Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 07, 18:33)
ateinu su atsiliepimu apie chanel vitalumiere aqua,manau apie ja kalbeta jau ne karta buvo,nes nebe naujiena ax.gif labai dziaugiuosi,kad pasitaike gera konsultante douglase ir ipyle tikrai nemazai pabandyti,pudra,dengimas,issilaikymas labai patiko,bet siaubingai siaubingai kemsa poras doh.gif po pirmo kart pagalvojau kad gal taip nuo ko,bet dar po keliu supratau kad cia tikrai pudra.taigi dziaugiuosi kad gavau pabandymui keliems kartams ir nepirkau jos smile.gif

As ja naudoju jau nuo geguzes, pakankamai daznai, buna, kad ir 3 dienas is eiles tepuosi, bet pasitaiko ir retai, po pora kartu per savaite, tai visiskai jokio poru kimsimo nepastebejau. Mano oda misri-normali, o nosis tai linkusi kimstis ar tepu kazka ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 07, 18:33)
ateinu su atsiliepimu apie chanel vitalumiere aqua,manau apie ja kalbeta jau ne karta buvo,nes nebe naujiena ax.gif labai dziaugiuosi,kad pasitaike gera konsultante douglase ir ipyle tikrai nemazai pabandyti,pudra,dengimas,issilaikymas labai patiko,bet siaubingai siaubingai kemsa poras doh.gif po pirmo kart pagalvojau kad gal taip nuo ko,bet dar po keliu supratau kad cia tikrai pudra.taigi dziaugiuosi kad gavau pabandymui keliems kartams ir nepirkau jos smile.gif

Man nekimso, nors oda labai linkus i berimus.
Atsakyti
Bet su tuo porų kimšimu tai vėl gi, čia labai individualu, kokios tos poros, kiek išsiplėtę. Man va praeitą savaitę kosmetologė labai fainai viską išaiškino, sakė, kad mano poros išvis labai mažutės, sunkiai kemšasi, oda nebuvo valyta metus laiko ir nebuvo ką valyt. Tai vat tarkim dėl ko aš niekad neesu pastebėjus porų kimšimo pudrų atžvilgiu. Tai čia, manau, tas kas parašo atsiliepimą apie porų kimšimą, turėtų maždaug ir parašyti, kokios jo poros, ar labai išsiplėtę, ar ne. Kad neklaidinti kitų 4u.gif

QUOTE(sweetvanilla @ 2011 11 07, 18:15)
nebandziau. riebiaodems ji netiks kiek domejausi, todel ir nebandziau  ax.gif

Kodėl manot, kad netiks?
Aš mišriaodė, puikiai tiko man smile.gif Beje, pažiūrėjau, prieš tai minėjot, kad naudojot ir Guerlain PE, ir Bourjois HM, aš jas irgi naudoju smile.gif Man regis EL Stay in place serija būtent tinka labiau mišriaodėms, riebaodėms, tik kad Light mažiau maskuoja, lengvesnė, o ne Light - kiek sunkesnė, dėl to ir prašiau, kad palygintumėt smile.gif
Va, padariau foto nuo dėžutės
user posted image

nors rašo for all skin types, bet įrašai "Controls oil" ir pan. sako, kad ji puikiai turėtų tiks riebesniai odai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 07 lapkričio 2011 - 19:22
bourjois healthy mix man buvo tragedija (kaip ir givenchy photoperfection). Jau po pusvalandzio veidas kaip taukais isteptas. Sunaudojau kaklui.. Manau, kad, Tutia, jusu oda nera riebi, gal siek tiek riebesne nei normali, bet nesat riebiaode. Dar galeciau isskirti clarins truly matte, bet pabandzius este lauder dw, clarins truko maskavimo ir nelabai lygiai tepesi (pirkau 3 kartus). Tai iskeiciau i ELDW.
Bet cia labai asmeniska nuomone, nes mano oda labai riebaluojasi. Jei jums tiko healthy mix, net neabejoju ELDW light bus kaip tik, juolab, kad yra labiau isgirta nei ELDW ax.gif Manau, kad butent del to, jog ELDW konsistencija siek tiek tirstesne nei light, ir padeda man labiau kontroliuoti riebalavimasi. Light bandziau ant rankos palyginimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetvanilla: 08 lapkričio 2011 - 09:50
Ne riebaodė, mišriaodė smile.gif Minėjau. Nors blizgesys kaktos tai lenda lenda. Matyt būtent riebiai odai gal ir netiktų. Bet mišriaodės čia daug kurios gyrė. smile.gif

