Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tutia @ 2011 11 08, 22:34)
aš tai tik už pudrytes su dozatorium, kad nebūtų sąlyčio su oru ir šiaip labai patogu.
Manau, teks pabandyt. Nereikia man didelio maskavimo, bet cekavna labai. biggrin.gif

ELDW be dozatoriaus. Is pradziu buvo labai nepatogu, bet ipratau ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos.Tai tada tikrai pirksiu Anti-Blemish Solutions make-up. 4u.gif
Atsakyti
gal yra atsiliepimų apie chanel perfection lumiere pudrytę? gal kas matė ar kristianoje yra šviesių atspalvių, beveik baltai odai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 09 lapkričio 2011 - 10:34
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 09, 11:17)
sveikos  smile.gif  gal galėtumėt įvardyti bent kelias pudras iš esančių kristianoje, kurios turėtų labai šviesių atspalvių?  ax.gif (mano oda mišri, problematiška)

Siulyciau pabandyti Estee Lauder Double wear light nr 1.Dior Nude nr 10.Pirmoji man labiau patinka.Nemeta rozinio atspalvio, gerai maskuoja, bet ne per sunki ant veido.Gerai issilaiko.Antroji man ant odos atrodo kaip "atkilusi".Sekmes.
O siaip dabar uzsisakiau Nars pudra Gobi spalva.Tai laukiu.Kai isbandysiu galesiu , jei reikia parasyt atsiliepimus.
Sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2011 11 09, 11:37)
Siulyciau pabandyti Estee Lauder Double wear light nr 1.Dior Nude nr 10.Pirmoji man labiau patinka.Nemeta rozinio atspalvio, gerai maskuoja, bet ne per sunki ant veido.Gerai issilaiko.Antroji man ant odos atrodo kaip "atkilusi".Sekmes.
O siaip dabar uzsisakiau Nars pudra Gobi spalva.Tai laukiu.Kai isbandysiu galesiu , jei reikia parasyt atsiliepimus.
Sekmes wink.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Man tai geriausia rinktis vietoje, juk tai labai asmeniska. man tinkama pudra, seselius bei lupdazio spalva, parinko pacioje Kristeje, tik reikia pas juos uzsiregistruoti nemokamai asmeninio konsultavimo paslaugai, cia Gedo 14. daugiau info
http://www.kristiana...paslauga_/31655

Atsakyti
QUOTE(sweetvanilla @ 2011 11 09, 09:54)
ELDW be dozatoriaus. Is pradziu buvo labai nepatogu, bet ipratau ax.gif

Tai vienintelę EL DWL, kuri buvo be dozatoriaus, sunaudojau. Chanel Teint Innocense tai pardaviau, nes stiklinis buteliukas buvo, išvis nepatogu.. (na ir pudra nelabai tiko). O EL DWL - minkšta tūbelė, kaip kokios pastos, todėl lengva ir likučius išspaust, su stikliniu, kaip DW pvz. indeliu ir maža skylute jau nepaspaudysi, sunkiau naudot.. Kaip kažkada juokiamės čia temoj, kad į pabaigą su ausų krapštuku krapštyt teks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 09, 10:17)
gal yra atsiliepimų apie chanel perfection lumiere pudrytę? gal kas matė ar kristianoje yra šviesių atspalvių, beveik baltai odai? smile.gif

nėra atsiliepimų. Jūs turbūt jau trečia, kuri jų laukia smile.gif Kristianoje iš Chanel tikrai šviesių atspalvių nebus schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites neturiu siand sveikatos daug skaityt, bet ar tinka sausiaodem/misriaodem Bourjois healthy mix gel pudryte? kokia jos kaina? kiek googlinau tai man ji labai panasi i Chanel vitalumiere.. zinant kad jie ten kazkaip su Chanel ten kazkas, tai sakau gal tikrai panasi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 lapkričio 2011 - 22:17
amberiuk, aš kai pastoviai naudoju HM įprastą, o šitos bandžiau mėginuką, tai galiu pasakyt, kad jos man beveik nesiskiria biggrin.gif Serum gal kiek lengvesnė ir tiek. Tai tu, kai naudojus HM, tai, žinok, galma sakyt, vienas ir tas pats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 11 11, 01:17)
amberiuk, aš kai pastoviai naudoju HM įprastą, o šitos bandžiau mėginuką, tai galiu pasakyt, kad jos man beveik nesiskiria biggrin.gif Serum gal kiek lengvesnė ir tiek. Tai tu, kai naudojus HM, tai, žinok, galma sakyt, vienas ir tas pats. smile.gif

tai suds tada.. nes ta orginali man biski sausino verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mano naujasis bandymas Clinique even better smile.gif Ir pirmas įspūdis laaabai laaabai geras smile.gif Oda mano bjauriai visokia ir tuo pačiu labai jautri, turiu ką pamaskuoti... dirbu ore, kur nuo aplinkos labai odai stresas... Sausėja ir riebaluojasi, o gražiai atrodyt turi kuo ilgiau, nevisada gali pasitaisyti rolleyes.gif žodžiu išbandžiau jau "n" rimtų gamintojų ir nauajs pirkinys superinis thumbup.gif Lengvai užsitepa, gerai maskuoja, neatrodo sunkus. Žiūrėsiu, kaip po ilgesnio naudojimo...
Atsakyti