
dėkui  4u.gif  na turiu šiokį tokį atspalvį į gelsvumą, nesu visiškai kaip popierius  biggrin.gif
o sakykit, kokia kaina šios pudros?  ax.gif
ir beje, gal pastebėjot ar mat lumiere taip pat buvo panašaus šviesumo atspalvių? blush2.gif

Yra man atrodo labai panasus sviesus gelsvas Mat lumiere, esu turejus ir sia pudra, bet kiek prisimenu man ji visai netiko, po valandos veidas kaip riebalais isteptas budavo.. net nzn kodel ji "Mat" vadinasi.. o gal koki netinkama krema veidui naudojau. Bet daugiau jos nepirkau. Be to ji sunkesne. Jei is sunkesniu ir daugiau maskuojanciu tai rinkciausi Clarins Everlasting 103 nr. sviesus arba Dor Forever.
Snd nusipirkau Aqua, B10, nutariau gelsva atspalvi isbandyti. Kaina 145 lt. Man patinka, kad si pudra nekemsa poru, lengva, naturaliai atrodo. Kasdienai pats tas. Vienisntelis minusas, kad labai greitai susinaudoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 12, 11:59)
O is Chanel Vitalumiere Aqua naudojau Beige Rose Pastel (BR10) atspalvi. Jis toks truputi rausvas, bet man tiko. Pirkau kelis kartus is eiles. Dar yra B10 - i gelsvuma. Jei jusu oda ne popieriaus baltumo, tai turetu kazkuris tikti smile.gif ji labai lengva, nedaug uztepus manau prisiderintu atspalvis prie odos.  ax.gif Pagooglinkit, yra nemazai nuotrauku su sia pudra, ant odos, susidarysit vaizda.  4u.gif (cia B10 atspalvis)

As, pamenu, kai rinkausi tai tarp b10 ir b20, paemiau b20, nes b10 i rausvuma, o b20 tokia daugiau smeline-neutralaus tono.
Atsakyti
Nusipirkau BOURJOIS HEALTHY MIX pudrą. Pirmas ispūdis- lb maloniai, skaniai kvepia ir patogi pakuote, nes pudra issipaudzia su dozatorium. wub.gif

Beje HEALTHY MIX pudroms Sarmoj 20% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 12, 21:12)
Yra man atrodo labai panasus sviesus gelsvas Mat lumiere, esu turejus ir sia pudra, bet kiek prisimenu man ji visai netiko, po valandos veidas kaip riebalais isteptas budavo.. net nzn kodel ji "Mat" vadinasi.. o gal koki netinkama krema veidui naudojau. Bet daugiau jos nepirkau. Be to ji sunkesne. Jei is sunkesniu ir daugiau maskuojanciu tai rinkciausi Clarins Everlasting 103 nr. sviesus arba Dor Forever.
Snd nusipirkau Aqua, B10, nutariau gelsva atspalvi isbandyti. Kaina 145 lt. Man patinka, kad si pudra nekemsa poru, lengva, naturaliai atrodo. Kasdienai pats tas. Vienisntelis minusas, kad labai greitai susinaudoja.  ax.gif

o aqua pudra užtepta ant odos lieka šlapia ar susigeria? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 13, 15:39)
o aqua pudra užtepta ant odos lieka šlapia ar susigeria?  ax.gif

Susigeria iskart. Ant veido jos visai nesimato, lieka toks vos vos svytejimas, naturalus toks efektas, visai nesijaucia ant veido. Truputeli maskuoja, graziai veido spalva sulygina.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 13, 13:58)
As, pamenu, kai rinkausi tai tarp b10 ir b20, paemiau b20, nes b10 i rausvuma, o b20 tokia daugiau smeline-neutralaus tono.

Truputeli susipainiojot, su roziniu atspalviu yra BR10 (Beige Rose-Pastel)
o B10 (Beige-Pastel) ir B20 yra gelsvi. (tik 20 tamsesnis)
4u.gif
(Tiksliai zinau nes ir BR10 ir B10 turiu).
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 11 13, 14:30)
Nusipirkau BOURJOIS HEALTHY MIX pudrą. Pirmas ispūdis- lb maloniai, skaniai kvepia ir patogi pakuote, nes pudra issipaudzia su dozatorium. wub.gif

Beje HEALTHY MIX pudroms Sarmoj 20%  4u.gif

Kokia gera naujiena dėl nuolaidos! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 11 13, 16:02)
Susigeria iskart. Ant veido jos visai nesimato, lieka toks vos vos svytejimas, naturalus toks efektas, visai nesijaucia ant veido. Truputeli maskuoja, graziai veido spalva sulygina.

susidomėjau g.gif biggrin.gif nes pvz bourjois healthy mix man nepatinka būtent tuom, kad užsitepus taip ir lieka šlapia schmoll.gif
Atsakyti