QUOTE(sweetvanilla @ 2011 11 08, 09:42)
Jei jums tiko healthy mix, net neabejoju ELDW light bus kaip tik, juolab, kad yra labiau isgirta nei ELDW  ax.gif

tai Light aš subaigus visą tūbelę irnesakyk.gif tiko ji man. Bet gi cekavna ir ne Light pabandyt. smile.gif
Papildyta:
Bet su Bourjois HM man DW Light sunkiai lyginasi. Gana skirtingos pudros šiaip smile.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytu koks atspalvis tiktu Clinique Anti-Blemish Solutions pudros, jei is Bourjois Healthy mix tinka 53 nr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 11 08, 11:52)
Ne riebaodė, mišriaodė smile.gif Minėjau. Nors blizgesys kaktos tai lenda lenda. Matyt būtent riebiai odai gal ir netiktų. Bet mišriaodės čia daug kurios gyrė. smile.gif
tai Light aš subaigus visą tūbelę irnesakyk.gif tiko ji man. Bet gi cekavna ir ne Light pabandyt. smile.gif
Papildyta:
Bet su Bourjois HM man DW Light sunkiai lyginasi. Gana skirtingos pudros šiaip smile.gif

Kas dar del DW, tai veidas, pasitepus sia pudra, prasyte prasosi konutravimo ar skaistalu, nes maskuoja tai tikrai stipriai. Nei viena raudona demele neislys.. Nepaisant to, stebina, kad atrodo gana naturaliai, nes paprastai tai budinga tik mazai maskuojancios ax.gif Bet velgi, cia nuo odos priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetvanilla: 08 lapkričio 2011 - 15:23
Gal kuri bandet kažkokią naują EA pudrą? Įpakavimas labai gražus, bet napatogu turėtų būt ją taip kabint g.gif o ir kaži ar nesudžiūtų g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 08 lapkričio 2011 - 20:04
aš tai tik už pudrytes su dozatorium, kad nebūtų sąlyčio su oru ir šiaip labai patogu. Teko kažkada Chanel'io krapštyt, tai nafik tą reikalą laugh.gif nors iš šitos gal ir nebūtų sunku iškrapštyt, nes platus, kaip kremo indelis smile.gif iš aprašymo ir review, panašu, kad bus gana sunki ir orientuota labiau į vyresnio amžiaus odą. Patiko vienas komentaras "I am almost 55 and without this makeup I look old!" biggrin.gif

QUOTE(sweetvanilla @ 2011 11 08, 15:18)
Kas dar del DW, tai veidas, pasitepus sia pudra, prasyte prasosi konutravimo ar skaistalu, nes maskuoja tai tikrai stipriai. Nei viena raudona demele neislys..  Nepaisant to, stebina, kad atrodo gana naturaliai, nes paprastai tai budinga tik mazai maskuojancios  ax.gif  Bet  velgi, cia nuo odos priklauso.

Manau, teks pabandyt. Nereikia man didelio maskavimo, bet cekavna labai. biggrin.gif

Atsakyti
Merginos gal kas galite padeti.negaliu issirinkti kuria pura pirkti.Anti-Blemish Solutions make-up ar Superbalanced make-up.Mano oda misri su spuogeliais.Galvoju apie Anti-Blemish Solutions make-up , bet bijau kad bus sunki labai,ir darys kaukes efekta.Ir paskui jei spuogeliu nebebus ar bus galima ja naudoti?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 11 08, 23:35)
Ir paskui jei spuogeliu nebebus ar bus galima ja naudoti?

As spuogeliu neturiu ir neturejau , bet ja naudoju..
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 11 08, 22:35)
Galvoju apie Anti-Blemish Solutions make-up , bet bijau kad bus sunki labai,ir darys kaukes efekta.Ir paskui jei spuogeliu nebebus ar bus galima ja naudoti?

Man ši Anti-Blemish pudrytė tikrai nesunki ir nesudaro jokio kaukės efekto, nes maskavimas lengvas-vidutinis smile.gif Ir netgi neturint spuogelių, ją galima sėkmingai naudoti, nematau priežasties kodėl nebūtų galima 4u.gif
Atsakyti