sweetvanilla ir Female, o jūs apie EL Double Wear, ne Bouble Wear Light kalbat?
QUOTE(Female @ 2011 11 06, 12:22)
as jau kelerius metus istikima esu estee lauder double wear krempudrai. vis nuklystu sonan ka nors naujo ismegint, bet vis dar griztu prie double wear
mano oda misri, likusi riebaluotis T zona.
knieti ismeginti chanel perfection lumiere. riebiaodes, kokie atsiliepimai?
Papildyta:
o koks maskavimas? ar pudra matine, ar turi sveiko svytejimo?
mano oda misri, likusi riebaluotis T zona.
knieti ismeginti chanel perfection lumiere. riebiaodes, kokie atsiliepimai?
Papildyta:
o koks maskavimas? ar pudra matine, ar turi sveiko svytejimo?
siandien dar karta isbuvau su sita pudra. po 5-6 val blizgejo tik T sritis, pataisius kompaktine gali laikyti visa diena. nemanau, kad yra pudru kurios be pataisymo islaikytu veida matini visa diena, tokios dar neteko rasti ir visu bandytu
QUOTE(sweetvanilla @ 2011 11 06, 16:44)
gyvenchy photoperfection.
Labai labai domina isbandyti chanel matte lumier ir ta naujaja. Bet vis nesiriztu- tiek nusivylimu buta. Mano oda- misri i riebuma.
Koks nr is chanel matte lumier tiktu, jei estee lauder DW naudoju 39-creme ivory?
Labai labai domina isbandyti chanel matte lumier ir ta naujaja. Bet vis nesiriztu- tiek nusivylimu buta. Mano oda- misri i riebuma.
Koks nr is chanel matte lumier tiktu, jei estee lauder DW naudoju 39-creme ivory?
domina atsilipimai apie gyvenchy photo? o chanel mat lumiere matiskuma blogiau laikys nei ESDW ,ypac vasara
Merginos o kuri is Clinique pudru yra problematiskai, su spuogiukais odai? Kazkas rase, bet dabar nerandu..
QUOTE(myglle @ 2011 11 07, 13:56)
Merginos o kuri is Clinique pudru yra problematiskai, su spuogiukais odai? Kazkas rase, bet dabar nerandu..
Kaip man aiskino konsultante Douglas'e tai Clinique Anti-blemish
QUOTE(ingapoc @ 2011 11 07, 14:16)
Kaip man aiskino konsultante Douglas'e tai Clinique Anti-blemish
O yra kokia clinque pudra kad butu zodis ACNE ar kazkas..
QUOTE(myglle @ 2011 11 07, 14:25)
O yra kokia clinque pudra kad butu zodis ACNE ar kazkas..
Clinique Anti Blemish pudra skirta Europos rinkai, o Clinique Acne Solutions skirta JAV rinkai. Pudros lygiai tokios pačios, skiriasi tik pavadinimai. Vat ir visas detektyvas
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 07, 14:28)
Clinique Anti Blemish pudra skirta Europos rinkai, o Clinique Acne Solutions skirta JAV rinkai. Pudros lygiai tokios pačios, skiriasi tik pavadinimai. Vat ir visas detektyvas
ACIU labai kad paaiskinote
QUOTE(Tutia @ 2011 11 06, 22:59)
sweetvanilla ir Female, o jūs apie EL Double Wear, ne Bouble Wear Light kalbat?
as kalbu apie double wear
QUOTE(sweetvanilla @ 2011 11 07, 14:33)
as kalbu apie double wear
O Light nebandėt? Gal palygintumėt, jei bandėt?
ateinu su atsiliepimu apie chanel vitalumiere aqua,manau apie ja kalbeta jau ne karta buvo,nes nebe naujiena labai dziaugiuosi,kad pasitaike gera konsultante douglase ir ipyle tikrai nemazai pabandyti,pudra,dengimas,issilaikymas labai patiko,bet siaubingai siaubingai kemsa poras po pirmo kart pagalvojau kad gal taip nuo ko,bet dar po keliu supratau kad cia tikrai pudra.taigi dziaugiuosi kad gavau pabandymui keliems kartams ir nepirkau jos